Skoči na vsebino

Nevarni podvigi

KAJA_Z

Recommended Posts

• Komentarji 421
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>

<{POST_SNAPBACK}>...Mislim, da je tvoj komentar zelo zelo čustveno obarvan in do njega imaš vso pravico. Vsak ima pravico do sanj. Jaz sanjam, da v kolikor se bo še kdaj lotil takega podviga, da se bo posvetil energijam gore in ne energijam medijev.

Toliko o čustvenih izlivih...

si pa res sirokega srca, da mi dajes zegen za moja custva. Razlicna pa sva si tudi v tem, da ti sanjas o Humarju in njegovih naslednjih podvigih, jaz pa o sebi in uresnicevanju svojih lastnih sanj. Sama custva, saj ves. x;)x xDDx
No, prvi del res nisem dobro definiral. Bom povedal drugače. Pri Tomažu se igra izključno na čustveno plat. Poskušam zraven vklopiti tudi malo razuma, nič drugega. Ko že omenjaš širino mojega srca - kaj ima srce skupnega s čustvi? In katere sanje ti je v tem primeru pomagal uresničiti Tomaž?

Drugi del pa sem napisal popolnoma jasno. Nič ne sanjam o njegovih naslednjih podvigih. "Sanjam" o tem, čemu se bo posvetil med morebitnim novim "podvigom". Ne sanjam o podvigu samem po sebi.

Da se ne bom preveč prepustil sanjarjenju, ki s sanjami nima nič skupnega:

Včeraj nas je bilo nekaj, ki smo se odzvali povabilu na pijačo nekoga, ki je Tomažu blizu. Prijetno je bilo proslaviti Tomaževo vrnitev z nekom, ki mu je blizu. xsrcx Pa vse, kar sem včeraj tam rekel, je bilo iz srca.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.
Deli na socialnih omrežjih

Piko, hvala za pojasnilo x;)x xDDx ...

*na kaj 'se igra' me ne zanima...

*Humarja ne sanjam, se manj se ukvarjam z njegovimi prihodnjimi podvigi. o tem si govoril ti, ne jaz...

*tam v postu si napisal 'da imam pravico do tega, da sem zelo, zelo custvena... no, se enkrat hvala, za to pravico, ki mi jo dajes, s srcem ali brez njega (ce te moti, ker sem omenila srce)...

toliko o tem. zdaj pa zakljuciva tole, ker je jasno - vsak po svoje... in, kaj potem? mi ni v kaksno posebno veselje se it tole citiranje in komentiranje in seciranje besed in razmisljanj in custev in... najbolje, da gres mimo mojih custvenih objav, pa bo x;)x xDDx

zivljenje tece dalje ... xribax :party: xflowx

Mateja, :palec:

Danes sem videl naslov v Delu "Gola gora je Tomaža izpustila" in se mi zdi kar zadetek.

Dragi Tomaž, mi bomo še kar naprej s tabo. xsrcx

(Če in ko bodo kaki medijski linči)

Približno vem, kdaj ti je bilo v steni najhuje, čeprav tega v medijih ni bilo izpostavljeno, ker se ne da zadovoljivo opisati.

xsrcx xsrcx xsrcx

<{POST_SNAPBACK}>Mateja:palec:

Danes sem videl naslov v Delu "Gola gora je Tomaža izpustila" in se mi zdi kar zadetek.

Dragi Tomaž, mi bomo še kar naprej s tabo. xsrcx

(Če in ko bodo kaki medijski linči)

Približno vem, kdaj ti je bilo v steni najhuje, čeprav tega v medijih ni bilo izpostavljeno, ker se ne da zadovoljivo opisati.

xsrcx  xsrcx  xsrcx

Ja Tomaž je imel več sreče kot pameti :palec: Toda ali ga bo to spametovalo?

<{POST_SNAPBACK}>Toda ali ga bo to spametovalo?

v kaksnem smislu?

mislis, ali bo se sel 'gor'?

Po mojem da bo sel, jasno.

sam to ne pomeni da ga ni spametovalo.

Bogve kaj je naumil tam, tega mi ne moremo vedet.

jaz sem mu pravzaprav 'zamerila' sam to, da ni uposteval se dejavnikov vesolja. In ne samo narave na zemlji.

Najprej sem na to pomislila - ZDAJ je rinil????????? :eek: :O: x?x xrolleyesx xrolleyesx :sori: :o|o:

ko sem prvic slisala o tem podvigu.

ce se vrnes ziv in v normalnem stanju od tam, po tem, ko si tolk dni zhdel tko, NI SANS, da te ne bi spametovalo - v tem ali onem smislu.

Smisel pa vsak iscemo in najdemo v drugih stvareh, nase poti niso iste oz. enake.

Ce si se enkrat FEJST zamislil v lajfu, trpel, sam, odrezan, ni sans, da ti to ne bi pustilo pecata.

In kar ti pusti pecat, te obogati.

'Zivljenje, to niso dnevi, ki so minili, temvec dnevi, ki smo si jih zapomnili'. (Pavlenko)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Razumem, da določeni ljudje potrebujejo veliko adrenalina in noro uživajo pri hoji na robu med življenjem in smrtjo. Jezi me pa to, da se tak človek odloči imeti družino! To se mi zdi skrajno sebično! Koliko gorja je moral povzročiti svojima dvema otrokoma, ki nista vedela, če bo oči ostal živ? Ob poplavi medijev, ki so na voljo v današnjem času, sta bila gotovo o vsem dobro obveščena. Sicer sem slišala, da sta z ženo ločena, ampak to mu vseeno ne odvzame odgovornosti do otrok.

Seveda bo še šel plezat in to spet na isto goro. In po moje bo svoj konec doživel v gorah. Ker izziva svojo usodo. Sicer je pa to njegova pravica, ampak v odnosih do svojih ljubljenih, je to SEBIČNO!

To je le MOJE skromno mnenje, do katerega imam pravico. Ne mislim se prepirat o tem, da imam prav jaz ali nekdo drug. Vsak ima svoj prav.

Amen.

Življenje je lepo, če ga živiš...

<{POST_SNAPBACK}>Razumem, da določeni ljudje potrebujejo veliko adrenalina in noro uživajo pri hoji na robu med življenjem in smrtjo. Jezi me pa to, da se tak človek odloči imeti družino! To se mi zdi skrajno sebično! Koliko gorja je moral povzročiti svojima dvema otrokoma, ki nista vedela, če bo oči ostal živ? Ob poplavi medijev, ki so na voljo v današnjem času, sta bila gotovo o vsem dobro obveščena. Sicer sem slišala, da sta z ženo ločena, ampak to mu vseeno ne odvzame odgovornosti do otrok.

Seveda bo še šel plezat in to spet na isto goro. In po moje bo svoj konec doživel v gorah. Ker izziva svojo usodo. Sicer je pa to njegova pravica, ampak v odnosih do svojih ljubljenih, je to SEBIČNO!

To je le MOJE skromno mnenje, do katerega imam pravico. Ne mislim se prepirat o tem, da imam prav jaz ali nekdo drug. Vsak ima svoj prav.

Amen.

Redkvica :palec: .

<{POST_SNAPBACK}>

Amen.

xDDx :palec:

saj lohk tud tko gledas... zato pa so pri teh zadevah vedno deljena mnenja, se o tem govori in vse.

tud to je res, skratka.

sam vseen... vsakdo pac umre, zakaj ne v gorah, ki jih tolk ljubi?

a je boljs od raka?

al na cesti?

vcasih se usoda nekak tko 'poigra', pa nekdo recimo kaj tko dzaznega doseze, pol mu pa ledena sveca na glavo pade in umre. al pa kaj tacga, ki se ti zdi pol kar skor 'banalno', 'neprimerno' oz. 'neustrezno'. xDDx

Pac - zivis. In umres. Vmes je pa se lajf. Ga pac hoces cimbolj izpolnit, zavedajoc se, da sam 1x zivis, kot pravimo.

Otroci, bliznji, drugi...

To je pa ze druga pesem....

res se zdi sebicno, sam ne vem, ce bi to tko imenovala.

Kaj pa znanstvenik, po zaslugi katerega lohk mroda zenske zdaj jemljete kontracepcijo (al pa karkoli drugega pac, ki je bilo odkrito), on je bil tud sebicen, ves lajf prezhdel po laboratorijih, preizkusal na sebi svoje izume...

Nic ga ni blo doma... prav tako je imel otroke.

Zdaj pa beremo o njih kot o velikih ljudeh, kar dejansko tud so (bli).

Ni tko crnobelo.

Kolk vas pa pocne kaj za druge, da lohk recete, to je sebicno?

kdo pa ni sebicen?

pol pa pustte sluzbe pa se ukvarjajte z bejbiji do njihovega (vsaj) 3. leta, kot sem se jaz, nesebicna kot sem. x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Redkvica,

ko omenjaš otroke - pozabila si omeniti tudi njegovo mamo.

Sploh ne vidim razloga, zakaj se ljudje vpletajo v njegove osebne zadeve.

Po moje je tudi zmotno prepričanje, da gre tukaj za adrenalin take reči.

Kaj je sebično, kaj je nekomu življenjsko važno in kaj ni, pa tudi ne morem soditi.

Včeraj sem ujel novico o eni fuzbalski tekmi, ki jo bo stražilo 1000 (tisoč) policajev. In da se bodo policaji na to tekmo pripravljali vsaj toliko časa kot moštva. Pa se kdo vpraša, komu je potrebna taka tekma, da jo mora stražiti 1000 policajev? Se kdo vpraša, koliko to stane in kdo bo to plačal? Nihče, ker je to del utečenega sistema, ki mora delovati... Koliko je lahko na tej tekmi tudi mrtvih?

Ok, če mu to toliko pomeni, mu ni treba vsega na veliko razglašati. Pač naj gre in uživa. Je pa vse že toliko skomercializirano, da je postalo že bolano. In če mu to tak mir prinese in duhovnost, potem bi lahko srečno umrl gor, z nasmeškom na ustnicah.

Pa sej ne bomo temu do dna prišli. Dejstvo je, da nekateri v njegovem početju vidijo nekaj duhovnega ali karkoli že, meni je pa mimo. Ne zdi se mi iskreno. Tudi jaz se motim. Mogoče se tukaj tudi ali pa ne.

Življenje je lepo, če ga živiš...

<{POST_SNAPBACK}>Moram priznat, da sem vedno stala na realnih tleh. Resnično se mi zdi tako početje neodgovorno in neumno. Vendar sem, tako kot ostali, upala iz srca, da se bo Humar rešil. Zares iz srca upala. Vendar človek ne more mimo dejstva, da si je to sam nakopal na glavo....zavestno in zavedno, in da bo, človek kakršen je, to najbrž poskusil še kdaj. Res so pijanci na cesti, pa zadrogiranci, toda noben ni rad pijanec, niti zadrogiranec. Humar pa to dela z glavo in zavestno, v stvari je s srcem in dušo, kar se vidi, ker drugače ne bi bil tako uspešen kot je. In čisto normalno je, da so mu ljudje (smo mu vsi!) pomagali, ker smo vendar ljudje! 

Dogodek je že zapisan v zgodovino. Najbrž ga bi vsi poveličevali, če bi mu uspelo priti na vrh. Toda ali to dela samo zaradi samopotrditve, ali tudi zaradi slave? Ne poznam toliko vseh dejstev.....pa tudi njega kot človeka. Zdi se mi nerazumljivo....

jst se pa temule pridružujem. Itak vozniki formule 1, pa motoristi pa smukači, to je zame ves en tak folk ki izziva. Ne pijem jst pira in uživam ob gledanju tega.. Jst pijem pir in gledam Fawlty Towers. Jst nobenem ne morem govorit kaj naj počne, niti me ne briga kaj počne, ampak tko širokogleda nisem, da bi v tem vidla neki takoooooo lepega pa to. Pač hvala bogu da je živ, ko je faca res. To je to. Če pa bi se mu kej nrdil, bi si mislila, da ga noben ni silil gor it. Tipično moje gledanje. Pika.

Mushi

<{POST_SNAPBACK}>Razumem, da določeni ljudje potrebujejo veliko adrenalina in noro uživajo pri hoji na robu med življenjem in smrtjo. Jezi me pa to, da se tak človek odloči imeti družino! To se mi zdi skrajno sebično! Koliko gorja je moral povzročiti svojima dvema otrokoma, ki nista vedela, če bo oči ostal živ? Ob poplavi medijev, ki so na voljo v današnjem času, sta bila gotovo o vsem dobro obveščena. Sicer sem slišala, da sta z ženo ločena, ampak to mu vseeno ne odvzame odgovornosti do otrok.

Ma jaz bi bla pa po moje ponosna, ce bi bla hci njegova. Ma ja, saj te skrbi kaj in kako.. sam je pac njegov lajf.. in ima vso pravico.. Ma to je isto, kot da bi jaz mojmu fotru tezila, ker dela tam na visini al pa kaj, pa da lahko dol pade in se ubije in bom jaz brez ostala.. mal egoisticno..

Al pa da mene starsi ne bi pustli z motorjem se vozit, ker se lahk na vsakem ovinku sesujem in ubijem :o|o: sej bi blo logicno, ne bi bili edini, ne.. Sam.. a bi blo fer? Mislim, a nisem sama odgovorna za svoj lajf? Pa - a nimam neke ideje, kaj bi rada dosegla v lajfu? In tega pac ne bom dosegla, ce bodo okrog mene ljudje sekiral se in jokal in tezarili za vsako mal bolj nenavadno stvar, ki se je bom lotila :o|o:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

aliana, :palec:

zdajle poslusam... na tvslo...

pravijo, kdo bo to placal, to je res mim, kdo pa placuje vse ostalo, tekme nore, vse zivo!!!

mah..

a lohk pa placujem za one, ki v visokih petah rinejo nekam!!! ker pac 'niso vedel'. x!x

BI SE PA POZANIMAL!!! - se lohk rece, prav tako.

Hocem rect, ce bomo tako razmisljali, ni ok. :sori: xscratchx

da bomo zacel sodit, za koga in kaj je pa dobro dat cash...

ce se nujno rabi ledvica za presadit, a leti helikopter, ce se da??

al bomo rekli, naj ga nekaj gleda, kaj je pa prevec dobro jedel.. al kaj!!

jasno da pomagas cloveku!

a za vse bombe pa vse pa JE cash al kaj!!

za vojasko urjenje pa ne vem kaj...

hvalabogu, da niso taki pomisleki zavirali te akcije, katere point je bil v hitrem ukrepanju (brez teh pomislekov). x!x

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>jasno da pomagas cloveku!

hvalabogu, da niso taki pomisleki zavirali te akcije, katere point je bil v hitrem ukrepanju (brez teh pomislekov). x!x

:palec:

tale vprasanja, kolk dnarja, pa kdo bo to placu... in to, ko gre za resevanje cloveka... kar mal klavrn no :o|o: ... tole pa me kar razzalosti, kaksna stisnjena srca, pa nekam cudno nastelan um :V:

<{POST_SNAPBACK}>aliana, :palec:

a lohk pa placujem za one, ki v visokih petah rinejo nekam!!! ker pac 'niso vedel'. x!x

BI SE PA POZANIMAL!!! - se lohk rece, prav tako.

:palec:

<{POST_SNAPBACK}>:palec: 

tale vprasanja, kolk dnarja, pa kdo bo to placu... in to, ko gre za resevanje cloveka... kar mal klavrn no  :o|o: ... tole pa me kar razzalosti, kaksna stisnjena srca, pa nekam cudno nastelan um  :V:

Ja, to tko je.....psi vedno lajajo, še dobro, da gredo karavane mimo....

Stisnjena srca...to opažam, kot največji fenomen današnjega časa....briga se samo za se in svojo korist, nažalost!

Upam, da bo bolje....

Nihče pa ni komentiral Tomaževega poziva, praktično iz stene, premrzlega, prezeblega, dehidriranega, lačnega....naj ljudje prispevajo za pediatrično kliniko.

Dolina Šentflorjanska :fiju:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>:palec:

Ja, to tko je.....psi vedno lajajo, še dobro, da gredo karavane mimo....

Stisnjena srca...to opažam, kot največji fenomen današnjega časa....briga se samo za se in svojo korist, nažalost!

Upam, da bo bolje....

Nihče pa ni komentiral Tomaževega poziva, praktično iz stene, premrzlega, prezeblega, dehidriranega, lačnega....naj ljudje prispevajo za pediatrično kliniko.

Dolina Šentflorjanska :fiju:

saj, tole... :!!: :V:

da vas vseh ne citiram... se strinjam z vami... aliana, Marsa, Mateja, Mystica... :palec:

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

:vragec:

kle tut noben ni pohvalu RUPLA ...pa nashe zunanje politike....ker dragi moji tole je USPEH

aja...rupla ne marate...pa mal pozabmo na vse skupi

...OM... :vio:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

:vragec:

no...zhe to, da so se uspeli dogovoriti s pakistanskimi oblastmi, da dovolijo TUJIM reshevalcem da reshujejo v njihovih gorah....pa da se je pakistanska vojska odlochila pomagat...pa tko naprej....zaradi humarja je bil prelozhen celo poizkus izstrelitve vojashke rakete na vcheraj....skratka na zunanjem ministrstvu so se HUDO POTRUDILI

...OM... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>....skratka na zunanjem ministrstvu so se HUDO POTRUDILI

x8Dx Kul :palec:

hvalabogu! :o|o: xyesx

(saj je pa cist ok, so si morda mislil, tu gre le za dosezke, morda so presodil, da je ok, vprasanje kok bi se zavzel za kakega... drugega slovenca).

ampak, seveda, dbest! x^x :palec:

(*jaz ne 'vlacim iz tem', saj ves, torej, v tej temi mi je nekaj/nekdo lohk zlo kul, v eni drugi pa ne, in torej ne recem - aha, Rupel VEDNO... al pa, Rupel nikoli, al pa, Rupel je pa tam nekje to in ono...)...

ampak recem, jes, ce je Rupel imel kake prste zraven, GO RUPY!! x8Dx :palec:

:vragec: x:Dx x;)x

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...