borism 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 .....po mojem, ker imaš rada gibanje Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 .....po mojem, ker imaš rada gibanje Ja,toooooooooooo...........ritmus baleta in strast raka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Boris,saj to sem jaz ....počasi,nežno,vsako celico poštimat in zdaaaaaaajjjjjj šele akcija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 ....saj je O.K., enkrat je treba začeti Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 ....saj je O.K., enkrat je treba začeti Če pa to spoznaš ni samo enkrat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 ....danes bo spet najbolj "pasala" goveja juhica , pa še kaj naprej...lepo nedeljo vsem, pa dober tek Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Boris, ti verjamem, škoda le, da nimaš še novih znank za mizo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 .....hahahaha , saj nimam tako velike mize , jaz pa najprej prebral zNamk , O.K.......Stane, dober tek tebi in tvojim Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Če bi kdo v tem nedeljskem popoldnevu kaj lahkega, sladkega in osvežilnega predlagam limonino mleko. V mešalnik gre pol litra mleka, sok ene limone, 2 veliki žlici sladkorja in 1 vanilin sladkor. Pol pa zmešat do penastega....na zdravje! Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 ma so mi filane paprrike taaaako všeč,sam mora biti prava omakca,riž..... Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Jaz sem pa zdajle napadla misurine ploščice in tzatziki, čeprav vem, da je pozno, ampak mnjami, je tako dobro in full paše! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 jogurt-smetana-želatina.............hladni desert.....njami....čeprav je ta bil brez sadja...bil...ker ga ni več Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 jogurt-smetana-želatina.............hladni desert.....njami....čeprav je ta bil brez sadja...bil...ker ga ni več Kristalka, dvanajst ur je že mimo, ti pa še nisi nič jedla. Kaj te mama strada Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 cokolesnik Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 trenutno imam obdobje, ko navalim na to kombinacijo: sveži koruzni kruh+kisla smetana gor Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 ....kisla smetana na žlico... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 trenutno imam obdobje, ko navalim na to kombinacijo: sveži koruzni kruh+kisla smetana gor StankaKoruzna pogaca...... odkrila pred kratkim in ne kupujem vec drugega kruha prej smo bili na "sosedovem" nekaj let, tudi odlicen... Uf, je pozno, jedla bi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Zdele sem se spomnila...smetana iz mleka...tiste rjuhe... :xx!: :xx!: :xx!: Fuj, in fej... :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 majica Napača: tu gre za njami papice, hitro povej kaj imaš rada zdajle se ne bi branila ene kave s sladko smetano, eh bo kar tale z mlekom zdaj zadovoljiva, mmmmm srk, Dobraaaa, paše, še posebaj zato, ker sem danes že od sred noči pokonci= že od nekaj čez 5.oo...Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 pomamlance Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Mmmmm....jaz bi pa danes faširane šniclne pa krompirjevo solato z bučnim oljem..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 majica Napača: tu gre za njami papice, hitro povej kaj imaš rada zdajle se ne bi branila ene kave s sladko smetano, eh bo kar tale z mlekom zdaj zadovoljiva, mmmmm srk, Dobraaaa, paše, še posebaj zato, ker sem danes že od sred noči pokonci= že od nekaj čez 5.oo...StankaStankaa....sem že vse povedala, kaj mam rada...fižolovka in žganci so zakon...pa vsa zelenjava...zakon... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Uf, glihkar sem eno solato pojedla. Njamsi. Solata, pa jajce, pa krompir, pa bučno olje . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kasandra 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 mmmmmmmmmmmmm čufti v omaki, pa pire krompir, pa ena velika skleda regrata z jajci moram takoj zdejle ven, da najdem nekaj za pod zob Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.