KAJA_Z 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 Zadnje čase smo lahko spremljali Tomaža Humarja in njegov boj za življenje. Kaj mislite o takih in podobnih podvigih, ko ljudje ogrožajo svoja življenja za dosego včasih nemogočih ciljev? Ali se vam zdi to nesmiselno in kje vidite smisel takega početja? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 "Če se je svet na ta način vsaj za trenutek odmaknil od vojn in ostalih grozot, je vredno viseti v tej steni," je včeraj, peti dan ždenja v bivaku približno šest tisoč metrov visoko na Goli gori (Nanga Parbat), sporočil naš 36-letni alpinist Tomaž Humar. ...OM... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
KAJA_Z 10. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 10. avgust 2005 Zaprl si mi usta s to izjavo...... Moram pa povedati, da se mi zdi nor, popolnoma nor Tudi zdi se mi, da ga to ne bo izučilo. Taki ljudje se mi zdijo sebični, pozabljajo na tiste, ki jih skrbi zanje, na tiste, ki jih ljubijo....samo zato da dobijo svoje zadoščenje in samopotrditev. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Taki ljudje se mi zdijo sebični, pozabljajo na tiste, ki jih skrbi zanje, na tiste, ki jih ljubijo....samo zato da dobijo svoje zadoščenje in samopotrditev. sm mislu de shtekash...pa sm se ushteu....shkodapejt si jo na roke metat ....OM... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 Sebični? Jaz se s tem ne strinjam. Zakaj je vsak človek k deluje v skladu s svojimi željami sebičen? Zakaj bi moral živeti življenje, ki ga noče samo zato, da bi ustregel drugim? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 ne mores si pomagat, ker te kar zene, po mojem...oni so ga takega ze dobili, so vedeli, kaksen je (recimo zene taksnih tipov), otroc ga majo pa pac radi takega kot je in so nanj ponosni in mu stojijo ob strani.al pa, ce je tvoj fotr trgovski potnik al voznik tovornjaka, pa je skoz na cestah in nic ga ni doma in vse to, in prav tako vsi skoz cvikajo zanj... no ja, po eni strani pa se tud men zdi.... ne vidim tolk zlo smisla v takem pocetju, ampak ce se kdo gre kaj tacga - in mu rata, je to dbest in 'navijam'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 hm.. jst kot realist.. ne nek dreamer al pa "čudn" tip... sem vesela da so ga rešil da ne bo pomote..Samo, zdi se mi, da na tak način bo pa enkrat umrl.. al pa bo še kdo drug namest njega.. Zarad svoje strasti do skal..Itak vsak mora umret pa to.. pa eni smo ziheraši, drugi taki ki nucajo adrenalin..Če je njem OK, pa ženi in to, pol je tak vse prav. Jst pa takega djeda ne bi mela. Če ne bi vedla preden bi se z njim spečala kak je, bi dobu dvojko ko bi šel na naslednji podvig po tistem, ko bi skor dušo spustu. Da trepečeš vedno ko gre nekam, mislim ona menda da se zna izključit, jst se ne znam, zame bi bil norec, debil, še križ naj sabo nese pa si ga tam v led zapič, od kje ne bo mogu ne naprej ne nazaj. Zato pa fajn da smo si različni. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 Zanimivo... sem namrec ravno prebirala objave po forumih .... sicer ne obiskujem drugih forumov in se posebno med tem, ko je Tomaz prezivljal ekstremno tezko zivljenjsko preizkusnjo, nisem zelela, da mojo podporo motijo kaksna obsojanja in pametovanja (in sem zato tudi sama svojo jezo stresla v 'crno luknjo')... skratka - o Tomazu Humarju je z googlom moc najti 35 (!) strani linkov. Predvidevam, da ga vse pomembne svetovne alpinisticne strani, pa BBC, Reuters in podobno, ne omenjajo zato, ker se je en kamniski kajvemkaj odlocil zajebavat folk, druzino, krast denar slovenskim davkoplacevalcem in podobne pritlehne, ki se jih da brati na nasih forumih Si zato odprla to temo Kaja? se ti je zdelo, da je se premalo tega?)... Danes zjutraj je Anda moji frendi povedala, da je Tomaz danes izjavil, da ga tema ni uklonila, da se je temi predal. Ze v 'tretje tisocletje' sem omenila, da cutim, da Tomaz ni sel preplezat gore, ampak opravit vecje delo. Iz nas je zvlekel vzorce, prepricanja, sodbe, custva,... pa tudi socutje, ljubezen, obcutek povezanosti in solidarnost... tolikim ljudem zbezati na plan vse to in se vec... Premaknil je nekaj, kar pred tem nihce ni verjel, da je mozno, poleg tega je zaradi njega za nekaj casa tisti svet pozabil na vojskovanje in ponudil svojo opremo za resevanje cloveka, ne pobijanje nedolznih ljudi. POvezal je politike, ki jih morda se dolgo ne bi nobena situacija povezala. Njega sodijo, ker pleza v gore, uziva v neokrnjeni naravi in jo dozivlja z vsem bitjem,se dotika tistih delov sveta in nam jih razkriva, kjer cloveska noga se ni stopila... medtem, ko jih veliko njih sedi v nedeljo popoldan v svojih divanih in ob pivu divje navijajo za svoje dirkace ... avtomobiliste, motoriste,... ko se tam zgodi nesreca, priletijo resilci, helikopterji, gasilci, ljudje brez sape zrejo v tisti zalostni prizor in drzijo pesti, da je s ponesrecenim dirkacem vse v redu in ne prestevajo, koliko opreme in ljudi je bilo potrebne za to, da so resili enega motorista, ki z noro hitrostjo divja po tistih ovinkih (pa se zrak onesnazuje)... ali pa se morda ob sanku in piru menijo take globoke, kako da bi bilo tega Humarja treba zaklenit v bajto, da ne bo vec pocel traparij, sedejo pijani v svoj avto, povozijo mladega cloveka, se pri tem poskodujejo tudi sami in pristanejo v bolnisnici lepo oskrbovani... ko se ga njihov otrok v druzbi prijateljev zadene in pade s pecine, tece ta stars ves pretresen k svojemu otroku in samoumevno mu je, da je zanj tvegalo zivljenje nekaj resevalcev, ki imajo doma otroke in druzine... Kako bi se pocutili, ce vasega otroka ne bi zeleli resit, ker po njihovem pocne neumnosti in je sam kriv, da se je znasel v nevarnosti in je zato skoda denarja in ljudi za resevanje? Ljudej vozijo okoli pijani in zadrogirani, povzrocajo hude nesrece, v katerih umirajo mladi ljudje, pa jih vseeno resujejo gasilci, resevalci, helikopterji, ce je treba! Resevalci kar naprej tvegajo svoja zivljenja zanje! Pa se s temi svojimi 'modrimi' dejanji ne bodo ravno zapisali v zgodovino clovestva, kakor se je Humar ze dosti pred tem. Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 Dbest post, Mateja! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 mateja... ....OM.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 res, pa ful dobre primere si dala! kolk enih tveganj, izzivov je se velik vecjih nesmislov. men je tale z recimo goro ziher med... blizjimi, lazje za razumet, se jaz, ki 'ne maram' gora, me utesnjujejo, skale ostre na kozho mi zbujajo... leden filing, vendar stekam, da je nekaj v tem... ko si gor, je res fantastika, pa vse tole... osvojit.. tu mas naravo, vreme, vse zivo, s cimer se moras zlit, da ti rata. v bistvu dbest, mega se mi zdi, ko mu je ratal, sem vedla da mu bo, ker me niti enkrat ni RESNICNO zaskrbel...je bilo zame kot da je ze resen, samo se v nasem linearnem gledanju pac se nismo prisli do te tocke. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
KAJA_Z 10. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 10. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zanimivo... sem namrec ravno prebirala objave po forumih .... sicer ne obiskujem drugih forumov in se posebno med tem, ko je Tomaz prezivljal ekstremno tezko zivljenjsko preizkusnjo, nisem zelela, da mojo podporo motijo kaksna obsojanja in pametovanja (in sem zato tudi sama svojo jezo stresla v 'crno luknjo')... skratka - o Tomazu Humarju je z googlom moc najti 35 (!) strani linkov. Predvidevam, da ga vse pomembne svetovne alpinisticne strani, pa BBC, Reuters in podobno, ne omenjajo zato, ker se je en kamniski kajvemkaj odlocil zajebavat folk, druzino, krast denar slovenskim davkoplacevalcem in podobne pritlehne, ki se jih da brati na nasih forumih Si zato odprla to temo Kaja? se ti je zdelo, da je se premalo tega?)... Danes zjutraj je Anda moji frendi povedala, da je Tomaz danes izjavil, da ga tema ni uklonila, da se je temi predal. Ze v 'tretje tisocletje' sem omenila, da cutim, da Tomaz ni sel preplezat gore, ampak opravit vecje delo. Iz nas je zvlekel vzorce, prepricanja, sodbe, custva,... pa tudi socutje, ljubezen, obcutek povezanosti in solidarnost... tolikim ljudem zbezati na plan vse to in se vec... Premaknil je nekaj, kar pred tem nihce ni verjel, da je mozno, poleg tega je zaradi njega za nekaj casa tisti svet pozabil na vojskovanje in ponudil svojo opremo za resevanje cloveka, ne pobijanje nedolznih ljudi. POvezal je politike, ki jih morda se dolgo ne bi nobena situacija povezala. Njega sodijo, ker pleza v gore, uziva v neokrnjeni naravi in jo dozivlja z vsem bitjem,se dotika tistih delov sveta in nam jih razkriva, kjer cloveska noga se ni stopila... medtem, ko jih veliko njih sedi v nedeljo popoldan v svojih divanih in ob pivu divje navijajo za svoje dirkace ... avtomobiliste, motoriste,... ko se tam zgodi nesreca, priletijo resilci, helikopterji, gasilci, ljudje brez sape zrejo v tisti zalostni prizor in drzijo pesti, da je s ponesrecenim dirkacem vse v redu in ne prestevajo, koliko opreme in ljudi je bilo potrebne za to, da so resili enega motorista, ki z noro hitrostjo divja po tistih ovinkih... ali pa se morda ob sanku in piru menijo take globoke, kako da bi bilo tega Humarja treba zaklenit v bajto, da ne bo vec pocel traparij, sedejo pijani v svoj avto, povozijo mladega cloveka, se pri tem poskodujejo tudi sami in pristanejo v bolnisnici lepo oskrbovani... ko se ga njihov otrok v druzbi prijateljev zadene in pade s pecine, tece ta stars ves pretresen k svojemu otroku in samoumevno mu je, da je zanj tvegalo zivljenje nekaj resevalcev, ki imajo doma otroke in druzine... Kako bi se pocutili, ce vasega otroka ne bi zeleli resit, ker po njihovem pocne neumnosti in je sam kriv, da se je znasel v nevarnosti in je zato skoda denarja in ljudi za resevanje? Ljudej vozijo okoli pijani in zadrogirani, povzrocajo hude nesrece, v katerih umirajo mladi ljudje, pa jih vseeno resujejo gasilci, resevalci, helikopterji, ce je treba! Resevalci kar naprej tvegajo svoja zivljenja zanje! Pa se s temi svojimi 'modrimi' dejanji ne bodo ravno zapisali v zgodovino clovestva, kakor se je Humar ze dosti pred tem. Moram priznat, da sem vedno stala na realnih tleh. Resnično se mi zdi tako početje neodgovorno in neumno. Vendar sem, tako kot ostali, upala iz srca, da se bo Humar rešil. Zares iz srca upala. Vendar človek ne more mimo dejstva, da si je to sam nakopal na glavo....zavestno in zavedno, in da bo, človek kakršen je, to najbrž poskusil še kdaj. Res so pijanci na cesti, pa zadrogiranci, toda noben ni rad pijanec, niti zadrogiranec. Humar pa to dela z glavo in zavestno, v stvari je s srcem in dušo, kar se vidi, ker drugače ne bi bil tako uspešen kot je. In čisto normalno je, da so mu ljudje (smo mu vsi!) pomagali, ker smo vendar ljudje! Dogodek je že zapisan v zgodovino. Najbrž ga bi vsi poveličevali, če bi mu uspelo priti na vrh. Toda ali to dela samo zaradi samopotrditve, ali tudi zaradi slave? Ne poznam toliko vseh dejstev.....pa tudi njega kot človeka. Zdi se mi nerazumljivo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zanimivo... sem namrec ravno prebirala objave po forumih .... sicer ne obiskujem drugih forumov in se posebno med tem, ko je Tomaz prezivljal ...Zanimivo, tudi sam nisem prebiral do danes nobenih forumov. Do danes, ko sem pogledal na gore-ljudje.net in še na PSZ - O Humarjevem vzponu ker mislim, da niti približno nimam približne predstave o dogajanjih. Tudi tam je veliko čustvenih izlivov, je pa še kaj. Mislim, da je tvoj komentar zelo zelo čustveno obarvan in do njega imaš vso pravico. Vsak ima pravico do sanj. Jaz sanjam, da v kolikor se bo še kdaj lotil takega podviga, da se bo posvetil energijam gore in ne energijam medijev. Toliko o čustvenih izlivih... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
KAJA_Z 10. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 10. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> sm mislu de shtekash...pa sm se ushteu....shkodapejt si jo na roke metat ....OM... Razumem aakhut.... To razumem, kaj drugega mi ne gre v glavo Mogoče sem pretrde glave... Hmmmm, metat ???!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Moram priznat, da sem vedno stala na realnih tleh. Resnično se mi zdi tako početje neodgovorno in neumno.Vendar človek ne more mimo dejstva, da si je to sam nakopal na glavo....zavestno in zavedno, in da bo, človek kakršen je, to najbrž poskusil še kdaj. Res so pijanci na cesti, pa zadrogiranci, toda noben ni rad pijanec, niti zadrogiranec. Zato, ker ti stojiš na tleh on pa na gori, še ne pomeni, da je to neodgovorno in neumno. Ne obsojaj in ne sodi!!! In da pijanci niso radi pijanci???? Halo, lepo prosim, samo vzemi mu flašo ali pa reci, naj gre na zdravljenje....pa boš videla, kdo je rad pijanec ali pa narkič...Recimo, kot se dogaja na zabavah, kjer mladina zavestno vzame E-je in densa celo noč...potem pa...posledica, pred leti je bilo nekaj primerov, mislim, da sta 2 mlada takrat umrla. Peljali so jih v bolnišnico in reševali, žal brez uspeha, najbrž so jih pa veliko rešili.... Kaj naj bi po tvojem storili? Reševalna bi lahko rekla, hja saj so vzeli zavestno....pa še to je denar davkoplačevalcev.Najbrž bi drugače razmišljala, če bi to bila tvoja sestra, brat ali otrok. Mateja ...enako razmišljam, kot ti v tem postu.... če je šel gor ima svoje razloge Za! Z družino je kot je, ni naša stvar! Če bi Tomaž, prišel na vrh ali pa sam gor in dol, me zanima kakšni komentarji bi bili takrat???? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
KAJA_Z 10. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 10. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zato, ker ti stojiš na tleh on pa na gori, še ne pomeni, da je to neodgovorno in neumno. Ne obsojaj in ne sodi!!! In da pijanci niso radi pijanci???? Halo, lepo prosim, samo vzemi mu flašo ali pa reci, naj gre na zdravljenje....pa boš videla, kdo je rad pijanec ali pa narkič...Recimo, kot se dogaja na zabavah, kjer mladina zavestno vzame E-je in densa celo noč...potem pa...posledica, pred leti je bilo nekaj primerov, mislim, da sta 2 mlada takrat umrla. Peljali so jih v bolnišnico in reševali, žal brez uspeha, najbrž so jih pa veliko rešili.... Kaj naj bi po tvojem storili? Reševalna bi lahko rekla, hja saj so vzeli zavestno....pa še to je denar davkoplačevalcev.Najbrž bi drugače razmišljala, če bi to bila tvoja sestra, brat ali otrok. Mateja ...enako razmišljam, kot ti v tem postu.... če je šel gor ima svoje razloge Za! Z družino je kot je, ni naša stvar! Če bi Tomaž, prišel na vrh ali pa sam gor in dol, me zanima kakšni komentarji bi bili takrat???? Ja če bi prišel na vrh bi mu čestitala, bi govorili samo o tem (tudi v tujini), toda še zmeraj bi se mi zdelo neumno. Čeprav ga občudujem, predvsem njegovo trdno voljo, ne morem rečt, da ga ravno podpiram. Hmmmm.....če bi bil moj otrok...ali brat....ne bi mogla prenest, da bi se odpravil tja gor. Če bi to delal moj mož... ...Sploh si ne znam predstavljat Upam da se prav razumemo: VESELA SEM, DA JE ŽIV, DA JE SREČNO PRIŠEL NA TRDNA TLA. UPALA SEM TAKO. PRAVZAPRAV SEM UPALA, DA MU BO USPELO. NE RAZUMEM PA SAMO RAZLOGOV, KI SO GA GNALI TJA GOR....KAJ GA JE TAKO MOTIVIRALO? ZAKAJ JE TO NAREDIL, ČE JE ŽE VNAPREJ VEDEL, KAKO KRVAVO TEŽKO BO? VEDEL JE, DA LAHKO UMRE, DA JE TO VELIKA VERJETNOST, PA JE VSEENO ŠEL. PA SAJ NI EDINI, KI TO POČNE. SAJ ŠE VELIKO LJUDI TO POČNE, IZ MENI NERAZUMLJIVIH RAZLOGOV. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Mogoče sem pretrde glave... Hmmmm, metat ???!!!! che bi bla dec...se ne bi prtozhvala... ....OM... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 Mateja kot že tolikokrat, se spet čisto strinjam s tvojim postom sem že 2x imela tekst napisan, pa je ravno takrat nekaj ven metalo pa še enkrat na kratko... Večina ljudi ne zmore razumeti motiva za ekstremne podvige... zato občutijo nelagodje, strah... posredno tudi za lastno eksistenco... in občutek ogroženosti vodi v neodobravanje, obsojanje... Tudi sama sem v nekem trenutku Tomaževe krize na gori občutila jezo in nemoč... potem pa me je prešinila misel: 'Nič ni tako, kakor se zdi' ... in ko sem prebrala objave v Tretjem tisočletju, so me le utrdile v prepričanju, da se bo vse izteklo tako, kot je prav... Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 Vse te dni sem spremljala zadeve na gori. In s strahom čakala, se bo rešil ali ne. Toda..njegovo početje je noro. Tole kar pišete tukaj, da je cel svet občudoval krampanje po ledu..mislim no..malo mimo...pa spravljanje politikov na kup..haloo..a ko se pobije na desettisoče ljudi se pa ne spravijo skupaj...za enega plezalca pa ja... :xx!: Tomaž je tip, ki se spoprijema z nevarnostjo, ne z osvojitvijo vrha, torej bi ga moralo vsaj to izučit. V končni fazi pa ga helikopter ni reševal prvič...in mi davkoplačevalci bomo to mirno plačali. Ma vse skupaj je čist mimo no...brez veze...Totalka od***an svet... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enaeva 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 Se popolnoma strinjam s tabo Mateja, tudi sama sem ravno danes dala za primer, zakaj potem rešujejo ponesrečence iz avtov, čeprav se sami odločijo za divjanje, pa boksar isto ve, da ga lahko ta prav udarec ubije, pa gre vseeno v ring. Sam sem se vprašala: ali bi Humar vseeno šel, tudi če ne bi imel s sabo medijskega pompa in pomoči z vseh strani? Bi Humar vseeno šel, tudi če ne bi javnost sploh vedela da gre. To: da poleg tega je zaradi njega za nekaj casa tisti svet pozabil na vojskovanje, je mogoče res, ampak tudi na lakoto zaradi katere vsak dan umre ogromno otrok. Tu pa je šlo resnično ogromno denarja za hobi enega samega človeka. To mi da malo mislit...Da me ne bo kdo narobe razumel, sem molila, da ga rešijo, vizualizirala, kako je ful vesel in stoji na travi. Sam mi vseeno da mislit... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 mah se sploh ne spuščam v debato....sem danes celo dopoldne letala po državnih uradih..... ko bi davkoplačevalci vedeli kaj vse plačujejo iz svojih žepov sem gledala Humarja, vsega zmahanega , utrujenega, povaljanega , s tistimi trdiimi rdečimi prsti in nosom....ma tak mi je bil lep....ima nekaj blazno lepega v sebi ima nekaj kar večina ne bo nikoli razumela... ...ima pot in ima cilje...... za večino od nas nekaj nedosegljivega....in nerazumljivega.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>za večino od nas nekaj nedosegljivega....in nerazumljivega....Ko boš slišala, s čim se je hranil, boš imela oči na pecljih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 e daj nehaj, sem jih lihkar nazaj v jamice potisnila a jo je prvič jedu al jo je že prej Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 Samo to bi rekel. Tomažu Humarju je malo zagodlo vreme. Sej pa itak lahk vsakemu spodrsne in pade po stopnicah. IN potem bo prišel nekdo do tebe in ti začel težit bla, bla, bla ,bla.... Lol Drugače se pa strinjam z tem kaj je Mateja napisala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
KAJA_Z 11. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 11. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> che bi bla dec...se ne bi prtozhvala... ....OM... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.