Skoči na vsebino

Slovenska glasba

Marsa

Recommended Posts

Ja, zakwa se pa name JAJCAS??? A misls, d sm to jest pisala, a? Ste mel use pu anglesk, ne!!! Use kr sm uceri punoc pisala u slovenscin, use je anglesk ratal!!! Za angleske slounicne napake, se pa kr na zdruzenje kompjuterjev prtoz!!! Tut jest sm bla zacudena, kuko to, d se je zmotu, pa nism mogla pupraut, bl k sm pupraulala, bl je kompjutr pu svoje anglesk pisu in prevaju!!!! :frog:

xpolzx xpolzx xpolzx

Mhm...in potem svizec zavije čokolado. :o|o:

pa mal težko se jajcam nate brez jajc, a ne? x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

Kaj pa Big Foot Mama? x;)x

Zdaj bojo mel 15. obletnico in bo veliko dobrih izvajalcev na tem koncertu, ki bodo izvajali njihove pesmi.

Vcas so mi bili zelo vsec, zato mogoce pa le grem x;)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Tožibabe tu poznajo kao vsi, Treh palm pa ne pozna nihče? Njihov zaščitni znak so bile 3palme, tudi na klobukih so jih nosili. In še en zaščitni znak so imele. Šerbi. Aja, kasneje so se preimenovali. xDDx
Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Tožibabe tu poznajo kao vsi, Treh palm pa ne pozna nihče? Njihov zaščitni znak so bile 3palme, tudi na klobukih so jih nosili. In še en zaščitni znak so imele. Šerbi. Aja, kasneje so se preimenovali. xDDx

NE IMENVAT serbe, xrolleyesx Je en kup zavalenga mesa, brez glasu...OBUP !!!

CIST BREZ VEZE!!!

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

Mhm xyesx... skratka pr nas preprosto nihce nima kaj dost izvirnosti :sori: vcasih sem poslusal en mal sank rocke, pa BFM, drugace pa na splosno so predskupine boljse od glavnih izvajalcev... kar mi je totalno cudno... Alya mi je se zanimiva :D hehe ampak spet 2, 3 komadi, tako da res ni pr nas neke kvalitete..... ali sploh kreativnosti, copy & paste, pa se paste jim ne gre od rok... :D
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Poslušal sem Nejshin CD. V živo s Terra Folk me ni prepričala, tale njena zgoščenka pa je fajn! :palec:

P.P.

NE IMENVAT serbe... CIST BREZ VEZE!!!
Aja, niti imenovat je ne smem? :eek: Ali sem kje napisal, da mi je Agropop všeč? x;)x Zakaj bi morale biti pevke pa vitke? x:Dx

P.P.

Aja, niti imenovat je ne smem? :eek: Ali sem kje napisal, da mi je Agropop všeč? x;)x Zakaj bi morale biti pevke pa vitke? x:Dx

Zato, k mam jest t mejhn ekran!!! Pol pa, ce je k'ksna debela, se zacne njen speh topit in mi use kapla dol na video-rekorder!!!! xrolleyesx

KRATKO + JEDRNATO!!!

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

Zato, k mam jest t mejhn ekran!!! Pol pa, ce je ...
Hahaha :palec:

Ali si pomislila, koliko italijanov pade v televizor, ko gledajo šove, na katerih so globoki dekolteji zakon, pa silikoni tudi? A te ni nikdar strah, da se bo kdaj pocedilo iz kakšnega joška in boš dobila zdrizasto maso pod tevejem? x:o)x x:Dx

Neverjetno, da še ni bil omenjen PSYCHOPATH :palec:. Oster, glasen, a melodičen kitarski rock, ki ga je pravi užitek poslušat že zaradi uigranosti in aranžmajsko zanimive muzike, predvsem pa cenim njihovo izvirnost in prepoznaven glasbeni izraz, ki so si ga že zdavnaj ustvarili. Všeč mi je, da tudi njihove »plate« delujejo doživeto in dovolj surovo (in so zato zelo poslušljive). Njihovi nastopi pa so sploh neposredni, pravo doživetje razkošja zvokov in vibracij. Karizmatična pevka Meli je z energičnim nastopom odlična frontmenka...

Podobno sem se pred leti navduševala nad DICKY B. HARDY :palec:, ampak jim od prihoda basistke ne sledim več. Še godejo?

Sem tudi fenica ANE PUPEDAN :palec:. Užitek je poslušat uigran bend, s čvrstimi interpretacijami, ki po desetletju (in več) v isti zasedbi na odru še vedno deluje kot da se zabava. Kljub mešanju različnih glasbenih zvrsti (ali pa ravno zato), jim uspeva ohranjat lasten zvok in izraz. Simpatično deluje menjavanje instrumentov na odru, koncerte pa zaključijo z vokalnim dodatkom, štiriglasno!! Bend, ki se ne trudi biti evropski oz. bohnedej ameriški:« smo tu kar smo in se nam duobru puzna, vpliv ukuolja ud kmr smo duma..«. Sploh teksti odražajo pripadnost domačem okolju, sicer zabavni, pa vendar kritični. Skratka bend z jajci, ki dokazuje, da težko »uspeš«, če se ne prodaš...

Dobro se prodaja MAGNIFICO :palec:, on je pa res car, sem fenica od njegovih solo začetkov...

Pa všeč mi je melodičen punk rock kot ga pri nas izvaja ELVIS JACKSON, ki pa jih težko komentiram, saj jih poznam le s TV...

Sploh zadnja leta slabo sledim muziki: redko si privoščim koncert, radio poslušam le naključno, kar slišim na TV mi ni všeč, ostanejo stare plate...

*Me lahko kdo razsvetli, v čem je kvaliteta Big foot mama? Njihova popularnost mi je ne glede na zavest, da imamo različne okuse, povsem nerazumljiva. Podobno mislim in čutim o Šank rock... xcivx x:)x

Valda slovenska muzka je odlična, sicer slabša od hrvaške toda še vedno dobra.

Vlado Kreslin, BFM, skratka všeč so mi predvsem starejši komadi, od novejših pa sta mi definitivno najbolj všeč Slon in Sadež, katera sta me navdušila že v Štafeti mladosti. Siddartha ma tudi nekaj posrečenih komadov.

Še vedno pa mam raje Zabranjeno pušenje, Psihomodo, Novkoviče, Dragokeviče, itd.

Ni jih čez nostalgičnih zabav z hrvaško muziko.

Sem takšen, ker sem živ.

Ne se smejat - fantasticna glasba (ampak MEGA!) je tud Macek Muri - neca Falk in Miro Novak (joj ne vem ce je miro, so ti bratje, morda je pa jerko x:Ix), mislim prav hudo!!! :palec: :palec:

In mors met v bistvu froca, da to 'zves'. xDDx x;)x

saj mamo, ja, kar nekaj, ipak... x8Dx :switz: x;)x

Miro Novak, je to tisti ki na kitaro igra in poje nekaj jaz pa igram igram igram? Posrečene melodije z obupnimi besedili.

Sem takšen, ker sem živ.

• 4 weeks later...

Gledala sem koncert ob 15 letnici Big Foot Mame....

Vsec mi je bil Slak ( pa kaksen aplavz, respect :palec: ), Siddharta, pa neki, ki so peli Led iz severa. Drugace mi pa kar ni zal, da nisem sla.

Da pa te pesmi zapoje Skocir, je pa druga "pesem" x:o)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...