Sati 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 mmmm, me je Ruby72 spomnila na sarme. Njamsk . Še boljše pa so, če so zavite v liste divje trte. Nadev je isti, omakca tudi, samo okus je pa čisto drugačen, megastičen. Samo jaz jih ne znam naredit, pa tudi tega ne vem, kje dobit dost velike liste divje trte. Moram okupirat mojo mamči.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 mmmm, me je Ruby72 spomnila na sarme. Njamsk . Še boljše pa so, če so zavite v liste divje trte. Nadev je isti, omakca tudi, samo okus je pa čisto drugačen, megastičen. Samo jaz jih ne znam naredit, pa tudi tega ne vem, kje dobit dost velike liste divje trte. Moram okupirat mojo mamči.... Od kvintona ali šmarnice ti jih bo Bobnar zrihtal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Če smo pr ješprenu: ni bolšga ko ješprenova solata! Prprav se na izi pa na pocen: Skuhate ješprenj, ga ohladite. Narežete mlado čebulo, rdečo in zeleno papriko- na micene kockice, največ 1cm2, pa naribite sir- kr dost sira. Pol pa BUČNO olje pa kis pa je. Pravi žmoh da bučno olje. Lohk se poigrate še s kako kuruzo- sam ne pretiravat. Splača se nardit solate kr eno vlko skledo, kr počaka- pravzaprav dlje ko stoji, boljša je. To mara bit čist brez žmaha :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 http://www.gifs.ch/Kinder/images/kids-041.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 Do žmaha še vilinski simboli ne pomagajo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pipika 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 ocvirki :xx!: slanina :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 6 modrosti ludvika XIV za zdravo zhivljenje: TOPLO JESTIHLADNO PITIGLADKO POZHIRATIGLOBOKO SPATIMEHKO SRATIIN TRDO NATIKATI 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Pa še pozabil si:Pri hrani se moraš držati naprej,pri pijači nazaj,ko se pa dela, pa na stran stopiš, da drugi zraven pridejo! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Pire tud jest rad popapcam Jetrca pa :xx!: Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Obožujem kislo zelje. V petek skuhala res odlično joto . Nabavila temno rdeč fižol, tu ga kličejo fižol sv. Mateja . Ko je bila kuhana, sem jo na hitro ohladila v mrzli vodi, dozo za večerjo spravila v hladilnik in ostanek zamrznila. Vendar je jota naletela na tako veliko odobravanje, da sem jo mogla včeraj že odmrzniti in ponuditi za kosilo. Zraven pjat palačink z marelično marmelado in koščki orehov . Zdaj bo mir en čas z joto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Hehehehe,jz pa norc na segedin! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Organsko ne prenesem peteršilja... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Kaj pa anorgansko? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Mam pa zelo rada rižoto... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Hehehe,sva že dva! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 zdele bi pa sladoled.... ga nisem jedla že sto let Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Zganci, zganci, zganci!!! In to s posebnimi ocvirki iz repe Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pipika 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 o ne, ocvirki :xx!: na grmado z njimi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 IZ REPE!!!!madonca... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 V moji restavraciji si je nekdo naročil martinovo gos Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 ta je bla pa zih pijana Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 bi pa zdejle eno dobro kislo zelje.Tko malo popečeno pa mal cukra notri,brinove jagodenardijo sploh oh in sploh okus kislemu zelju ... gosto mora bit... Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>bi pa zdejle eno dobro kislo zelje.Tko malo popečeno pa mal cukra notri,brinove jagodenardijo sploh oh in sploh okus kislemu zelju ... gosto mora bit... Gosto od česa, brinovih jagod Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 Špageti z omako iz jurčkov Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.