Skoči na vsebino

Slovenska glasba

Marsa

Recommended Posts

glas - glasu, torej glas.ba. normalno, tolk besed. :D

eni pravite na moje kritike o pateticu, da ces, ni muzka za lupljenje krompirja in ni za veselice, kar je cist brez veze, kao, hocte najbrz rect, da je moj nivo nek *gospodinjski* al pa da hodim na veselice. x:o)x x:px x:Dx

Modeli.

ze 10x UTEMELJILA svojo alergijo nanje. na veselice ne hodim, krompirja ne lupim.

Laibach so mi vsec (pozabila jih oment). pa jih najbrz maherji ne bi priporocil za veselice. :D

zlo velik drugacnega mi je vsec, groznega, odstekanega, vsega mogocega.

patetico pa so mi zoprni pac. a so mi lohk?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

CITAT(Mystica @ 14. Aug 2005 ob 15:11

[snapback)

Okus ni univerzalen.

:palec: xDDx

Ravno zato pa tržišče premore toliko različne glasbe......in prav je tako :palec: ...Na koncu je pa tako in tako vse samo zaslužek za izvajalce.....Včasih pa dober zaslužek še ne pomeni, da je glasba sama tudi kvalitetna x?x .....Tržna niša :o|o: ....

Smisel življenja je največja sreča

Slovenska glasba (to štekam kot da jo izvajajo Slovenci)xscratchx

Magnifico

njegov brat Schatzi

Demolition group

N'Toko

Tha Flow (poje sicer tip iz južnoafriške republike)

Pridigarji

dj Umek in dj Kanzyani (tud ta dva sta slovenca- torej slovenska muzka)

Laibachi so pač uspel, ampak men muzka ne paše, niti ne štekam NSK-ja

Scuffy Dogs

...

Sej se kr najde neki... Da sploh ne omenjam mladih neznanih garažnih bendov, ki se razvijajo v dobre bende :palec:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Ne sekiri se... NSK tut sami sebe ne stekajo... v tem je catch!! x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

ja alye nismo mensezdi nic omenjal, pa je tud kar dobra... in tud simpaticna, pa energicna in tko... to mi je vsec...

ona se tud mal pachi, mi pa ni zoprno, mi je vsec... kul bejba. xyesx :palec:

devica, saj ko recem magnifico, itak v bistvu mislim Shatzija, saj mu v glavnem vso muzko dela.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Dx x:Dx Tam kjer murke cveto xDDx xsrcx

Mislim da je starejša od mene

Pa še vedno dobra :palec: xsrcx

Tud jaz sem Gorenc x:Dx x;)x xsrcx x^x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

kaj pa vsi (fsi? ;))so venci bejli? :)

ta je bla pa men vcas ful vsec, jo rada pela (saj sem tud jo)

Picasso

kwa pa:

...

rudeci cvet

ljubezen je razvnel

dekle odpeljal je

v prelepi carobni svet

kadore kadore...

...totaln blues...ta komad pa res SEKA!!

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

ko boš prišel, zmeraj prinesi mi rože,

pa naj bo maj, ali sanjavi september...

eden najlepših valčkov...x:Dx

Bobnar, moja glasbena izobrazba te zanima...sicer sem 22 let mlad zelenec, ampak vseeno...

formalne izobrazbe imam: začetniško 2 leti blok flavtice- ma, ja, isto kot nič...

10 let nižje glasbene iz klavirske harmonike, dejansko jo igram 16 let, zadnje 3 leta se mučim s synthesizerjem in lansko leto sem začel s solo petjem...

drugače sem 4. leto pri nekem bendu, za seboj imam nekje 50-60 špilov, res pa v studiju še nisem snemal, bil sem pa zraven, ko je snemal nek drug bend...

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

<{POST_SNAPBACK}>

pol pa Kopitar;

žametne vrtniceeeee,

simbol življenja soooo

:palec:

pa Fliser;

mamica je kakor zarja,

zjutraj se smehljaaaa

ah, kr sentimentalen ratam xcivx

:xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!:

Posebno kopitar....bljaak :xx!:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Mlakar... :palec: :palec: xDDx xsrcx

<{POST_SNAPBACK}>Saj maš prav, kaj me briga tole in se sploh oglašam.

Sori  x8Dx

Hej, PRAV da se oglasas, za ravnotezje (zato si se najbrz tud sploh oglasila), ti mas 'bolj prav' kot jaz, v bistvu, in enako pravico, mene prav tako nima kaj brigat. xDDx

ampak ker smo pac taki in tako je, dozivljamo in dojemamo 'umetniske izdelke' vsakdo na svoj, osebni nacin.... no in name ta njihova umetnost tako deluje.

ene pa prodigy al pa kak tak udarnejsi bend zivcne naredijo in takoj preklopijo (kot jaz pri pateticu), no men so (bli) pa zakon, prodigy.

Laibach?

Laibach so imeli en koncert, ki je bil zame med najboljsimi sploh od vseh, ki sem jih kdajkoli vidla (pa sem bila res na stevilnih v lajfu), mislim da na novem rocku v krizankah, se s 'tastarim' pevcem (ki je ze pokojni). To je bila taka scena, nadrealisticno, kot ne bi bilo v ljubljani, sploh kot da ne bi bilo na tem svetu... se ne da z besedami opisat... taksno sceno so uspel naredit, masovno neko hipnozo skor mal...

takih koncertov zdaj prakticno ne vidis.

Nikol se niso pustil vkalupit, so fural svoje, jih je brigal za vsecnost, poslusljivost, s strani laikov... so sam fural, kar so mel za povedat. x^x

niso se matral, d abodo drugacni... niso 'se sli' drugacnosti... da bodo nekaj posebnega.

carji! :palec: xyesx

ampak ne, pri lupljenju krompirja pa jih najbrz ne boste poslusal. x:Dx x:px x;)x :vragec:

Picasso

uh men pa hudo, cist noro, tak artikuliran hrup. prec bi zraven shopala na kak pralni stroj. ;) :P

Picasso

Uh, ja, je treba priznat, da majo Laibach jajca, hehe :palec:

Bobnar, narodnjak sem zmeraj manj, ker se tud tega naveličaš, sploh če moraš sam dostikrat izvajat eno in isto na špilih...

velik bolj se zdej ukvarjam z zabavno glasbo, tako našo, kot tujo...mi pa recimo kaki dalmatinski melos prav nič ne paše :sad:

Lahko, da sem precej ozko usmerjen, pa drugače ne gre. Preprosto ne prenesem glasbe, ki ni melodična, tud nisem ljubitelj izvajanja samo ritmičnih besedil brez melodije...

Najhuje pa je, da poslušam samo to, kar mi ne povzroča bolečine v ušesih, magari zarad fušanja-najpogosteje, neizražanja tistega občutenja v komadu, ki ga ta glede na besedilo in melodijo zahteva-torej nepristnosti, ali slabe artikulacije pevca...sem zelo zahteven poslušalec, zato pa sem ozko usmerjen...

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...