Skoči na vsebino

Slovenska glasba

Marsa

Recommended Posts

Neža Buh?

Ja, ona študira kompozicijo, če prav vem, ful komadov je že napisala, tko za velike orkestre(Big band RTV), kot za bende...stara 23 let...in na nekem radijskem intervjuju je bila ful zgovorna in "leteča", dost hecna, tko da nikoli ne bi uganil, da je kozorog... njen glas se mi pa ne dopade najbolje, to pa res :ermm:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>.... dan ...Slovenska glasba?

"Po jezeru blis Triglava, colnic plava sm ter tja .... " A to mislte?

Puzdrau - Binga-Bonga

:sori:

x:Dx x:Dx Za to mamo drugo temo... x:Dx xsrcx

http://www.lunin.net/forum/index.php?showtopic=2109

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

...zlo vsec mi je elektronka Mihe Kralja... :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

...ja no dobr, sm vidla, hvala, sm utprla, nism vedla, razums, sm bla sele 1 dan na Forumu, kaperas ne, zdej pa za drugic bom vedla, ce pa bom slucajn puzabla, me pa spet ti spomn, a ne da me bos? Naus puzabu, ne? No dobr, dobr, bom pa puhval'la ene, k n vem ce so se nasceni, bli so enih 8 let ut tega:

"THE KAMENS "

puznas? Men so ful fajn, use u zivo, dost bols kt Auseniki, bi clouk reku, ne!

Polup + pozdrau ... Binga-Bonga xbendx xvokx

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

pa Penko oz. Coptic Rain, pa Silence...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>pa se strelc. xDDx

ja, skoda. xyesx

:o|o: xyesx  xrolleyesx  :o|o:  x:o)x

obedve strelki ... :o|o:

meni je vsec ana pupedan, jara raja, terrafolk ( za zure)

drugace pa je ful dobra pevka, ki je zdaj pri pandi ( ne vem imena)

ampak prav kaksnih dobrih elektro bendov pa nee poznam nasih ... pa bi rada...

melodrom ta to..ja ok.

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Ja očitno je vsakemu nekaj drugega všeč, zakaj bi nekomu pamet solil, če posluša totalen klump in uživa ob tem? Zakaj bi bilo to narobe? Pač nekateri ne razumejo bolj kompleksne glasbe, včasih celo zakompleksane x:Dx

Zadnjič, ko sem bil na obisku pri žlahti, smo slučajno po televiziji zagledali posnetek terrafolka in so vse tiste najbolj konzervativne ženske totalno spljuvale terrafolk in njihovo muziko, pa še name so se skoraj spravile, ko sem jih pohvalil. Citat: "Kakšna muzka pa je to, kdo pa bo ta cigumigu poslušal, abejž bejž ugasn al dej pa drugam. To se sploh ne da poslušat, ni nobene melodije. Pesem mora bit lepa, mora imet eno melodijo, kdo pa sploh to posluša, to ni slovenska muzka...!" x:Dx

Zakaj bi se jim sploh trudil karkoli dopovedovat?

<{POST_SNAPBACK}>

...ja no dobr, sm vidla, hvala, sm utprla, nism vedla, razums, sm bla sele 1 dan na Forumu, kaperas ne, zdej pa za drugic bom vedla, ce pa bom slucajn puzabla, me pa spet ti spomn, a ne da me bos? Naus puzabu, ne? No dobr, dobr, bom pa puhval'la ene, k n vem ce so se nasceni, bli so enih 8 let ut tega:

"THE KAMENS "   

puznas? Men so ful fajn, use u zivo, dost bols kt Auseniki, bi clouk reku, ne!

Polup + pozdrau ... Binga-Bonga xbendx  xvokx

x:Xx Ne bom pozabu, ne boj se, te bom že opzoru če boš kam zašla.... x:Dx :frog:

Zdaj pa ti men nared eno uslugo... xDDx xsrcx

THE KAMENS...nikad čuo... :eek: :eek:

Daj mi malo razjasni mojo nevednost x:Xx x:o)x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

<{POST_SNAPBACK}>x:Xx Ne bom pozabu, ne boj se, te bom že opzoru če boš kam zašla.... x:Dx  :frog:

Zdaj pa ti men nared eno uslugo... xDDx  xsrcx

THE KAMENS...nikad čuo... :eek:  :eek:

Daj mi malo razjasni mojo nevednost x:Xx  x:o)x

Je blo tko: Ko je se delu tuki u Trstu Radio Obcine, so imeli intervju u zivo z njimi, pribl. 10 let ut tega. To so 4 fanjte, mislm, iz Lublane, k igrajo sam staro musko 60-h let u stilu Bitlou! So enkratni, mam kaseto, bolsi k Bitli, teksti usi u lublanscini, d ti n recm, sm lohk 2 x njihova mama, pa so mi grozn usec!!!!

VIVA "THE KAMNS", KJE STEEEEEEE????? xvokx xbendx

ojojoooooooooj se jim rece THE KAMNS, sm zdele preverla na Google, so napisan, majo tut nou CD!!! Utpri Google, upis: The kamns; prtisn: isci zgoogle, pa ti da use u njih, pouhn, pejt pugledat, se ti splaca!!!!!

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

<{POST_SNAPBACK}> @BINGA-BONGA, jaz sem jih enkrat na TV videl, pa v slovenščini so peli priredbo, če se prav spomnim, prav kul...

Maaaaaaaaarsaaaaaaa, Sebastjan me je uzalu, mi je pred BINGA-BONGA puslavu @ !!!! No, pa rec, d nis tko mislu, pa rec, afna ne!!! xsuperx

<{POST_SNAPBACK}>Maaaaaaaaarsaaaaaaa, Sebastjan me je uzalu

najboljs da naslovis prijavo na urednistvo, kot si za pohvale. x:o)x x:px

*

ne vem, a si sam tolk odstekana al se sam hecas al si res tolk otrocja al kwa je s tabo. x:o)x x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>najboljs da naslovis prijavo na urednistvo, kot si za pohvale. x:o)x x:px

ne vem, a si sam tolk odstekana al se sam hecas al si res tolk otrocja al kwa je s tabo. x:o)x x:px

Uprost, a ti vrjams u REINKARNACIJO? Jest ja, se mi zdi, d' sm kle pr teb kt en utrok ratala u teh 5-ih dneh! Ti puklanam od Rolingou SETISFEKSN!!!

xsuperx xmusicx xvokx xbendx xsuperx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...