Skoči na vsebino

Kaj najraje jemo?

Recommended Posts

• Komentarji 452
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

aiwuška, repa ob 10-ih? ka te nisi malo zrihtala? Jaz ga pičim potem k baki na kosilo, upam da me s čem preseneti, sam ne spet s pečenko. Je mam že pounkufer. Če bi se vrezal, bi mi pečemka ven prtekla :)
It's better be dead and cool than alive and uncool
Deli na socialnih omrežjih

ja veš tko je pr nas k ob 4.30 vstajamo... pol jz doma še čajček spijem... pa kšno pomarančo pojem... in je ob 10 cajt za kosilo... k pridem domov ob 14.30 mogoče še kašno malenkost... kaj pa vem juhco ali solato... pa smo siti... sej tko hmal spat hodim...
spet se mi je na bolš poslabšal

• 2 weeks later...

Najraje jem plodove morja in vcasih ribo. Od zelenjave paradiznik, crne olive, koruzo, brokule, zeleno solato, rdeco cebulo, korencek...ne maram paprike in kislo zelje. Ne jem svinjino in govedino, sploh ne jem zivali ki majo stiri noge xDDx No nisem vegetarijanec, bila sem par leti in mi se poslabsala krvna slika, pa sem zmerno zacela jesti meso - ribo in belo puranje. Piscance ne maram.

Volim kozji sir in jogurt, na kravje mleko in izdelke sem alergicna. Vcasih jem testenino pomesano z razlicnimi solatami in zacimbami. Vsec mi je kitajska in mehiska hrana. Tud pogosto jem sadje - sezonsko, skoraj vse, a najbolj vsec so mi borovice in jagode. Hrana mi mora imeti lepe barve, vsec mi je vsa rdeca hrana in mi mora biti lepo zlozena na krozniku. Losa navada mi je kaj popijem prevec kave.

Pijem puno vode, limunade in naravnih sokov, pa tudi razlicne caje. Slatko ne maram prevec, tu in tamo si priustim cokolado, kaksen zavitek od visnje in sladoled. Obozujem jesti zarad lune v Biku, ampak za zdaj nisam debela, no spet, ce bi dobila kaksen kilogram odvec, ne bi me motilo, saj menim da prava zenska mora imeti obline na sebi. xDDx

bom sam napisala kaj ne maram:

palačink z marmelado(drugače so kaneloni in palačinke v juhi zakon :palec: )

kakija(kot gnil paradajz)

fižolove juhe

ziher je še kaj, pa se zdele ne spomnm..mi grejo same slastne stvari po glavi..mmmm, lačna

DON'T PANIC

<{POST_SNAPBACK}>bom sam napisala kaj ne maram:

palačink z marmelado(drugače so kaneloni in palačinke v juhi zakon :palec: )

kakija(kot gnil paradajz)

fižolove juhe

ziher je še kaj, pa se zdele ne spomnm..mi grejo same slastne stvari po glavi..mmmm, lačna

Jejtata Surya,

jaz pa obožujem kakije, fižolovo župo in tudi palačinke z domačo marelično marmelado in koščki orehov! x:px

Nagravžni se mi zdijo vampi, vsa drobovina nasploh , pa kakšne hrenovke, safalade, mozgi... :xx!: :xx!: :xx!:

Tu v Italiji lepo dajo na krožnik in pojejo vse kar leze in gre :eek: :xx!:

Evo, prejšnji teden so mi v enem lokalu ponudili kot mega specialiteto petelinove grebene v omaki :xx!: . Fuj, kar želodec mi je zadrgnilo in sem potem z gnusom pogledovala po sosednjih mizah, če je kdo naročil ta šajs :xx!: :xx!:

Enkrat pa sem bila v nekem lokalu na jugu Italije, kjer so ponujali kot specialiteto marinirano kozjo glavo :eek: :xx!:

Pa samo nekaj dni stare pujske, take majhne, za samostojno porcijo... :O:

Ma bi jih tepla....še posebej, ko vidiš predvsem po Venetu, ko razprostirajo mreže, v katere se ujamejo ponoči razni miceni ptički, jejo jih cvrte, s kostmi vred

:sniky: :sniky: :sniky:

• 2 months later...
Zelenjava,pa tuna z špageti.....mjami :yumy:(ribe so sploh mjami) ,vampi in določeno meso....bljak,pa tud pizza od zadnjič bljak,ker je blo tist kr nekej,ne pizza. :xx!:
Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

<{POST_SNAPBACK}>Pojedla sem iz šuba celo banco dateljnov :o|o:  :vragec:  x:px  xrolleyesx

take dateljne za silo spravim dol po grlu... v bistvu so presladkorjeni;

ampak sveži dateljni, sveži: bomba! No, tudi cena je bila bombastična.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...