surya 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 a viš, sem vedla da se bo en obregnu ob to..obrazek na slikci me name spominja, tko da jo bom za nekaj časa obdržala, črnina gor ali dol Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 a viš, sem vedla da se bo en obregnu ob to..obrazek na slikci me name spominja, tko da jo bom za nekaj časa obdržala, črnina gor ali dol ...obrazk je lustkan! Pa sej lohk nardis s skanerjem rumeno, probi! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 Ja, zakwa se pa name JAJCAS??? A misls, d sm to jest pisala, a? Ste mel use pu anglesk, ne!!! Use kr sm uceri punoc pisala u slovenscin, use je anglesk ratal!!! Za angleske slounicne napake, se pa kr na zdruzenje kompjuterjev prtoz!!! Tut jest sm bla zacudena, kuko to, d se je zmotu, pa nism mogla pupraut, bl k sm pupraulala, bl je kompjutr pu svoje anglesk pisu in prevaju!!!! Mhm...in potem svizec zavije čokolado. pa mal težko se jajcam nate brez jajc, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 Mhm...in potem svizec zavije čokolado. pa mal težko se jajcam nate brez jajc, a ne? Ooooo PUNCA, pa se mots, preciti si, kwa sm napisala prejle med Kwa se ublecemo ... tko nekak!!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 Ooooo PUNCA, pa se mots, preciti si, kwa sm napisala prejle med Kwa se ublecemo ... tko nekak!!!! Kr neki....tm se sam neki kurčijo...ne da se mi tok nazaj it gledat. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 Kr neki....tm se sam neki kurčijo...ne da se mi tok nazaj it gledat. :xx!: SKODA, pa je ful zanimiu, takoj ta druga ta zadna!!! (ne krzno) Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Kaj pa Big Foot Mama? Zdaj bojo mel 15. obletnico in bo veliko dobrih izvajalcev na tem koncertu, ki bodo izvajali njihove pesmi.Vcas so mi bili zelo vsec, zato mogoce pa le grem Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 19. oktober 2005 Mislim da gre Mick.BFM so dobri, ja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Tožibabe tu poznajo kao vsi, Treh palm pa ne pozna nihče? Njihov zaščitni znak so bile 3palme, tudi na klobukih so jih nosili. In še en zaščitni znak so imele. Šerbi. Aja, kasneje so se preimenovali. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Tožibabe tu poznajo kao vsi, Treh palm pa ne pozna nihče? Njihov zaščitni znak so bile 3palme, tudi na klobukih so jih nosili. In še en zaščitni znak so imele. Šerbi. Aja, kasneje so se preimenovali. NE IMENVAT serbe, Je en kup zavalenga mesa, brez glasu...OBUP !!! CIST BREZ VEZE!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Mhm ... skratka pr nas preprosto nihce nima kaj dost izvirnosti vcasih sem poslusal en mal sank rocke, pa BFM, drugace pa na splosno so predskupine boljse od glavnih izvajalcev... kar mi je totalno cudno... Alya mi je se zanimiva hehe ampak spet 2, 3 komadi, tako da res ni pr nas neke kvalitete..... ali sploh kreativnosti, copy & paste, pa se paste jim ne gre od rok... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Poslušal sem Nejshin CD. V živo s Terra Folk me ni prepričala, tale njena zgoščenka pa je fajn! P.P.NE IMENVAT serbe... CIST BREZ VEZE!!!Aja, niti imenovat je ne smem? Ali sem kje napisal, da mi je Agropop všeč? Zakaj bi morale biti pevke pa vitke? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 P.P.Aja, niti imenovat je ne smem? Ali sem kje napisal, da mi je Agropop všeč? Zakaj bi morale biti pevke pa vitke? Zato, k mam jest t mejhn ekran!!! Pol pa, ce je k'ksna debela, se zacne njen speh topit in mi use kapla dol na video-rekorder!!!! KRATKO + JEDRNATO!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Zato, k mam jest t mejhn ekran!!! Pol pa, ce je ...Hahaha Ali si pomislila, koliko italijanov pade v televizor, ko gledajo šove, na katerih so globoki dekolteji zakon, pa silikoni tudi? A te ni nikdar strah, da se bo kdaj pocedilo iz kakšnega joška in boš dobila zdrizasto maso pod tevejem? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 .... pa silikoni tudi? A te ni nikdar strah, da se bo kdaj pocedilo iz kakšnega joška in boš dobila zdrizasto maso pod tevejem? Ajaaaaaaaaaaaaaaa, pol je pa to to, ne speh!!! KRATKO + JEDRNATO!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 MYSTICA, za prijeten dan ti poklanjam: PRIJATELJ - Damjana .... xrosex .... KRATKO + JEDRNATO!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Neverjetno, da še ni bil omenjen PSYCHOPATH . Oster, glasen, a melodičen kitarski rock, ki ga je pravi užitek poslušat že zaradi uigranosti in aranžmajsko zanimive muzike, predvsem pa cenim njihovo izvirnost in prepoznaven glasbeni izraz, ki so si ga že zdavnaj ustvarili. Všeč mi je, da tudi njihove »plate« delujejo doživeto in dovolj surovo (in so zato zelo poslušljive). Njihovi nastopi pa so sploh neposredni, pravo doživetje razkošja zvokov in vibracij. Karizmatična pevka Meli je z energičnim nastopom odlična frontmenka... Podobno sem se pred leti navduševala nad DICKY B. HARDY , ampak jim od prihoda basistke ne sledim več. Še godejo? Sem tudi fenica ANE PUPEDAN . Užitek je poslušat uigran bend, s čvrstimi interpretacijami, ki po desetletju (in več) v isti zasedbi na odru še vedno deluje kot da se zabava. Kljub mešanju različnih glasbenih zvrsti (ali pa ravno zato), jim uspeva ohranjat lasten zvok in izraz. Simpatično deluje menjavanje instrumentov na odru, koncerte pa zaključijo z vokalnim dodatkom, štiriglasno!! Bend, ki se ne trudi biti evropski oz. bohnedej ameriški:« smo tu kar smo in se nam duobru puzna, vpliv ukuolja ud kmr smo duma..«. Sploh teksti odražajo pripadnost domačem okolju, sicer zabavni, pa vendar kritični. Skratka bend z jajci, ki dokazuje, da težko »uspeš«, če se ne prodaš... Dobro se prodaja MAGNIFICO , on je pa res car, sem fenica od njegovih solo začetkov... Pa všeč mi je melodičen punk rock kot ga pri nas izvaja ELVIS JACKSON, ki pa jih težko komentiram, saj jih poznam le s TV... Sploh zadnja leta slabo sledim muziki: redko si privoščim koncert, radio poslušam le naključno, kar slišim na TV mi ni všeč, ostanejo stare plate... *Me lahko kdo razsvetli, v čem je kvaliteta Big foot mama? Njihova popularnost mi je ne glede na zavest, da imamo različne okuse, povsem nerazumljiva. Podobno mislim in čutim o Šank rock... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 , doma pašejo uz sesanje, ful naglas (pa še let3 "uporabljam v te namene). Sicer pa se strinjam, definitivno koncerten bend! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 BENC BENC BENC BENC BENC - NAJBOLJSI v Sloveniji!!! KRATKO + JEDRNATO!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Me je kar sram, ampak slovenske glasbe pa sploh ne poznam. ne poznam pesmi. Po pravici: k sm bla jest tolk stara k ti, mi se na misu ni prslo, d bi sluvensko musko puslusala! CIST BREZ VEZE!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Valda slovenska muzka je odlična, sicer slabša od hrvaške toda še vedno dobra. Vlado Kreslin, BFM, skratka všeč so mi predvsem starejši komadi, od novejših pa sta mi definitivno najbolj všeč Slon in Sadež, katera sta me navdušila že v Štafeti mladosti. Siddartha ma tudi nekaj posrečenih komadov. Še vedno pa mam raje Zabranjeno pušenje, Psihomodo, Novkoviče, Dragokeviče, itd.Ni jih čez nostalgičnih zabav z hrvaško muziko. Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Ne se smejat - fantasticna glasba (ampak MEGA!) je tud Macek Muri - neca Falk in Miro Novak (joj ne vem ce je miro, so ti bratje, morda je pa jerko ), mislim prav hudo!!! :palec: In mors met v bistvu froca, da to 'zves'. saj mamo, ja, kar nekaj, ipak... Miro Novak, je to tisti ki na kitaro igra in poje nekaj jaz pa igram igram igram? Posrečene melodije z obupnimi besedili. Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 DON MENTONY BAND - Mrtve roze KRATKO + JEDRNATO!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 nikjer nism opazla da bi kdo omenu mega slo skupino Pomaranča......... res dobri Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Gledala sem koncert ob 15 letnici Big Foot Mame....Vsec mi je bil Slak ( pa kaksen aplavz, respect ), Siddharta, pa neki, ki so peli Led iz severa. Drugace mi pa kar ni zal, da nisem sla. Da pa te pesmi zapoje Skocir, je pa druga "pesem" Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.