Piko 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>piko zhe ve... ..OM.. ..OM.. tudi ve Verjetno si hotel povedati, da sem sodelavec teh spletnih strani, kot Tomaž J.(sami Tomaži!) Aakhi, sedaj je to edini tak članek. Če se bo pojavil v prihodnje še kak, ga bom z zanimanjem prebral in podal link. Vendar nič prej kot septembra. Takrat bo pa že vseeno. Imej se, ..OM.. ! Piko Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja ampak sprasevala sem jaz... kaj me briga ce piko ve - jaz ne vem, razlozi, povej... zarad foushije...ki je najbolj razshirjen slovenski shport ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 aja to, no saj to sem lohk slutila, ce se prav spomnim, si Piko ze podal kak link kdaj na te strani, se mi je zdelo dost logicno. aja sam to - jaz sem mislila, da si hotel reci Aakhut, da so se kaksni clanki (ki so pa recimo cist drugacni al pa da ta Jaka (kar je ocitno nick ki pride od Jakoncic al kako se pise, podobno kot sem jaz marsa) zlo ne mara Tomaza Humarja - sam tega pa nisem razbrala v clanku, nic taksnega, sovrastva al pa take one hude zavisti... sam tko mal... pac, nevoscljivosti. ker so vedel, kako bomo mi laiki al pa zunanji to dojemal, tud niso imel mnenja, saj to, nekaj tacga, so tud napisali... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> zarad foushije...ki je najbolj razshirjen slovenski shport ..OM.. ja no saj to sem pa prec rekla...... sam men se ni zdel spet tko hudo...cist korektno in vse... se pa sluti zadaj pac.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 No, pozdravček vsem še z moje strani. Sledila sem reševanju Humarja in držala pesti. Nisem razmišljala o tem, koliko bo to državo stalo, kdo bo to plačal, kaj je prav in kaj ne. Malo so tole poglejte http://www.humar.com/. Vsako človeško življenje ima neprecenljivo vrednost. V danih situacijah padajo ekstremne odločitve. Mi ki jih ocenjujemo od strani se velikokrat strinjamo ali pa tudi ne. KAJ JE PRAV IN KAJ NE? Mislim da je v danih situacijah vse prav za kar se odločimo. Kako pa vidijo to drugi, pa ni naš problem. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>KAJ JE PRAV IN KAJ NE? Mislim da je v danih situacijah vse prav za kar se odločimo. Kako pa vidijo to drugi, pa ni naš problem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 Cist v vsem se strinjam. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 Joj Mick!!!!! fak (in glih tebi )...pomotoma sem ti zbrisala en stavek. namrec - napisala sem 'cist z vsem se strinjam', pol se pa z enim stavkom nisem, in sem dala namesto 'citiraj' (in bi tist stavek pol zbrisala), 'popravi', ker imam to moznost kot admin.In zdaj opazim da sem v tvojem postu izbrisala (in ne v svojem citatu tvojega posta). Moja napaka, se opravicujem. napisal pa si nekaj takega kot (*med "skrb za Tomaža.." in"... Dejstvo pa je...") da je verjetno tud Tomaz nekak 'racunal' morda mal na to moznost (podpore slo politikov), ce bi do cesa takega prislo, in pol si se dodal, da ne ves, da sam naglas razmisljas... Mislim da je bilo samo to. To se mi je ze dvakrat do zdaj zgodilo - enkrat pri aakhutu (in si mors mislit, v eni politicni temi, haha, kao, in nekoc eni punci, ki se pa zdajle ne spomnim, aha, ribici katji ). sory se enkrat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 Mick Vse skupaj se je tako poklopilo, da bo veliko ljudi imelo veliko koristi. Nekateri bodo pa mogoče res na škodi, ampak ne verjemem, da prav veliki. P.S. Prej, ko se je govorilo o romantiki v alpinizmu, asociacija: včasih je bilo tudi bolj romantično pošiljat pisma in jih čakat pri kaslcu. E-maili so nam pa prinesli še druge razsežnosti komuniciranja in mene prav nič ne moti, da smo s tem "izgubili" romantiko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Poleg tega je Tomaž kot vrhunski apinist kar nekaj storil za promocijo Slovenije in mislim, da ta cena - cena za reševanje - ni prevelika. Poleg tega je tako vprašanja kolik bo to stal če sploh bo kaj, saj je uspešno reševanje nedvomno tudi velika promocija za Pakistan in pakistanske reševalce....... Točno. Yes. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 Ha ha Marsa good job Ampak glej, Melodie je pobrskala malo nazaj in našla Mickovo prvotno besedilo Tudi jaz. Seveda je spet povsem drugo vprašanje zakaj so se toliko potrudili? Ko pogledam velik športnikov s totalnimi finančnimi težavami, politiki pa se prikažejo sam k se slavijo kakšni uspehi, se mal zamislim. Glede na medijsko pokritost dogodka bi bilo skor težko in riskantno za politika oz. zunanje ministrstvo, da se ne potrudi. Je v to bilo praktično prisiljeno, nereakcija bi bila lahko velika izguba političnih točk, tako kot je sedaj pridobitev le-teh. Nisem tolk naiven, da bi verjel, da je šlo samo za skrb za Tomaža. Verjetno se je tega zavedal tudi Tomaž, mogoče pa je tudi zaradi tega želel net-povezavo, čim večjo seznanjenost ljudi itd.......za vsak slučaj, pa da na nek način prisili tud politike v konkretnejšo akcijo, če bi ta bila potrebna. Ne vem, sam razmišljam. Dejstvo pa je, da sm včeraj tako po pop tv kot na nacionalki opazil predvsem skrb....ko če to da plati? Haha, ne morš verjet......predsednik vlade si za "obnovo" al preselitev al kaj že...vladne palače privošči najmanj 1,7 milijarde tolarjev (več al manj po info iz medijev povsem nepotrebno), i nikome ništa, tu pa se zdaj sekirajo za par milijonov verjetn.......V obeh primerih bi šlo sicer za davkoplačevalski denar, sam nič se ne spomnim, da nas je v prvem primeru kdo kaj vprašal, le zakaj bi nas naj v tem, pa še za človeško življenje je šlo. Poleg tega je Tomaž kot vrhunski apinist kar nekaj storil za promocijo Slovenije in mislim, da ta cena - cena za reševanje - ni prevelika. Poleg tega je tako vprašanja kolik bno to stal, saj je uspešno reševanje nedvomno tudi velika promocija za Pakistan in pakistanske reševalce....... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 hvala ti!! evo, dokazi. shusasta mal dons. (Ich) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
KAJA_Z 12. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 12. avgust 2005 Seveda je spet povsem drugo vprašanje zakaj so se toliko potrudili? Ko pogledam velik športnikov s totalnimi finančnimi težavami, politiki pa se prikažejo sam k se slavijo kakšni uspehi, se mal zamislim. Glede na medijsko pokritost dogodka bi bilo skor težko in riskantno za politika oz. zunanje ministrstvo, da se ne potrudi. Je v to bilo praktično prisiljeno, nereakcija bi bila lahko velika izguba političnih točk, tako kot je sedaj pridobitev le-teh. Nisem tolk naiven, da bi verjel, da je šlo samo za skrb za Tomaža. ... S tem se popolnoma strinjam! Vse je bilo preračunano do potankosti, seveda, kar se tiče političnih zadev, kar se tiče pa denarnih zadev , so se seveda zamislili šele po dogodku.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 no saj ne da se zlo nisem strinjala s tem, Mick (z izvzetim stavkom), sam o tem nisem razmisljala in tako ne imela mnenja, pa sem pac hotla bit natancna (na, pol pa tkole )..menim da je pac ves ta net in vse to preprosto zato, ker SO pac te moznosti.In jasno, ce je tko siroko in visoko zastavil, je pac pol kar vse to v paketu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>zarad foushije...ki je najbolj razshirjen slovenski shport.....OM.. Navajanje nekaterih objektivnih okoliščin, ki so zamolčane v mas medijih?Navajanje, da so nekatere navedbe ob poročanju zelo predimenzionirane?Da nenamerno ali namerno zavajajo javnost? Če se prav spomnim, je pa bil pred leti pri linču Toma Česna, da ni v solo vzponu priplezal na vrh južne stene Lhotseja, eden glavnih pri spodbijanju prav Viki. Najbolj so bili glasni tisti, ki Himalaje od blizu niti niso videli in o njej niso imeli pojma. Nikomur takrat ni padlo na pamet, da bi dokazal, da Tomo ni prišel na vrh tako, da bi to kar splezal in dokazal, da Tomove navedbe, pa puščeni klini itd v steni, pa puščena oprema od bivaka itd. ne držijo. Kljub vsemu je imel v tistem obdobju že prej nekaj zelo zelo odmevnih dosežkov, v Evropi in Himalaji. Kako pa narediš odmeven dosežek pred očmi javnosti, je pa tudi že pokazal pred TV kamerami. Piko P.P. humar.com je čisto prijetna sprostitev. A nič več kot to. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 en internetni štos.... > Scenarij:>> Humar (igra ga Stalone) vrhunski alpinist in gorski reševalec -zaradi > > kozarčka ali dveh se poškoduje med gradnjo hiše - dobi kozmično > > sporočilo o Nanga Parbatu, posreduje mu ga njegova "Vešča" (igra jo > Mojca Mavec) - odide na goro in ostane ujet v steni - reševalna > akcija steče, vpleteni pa vsi od Rupla (igra ga Sean Connery), Vikija > Grošlja (himself), Maje Roš (igra jo Elizabet Hurley) - happy end, > Humar se vrne k ženi in otrokom - režiser Damjan Kozole pa dobi OSKARJA! Fredi Miler pa oskarja za stransko vlogo (pakistanski pilot helikopterja)!>> Pa še en izsek iz filma:>> Sredi filma bo mimo Tomaža prismučal Davo Karničar in ga vpraša:>> "A ti boš pa kr ležu cel teden !??" Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 P.P. humar.com je čisto prijetna sprostitev. A nič več kot to. Dobra sprostitev ni kaj. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 hehe mushi.... pozabla dodat, de se nekaterim she vedno v sanjah prikazuje tito na belem konju ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Imas cist prav, to je vse res. sam - ne kujemo ga v zvezde (vsaj jaz ga ne), ampak gre zgolj in samo za cloveski faktor... in ko sem omenila visoke pete in to, je ocitno bilo sklenjeno da gre za ceske turiste (nekaj tacga sem, priznam, tud imela v mislih, sam precizirala pa ne), nisem obsojala, pac pa sem rekla, da bi tam lahko prav tako rekli...pac, razlicne vidike sem skusala podat, pa drugi tud. Sicer pa tud jaz mislim, da bi morda 'resen planinc' lahko ravnal drugace. * In kot mi je jasno dbest, da se je odlocil za prispevek pediatricni, me po drugi strani pa prav to skoraj 'moti' (pa ne mi zdaj skocit, ces, kaj jaz vem, da me moti, ker nocem pomagati otrokom), to pa zato, ker je to najbolj 'primeren' nacin. Ni se mi zdel tolk plemenito, kot je morda slo bolj za 'se odkupit' nekak..pa dajmo za pediatricno. Meni bi bilo v tem primeru velik bolj vsec, da bi doniral za resevalce, prostovoljce...ali pa za mlade alpiniste.al pa za kaj jaz vem kaj, ki je povezano z alpinizmom in je zdaj Tomaz se recimo iz prve roke preprical, kaj pomeni, ce tega ni oz. je tega premalo.... to bi se mi zdel bolj... 'prav'.tale pediatricna pa je tko - 'bomo dal pediatricni'... in je mir... pa za otroke gre, se prav smo res plemeniti, ce glih TJA. tko, no, mal me je skor razocaral..... morda ker mal... 'reklame' zacutla v tem, mal biznis al kaksne zilice......v bistvu tezko razlozim... se mi zdi, da ce en teden meditiras tam zgoraj v takih pogojih, da te mora prezhet nekaj in hoces res naredit nekaj plemenitega, se zavezes, ce se resis, cist stekam, to je dbest..ampak - pediatricna klinika? odgovor A. ki si ga vsi zberejo.kaj pa sirote? zlorabljeni otroci? stari ljudje? invalidi, konc koncev???ampak to so odgovori G, K, N in T. se pravi ne tako ponujajoci se kot odgovor A. saj ne vem, ce kdo steka, kaj sem hotla sploh povedat... po mojem bo izpadlo cist odstekano, recimo da sem proti ker je/bo dal za pediatricno. Sorry Marsa nisem imel v mislih tvojega prispevka.. enostavno sem bil zadnje tri dni med ljudmi, bol v hribovju, kot v gorah pa smo se dosti pomenjkovali o tem.. pa sem nekako iz vseh teh pomenkov naredil en zaključek, ki sem ga tu napisal... Moj namen ni bil komentirat pisanje kogarkoli tu le napisat en tak rezime, ki sem ga prekristaliziral med ljudmi, s katerimi sem se družil v zadnjih dneh...Tudi tisti stavek o pediatrični kliniki je samo kot en banalni primer, namreč tale klinika in prispevki za njo je meni sinonim za nehumano samopropagando določenih osebkov... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 aja, ne, hvala za komentar sicer, ampak se ne bi rabil nic opravicevat, saj vem da nisi mislil glih mene, sam pac sem se vidla not morda... saj si ful dobro napisal, saj sem se strinjala, sam... sem mela se kako pripombo pac. * a ves da se sploh ne spomnim da si omenjal pediatricno, to je bilo cist moje maslo, da me je zmotilo.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>en internetni štos.... > Scenarij:>> Humar (igra ga Stalone) vrhunski alpinist in gorski reševalec -zaradi > > kozarčka ali dveh se poškoduje med gradnjo hiše - dobi kozmično > > sporočilo o Nanga Parbatu, posreduje mu ga njegova "Vešča" (igra jo > Mojca Mavec) - odide na goro in ostane ujet v steni - reševalna > akcija steče, vpleteni pa vsi od Rupla (igra ga Sean Connery), Vikija > Grošlja (himself), Maje Roš (igra jo Elizabet Hurley) - happy end, > Humar se vrne k ženi in otrokom - režiser Damjan Kozole pa dobi OSKARJA! Fredi Miler pa oskarja za stransko vlogo (pakistanski pilot helikopterja)!>> Pa še en izsek iz filma:>> Sredi filma bo mimo Tomaža prismučal Davo Karničar in ga vpraša:>> "A ti boš pa kr ležu cel teden !??" Tole je pa fenomenalno Muši... ej a lahko dodaš še vlogo tistega američana , ki je prišel dan pred napadom na steno provocirat Humarja... mogoče kot en tak tip bad guya.. lahko bi igral recimo Val Kilmer... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>aja, ne, hvala za komentar sicer, ampak se ne bi rabil nic opravicevat, saj vem da nisi mislil glih mene, sam pac sem se vidla not morda... saj si ful dobro napisal, saj sem se strinjala, sam... sem mela se kako pripombo pac. * a ves da se sploh ne spomnim da si omenjal pediatricno, to je bilo cist moje maslo, da me je zmotilo.... Čak grem pogledat se mi zdi da sem jo.... al sem pa pozabil napisat... v mislih sem jo definitivno imel... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 men je pa vsec tale tema... zakaj pa ne bi imeli mnenja, ce je to tolk in skoz?in ga torej imamo.in da bi v en glas peli?ni mozno.torej, cist kul. smo cist 'za', podpiramo vse, se pa zavedamo se drugih zadev, pa tutki tud nismo. evo, moj rezime. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Čak grem pogledat ...evo za lazje... spremljanje teme. <{POST_SNAPBACK}>Če gledamo strogo skozi biznis (kar omenjeni podvig, ki mimogrede ni uspel, dejansko je), potem bi samo pripomnil, da je veliko drugih področji, kjer bi se denar lahko koristneje uporabil... ne bom zdaj tu našteval raznih pediatričnih klinik.... hm skratka, toliko denarja za zadovoljevanje nekega ega.. ne vem no... mislim, da pravi planinec, ko bi se trezno odločil, da gre v steno potem bi s steno opravil... ali pa se nebi več vrnil.... Slovenci pa smo čudni... obsojamo neke Češke turiste, ki se pač zgubijo ali zaplezajo v naših gorah in jih je potem "potrebno", reševat, nekoga, ki pa ni dobro premislil... pa kujem v zvezde... saj je vseen, saj si pomislil na to (pediatricna).. pol sem pa jaz komentirala tebe, pa to dodajala, pa se ti je avtomaticno zdelo... in ocitno je pac tud to zlo aktualno, ce nas je dost pomislilo na to. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Čak grem pogledat se mi zdi da sem jo.... al sem pa pozabil napisat... v mislih sem jo definitivno imel... Ja malce drugačen kontekst je bil... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.