Skoči na vsebino

Slovenska glasba

Marsa

Recommended Posts

slucajno vidla tole dons.

Thanx za info! x8Dx

Zal ne morem gledat! :V:

Sej sm skor zihr, da si vse te videe že vidla. Drgač so pa tud na strani od ljudmila.org.

Sam v tem videu mi je tale Zemira ful kul v intervjuju. Taka stvarna, brez tistega intelektualnega-artističnega snobizma pa brez omalovaževanja "te smotane mladine, ki sploh ne ve, kaj je lajf". x:Dx

Aha, Strelka...Sm vidla. Tule not je tud od Kozlevčarja sin kukr vidm. Luštn pob, zelo x:px :inlove:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Deli na socialnih omrežjih

Wateva xrolleyesx Ja- ene bende pač poslušam, druge pa zgolj gledam. Kaj je pa ključnega pomena zame kot za POSLUŠALKO glasbe, to pa s tabo ne mislim razpravljat, saj si že marsikje pokazal, da je tvoja stopnja frustracij na enaki višini kot temperatura zemljinega jedra, tvoj IQ pa izenačen s sobno temperaturo.

Če bi pa rad vzbudil s svojo provokacijo mojo pozornost, pa lahko to storiš na bolj primeren način.

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Ključnega pomena za sodobno poslušalko glasbe je to, kako pevec zgleda.Danes se v glavnem glasba gleda ne pa posluša :xx!: xrolleyesx

:o|o: x:Dx

Ne bo povsem držalo... x8Dx

TOLE ni niti za gledat niti za poslušat... :vio: :vio: :wOOt: :sick:

Damijan Murko

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Niti te ne bom poskušala razumet xrolleyesx

Dear Human,

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Kdo kaj ve o potencialno hiperglamuroznem in vsestransko nadpresežnim bandom, ki ustvarja pod imenom Turbojodl?

Pa še to, enkrat sem na vabilu za vaško veselico prebral, da bodo igrali Ful špon. x8Dx

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

• 4 weeks later...

tud men so (bli?) vsec leeloojamais (svez, simpaticen bend z dobro muzkico in dobro in sexy pevko )

(k ne vem ce sem jih sploh omenla tle, glede na to, da sm neki simfala, k se spomnim, da sm glih jaz v nekaksnem... hm, dramaticnem vzdusju x;)x, jo (tole temo) odprla - skratka mi je na zivec stoplo, kok bedne muzke pravzaprav imamo)..

no tegale komada mi sicer noce predvajat (kr neki skace pa migota pa zamrzne pa me zivcno dela, vztrajat), tko da komentiram njih - leeloojamais, splosno.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

evo eno luštno :onfire: :onfire: :onfire:

Hm, mal je treba počakat k so reklame najprej

Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo.

Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku.

Doživljamo sedanji trenutek.

Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan.

Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne.

Samo danes lahko delujemo.

Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj.

Luis L. Hay - Moč je v tebi

vem sam Korada in brendija, Gu guje in Agropop Štajerskega Miša Kovača in podobn ne moreš poslušat drgač, kot da se pripravljaš na vaški pretep s štajersko ikebano, zelo nadelan z nekaj litri rdečega ali belega dopinga.

Apeliram na glasbeno dostojanstvo :C:

Sedaj vam iz prve roke podajam dokazno gradivo zakaj Lipa ni šla in ni smela priti v parlament

http://www.mojvideo.com/video-stajerski-mi...0af1ed62c124cbf

Strašno.

tip ima malo naprej od nas "vilo mišo".

uff, uff... naj omenim, da se ne pogovarjava - glede na to, da se v naših krajih vsi in vse...še celo naš Pesjanar ga ne prenese, niti njegove psice...

Zgrabila sva se enkrat na cesti pozimi (nekaj se rada na cestah kregarim opažam).

skratka tip misli, da je bog in batina tule in se temu primetno tudi obnaša.

Je sestra slavila rd in se ji kar povabil zapet enih par pesmi. Kot, da komaj čakamo, da Štajerski Mišo uleti ali kaj.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Wow Strelka :2src: Super tole za Kameleone!!! A veš da imam obe njihovi mali plošči, nasledila od mojih...mama in oče sta se spoznala na enem plesu, kjer so oni igrali...so bili špica v Jugi takrat...jih je hotel spoznat Paul McCartney, igrali v milanskem Piperju...potem pa je to super bit skupino raztepla takratna oblast...jih na hitro v vojsko poklicali...

:xx!:

Prizma... v osemdesetih letih so bili aktivni, pol benda so bivši Kameleoni, Danilo Kocjančič...Njegova je Pogum, pa pPortorož 1905...

Samo tole ..je pa poden ....totalno neumen humor...brezveze.....no ja, če imaš željo po psovkah ..mogoče pride prav :xx!: :o|o: :eek:

Kaj to dela v temi slovenska popevka-glasba... x?x :eek:

Kako se Slovenci takoj užalimo, ko... :o|o: x:o)x

Meni je hecno...ti pa jemlji to kakor hočeš... x:Dx x;)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Pa da ne bom same "drotare" gor dajala evo drugo skrajnost.

Pomlad - Big foot mama in Ata Slaki

http://www.youtube.com/watch?v=GgTtBSyfk0Q

(pismo - tudi so "drotari" poleg)

mater...ko smo bili 1999/2000 na Ptuju usekani ko motke, je naš gospodič ugotovil, da je Pero Lovšin nartabolši vokalist in Osmi dan pesem vseh pesmi. :palec: :palec: x:Dx

Na Evrosong poslanih pesmic mi je Dan ljubezni itak nartaboljši. Če sem glih ta prave volje, kar raznežena zraven ratam

(verjetno ste to že xkrat objavili, pa bom še enkrat)

Tudi 1x bend mi je še vedno všeč -škoda, da na repu pristal. Ampak meni je tale Tih deževen dan še vedno všeč. Tako primeren danes x:Ix

http://www.youtube.com/watch?v=1t9dx8C1EZo

Pa Tanja Ribičeva tudi dobra bila, kot vila v belem

http://www.youtube.com/watch?v=DS8tX69MaIg

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...