Skoči na vsebino

Nevarni podvigi

KAJA_Z

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>zakaj pa ne bi rekl - Tomaz, svaka cast, ampak micken si pa vseen zajebu, se ti ne zdi?

To pravim :palec:

O samem Tomažu pravzaprav nisem veliko napisala. Moti me samo to, da mu očitajo, da ogroža druge in take fore. Vidim, da se hitro izgubi bistvo mojih postov :sori:

Zdi se mi, da je več tistih, ki iščejo napake, kot tistih, ki bi iskali pozitivo :o|o:

Strel je razred zase. Njega noben strokovnjak ne upošteva kot športnika. Moja izjava o sodu je žal popolnoma na mestu.

Ob Humarjevem uspehu bi seveda bila navdušena x^x

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 421
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Z moje strani: Bravoooooo Humar ...

xyesx in tud 'analiz' bi blo manj v tem primeru, kar je pac logicno...

*

tko da, dajmo startat iz tega, da smo vsi veseli, da se je srecno vrnil, da je vse tko kot je, pac pa da mal filozofiramo o tem, 'naglas razmisljamo'.

Mislim ker kaj???

a misli ne smejo po glavi shopat?

a sem jaz nujno moje misli?

jaz sem na forumu in raziskujem motive in odzive, psihologijo in vse.

VSE mi lohk pride na misel.

Kar pa ne pomeni, da sem jaz vse to.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

tko da, dajmo startat iz tega, da smo vsi veseli, da se je srecno vrnil, da je vse tko kot je

:palec: Hvala bogu, gori in pilotom, da se je dal.

Stroški so postranskega pomena, ker ne vrednotijo življenja.

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

<{POST_SNAPBACK}>:palec:  Hvala bogu, gori in pilotom, da se je dal.

Ja pilotom helikopterja pa "svaka čast" sem razmišljal, na 6000, je redek zrak, kar pomeni, da je letenje s helikopterjem skrajno nevarno, ker pač helikopter potrebuje za lebdenje zračno "oporo" in res je potrebno ogromno poguma za tak podvig... torej Čestitke reševalcem....

<{POST_SNAPBACK}>:palec:  Hvala bogu, gori in pilotom, da se je dal.

:palec: xyesx

<{POST_SNAPBACK}>Ja pilotom helikopterja pa "svaka čast" sem razmišljal, na 6000, je redek zrak, kar pomeni, da je letenje s helikopterjem skrajno nevarno, ker pač helikopter potrebuje za lebdenje zračno "oporo" in res je potrebno ogromno poguma za tak podvig... torej Čestitke reševalcem....

res, cestitke totalne in spostovanje! :palec: :palec:

zame je itak pilot bil 'zmagovalec' - ker je dosegel nemogoce, z najcistejsim motivom - resevati. xsrcx

brez Ega in stafa podobnega. je blo treba, in je. in tvegal svojo glavo. dbest..... :vtz:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ma bom še jaz - sem držala pesti zanj, upala na njegovo rešitev, ker je Človek in zame življenje nima vrednosti... isto sem spremljala, kot mnogi tule, se spomnite -Ulaga jadrnica - bo ali ne bo.. isto bi si želela da ga rešijo... kaj jih žene, pojma nimam, ampak a si zaslužijo, da jih nekdo reši - ja si, moje mnenje... primerjati denar za ligo Si.mobil ter za človeško življenje, halo? Je imel prav, zakaj se je tako odločil? To je njegova stvar, ... grozno sem nam zdi, ko beremo o mučenju živali, a tule bi pa pustili člvoeka na Gori, saj je sam rinil gor... ok je, če se je kaj naučil iz tega, ne vem... zame je zmaga že to, da je preživel, da ni zblaznel, da je kljub vsemu ohranil zdrav razum, mogoče to rabi za svoj obstoj... a je on sam zadevo tako medijsko podprl? a so njegovi sponzorji to naredili... če bi tip zmrznil na gori mu nobeno sponzorstvo ter posredovanje vlade pa ne vem koga še vse ne bi pomagalo... če bi zblaznel pa poiskušal sam pridit dol tudi ne...

ja pilot je junak, vprašanje pa je koliko je razmišljal o tem, kaj tvega in koliko je bil dejansko pripravljen tvegat...oči sveta so bile uprte tudi vanj... kljub vsemu si želim delček Tomaža v sebi :palec:

<{POST_SNAPBACK}>zakaj pa ne bi rekl - Tomaz, svaka cast, ampak micken si pa vseen zajebu, se ti ne zdi?

ne, to bi blo bogokletno!  xrolleyesx  xrolleyesx  xrolleyesx

Sam vprašanje pa je, kaj je pa pravzaprav zajebu? Vsak gleda iz svojega zornega kota in čist prou je tako. Saj to maš prav, lahko si za, lahko si proti, vmes pa kao ne moreš bit. Ni res, sredna pot je ponavadi najboljša! Nisem za skrajnosti, vsaj poskušam ne bit :inocent: , sam mene se je tale odprava res dotaknila in nekaj odprla. x:Xx

Jaz sem bila pripravljena stvari pogledat drugače, ker je bil ravno moj čas za najdet to in sem najdla :palec:

Cat

... sem sla ponovno na link alpinistov, ki ga je vec strani nazaj podal Piko..

od tedaj ko sem zadnjic gledala se je nabralo ze novih 22 komentarjev in sem sla vse prebrat (zamudno opravilo, majo mal cudno spedenano)..

V bistvu jih je nekak vec kot 2/3 enotna, bolj ali manj...

ene par je bolj kriticnih komentarjev...

je bil pa tud eden (al pa dva) taksna komentarja, v katerih avtor pravi da alpinisti 'pljuvajo po Tomazu' in da mu gre 'na bruhanje' ob toliksni fousiji itd.

Kar me je zelo presenetilo.

NIC TAKEGA ni bilo opaziti, komentarji so cist korektni, nikakor ne zleht al pa v osnovi z namenom kakega blatenja.

zakaj pa za bozjo voljo ravno alpinisti ne bi smel met mnenja???

kdo pa lohk sodi, ce ne kopitar... enim ni pa nic prav... xrolleyesx

No in to je spet ta moment, ki sem ga tamle opisovala...

Kar s takim srdom nad vsakega, ki ima mal pomislekov.

Tko da, kok smo vsi pametni, ampak alipnistom zdaj ocitajo, da kolk so pametni. x:o)x

Mene tud moti, ko 'astrolog' v TV oddaji rece, da je *Jupitrovo leto* in da je to zdaj 'srecno'.

In me ma cist pravico to motit. In to tud napisem.

Skratka, me je zelo zanimal, kaj pravi 'glas stroke' in menim da so v glavnem korektno se obnasal.

se pa vidi, da ni sco... pac pa ocitno res riba. naredit, da zrtev in prvak, tud ce ne zmaga.

Osebno mi je ljubsi sco nacin (Tomo Cesen); sam gor, sam dol. Posteno.

jaz osebno bi stela kot poraz, ce bi morala na pomoc klicat, ko bi predtem javno in samozavestno sla v osvajanje Gore.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Sam vprašanje pa je, kaj je pa pravzaprav zajebu? Vsak gleda iz svojega zornega kota in čist prou je tako. Saj to maš prav, lahko si za, lahko si proti, vmes pa kao ne moreš bit. Ni res, sredna pot je ponavadi najboljša! Nisem za skrajnosti, vsaj poskušam ne bit  :inocent: , sam mene se je tale odprava res dotaknila in nekaj odprla.  x:Xx

Jaz sem bila pripravljena stvari pogledat drugače, ker je bil ravno moj čas za najdet to in sem najdla :palec:

Cat

saj vem, saj se vidi, saj sem ti napisala da je dbest post! xDDx :palec:

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>...

Osebno mi je ljubsi sco nacin (Tomo Cesen); sam gor, sam dol. Posteno.

:fiju:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Ke? A ni? Kot se spomnim, je imel se kar precej vecje frke, tud zlo visoko nekje (ce ne clo visje), pa soplezalc mu je mensezdi umrl na poti...

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>... zame je zmaga že to, da je preživel, da ni zblazne...

res je, pa ne vem, ce je ze kdo med nami sploh tud ta (tako pomemben) dejavnik podal, to pa res svaka cast. :palec:

ja, tud jaz - Dnevnik vklapljala, zjutraj prec letela gledat, kaj in kako je z resevanjem, TUD MENE SE JE DOTAKNILO, jasno.

ampak kritichen uch pa jaz ohranjam v vsaki situaciji in ne glede na custvene momente.

... in se vedno 'mi ni vsec' pediatricna, zdaj se manj, ko sem sla pogledat sajt... on ne bo dal nic, bo pa folk doniral pac pediatricni, njemu v podporo oz. ker smo tko veseli da se je resil.

tile mehanizmi pac prec... :|||

... na misel mi je prisla kaka taka pravljica, kjer bi morala ona (tadobra sestra) med kupom predmetov najti enega, ga izbrati recimo po srcu.

ZIHER SEM, da si ne bi izbrala najvecjega blescecega zlatega prstana.

pac pa morda en skromni medaljoncek, mal zaprasen, ki ga nihce drug morda ne bi hotel niti pogledat.

Picasso

Marsa je napisala: zame je itak pilot bil 'zmagovalec' - ker je dosegel nemogoce, z najcistejsim motivom - resevati.

brez Ega in stafa podobnega. je blo treba, in je. in tvegal svojo glavo. dbest.....

Hja, brez ega, ali pa ravno zaradi njega. Kaj veš, če se ni ta reševalec pred kakšno bejbo iz njegove ulice postavljal pa je blo reševanje idealno za prikaz macho sejverja :vragec: (ja, zdej sem pa že mal zlobna x:Ix ) Sam želela sem namignit, da obstaja možnost, da je bil pri vsakem, ki je sodeloval pri vsem skupaj, na delu ego. Pa nisem črnogleda in ne vem kaj še, sam dopuščam obe možnosti, ne vedno samo tiste super, skoraj pravljične plemenitosti. Da nas ne bodo zdej njegove solze čist zameglile...

ja, saj, mas prav, tako kot z vsem, prec cist vzhiceni (x:px xrolleyesx) in prec cist kriticni (xrolleyesx).... x:o)x

no mene gane, ko kdo komu pomaga - morda se bolj kot pa osebni dosezki nekoga, ceprav me tud to gane... ko tam ponosno stoji, gre se men na jok xDDx x;)x

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>... Kaj veš, če se ni ta reševalec pred kakšno bejbo iz njegove ulice postavljal pa je blo reševanje idealno za prikaz macho sejverja ...
... 'kaj pa ce' razmisljanja, pa kriticni pogledi, pa custveni izlivi in se kup tega... in medtem se je Tomaz ZE VRNIL (sem ga sla pozdravit na Brnik) od tam, kjer je PREMIKAL meje ne-mogocega ... mi pa se kar modrujemo in takele ven mecemo... katero lastno mejo smo pa medtem sami premaknili (vsaj) zase? katere sanje smo medtem uresnicili? katero strast ziveli?... smo v teh dneh vsaj ENO stvar naredili NOVO, nekaj, kar smo si od nekdaj zeleli, pa se ne uresnicili?... pa ce je iz ega ven ali nepremisljena, celo neodgovorna, ali kajtijazvemkaksna?... bomo raje brali, kaj pocnejo eni norci po svetu in s kriticnim ucem in brez ega in z veliko mero pameti modrovali ob tem.... in se vedno ne postekali... medtem pa je Tomaz to ZIVEL in tista pilota tudi... in to se je dogajalo NJIM ne nam... nam se bo, ko bomo sami zaceli premikati svoje lastne meje...

Mateja :palec:

Bila sem na morju med vsem tem... In seveda vsak dan najprej dopoldne pogledat v trgovino naslovnico slovenskih novic, kaj in kako. In ko je pisalo da so Tomaža rešili, sem si kar oddahnila, res sem držala pesti zanj... ja, res je treba spoštovat nekoga, ki sledi svojim sanjam... ko sem gledala tiste slike iz gore, kjer je bil Tomaž ujet, se mi je zdela gora tako veličastna, vse je bilo veliko, on pa ena majhna pika nekje vmes, res si upa... seveda je prav, da so ga rešili, če je bila možnost...

Live and let live! Life is beautiful!!!!

Mateja, tisti kaj pa če je bil mišljen kot parodija na vse vzdihljaje o Humarju z različnih forumov. Med drugimi me je še najbolj zbodlo v oči, ko gre nekdo izjavit, da večina od nas nikoli ne bo dosegla v sebi tega kar je on. ma ja...ta izjava je še bolj kruta kot če-ji, še posebej če so mišljeni v šali.

sam, če si mal več časa vzamemo, pogledamo vase...vse je tuki..in sem, k meni lahko še večja gora pride, kot pa da bi šla plezat na eno fizično...kolk ljudi je trpinčenih, pa ravno v tem trpljenju dosežejo svašta, celo razsvetljenje (no, zdej sem že sarkastična, kar ni najbolj zdravo).

Torej, šlo je zgolj za parodijo na naivneže, ki roza očal sploh ne snamejo. Zdej bo verjetno kdo modroval, da zakaj bi jih pa snel, če je pa svet tak lep, ko je rožnat :o|o:

enaeva, tisti delcek tvojega posta je bil samo lusten primer tega, kar sem zelela povedati... da mi medtem sedimo doma in pisemo natanko in samo sebe...vendar - tega nismo ZIVELI mi... in, da nam je vse, kar smo (in se) pisemo lahko navdih za... kaj vem?... recimo srecanje s svojimi prepricanji, strahovi, dvomi, nezaupanjem v zivljenje, whatever... morda pa celo navdih, da nekaj konkretno uresnicimo... lahko bi nam bilo to tudi sporocilo, da, ce sledis svojim sanjam, resitev vedno je, pa ce se je prej zdelo to se tako nemogoce?...??? ... ja, zagotovo ima vsak svojo goro (in niso vse tako visoke in tako dalec, vendar to ne razvrednoti poguma, da se nanjo vzpnemo ... dokler se je ne lotimo, je ravno tako strasljivo visoka in nevarna in..ja, ce je namen, gora pride k nam, ce mi predolgo odlasamo z odlocitvijo...)

<{POST_SNAPBACK}>ccc x:o)x  x:o)x  x:Dx  x:Dx  x:Dx Se mi zdi, al primerjaš stroške KOMPLETNEGA LETNEGA Slovenskega nogometnega pogona s stroški ENE odprave in reševanja ENEGA alpinista? :vragec:  :vragec:  :vragec:

Tudi, če bi seštel stroške vseh odprav v enem letu, ne bi blo nič drugač. Za nogomet gre velik več denarja.

Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali,

da je samo ena čreda, in samo en pastir.

<{POST_SNAPBACK}>Hohohoho ta je pa dobra, res, sej vem sem napačen izraz uporabil "povprečneži" nebi rekel, da gre za povprečneže, gre pač ljudi, ki opravljajo svoje delo, poklic in ali niso tako obsedeni z lastnim egom,

In kaj je ego?

Kaj pa "višji jaz".

Kaj je tisto, kar deli ego od globjega občutka za življensko poslanstvo?

A gre res zgol za en ego?

Melodie je napisala: Vsak sod, ki ga vržeš v vodo, bo slej ko prej prišel do cilja. Imaš prav, in tako lahko vsak alpinist enkrat pride na Nango. Če ne prvič, pa drugič ali pa desetič, enkrat mu bo že uspelo, do takrat pa ga bo veselo reševal cel svet.

Sevede, sevede, pa vsak lahko preteče 100metrov prej kot v 10. sekundah. Če ne prvič, pa drugič, al pa decetič, enkrat bo že ratal x:o)x

(pol pa svizec zavije čokolado.si)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...