Sebastjan 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Pri nas je cenjena le govedina. Rocka, R'N'B-ja, bluesa sploh nikjer ni. Drugač pa mi je cool Ultra, Magnifico, Siddartha, Murat & Jose, Dan D, pa še kdo. A si ti mogoče član Ultre? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alice in Wonderland 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Murat & Jose What about SILENCE!?!?!?! Se sanja komu o čem pišem!?! SILENCE Citiraj Sleeping with Andy Warhol! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
upanje 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 DUO silence Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maedhoriell 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 ELVIS JACKSON!!!!! Plus (pridružujem se Alici) Melodrom, PsyhoPath, Olivija...Pa Čompepa Terra Folkpa Katalenapa naj bo še Siddharta (čeprav se jih zadnje čase ne sliši toliko) ...ostali slo pa tako tako - ali so že stare klasike pa se mi jih ne da spet naštevat, ali jih še nisem slišalla, ali mi niso pri srcu čeprav se mi zdi, da delajo kvalitetno musko (za žanr)...Je pa občutno preveč zabavljačev, ki me (če jih nisem prisiljena poslušat) sicer ne motijo, vsaj dokler se ne začnejo nosit, kot da so edini, ki delajo "pravo musko, musko za folk"....Eh... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alice in Wonderland 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 za moje pojme so Katalena edini ujeli občutek glasbene povezanosti z našo domovino. Besedila izvaja v večih slo. narečjih, skladbe so večina ljudskega izvora, pa tud duh modernizma ne manka ob njihovem prformansu. Olivijo ter Kataleno metaforično lahko poimenujem veliki kolegici, vendar Olivija rada eksperimentira-> ruši prepričanja o glasbi, namreč sama ima v sebi velike ustvarjalce, kateri razvijajo glasbeni projekt s pomočjo artističnih vizij. Iz katere se rodijo alternativni komadi, kateri so dokaz da dosegajo same vrhe kvalitetne muske. BRAvO bravO! Citiraj Sleeping with Andy Warhol! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Murat & Jose What about SILENCE!?!?!?! Se sanja komu o čem pišem!?! SILENCE Benko-Hladnik? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Meni je Neisha vsec. Ta stil mi je fajn. Men pa vse preveč Amerišk deluje.Njihov stil.Mam rad unikatne umetnike ki ustvarjajo v skladu z svojim bitom. Drgač pa Kreslin je daleč pred vsem za moje pojme...tak kot je..taka je njegova glasba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maedhoriell 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Zdi se mi, da imajo povsod glasbeni komentatorji (precejkrat samozvani strokovnjaki) težavo prav z določanjem kaj je "domače". Kako bi sicer cingljali "kdor ni turbo-harmonkar ni slovenc"???Bende ki kot Katalena (Alice ) oživljajo res staro slovensko glasbeno tradicijo kar preskočijo (etno skupine, zbore, ljubitelje ali kakor se imenujejo...) in v ospredje tiščijo zgolj in samo narodnozabavne in turbozabavne "ansamble"! Seveda je glasba namenjena tudi zabavi - ampak glasba namenjena zgolj ugajanju površnemu poslušalcu ter polnjenju žepov založb in "kovanju zvezd estrade" se ne more postaviti niti ob bok tisti, ki jo avtorji in izvajalci izvajajo iz veselja do ustvarjanja, iz znanja in iz želje po prenašanju znanja in užitka na poslušace....Za kvaliteto ni kriterij koliko se je/se bo zaslužilo s komadi - dober komad se lahko prodaja ali pa ne in enako tudi slab. Razlika je v tem, da dobri komadi dajo še nakaj več. Več kot cvenk v žep in več kot 3min zabave.In kadar se z znanci pogovarjamo o muski ne delam razlik med njimi glede na žanr, ki ga poslušajo. Razlikujem (v pogovoru o muski!) pa jih glede na to ali poslušajo musko zato da jim da nekaj več ali zato da radio "mal škripa"... In mnenje prvih spoštujem (in se ga veselim) ne glede na to ali se strinjam z njimi. LP (mal me je zaneslo, kajne ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alice in Wonderland 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Benko-Hladnik? PA SMOLINIK ja! fenomenalna potegavščina -------> This website is dedicated to one of these exceptional personalities.It is dedicated to Matej Smolnik, a.k.a. Vain. Debatiranje o glasbi, ki mi ne leži se mi oprosti ne zdi smiselno, ker tle debatiram zgolj zaradi svojega dobrega počutja. Turbo mania je zame čist drug svet, v katera ne vstopam. Tud kšna druga muska k mi ne potegne. Vse je stvar posameznika. Sej vse lepo in prav, če si razgledan na celotnem glasbenem področju. Nekateri se pač ne znajdemo med takšno maso povprečnih ljudi. ( ne leti nate; pišem v splošnem pomenu ozaveščanja množičnega glasbenega okusa). Tud moj način glasbenega lifa marsikomu ne potegne. Glasba je zame nekaj, kar mi da zalet, da lahko naredim dober polet! Radiohead: Everything it's in right place Citiraj Sleeping with Andy Warhol! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maedhoriell 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Razumem kaj misliš. Saj se jaz tudi običajno ne pogovarjam o muski z vsemi in o vsaki muski. Včasih pa pogovor nanese na to tudi kadar sem s prijatelji, ki imajo drugačen okus... In če vedo zakaj nekaj poslušajo jim ne težim in me ne moti... Svojih preferenc pa ne zamenjam na podlagi "popularnosti" in "hitov"... Me pa precej zanima muska na splošno (turboheci zame niso muska, pa marsikaj drugega tudi ne) in mi je tudi všeč marsikaj, čeprav ne poslušam vedno vsega. Recimo - jazziste poslušam le če jih "srečam" na kakšnih poletnih festivalih ali v lokalčkih kjer nastopajo v živo, čeprav se mi zdijo carji; kvaliteten pop, pop rock z veseljem poslušam po radiju (če ga že kdaj priklopim), nimam pa želje iti na njihov koncert/kupit CD...Tako da moram pri sebi kdaj potegnit črto kaj "poslušam", kaj mi je "všeč", kaj se mi zdi "dobro" in v čem res "uživam"...In o tej zadnji kategoriji na srečo ne dvomim In če ne bi bilo muske v kateri uživam, se tukaj sploh ne bi oglasila... Se kar strinjam s tabo, da se zares splača debatirat le o glasbi ki ti leži. Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 jazzisti so tud zame nekaj perfektnega, sploh če jih spremlja kakšen dober vokal. Tako, da so zame koncerti Bigband RTV super za poslušat, in kakšne manjše zasedbe tudi.Katalene in Olivije še nisem imel priložnosti slišat, je pa moja dobra prijateljica prišla k Oliviji kot spremljevalni vokal všeč mi je poslušat tudi kak Amnesty trio, ali Terrafolk, kjer se akademska klasika bliža zabavnjaštvu... je tako interesantno gledat in poslušat ( v tem je Bojan Cvetrežnik res car) Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alice in Wonderland 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Bojan Cvetrežnik res je ja! have to go- Citiraj Sleeping with Andy Warhol! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maedhoriell 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Terrafolk in kolegi :palec: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Zadnjic je bil na TVS1 Neishi koncert...je imela goste; Katrinas, Terrafolk pa Kreslina. Prav uzitek je bil poslusat koncert. Ima res luskane pesmice ( Carobni potep, Mas se kje cas, Malo tu...) pa dober vokal! Fajn no Zanimivo, da sem videla tam kitarista, ki sem ga videla tudi igrat na koncertu od Laibachov. Vsestranski Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 13. januar 2006 men je tud simpaticna glasbica in bejba. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Sem poslusala, k so nekje na tv razpravljal, da edin to ji manjka, ker kao ni lusna...Mislim...sej gre za musko Sita sm tega Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Ze takrat? Koliko je pa star? Mi dost mlad deluje. Sej sem se spomnila zdaj, da je matej ja. Vsec mi je to, da je "zmozen" igrat pr taki skupini kot je Laibach, potem pa presaltat na Neisho, pa Tinkaro Kovac pa tak... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Men je pa sexy taka postava, kt jo ma ona Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 jest jo občudujem predvsem zaradi njene glasbene podkovanosti, pri teh letih bit v taki akademski špici, kot je ona sicer pa kdo je rekel, da moraš bit lep (po medijskih merilih) če želiš bit dober in uspešen Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Odličen slovenski glasbenik je Daniel Toplak, ki sicer živi in dela v Nemčiji. Izdal je že tri albume. Glasba je instrumentalna, s čudovitimi kitarskimi solažami. Očitno je, da se je zgledoval pri velikanih progresivnega rocka, saj je v njegovi glasbi čutiti progresivnost, pa tudi ljubezen in devocijo mami Meeri (mother Meera, če je komu znana). Priporočam vsem, ki jim je blizu progresivni rock in/ali new age (v stilu Mika Oldfielda). Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 jst sm bla pa na eni zurki pa se je vrteu cd od bohemov-sm jih prvič slišala pa so mi bli precej všeč. drgač sm bla pa nazadnje na koncertu od dan d v orto baru mal pred novim letom-odličen koncert neisha je pa prav luštkana. ona si ni rabla jošk povečat (masaža al operaciaj) da je pršla na tv, ampak se je pojavla zarad muske! kaj pa una angie stowe (al neki takega), ki je pa zelo obilna, pa je tut uspešna. Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 A ste gledal EMO? hehehehehehehehe. Katrinas Ni za EMO sicer lih..Zmagovalec...Anžej - hehehehehehehehe. No sej gre v uhe, sam hehe Atomik Harmonik :xx!: hvalabogu, da niso šli naprej Rebeka & Domen...pa dajte no Landero - :xx!: Hribar...mi ni blo tolk slabo, sam vseen daleč od tega, da bi mi bilo dobroAlenka - dolgočasna ratuje mal. Glas ima definitivno, sam tole ni blo to.Monika - ker geštel! kolk luškana. komad simpatičen.ostalih se ne spomnem. če potegnem črto...podpovprečno. Lani je bilo bolje. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Nisem gledala, me je pa zanimalo kaj je bilo. Anžej???? Ko ti je to?? No ja, sigurno bom še slišala,.. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Anžej Dežan -> http://www.jh-lj.si/upload/pic/anzej-oranzna-lead_1.jpgPoje drugače tisto sluznico...VROČEEEEEEEEE, OH KAKO JE VROOOOOOOOČE....neki HOOOOOOOOČE...tralalalalala Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Anžej Dežan -> http://www.jh-lj.si/upload/pic/anzej-oranzna-lead_1.jpgPoje drugače tisto sluznico...VROČEEEEEEEEE, OH KAKO JE VROOOOOOOOČE....neki HOOOOOOOOČE...tralalalalala Joj, a ta mulček??? Ma joj, nič ne bo!! No ja važno se je uvrstiti, ne zmagati!! Aha, to sem hotela tu napisati. Da mi je zadnje čase strašno všeč Na Golici od Avsenikov. Me tako razvedri. Moj oči bi bil ponosen name. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.