lana1 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 Ah, ja! Sem jih pa pred kratkim jedla s tartufi-špagete namreč :xx!: :xx!: :xx!: ...prvič, zadnjič in nikoli več! :xx!: Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 pire krompir pa špinača , lako tud sama špinača, ni važno Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 o! maš moj okus... mnjam.... njami!!!jz bom pa dons matevža, pa repo.... njamiiii Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 Matevža z repom? Dober tek aiwica Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 mmmm je blo dobro... sem lih pojdela.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 aiwuška, repa ob 10-ih? ka te nisi malo zrihtala? Jaz ga pičim potem k baki na kosilo, upam da me s čem preseneti, sam ne spet s pečenko. Je mam že pounkufer. Če bi se vrezal, bi mi pečemka ven prtekla Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 Ne maram, kaj ne maram, sovražim jabolčno čežano... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 ja veš tko je pr nas k ob 4.30 vstajamo... pol jz doma še čajček spijem... pa kšno pomarančo pojem... in je ob 10 cajt za kosilo... k pridem domov ob 14.30 mogoče še kašno malenkost... kaj pa vem juhco ali solato... pa smo siti... sej tko hmal spat hodim... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> Špageti z omako iz jurčkov danes bom pa solatko, ker se intuitivno čistim. aha- mlaj! logično.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pipika 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 quote=Michelle,9. Nov 2004 ob 22:49]<{POST_SNAPBACK}>IZ REPE!!!!madonca... se opravičujem za nesporazum ampak že sama beseda o.c.v.i.r.k.i. ---> :OO!: se mi pa luštajo makarončki/špagetki z domačo paradižnikovo omako Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 Najraje jem plodove morja in vcasih ribo. Od zelenjave paradiznik, crne olive, koruzo, brokule, zeleno solato, rdeco cebulo, korencek...ne maram paprike in kislo zelje. Ne jem svinjino in govedino, sploh ne jem zivali ki majo stiri noge No nisem vegetarijanec, bila sem par leti in mi se poslabsala krvna slika, pa sem zmerno zacela jesti meso - ribo in belo puranje. Piscance ne maram. Volim kozji sir in jogurt, na kravje mleko in izdelke sem alergicna. Vcasih jem testenino pomesano z razlicnimi solatami in zacimbami. Vsec mi je kitajska in mehiska hrana. Tud pogosto jem sadje - sezonsko, skoraj vse, a najbolj vsec so mi borovice in jagode. Hrana mi mora imeti lepe barve, vsec mi je vsa rdeca hrana in mi mora biti lepo zlozena na krozniku. Losa navada mi je kaj popijem prevec kave. Pijem puno vode, limunade in naravnih sokov, pa tudi razlicne caje. Slatko ne maram prevec, tu in tamo si priustim cokolado, kaksen zavitek od visnje in sladoled. Obozujem jesti zarad lune v Biku, ampak za zdaj nisam debela, no spet, ce bi dobila kaksen kilogram odvec, ne bi me motilo, saj menim da prava zenska mora imeti obline na sebi. Citiraj Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ne maram, kaj ne maram, sovražim jabolčno čežano... Astra a so jo srnice dobile.... 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 Ne maram soli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 bom sam napisala kaj ne maram: palačink z marmelado(drugače so kaneloni in palačinke v juhi zakon ) kakija(kot gnil paradajz) fižolove juhe ziher je še kaj, pa se zdele ne spomnm..mi grejo same slastne stvari po glavi..mmmm, lačna Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>bom sam napisala kaj ne maram: palačink z marmelado(drugače so kaneloni in palačinke v juhi zakon ) kakija(kot gnil paradajz) fižolove juhe ziher je še kaj, pa se zdele ne spomnm..mi grejo same slastne stvari po glavi..mmmm, lačna Jejtata Surya, jaz pa obožujem kakije, fižolovo župo in tudi palačinke z domačo marelično marmelado in koščki orehov! Nagravžni se mi zdijo vampi, vsa drobovina nasploh , pa kakšne hrenovke, safalade, mozgi... :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 Tu v Italiji lepo dajo na krožnik in pojejo vse kar leze in gre :xx!: Evo, prejšnji teden so mi v enem lokalu ponudili kot mega specialiteto petelinove grebene v omaki :xx!: . Fuj, kar želodec mi je zadrgnilo in sem potem z gnusom pogledovala po sosednjih mizah, če je kdo naročil ta šajs :xx!: :xx!: Enkrat pa sem bila v nekem lokalu na jugu Italije, kjer so ponujali kot specialiteto marinirano kozjo glavo :xx!: Pa samo nekaj dni stare pujske, take majhne, za samostojno porcijo... Ma bi jih tepla....še posebej, ko vidiš predvsem po Venetu, ko razprostirajo mreže, v katere se ujamejo ponoči razni miceni ptički, jejo jih cvrte, s kostmi vred Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 kwa bi eno pico Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 pica burek, al pa pica z nachos sirom....... njami! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 mhm mhm... čist sem pozabla!!! z načotom... eh.... drugič sem pol včeri pršla do pice... bla dobra... sploh k je tok pasala.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 Zelenjava,pa tuna z špageti.....mjami (ribe so sploh mjami) ,vampi in določeno meso....bljak,pa tud pizza od zadnjič bljak,ker je blo tist kr nekej,ne pizza. :xx!: Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 Rižota, že zdej bi eno... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 krompir... na vse načine Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 Pojedla sem iz šuba celo banco dateljnov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>na stoletni kruh.To mora biti trdo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pojedla sem iz šuba celo banco dateljnov take dateljne za silo spravim dol po grlu... v bistvu so presladkorjeni;ampak sveži dateljni, sveži: bomba! No, tudi cena je bila bombastična. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.