alef 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nisem vsega brala... ampak moje mnenje o Tomažu je popolnoma drugačno, kot pred tem 'podvigom'... Zame ni heroj, nikoli ne bo... sebičen in vase zagledan tip, ki gre tvegat zato, da mu bojo peli hvalnice... ker mu ni ratal, se njegov napuh sprevrže v mučeništvo, ki ga bomo plačali davkoplačevalci... da o ženi in otrocih ne govorim... ona je prava herojka, da ga gleda toliko časa... majckeni slovencki... :xx!: :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 ah... bebo... :xx!: zmer pomislite na fovšijo... :xx!: čista tema... :xx!: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 Ne samo na fovšijo, čeprav je tudi te ogromno tukaj :xx!: Na zapečkarje ki ne morejo prenesti tistih ki si upajo kar oni ne.Zmeraj so bili in zmeraj bodo :xx!: Čepeli bodo lepo na varnem in kritizirali vse :xx!: Naj uživajo Ampak svet ne bo NIKOLI sivo dolgočasje kot njihove misli Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nisem vsega brala... ampak moje mnenje o Tomažu je popolnoma drugačno, kot pred tem 'podvigom'... Zame ni heroj, nikoli ne bo... sebičen in vase zagledan tip, ki gre tvegat zato, da mu bojo peli hvalnice... ker mu ni ratal, se njegov napuh sprevrže v mučeništvo, ki ga bomo plačali davkoplačevalci... da o ženi in otrocih ne govorim... ona je prava herojka, da ga gleda toliko časa... herojka je prej vedla v kaj se spušča če se spentlja z njim....tko da nima zdej kej jokcat......tejk it or liv it....glih tk kt vsak prej ve...tk da ona ni nč herojka, pa tud tomaž ni glih heroj, pač dela neki kar mu je všeč.....folk se pa čohle tm kjer ga nč ne skrbi......mal je treba pod svoj predpražnik vsake tolk cajta pogledat, ti kr naenkrat življenje drugih ni več tolk zanimivo..... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nisem vsega brala... ampak moje mnenje o Tomažu je popolnoma drugačno, kot pred tem 'podvigom'...O Majica! Veš, jaz pa sem spremljal že njegovo prejšnjo zgodbo! Tudi tista je bila zanimiva...Takoj po avgustovskem pospustu (podvigu) sem slišal komentar enega fajnega fanta, ki je ugotovil, da je Tomažu uspelo spreti med seboj Slovence, če mu že drugega ni. Zato ne bom nobenemu več posebej odgovarjal in tole, kar sledi, ni več odgovor, ampak mnenje kartako nasplošno. Leposemej! Piko In sedaj mnenje:Meni je bila poleti všeč ena univerzalna Vrbina misel »Čustva in razum morata biti v ravnotežju«. Ampak ko gre za »Našega Tomaža«, je zelo, zelo težko vklopiti pravo mero razuma. Zato pa je toliko vzhičenih objav povsod po spletu. Moram priznati, da ni šlo čustveno povsem tudi mimo mene. V njegovo osebno življenje se ne spuščam. Nisem kompetenten, da bi ocenjeval, kako dober plezalec je. Kakšna je bila cena reševanja ipd. je zame brezpredmetno. (V Koprskem pristanišču je reševanje morja stalo 700.000 evrov. Denar bodo iztožili od ladjarja, so poročali. Ah. Umanjkala jim je besedica »naj bi iztožili...« Danes vse nekaj stane. Svet se nenehno vrti, največ pa stanejo stvari, ki so ustavljene. Fant je sposoben, dober igralec. Dobro igra vse žive vloge, pa reci, da ni res! Zanimala me je zgodba. Tista, ki je na spletu, poskuša biti gorska pravljica. Še zadnji intervju z njim, ki sem ga bral, se bere dokaj smiselno in šele nekaj podrobnosti v njem me je spet postavilo na realna tla, kar se tiče zgodbe o Nangi. Opažam, da ljudi okoli mene najbolj fascinirajo podrobnosti, ki niti ne ustrezajo merilom za pravljice. Med temi ljudmi prednjačijo tisti, ki so enkrat že bili v gorah, sedaj pa ne hodijo. Po možnosti so bili enkrat celo na Triglavu. Vrednost zadnjega Tomaževega po-dviga se lahko pokaže le, če jo bo pokazal tudi nam. Sicer bom sam pri sebi zaključil, da gre pri tej zgodbi za SSNSTT (svetovni spletni nateg Slovencev za tretje tisočletje). Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 No, glede nevarnih podvigov: če bom zbrala pogum, grem dons k zobarju. Jajks. Stlah me je. Upam, da bo mobitel kej prispevu za moj pogum? Vsaj dnar za ene 50 inekcij, da vse pošlihtamo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
KAJA_Z 29. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 29. avgust 2005 Velik sreče, pikica.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 Ja hvala, sej itak je vprašanje, če me bo vzel, pa če me bo, itak nov dons še nč delu. Ampak ta prvi korak je ta nartabol pomembn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 Humar...Moje mnenje je enako; je jack, si upa, uresnicuje svoje sanje, tu ga podpiram.Je pa ta epizoda zdaj za nami... in mi ni pustila ne vem kaj.Morda manj naivno gledAM nekatere reci.ne kupim vsega, kar so mi tle prodajal. Rada bi sam dala en drug zorni kot;blazno shizim na Crocodile hunterja (steve-a nekaj), svaka cast! To so pa res nevarni podvigi, v eni oddaji 10 njih.Hocem pa rect: a mi lohk grejo one butaste hipoteticne znanstvene fore, kaj 'bo', se dalje totalno na jetra, brez da bi me tu kdo obtozil, da sem fous ustvarjalcem. je tecno, ce niti mnenja ne mroes povedat oz. ce te napadejo, ce se ne klanjas pa ne skaces do stropa pa ce se ti niti ne zdi tak big deal vse skup...njegov cisto OSEBNI dosezek. Sam za njegovo duso je to. ne za mojo. pac je sel, pac je imel voljo, pac je imel sreco, pac ni prisel na vrh. in folk ma mnenje.a ga ne sme met? pol naj pa zase v tisini in lastni rezhiji pleza oz. vsakdo izvaja svoje, ki ne zeli imet fidbeka oz. mora bit slednji sam dober. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 pa sej slovenclni niso med sabo skregani prvich...in sploh ne prvich zaradi alpinizma....se she kdo spomni kregarije okrog tomota chesna....hehe....in zanimivo....oni ki tomota ne maraja (foushija) so tudi tokrat najglasnejshi....(deb se jim prusik zakvachku :xx!: ) ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> pa sej slovenclni niso med sabo skregani prvich...in sploh ne prvich zaradi alpinizma....se she kdo spomni kregarije okrog tomota chesna....hehe....in zanimivo....oni ki tomota ne maraja (foushija) so tudi tokrat najglasnejshi....(deb se jim prusik zakvachku :xx!: ) ..OM.. Sam da Tomo cesen je (mensezdi) skorpijon, je imel drugacne nacine mal, ki so men blizje. drugac pa sama najbolj spostujem dosezke, ki so v dobro in korist vsem, ceprav podpiram in cenim tud osebne dosezke.boljs da pocnes (kar pac pocnes za svojo dusho) kot da ne bi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 no...sej tomotou k slovenceljne iritirajoi je kr nekizhal pokojni TOMO VRHOVEC (potapljach)...pri njem so tut imel mnogo za povedat ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 hmmm... skoda ker ga ne poznam.velik teh ljudi Velikih sploh ne poznamo, zanje sploh ne vemo, ne poznamo njihovih dosezkov.No, Humarja pa poznamo. ceprav, saj s trzhenjem ni nic narobe - pac, je izkoristil te moznosti, ki so zdaj.obvlada tudi TO podrocje, najbrz mu TUD zato (recimo aplinisti) 'zamerijo' (ce pac mu oz. kolikor pac mu). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 jasno... ker zaplankani zapechkarski slovenceljni ne prenesejo, da nekdo uide iz okvirjev v katerih se pochutjo varne(deb jim sosed zheno nategval medtem k po intrenetu brskajo...zalega ) ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa ujemat se morata tudi. Ali se lahko ujemata, pa nista v ravnotežju? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 hehea sluchajno kdo gledal vcheraj zvecher preverjeno?blo o eni tamali....spet slovenclska nevoshchljivost....deb jih ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> hehea sluchajno kdo gledal vcheraj zvecher preverjeno?blo o eni tamali....spet slovenclska nevoshchljivost....deb jih ..OM.. Aakhunt ti lovec na nevoščljivost...... Dejansko sem se zalotil, da sem ti nevoščljiv....... preverjeno pa nisem gledal... ni bilo časa...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aakhunt ti lovec na nevoščljivost...... Dejansko sem se zalotil, da sem ti nevoščljiv....... preverjeno pa nisem gledal... ni bilo časa...... eh... :xx!: dej ne bot no tak slovenclj ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>...spet slovenclska nevoshchljivost.... ..OM.. Na vse gledati izključno skozi polarizator nevoščljivosti - to je lahko nevaren podvig! Vsakič ko te prime, da bi napisal besedo nevoščljivost:Trikrat globoko vdihni in si med vsakim izdihom reci OM, pa bo morda minilo. (pa brez tistih štirih pikic) Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Na vse gledati izključno skozi polarizator nevoščljivosti - to je lahko nevaren podvig! Vsakič ko te prime, da bi napisal besedo nevoščljivost:Trikrat globoko vdihni in si med vsakim izdihom reci OM, pa bo morda minilo. (pa brez tistih štirih pikic) to sicer pochnem preden se odlochim prebrati kak tvoj post....prvi vdih...ooommm....drugi vdih..oooommm....tretji vdih...ooommmm......pa ne iz kake nevoshchljivosti ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Aakhunt ma ne morm pomagat takšen slovencelj pač sem... Hehehe Piko res nevaren podvig ja...Jest bi dal temule Aakhuntu 102 krat napisat besedo nevoščljivost... mogoče bi ga potem manj matrala ali pač ne.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aakhunt ma ne morm pomagat takšen slovencelj pač sem... Hehehe Piko res nevaren podvig ja...Jest bi dal temule Aakhuntu 102 krat napisat besedo nevoščljivost... mogoče bi ga potem manj matrala ali pač ne.... sej vem....sam zato, deb me pol marsa zbenala....zvitezha ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>......pa ne iz kake nevoshchljivosti ..OM..Torej bi moral biti jaz tebi nevoščljiv? To je zame prenevarno. Mislim na nevoščljivost samo po sebi. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> sej vem....sam zato, deb me pol marsa zbenala....zvitezha ..OM.. hehehehee Aakhut... na pa si me prečital... nč ne bo..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Bljeh... :xx!: nikol nisem trdila, da je brezveze...good for him, da se upa, ampak nej se upa do konca... nikol pa niste pomislil, kako so se počutili tisti, ki so šli za njim reševat njegovo rit...? Pa nihove mame, žene, sestre, hčere in sinovi...? Menda ne boste rekli, da so ga šli reševat prostovoljno? Bit tako nepripravljen, ali pa tvegat v vremenu, ki ni primeren, ni 'upati se' ampak objestnost... Todika, mende ne boš še rekla, da je žena kriva, da pleza... PS imeli v familiji zelo znano plezalko, se je zaplezala na severni steni Triglava, čakala v steni 2 dni...pa sama se tut 'odplezala', češ, je ne bojo reševal kot nemočno ovco... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.