borism 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 ....ampak regrat po dolinah že ja cveti Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 zdele pa grizem neki res dobrga...vse mogoče nut-se v med namočene...sem jih dons dobila na gešenk...mmmmmmmmmmmorte probat... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 ....ti si pa res sladkosned Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 ja...res... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 .....želim, da bi ti teknilo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 hvala Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 prosim Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Dons sm jedla mstn mesno- krompirjev burek. Prva liga! Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 zele pa kranska klobasa 666 ou...hehe Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 ....ampak regrat po dolinah že ja cveti ma ni panike...je malo bolj grenek, pa vse ok, drugace... jaz v bistvu se nisem nasla stvari, ki je ne jem...imam vse rada. danes konkretno sem se najedlazadnega zimskega radica, home-made bucno olje gor, pa domac kis, pa domac krompir...radic...no ja, vse! imam drugace vse rada, samo na sadje nisem nora...ga pozabim jest...ce me kdo spomne, pa jem tudi to Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Jaz pa najraje jem tisto, kar ni treba kuhat - razen če mi kdo drug skuha. Namreč zelo nerada kuham :o|o: , zato jem pretežno solate, sadje, jogurte in take stvari, ki so hitro skuhane (testenine, rižote, polento z mlekom...). Sicer konkretno jem šele po 17. uri, ker do 16h delam in do takrat sem bolj na kapučinih. A ja, pozabila: nora sem na čokolado! Sicer se jo izogibam, kolikor se da - ampak včasih se ne da. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 cisto razumljivo, tole zadnje... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 zele pa kranska klobasa 666 ou...heheTale je pa mal podla . Drugače pa regrat pri nas na Notranjskem še ne cveti, smo komaj dobro sneg posušili , tako da kr uletite z vašimi jerbasi . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 Najraje imam sadje, zelenjavo,sladoled in sir..Pa palacinke in smorn Ne maram vampov, segedina, polente, mlecnega riza, zgancev, ocvirkov, .. BLJAK Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 Sovrazim vampe, poletno in zgance.. FUJ! Ne maram vampov, polente, zgancev, ocvirkov.. BLJAK Se mi je zdelo, da sem nekje to že prebrala...ska-vi je ZNOVA...mam pa spomin k slon!!! Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 vsekakor velika "podobnost"... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 Sovrazim vampe, poletno in zgance.. FUJ! Ja..., tocno tole sporocilo me je spomnilo na domaco hrano, s katero so nas "posiljevali" v osnovni soli in je od takrat ne maram.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 velikooooo MATEVŽA velikooooo repe pa zlo dobro pečenico zraven njaamaaaaaaaa Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 kekse (kukije) testiram. Neki ne dela. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 kekse (kukije) testiram. Neki ne dela. Andres kwa pa perje kuhash....morsh vrshake 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 matevz je pa ja zakon Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
plesalka 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 Zelo imam rada štruklje, pa štrudelj, žgance, špinačo, lazanjo, musako... Skoraj ne najdeš kaj, kar ne bi imela rada.Izjema so pa vampi, ki jih sicer kuham, jem pa ne. Citiraj Ne jemlji stvari pretežko, toda vzemi jih in zmagal boš!(Bob Dylan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Vceraj sladoledek v Samsari...njam, njam,.... Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 JAZ PA NAJRAJE JEM VSE KAR MOJ LUBI SKUHA...KER MU GRE TO RES ZELO, ZELO DOBRO OD ROK.... DRUGAČE IMAM RADA SOLATE...RECIMO PARADIŽNIKOVO, Z VELIKO KORUZE, SIROM IN OLIVAMI....PA BUČNO OLJE OBVEZNO!!! NJAMMMMI Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Jaz pa čez poletje pojem ogromno sadja,sploh melone,jagode, češnje,naktarine,grozdje,mnjami! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.