Marsa 16. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 16. avgust 2005 na-a. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 Domicelj, ja, hm ......posrečen človek .....Smo bili enkrat na enem njegovem koncertu, ki ga je izvedel samo za njegove povabljence.....in smo sedeli skupaj za mizo.....Ja, no.....kaj naj rečem.....glasen človek, ki po mojem mnenju pove veliko in včasih še več, kot je v resnici lahko mogoče......Ma bujna domišilja Drugače pa, koncert in glasba brez pripomb......profesionalec na mestu...... Ga je bilo užitek poslušat, pa njegove vmesne anekdote .......Smo se narežali do konca in nazaj ......Dostikrat stvari obrne na sex.....ampak, takšen je..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 No ja Domicil al Domicel al pa kar Domicl .... sam razlika v črki.. ( Bobnar...ti pa verjetno ascedent devica ) Čeprav mi še ni jasno la je Domicil al Domicel...Domicl pa sigurno ni Se spomnim ko se je še v Kamnik ženit hodil ..moram reči zelo modno oblečen No meni se zdi špikar ...tak oster jezik, čeprav pa kaj pa vem no..ribe katere poznam so mal drugačne... Pa naj bo Ribak. drugač eni komadi so kar fajn ..drugač pa ni moj tip Od slovenske glasbe Vlado Kreslin , pa tisti no kaj so že Daj mi jurja al kako že ...potem mi je dobra Tinkara Kovač...pa Polona Furlan zelo dober glas. Zoran Predin samo včasih ga ne razumem čist dober kaj želi povedat... No drugač pa Pero Lovšin....uf saj jih je velik..pa pri meni tako da poslušam popevko pa glasbo ..na ime pa ponavadi pozabim Potem kaj je že tisti repar velenjčan... potem full odtrgani Orleki ..potem pa Brina taka etno itd itd... Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hej, PRAV da se oglasas, za ravnotezje (zato si se najbrz tud sploh oglasila), ti mas 'bolj prav' kot jaz, v bistvu, in enako pravico, mene prav tako nima kaj brigat. ampak ker smo pac taki in tako je, dozivljamo in dojemamo 'umetniske izdelke' vsakdo na svoj, osebni nacin.... no in name ta njihova umetnost tako deluje. Ma, včasih mi gre kdo ali kaj blazno na živce in posledično grem sama sebi na živce zarad tega, tisto tvoje pisanje pa je bilo kot ogledalo zame ... ker se poskušam tega znebit pri sebi, toliko bolj opazim pri drugih ... zato sori, moja frka same s sabo v bistvu Stroje sem edinkrat videla in slišala v živo, so naredili super vzdušje, si pa nisem zaželela jih doma poslušat ... za razliko od Prodigy, ki so itak zakon in si jih privoščim tako v avtu kot doma ... ko sem sama seveda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zoran Predin samo včasih ga ne razumem čist dober kaj želi povedat... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>heh, ziher strelka ve vse pa nič. tip se piše Domicelj, če smo že pr tem.pretežko zate, a? ja, moj asceNdent je devica. ja pa še res. Strelka ne , ne ..sploh ni težko...so tudi večje težave Ti kar še kaj povej ..pa nauči me Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 gate na glavopa dva svinčnika v nos... Predin... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 16. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma, včasih mi gre kdo ali kaj blazno na živce in posledično grem sama sebi na živce zarad tega, tisto tvoje pisanje pa je bilo kot ogledalo zame ... ker se poskušam tega znebit pri sebi, toliko bolj opazim pri drugih ... zato sori, moja frka same s sabo v bistvu Stroje sem edinkrat videla in slišala v živo, so naredili super vzdušje, si pa nisem zaželela jih doma poslušat ... za razliko od Prodigy, ki so itak zakon in si jih privoščim tako v avtu kot doma ... ko sem sama seveda sco finte, ja. pac, kaj cmo a ne. ja, jaz tud ne dstroj pri lupljenju krompirja (daj nehaj, se urezem prec!! ), prodigy tud ne, sam lohk pa tud ja. sem zlo flexibilna po eni, pa zlo natancna pa kriticna po drugi strani. No dobra muzka mi je vsec, ne glede na zvrst (dobr al pa vsaj cenim, znam, lohk tud tko poslusam), pac pa sem obcutljiva ravno na vokale. v bistvu ne maram prevec vokalov... pa trebla, visokih tonov... najrajs mam klavir, bas pa bobne. Violin vcas nisem marala prevec, prav tako saxa, ravno zarad omenjenega, sam zdaj znam pa tud shizit, aja, 2227 ene par komadov, gate trga, predvsem vukove violine, blazota!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 Ja marsa lej, jaz sam ne poslušam slovenske glasbe, ker 1. nimamo komerciale, če bi jo imel bi jo ziher, drugače pa mi je super kaku Lunapark ali pa sidartha Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 nobeden se še ni spomnil na nekoga, ki je od slovenskih izvajalcev najbolj prodajan takoj za Avsenikom in edini poleg njega, ki je presegel mejo milijon prodanih plošč - Brendi kaj si mislite o njem? jest mislim, da je bogi pevec, malo boljši glasbenik a zelo dober podjetnik Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 Od kje ti podatki o prodanih ploščah?? So to podatki za slovenski trg? Dokler je bil Brendi še "Don Juan" mi je bil kar užiten. Ja, nič se ne bom finega delal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 Jaz sem se enkrat nesramno dobro zabavala na koncertu Vilija Resnika še danes se tega spomnem, bi šla še enkrat, samo ne vem če bo učinek isti Pa ko so še Babilon špilal je bilo kar zabavno, pa Victory je bilo tudi kar nekaj zabav.... ok...zdej me pa križajte! So what! Vibre so bile pozitivne Pa vsako leto grem na zaključno predstavo glasbene šole, poslušat otroke od prijateljice, vsako leto sta boljša Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> - Brendi :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Daj, potem pa še kakšno Helenco ali pa Simonco na pladenj.......pa smo tam...... Ampak, roko na srce, širša množica slovenčkov jih posluša, pa ti pevci si služijo vsakdanji kruh s to muziko.....torej,........ne, ne, hvala, jaz jih ne poslušam.... :xx!: :xx!: ..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 podatki o prodanih ploščah? mi je sočlan benda povedou, ki je dober prijatelj z brendijem - on je brendija kitaro nauču igrat Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 17. avgust 2005 Brendi je 1x izjavil, da on pac dela muzko 'za gospodinje' al nekaj tacga.ker najbrz se mu zdi brez veze delat dobro muzko - ce jo pa za gospodinje dela... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 17. avgust 2005 men je bil pa en (al pa dva) komada od Sankrocka vsec, sploh Matjaz jelen (riba sicer, z luno v biku, glih prav za pevca ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 17. avgust 2005 a tko? heh, no riba se z bikom kar steka (ves kaksna kombinacija huda smo me ble: sco/lev/riba - in vmes se koz., bik, sam da na 1. pogled bi mal drugac si predstavljal, ce bi sam tele polozaje videl ). Vokal?ja, veckrat je tko - primer - jamiroquai... dost brez glasu, pravzaprav, soft, ne dost mocen, prej slabsi in sibkejsi kot pa dober in mocen... no in tip TOTALEN vokalist!!! al pa jinx - pevka sploh ni nic posebnega, vokalno, a da not en filing dober, pase, skratka. itd. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 17. avgust 2005 Robbie Williams, evo, se boljsi primer, on je dost slabsi vokalist kot jai, pa Dela - no men je ful vsec (vodnar in 13... ) Phil Colins mi je pravzaprav zoprn, a imas prav. al pa Ramazotti!!! Kolk dobra produkcija, vse, model, svoj stos, a v bistvu, ce tko pogledas, blazno zoprn vokal, nosljajoc... al pa lou reed, ko tko zdolgocaseno govori v bistvu, pa sem vcas cist shizila (riba drugac, tam okol 1. al 2. marca). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 17. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja TO!!!Ramacoti je men total mega band ej, ledvico dam za tako produkcijo Je pa tip škorpija Mu je baba pravočasno pobegnila se spomnim, mensezdi da si tocno to ze rekel nekoc! ja, saj je res, izvrstna produkcija, cista, and yet ne prevec trebla in tko, res pro. sam vokal... no ja, pac... ja, sco, menssezdi da se oktobrski, da je tam nekje okol mitje. joj skorpijoni imajo veckrat takle glas, brezvezen, sibek (morda ker so nasproti Biku, ki je pac grlo, vokal), tale je tud sco, joj kaj je ze.... ehh... :||| ne spomnim se, blond tip, ko je z ono spajsico Mel 1x posnel en kar dober komad... morda adams? - no ki je tud dost 'brez glasu', pa se kaksen je ziher, ker sem prav porajtala ze parkrat tole...docim Anthony (RHCP) pa dbest vokal, kljub sco. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>največ plat od slovenskih izvajalcev je prodal Lado Leskovar.in to na ruskem trgu! ej, to sploh nista bla slaba benda, nasprotno, sami stari mački, ki so prešpilali še pa še po evropi, hotelih in ladjah, to ni izi lajf glih.zdaj pa kasirajo po maturancih... Resnika pa je škoda, odkar ni več Pop Designa v postavi z njim, je šlo vse navzdol. . Lado je men kot balzam za ušesa, ga rada slišim, Lado in Marjana Deržajeva sta mi d best iz tistih časov.Victory in Babilone se pa še spominjam, ko niso bili še to kar so, ko so igrali pri drugih garažnih bendih, so nekako moja generacija...smo se skup igral včasih ... ja vem kak lajf so imeli oboji.Vili pa kot Vili...ko ga Bogovi slišijoooooo kaj čem, men je všečen Pa 6packČukur mi je dober pa ta komad, ki ga ima s Plestenjakom gre tudi v ušesa in zaziba.Šifrer mi je všeč, poslušam ga pa izključno, ko grem kam v tujino...ne vem zakaj.. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 17. avgust 2005 Bobnar, polni naboja pa energije, kolk smo to poslusal!!!! Cosma, res tele stare so ble ful kul, zdaj se mormo ven metat nekaj pa sledit, smo pa tedaj imel velik boljso muzko... pepel in kri in vse zivo... cist super. U, men je tud vsec 6pack, pa se simpaticen mi je, vsec, se mi zdi OK clowk. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 Od slovenske glasbe so mi najbolj všeč Elvis Jackson, Moonart in pa Joške vn (to je en kranjski bend, ki igrajo slovenske pesmi, a ne avtorskih - naredijo pa ful dober žur!! ) pa še se najde kaj... to kar je od slovenske glasbe popularno zdej razni mambo kings in ostali - sploh ne bi komentirala.... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 Sedmina Pesem o Tanji, Magdalena, Jutro, ... pa ovitek Na lepem prijazni so bli tud kul Beneški fantje , Cigančica a je Ajdič (basist) še predaval kemijo? A se še kdo spomne Skakafcev? Domicelj, mal me nervira, ma pa kakšne huuuude zadeve , Ko se zjutraj zbudiš, Oprosti, ker te motim, ... Tema postaja podobna Še pomnete tovariši Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 Ne ukvarjam se kaj prida s slovensko glasbo, ampak ... - Zakon je vsakoletni Kreslinov koncert v CD - Pred ene 15 leti sem bil na abnormalno dobrem špilu Martina Krpana v Izlakah - V Litiji imamo tradicionalni koncert "Zarjavele trobente", na katerem špilajo bendi iz konca 60-tih in 70-tih (npr. lokalne večne zvezde Volvox), ki se zberejo nalašč le za ta koncert. Ampak v okviru zarjavelih trobent se pa predstavi še kak nov band. Pred štirimi leti je tako špilala Syberia. Prsežem, da kaj tazga pr nas še nism slišu in prepričan sem bil, da je nova zvezda rojena. Pa ni bila. To je bilo vse. Mal notranjih nesoglasij je povzročil, da se sploh več ne pojavljajo, da se je delno zamenjala zasedba (basist) in sedaj eventuelno kdaj špilajo na placu, kjer vadjo, v gradu Ponoviče. Podpišem pa, da je njihov leader Miha Molka, ki dela vso njihovo musko genij - sam zarad enih vzrokov, o katerih kle ne bom, ne bo nikol uspel. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 Razvaline....sicer bolj neznan bend, tam nekje iz zagorja al hrastnka....pojma nimam(matkurba uglavnem ) noro dobri......prigravajo pa sam stare komade....uriah heep, deep purple....doorse.....pevc je nor, to tk odpoje da ti grejo kocine pokonc....pa tud inštrumentalno so svetovni..... ...mi je pa drgač tale Katalena dobra tud.....ona bejba je huda....kak glas Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.