Ebor 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kar naprej vas vleče v "negativo". Dejte enkrat gledati vse iz pozitivne strani. Halooo v negativo?Jest sam nebi rad, da bi bili kot Srbi, ki kot mislim, da vam je znano, zelo radi praznujejo svoje poraze.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
KAJA_Z 16. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 16. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tukaj ne gre za državo, gre pač za kratkovidne politične interese (kdo se tukaj poleg Tomaža promovira ugotovi sama). Pa da ne bo kakšnih komentarjev, da ne maram trenutne oblasti, tako je bilo vedno, v vseh režimih, vladah....Starši tudi financiramo otroke, da bi postali zdravniki, znanstveniki itd... pa .... je kje kaka država poleg?No saj ravno to hočem povedati!! Država je zraven takrat, ko ji to paše, ko ima nekaj od tega (seveda mislim na promocijo točno določene trenutne politične oblasti)! Najbrž bi bili vsi veseli, če bi bila tako radodarna tudi ob kakšnih drugih priložnostih A si predstavljate, kaj se bi zgodilo, če vlada ne bi stopila v akcijo in pomagala Humarju? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
KAJA_Z 16. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 16. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kar naprej vas vleče v "negativo". Dejte enkrat gledati vse iz pozitivne strani. Kaj je tu pozitivnega? Razen tega, da so Humarja rešili? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aurora 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 Za mene je Tomaž človek,ki nam je s svojimi podvigi v življenju pokazal in dokazal,kaj vse se zmore z močjo volje in duha! Že to,da je po takšni nesreči doma shodil in se ni sprijaznil z življenjem na invalidskem vozičku,temveč je je z vso vstrajnostjo dokazal,da je včasih tudi nemogoče mogoče (nemogoče za nas večina smrtnikov)...Kako krasno,da obstajajo ljudje,ki nam s svojimi dejanji dokažejo,kakšne potencijale nosimo v sebi,kakšna moč je v nas...Koliko nas je takih,ki se tega zavedamo oz. v to verjamemo,ali še bolje,koliko nas je takih,ki svoje teorije prenesemo v življenje...? Kaj vse bi lahko z denarjem,ki je bil porabljen za njegovo reševanje...? Le koliko pediatričnih klinik bi že stalo,če bi imeli denar od ljudi,ki so koristili državni(naš) denar...-koliko ljudi se je šolalo,več let,pa nič doštudiralo...-koliko jih je doštudiralo,postali direktorji državnih podjetij,zaradi svoje neuspešnosti spravili pod.v stečaj,ljudje ostali na cesti,sami ob tem sebi zgradili cele imperije...za na grado so premeščeni za direktorja novega podjetja...-naši vrli politiki... itd.itd... Ko bi le vsi imeli malo Tomaža v sebi... Lep pozdrav vsem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 Zakaj smo tako nagnjeni h komentiranju/obsojanju stvari, ki jih v resnici ne razumemo? Jaz ne bi šla nikoli v tako goro, al pa se na tak način izpostavljat, pa zato še nimam pravice godrnjat, da je to kar Tomaž dela narobe. Domnevam, da to njemu pomeni največ na svetu. Pač eni ljudje izstopajo od povprečja. Tako je že od vedno in brez takih bi še vedno živel v jamah. Le čevlje sodi naj kopitar Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 Le čevlje sodi naj kopitar Se strinjam. Drgač pa, sej je za razumet, prvi delovni dan je, pa še slabo vreme. Ni čudn, da je tak pogled na svet. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>... kaj pa vem, ce bi jaz lahko presojala o TEM sportnem (ne)uspehu... eni sporti so tako ekstremni, da se med vrhunskimi ekstremisti obstajajo taki, ki strlijo ven... in plezajo naprimer v take smeri, ki se jih drugi vrhunski (!) alpinisti niti lotit ne grejo... in kako naj potem jaz vem, kaj je (bil) tu ne/uspeh?... ...gora ga NI gor spustila?... ja, GOR (na vrh) ga pa res ni spustila... spustila ga pa je ... k sebi za nekaj dni in od sebe tudi ...imas prav, res je malo drugace, je tezko govoriti o taksnem sportnem uspehu. Ja, gora ga je v koncni fazi pol tud dol spustila... sam ne cist zlahka...saj ni njegov motiv najbrz nikol bil kakorkoli vprasljiv...In ce ne bi imel dolocenega spostovanja prvic niti do tam ne bi prisel, drugic pa bi se najbrz vse skupaj tud drugace razvijalo. ampak dejstvo je, da je bil cilj vrh gore pac. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 Ko se ravno debatira o gorah, o cilju... Če je kdo, ki je kdaj hodil po gorah-slovenskih, mu je verjetno marsikaj jasno. Midva z možem sva kar precej hodila v gore. Po skalah, klinih... ne sicer plezala - pa vendar. V gorah ni doseganje cilja za vsako ceno najpomembnejše. Vedeti moraš kdaj je treba odnehati, drugače se slabo konča. Prvič moraš znati oceniti koliko si zmožen. Pomembno je vreme. Tudi v naših Julijcih se zgodi, da se vreme spremeni v eni uri iz sonca v nevihto. Tisti ki je že kdaj lezel po skalah bo že vedel o čem govorim. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>... V gorah ni doseganje cilja za vsako ceno najpomembnejše. Vedeti moraš kdaj je treba odnehati, drugače se slabo konča.to je pa tud res in se absolutno strinjam. sam - kolk jih je vedl, ko si ti sla v gore? kje vse si objavila to?to je bil tvoj osebni ciljcek, dosezek... oz. od vsakega posameznega osvojevalca gora.(torej, kot si jaz to predstavljam, si gor sam, v tem je tud catch, ne pa da mas kamere pa helikopterje in totalen show gor) jaz sem ze plezala, se tudi zaplezala, me dol spustil s spago, cela frka, nikol vec pol plezala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 V Sloveniji pač precej množično obiskujemo gore in vsak, če hoče sebi dobro, se bo v vsaki koči vpisal v knjigo in tudi napisal kam je namenjen, če se slučajno izgubi ali pa da pride do kakšne nesreče. Sicer danes so mobiteli, je to v SLO bistveno lažje. Tisti pa ki plezajo po slovenskih gorah, pa vsi tudi povejo kam gredo. Te stvari so malenkost napram Himalaji ali pa že recimo Dolomitom v Italiji. No recimo ravno v Dolomite sem si zelo želela iti. No če malo pomislimo, koliko ljudi pa je vedelo, da gre Humar v Himalajo, dokler se ni zgodilo kar se je. Midva sva vedela, ker je najina hči plezalka in je naredila izpit ravno v Humarjevi plezalni šoli. Ostala Slovenija pa... no ne vem. Še jaz sem začelo to sledit na netu, ko so objavili na TV, da ima Humar težave. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>to je pa tud res in se absolutno strinjam. sam - kolk jih je vedl, ko si ti sla v gore? kje vse si objavila to?to je bil tvoj osebni ciljcek, dosezek... oz. od vsakega posameznega osvojevalca gora.(torej, kot si jaz to predstavljam, si gor sam, v tem je tud catch, ne pa da mas kamere pa helikopterje in totalen show gor)Ja sam, če grem jaz na 800 m laufat je tud mal drugač, kokr če gre Jolanda Čeplak... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 jaz sem bila na morju, ko je bilo govora o tem, nismo nic sledili nicemur, so infoti sele pol tu bolj ornk do nas prisli, ampak prvo kar sem pomislila, je blo - ZDAJ? ( - astro zadeve ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja sam, če grem jaz na 800 m laufat je tud mal drugač, kokr če gre Jolanda Čeplak... ja, res je, ampak saj si verjetno postekala, kaj mislim s tem. ce 'se gres' nekaj tkole javno, je jasno, da javnost pricakuje rezultate in ima konc koncev tud mnenje.saj brez 'mnenja' njega ne bi bilo - v taki 'obliki', na tak nacin.torej zanj je presneto dobro, da ima odziv.no in ga ima, jasno, da v vseh odtenkih... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 Ja seveda, on je v bistvu mogu gor, ker so vsi . Si res ne predstavljam kaj bi blo, če ne bi šel . Še bl bi ga raztgal Pa še slišala sem (čeprav bl rekla kazala sistem ), da je na carini zaposlen kot vrhunski športnik samo do konca leta in da je rabu en tak projekt, da mu bodo podaljšal pogodbo. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 no sam, v te zgodbe pa jaz ne verjamem... ko si ustvarjam mnenje, 'operiram' samo z dejstvi oz. z znanimi podatki...to da ima nekdo mnenje in ga pove, je ok, do tega imamo vsi rpavico in je clovesko in nic grdega ne vidim v tem, pac pa tole, tele reklekazale pol, to je pa ze zlehtnoba in zavist folka vcasih, tega pa jaz ne kupujem.nocem imet pri mnenju vsega tega balasta zraven.folk zna bit zleht.vcasih pa kar trosijo okol nekaj brezveze, brez pomisleka, a to tud ustvarja energijo. torej, ce ti je off, pac, sam ne pa govort zdaj lazi oz. nepreverjenih 'resnic'. ne ti, POmlad, pac pa folk, ki se to gre. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
KAJA_Z 16. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 16. avgust 2005 Vse sorte torte se govori...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa še slišala sem (čeprav bl rekla kazala sistem ), da je na carini zaposlen kot vrhunski športnik samo do konca leta in da je rabu en tak projekt, da mu bodo podaljšal pogodbo. Oh kako predan delavec, da mu podaljšajo pogodbo je šel ležat za 6 dni v ledenico....ok do zdej smo imeli samo gladovne stavke, tole je pa čisto nov način, da se obdrži služba pol je pa rekla od sestričnine tašča prjatlca, k njena hči dela v sosednji zgradbi, kokr en vrtičkar k ma gredico zraven tete od njene kolegice.....aliod Žmavca sosed pa od brata prjatu.... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj je tu pozitivnega? Razen tega, da so Humarja rešili? Hja Kaja tudi iz največje polomije se lahko kaj naučimo, kajne, zatorej, če že o čem debatiramo je potrebno izluščiti nauk zgodbe, kajne.... Pozitivno je to, da se iz neke zgodbe nekaj naučimo... in ko naletimo na nek problem, ga zaradi te izkušnje potem lažje rešimo, kajne... no vsaj jaz tako mislim.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Oh kako predan delavec, da mu podaljšajo pogodbo je šel ležat za 6 dni v ledenico....ok do zdej smo imeli samo gladovne stavke, tole je pa čisto nov način, da se obdrži služba . a misliš da bi pr men tud to palilo, si zagarantiram šiht na tak način se obesim v eno steno ledeno za par dni pa zihr pade pogodba jao jao folk Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 Todika, počak zdele, da Tomaž nazaj pride, pa boš videla. Če mu podaljšajo, kr ruzak na rame pa juriš na Himalajo, ti bomo pošiljal vzpodbudne emaile Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 a kr himalajo misliš da Raduha pozim neb bla dost Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>a kr himalajo misliš da Raduha pozim neb bla dost As na glavo padla? A misliš, da je pakistanski minister whatever že slišal za Raduho? To mora bit globalno odmevno, ne štekaš, punca, ti že ne boš dobila podaljšanja. Think big! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>a kr himalajo misliš da Raduha pozim neb bla dost Raduha, mmm pa snežna jama... samo to pa ni za v javnost, potem bi jo uničili s kakšnim masovnim turizmom... no ja pa sem skrenil s teme.... se oproščam.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 Ja čak, sej vojska pa policija tud zaposljujeta cel kup športnikov, pa ne verjamem, da gre npr. en atlet radar postavlat. Kje pa mislte, da je kolesar Robič zaposlen, pa Čeplakova, pa Petkovšek No babe pametne Se pa razvijejo teorije o razlogih. Konec koncev je ful stvari v življenju rekla kazala. <{POST_SNAPBACK}> Oh kako predan delavec, da mu podaljšajo pogodbo je šel ležat za 6 dni v ledenico....ok do zdej smo imeli samo gladovne stavke, tole je pa čisto nov način, da se obdrži služba pol je pa rekla od sestričnine tašča prjatlca, k njena hči dela v sosednji zgradbi, kokr en vrtičkar k ma gredico zraven tete od njene kolegice.....aliod Žmavca sosed pa od brata prjatu.... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
KAJA_Z 16. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 16. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> a misliš da bi pr men tud to palilo, si zagarantiram šiht na tak način se obesim v eno steno ledeno za par dni pa zihr pade pogodba jao jao folk A si predstavljate kok športnikov bi kar naenkrat imeli? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.