Skoči na vsebino

Kaj najraje jemo?

Recommended Posts

• Komentarji 452
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Piko, kaksni pa sploh so svezi dateljni ? (resno sprasujem)

Resno sprašuješ? Jaz vedno vse resno mislim, čeprav včasih ni tako videti... x:Dx

Enkrat sem jih v Mercatorju (bivši ljubljanski 24ur) videl, prodajali "na vago", pa sem enega nemudoma sunil v usta. Barva je zelo podobna. Velikost: malo večji so, lepo napeti. Okus samo rahlo sladek. Kot bi presladkim dateljnom odvzel samo preveč sladkorja... njam, poln okus! In sem si mislil - zakaj jih ne bi kupil. Pogledam 4-številčno ceno in sem si premislil. Kako je na vašem koncu s tovrstnimi sadeži, pa ne vem. Lahko pogledam in vprašam, če še imajo, toliko za info.

P.S. Aiwa, zame pa je prav sosedov kruh slab nadomestek za stoletnega...

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.
Deli na socialnih omrežjih

... Kako je na vašem koncu ....

Kako to mislis koncu ? Jaz sem na zacetku.Moj sosed je na koncu. x;)x (ni misljeno, da je slabega zdravja)

Najkrajsi vic na svetu (beri: najhitreje se konca) :

Slovenska mladoporocenca se sprehaja po slovenski obali :eek: :eek: :eek: x:Dx

men je tud ful boljši sosedov x:px

ne maram pa vampov sploh :xx!: :xx!:

pa še neki hujšga obstaja - in sicer - zlate kroglice za v juho :xx!: :xx!: prej umrem, k da to pojem :xx!: :xx!:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

NE MARAM:

:xx!: tko kot je en napisal palačink z marmelado

:xx!: sladkane kave ali pa kave s smetano

:xx!: kakijev tud ne

:xx!: lubenice

:xx!: piščančjega mesa

:xx!: vampov

:xx!: nezdrave hrane (pice, bel kruh...)

:xx!: kumarčnega zosa

:xx!: hrane iz srbske restavracije (čevapčiči, pleskavice..)

:xx!: pomfrija pa dunajskih

:xx!: sojinih izdelkov, razen polpetov izjemoma

:xx!: morskih sadežev

:xx!: Toffife čokolade, karamele pa arašidov

:xx!: hrenovk, safalad, krvavic, suhih salam...

:xx!: pohanih ribjih palčk

:xx!: surovega korenja

:xx!: bobipalčk in čipsa, kokic tud ne

:xx!: proteinskih napitkov, blek...

:xx!: krofov

MARAM

x:px kitajsko (razen sluzastih juh) in mehiško hrano

x:px zelenjavne juhe, solate s kakimi izvirnimi prelivi

x:px gobe

x:px tuno

x:px zelenjavo in sadje skor vso

x:px od stare mame rulado

Js sem zdej za kosilo tak dobr rižek s 7 začimbami, hihi pol pa še solatka, pa paprike :D njami... babica bla prav pridna, nisem mogu nič kritizirat sam hvalil sem lahko njami...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

• 1 month later...

[NO JA, KER SEM ŠE KAR IZBIRČAN PRI HRANI NAJRAJE JEM SEVEDA ZELENO SOLATO. LAHKO BI JO POJEDLA NA TONE. ZRAVEN PA KROMPIR V OBLICAH. JOJ KAK JE TO DOBRO. DRUGAČE PA ŠE RIŽOTA, ZELENJAVNA JUHA IN PALAČINKE, PICA, RIŽEV NARASTEK. PA TUDI KAKI ZREZKI IN KITAJSKA HRANA MI TEKNETA.

MORAM PA POVEDATI DA JE TO ODVISNO TUDI OD VOLJE x;)x

• 2 weeks later...
Jaz mam pa najraj zelenjavo.....na tisoč in en način.......pa da je ful pikantno, da kar piham zravn ko jem....... :fiju: ne prenesem pa čebule.......nikjer......vse kuham brez nje, še golaž........no, to pol ni več golaž x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

<{POST_SNAPBACK}>Jaz mam pa najraj zelenjavo.....na tisoč in en način.......pa da je ful pikantno, da kar piham zravn ko jem....... :fiju:  ne prenesem pa čebule.......nikjer......vse kuham brez nje, še golaž........no, to pol ni več golaž x:Dx

:palec:

nekak mava zlo podobn okus x:px x:Dx se lahk kdaj najavm na kosilo? bom pomagala pihat x:Dx x:Dx

spet se mi je na bolš poslabšal

Vem, da ni najbolj zdravo, samo zadnje čase imam zelo rada tunin sendvič, ki je sestavljen iz slastnega tuninega namaza,svežega naribanega zelja in trdo kuhanega jajca v štručki posuti s sezamom! x:px Zelo dobro, mnjami! :palec: x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Vem, da ni najbolj zdravo, samo zadnje čase imam zelo rada tunin sendvič, ki je sestavljen iz slastnega tuninega namaza,svežega naribanega zelja in  trdo kuhanega jajca v štručki posuti s sezamom! x:px  Zelo dobro, mnjami! :palec:  x:Dx

To se pa ful dobro sliši x:px .Je tvoja pogruntavščina? xsrcx

fish is mute-fish knows everything-G.B.

Ne ni, samo sem ga pa vzela za svojega(sendvič mislim) x:Dx x:px

Zdajle bi pa klapavice na buzaro(kar duham jih) x^x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Ja! x:px x:Dx :palec:

HONORE DE BALZAC

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...