pegatka 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 Mene pa zanima, kateri simbol bi si dali tetovirat. Jaz se bom poslikala z notami (ker sem 100% glasbenica), rada pa bi si dodala še en tak simbol, ki je naj-naj-naj pozitiven, pa da ti pomaga v življenju, pa glih ne vem, kateri bi to bil. Moje vprašanje je bolj to, kateri simbol vam je naj-naj-naj super? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 pejt pogledat mal v temo vilinskih simbolov,bos ziher nasla kak simbol zase...sicer pa ne vem zakaj si hoces tetovirati en znak,pa se ne ves kaj... modna muha ,a? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 zmaj. skorpijon... od teh ki so 'na voljo'.ce bi pa tatu, bi pa kako svojo si fliknila, itak. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 Tudi pegatka je lepa kura Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 Pegatka, mogoče nadješ tule kaj zase ? Tatuji Lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 če ti je več, do pozitivnega učinka, kot to, da je simbol, si natetoviraj na del telesa, ki ga vidiš, besedilo: I love myself....pa si tisti "o" naredi v obliki srčka in ga lepo okrancljaj Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 angelčka definitivno x!x ta bi mi zagotovo srečo prinesel Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 Men je najbolj super simbol na žalost skomercializirani simbol Om Prva polovica "trojke" pomeni tvoje budno stanje, tvojo zavest. Spodnja polovica je tvoja podzavest (zavest, podzavest niso glih pravi izrazi, ker nima to veze s Freudom)repek vmes je spanec brez sanj, tista "lunca" je tančica iluzij, ki si jih ustvarjamo, pikica pa tvoja transcendentalna bit, do katere prideš z meditacijo. Čeprav izhaja iz budizma, se mi zdi sama ideja univerzalna. P.S Razlago tega znaka sm slišala samo enkrat, tako, da se še sama pozanimaj, kaj v resnici pomeni, da te ne bi kej naplahtala Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enaeva 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 Sama se sicer ne bi nikoli tetovirala, ampak če že , potem bi to bil škorpijon, ki počiva na lotosovem cvetu, v bližini pa ga čuva zmaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 sama si ze par let zelim en tatoo,vem kaksnega,sama narisala in mi ful pomeni,sam je problem ,ker bi ga hotela imeti cez cel hrbet ,pa ne prenasam tresljajev po hrbtu,mi slabo dela.... torej telo tega noce...vsaj mislim ,da ne..,.mogoce pa bi bil cajt ,da vsaj poskusim... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 js bi pa eno oko v srcu al pa oko poleg srca - srce vidi Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 uuu, jaz pa če bi si šel, bi si angelska krila dal čez cel hrbet narest, samo zato ker boli si nebi dal 100% pa si bom dal tu, ko je križ bom si dal en tak, super tatoo, čez cel pas Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
banana 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 js bi si dala tetovažo ying yang Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 Ako bi vse vas postavil predse, bi bil deležen obilnega vpogleda v sodoben simbolni nabor. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 Ako bi vse vas postavil predse, bi bil deležen obilnega vpogleda v sodoben simbolni nabor. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Res je! Užival bi v razstavi simbolov tega sveta. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Dve leti nazaj sem razmišljala o tatuju, pa sem si potem premislila, mi niso več tako zanimivi, ker jih skoraj vsi že imajo.Pri prijateljici sem enkrat zagledala simbol egipčanskega boga sonca in neba, zaščitnika zdravnikov HORUSA (Horusovo oko), pa sem takoj vedela, če me bo kdaj zagrabilo, da bi imela tatu, bo to to. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
TaMiE 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 om..pa pentagram... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 Pentagram je silno bogat simbol. Samo o njem bi se dalo napisati precej debelo knjigo. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 PEACE http://msgboard.snopes.com/inboxer/graphics/peace.jpg Ravno ta znak poleg tega še nakazuje, da naj bo dovolj hrane za vse ljudi na tem svetu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.