cigancica 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 upam,da ni se teme.sem jo iskala,pa nisem nasla ,tako da me skregajte ,ce je ze ali kdo od vas uporablja maticni mlecek in prosim ,da mi napisete kaj vec o tem. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 na tejle strani je nekaj napisanega ...http://users.volja.net/stane-plut/stran_no...osno/mlecek.htm Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 Se boš začela s čebelarstvom ukvarjat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 16. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 16. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>na tejle strani je nekaj napisanega ...http://users.volja.net/stane-plut/stran_no...osno/mlecek.htm hvala <{POST_SNAPBACK}>Se boš začela s čebelarstvom ukvarjat cist mozhno Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>cist mozhno Boš trote gojila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 16. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 16. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Boš trote gojila eh s "trot(l)i" se ze cel lajf ubadam zdej bom preshla na matice Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>eh s "trot(l)i" se ze cel lajf ubadam zdej bom preshla na matice Iz dežja pod kap ili sa osla na magarca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 16. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 16. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Iz dežja pod kap ili sa osla na magarca al pa iz magarca na konja? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>al pa iz magarca na konja? Če se že prestavljaš, se spravi na delavke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 16. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 16. avgust 2005 sstane,ne me zezat.dej mi rajsh povej,ce ti poznash maticni mlecek.plosm,lepo Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 Poznam iz literature, sem pa slišal, da ga sedaj neka ruska firma plasira po mrežnem marketingu kot čudežno zdravilo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 16. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 16. avgust 2005 meni ga en frend ponuja,sam se se nisva dobila ,pa sem se hotela se mal prej pozanimat kej o tem....pravi ,da se prodaja 1kg za 12 jurjev...ce se ne motim.sicer mi bo zhe objasnil..pa mislim ,da je tud knizica zravn...bomo vidli,no.... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 Nekaj takega, ja. Ti si kupec in prodajalec in nabiraš točke itd. Sicer pa imaš tu na forumu kar nekaj mrežnih mačkov, mene ni to nikoli zanimalo. Ti bo že kdo razložil, kako delujejo takšne piramide. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 17. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 17. avgust 2005 aja,a ti mislish ,da nameravam to prodajat?ne,ne....me zanimajo pac samo izkusnje s tem,sem ga nameravala kupiti tko za doma,za mamo,pa za mozha,pa mogoche tud zase.sam dokler ne zberem vec podatkov,oziroma vsaj par izkusenj od folka ne mislim kupit nich. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 Matični mleček je zelo učinkovit pri zdravljenju alergijskih bolezni, astme,bolezni jeter, zlomih kosti in kožnih boleznih.Okrepi imunski sistem. Kot kažejo poskusi, obnavlja organizem in ohranja kosti in sklepe zdrave. Uživa ga lahko vsak razen tistih ki so preobčutljivi na cvetni prah!!!!! Shranjen mora biti na hladnem, saj se v toplem okolju hitro razgradi. Povprašaj pri tisočletni čebelarski mreži na slovenskem Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 Torej pri avtoimunskih boleznih ni priporočljiv? Npr. MS, RA? Ravno nasprotno.Avtoimunske bolezni nastanejo zaradi oslabljenega ali nepravilno delujočega imunskega sistema.VSE kar krepi imunski sistem obenem tudi zavira ali zaustavi avtoimunske bolezni.V nobenem primeru pa jih ne more poslabšati.Za ozdravitev teh bolezni pa to seveda ni dovolj ker stvar ni tako enostavna. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 21. november 2007 Avtor Prijavi Deli 21. november 2007 misty a te revma spet heca al kej druzga? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 21. november 2007 Avtor Prijavi Deli 21. november 2007 a res te se kr daje ta revma.... meni se je izboljsalo ful...skoraj nic me ne bolijo vec noge,vsaj ni sploh omembe vredno proti tistemu kar je bilo prej precej so masazhe pomagale,precej tudi razmisljanje o tem ,pa kopeli ...skoraj vsak dan si jo privoscim.... a tebe pa ful se zeza? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 21. november 2007 Avtor Prijavi Deli 21. november 2007 valda bosh kul Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doktor 12. december 2007 Prijavi Deli 12. december 2007 hej! sem nov tukaj... mystica - komot lahko jemlješ matični mleček, celo ZELO priporočljivo. Sicer pa upam, da ga že od takrat, ko ste o tem debatirali tukaj. za več info pa še: www.cebelarstvo-pislak.si tudi sam ga tam kupujem - mala doza 20 EUR, velika 80 EUR. Traja odvisno od tega, koliko ga jemlješ dnevno. Zate bi mislim, da bilo kar 7g dnevno. Potem maš veliko dozo za cca 5-6 tednov. veliko uspehov! lp, dr. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.