Skoči na vsebino

hujšanje z afirmacijami

Recommended Posts

Tisti, ki je kdaj že doživel to nekontrolirano basanje, že ve, kako hudo je to....Sama sem bila skoraj dve leti v takem stanju. Vse pa je bilo posledica velikega razočaranja....ne znam povedat, kaj se je takrat z mano dogajalo, je blo pa zelo hudo, celo tako, da sem si hotela vzeti življenje. Basanje je bilo le posledica vsega dogajanja. Meni je pomenilo edina tolažba. Sčasoma sem se tako zagnusila sama sebi, da se nisem hotela več kazati svetu. Zapirala sem se v svojo sobo, prijateljice so zaman trkale na moja vrata. Pa nobena ni vedela, kaj se z mano dogaja. Zvečer sem si vedno rekla, to je zadnjič, da se tako bašem, pa ni bilo .....Daleč od tega. Dokler nisem spoznala mojega zdajšnjega fanta, kateremu sem vse zaupala, se nisem mogla iz tega spravit. Bala sem se iti po zdravniško pomoč, ker sem se bala posmehovanja. Bala sem se soočit z dejstvom, da je to bolezensko stanje.

Kako sem se iz tega izvlekla, mi še danes ni jasno. Danes sem vitka, vesela in zadovoljna z življenjem.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 58
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Afirmacija se ni treba začeti z jasz sem, ampak pač govoriš tako kot da se je že to zgodilo ;)

Npr. samozavesten sem.

... itd.

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

<{POST_SNAPBACK}>se nikomur ne zdi, da je mogoče debelost posledica strahu pred svetom, da se je nekdo, ki je razočaran nad ljudmi in dogodki, z nabiranjem maščobnih oblog ogradil in zaščitil, da ga ne bi kdo še kdaj ranil?

Ja itak. Sam afirmacije ti pa pomagajo shujšat oz. zavirat apetit, če si že v tej fazi, da se bašeš. To o čemer pa ti govoriš, je pa že druga stvar in tega se moraš pa tudi lotiti in odpraviti ta strah pred svetom oz. pred prizadetostjo (he he, tudi z afirmacijami) drugače hujšanje ne bo uspešno in ne bo dolgo zdržalo... x;)x

Scio mi nihil scire

Ja Tinal, o tem pa govorim v dolgem postu eno stran nazaj x:o)x . Samo nisem naredil nobenega pravega uvoda v to in je izzvenelo popolnoma offtopic, :ermm: :8):
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...