Skoči na vsebino

Kaj najraje jemo?

Recommended Posts

• Komentarji 452
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

zdele pa grizem neki res dobrga...vse mogoče nut-se v med namočene...sem jih dons dobila na gešenk...mmmmmmmmmmmorte probat...

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Deli na socialnih omrežjih

ja...res... xcakex :yumy: :yumy:

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

hvala x:Xx

Dons sm jedla mstn mesno- krompirjev burek. Prva liga!

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

....ampak regrat po dolinah že ja cveti :eek:

ma ni panike...je malo bolj grenek, pa vse ok, drugace... x;)x x:)x

jaz v bistvu se nisem nasla stvari, ki je ne jem...imam vse rada. danes konkretno sem se najedla

zadnega zimskega radica, home-made bucno olje gor, pa domac kis, pa domac krompir...radic...no ja, vse! x:Dx

imam drugace vse rada, samo na sadje nisem nora...ga pozabim jest...ce me kdo spomne, pa jem tudi to x:Dx x:Dx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Jaz pa najraje jem tisto, kar ni treba kuhat - razen če mi kdo drug skuha. Namreč zelo nerada kuham :o|o: , zato jem pretežno solate, sadje, jogurte in take stvari, ki so hitro skuhane (testenine, rižote, polento z mlekom...). Sicer konkretno jem šele po 17. uri, ker do 16h delam in do takrat sem bolj na kapučinih. x:Ix xrolleyesx

A ja, pozabila: nora sem na čokolado! Sicer se jo izogibam, kolikor se da - ampak včasih se ne da. x:Ix x:Ix

:vragec:

zele pa kranska klobasa

666  :vragec: ou...hehe

Tale je pa mal podla x:Dx x:Dx x:Dx x;)x .

Drugače pa regrat pri nas na Notranjskem še ne cveti, smo komaj dobro sneg posušili x;)x , tako da kr uletite z vašimi jerbasi x:Dx .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

• 3 weeks later...
Sovrazim vampe, poletno in zgance.. FUJ!  x:((x
Ne maram vampov,  polente, zgancev, ocvirkov.. BLJAK  

Se mi je zdelo, da sem nekje to že prebrala...

ska-vi je ZNOVA...mam pa spomin k slon!!! x^x

vsekakor velika "podobnost"... :vragec: x^x x:px

Sovrazim vampe, poletno in zgance.. FUJ!  x:((x

Ja..., tocno tole sporocilo me je spomnilo na domaco hrano, s katero so nas "posiljevali" v osnovni soli in je od takrat ne maram..

Ni vse slabo, kar se ne sveti.

• 1 month later...

Zelo imam rada štruklje, pa štrudelj, žgance, špinačo, lazanjo, musako... Skoraj ne najdeš kaj, kar ne bi imela rada.

Izjema so pa vampi, ki jih sicer kuham, jem pa ne.

:yumy:

Ne jemlji stvari pretežko, toda vzemi jih in zmagal boš!

(Bob Dylan)

JAZ PA NAJRAJE JEM VSE KAR MOJ LUBI SKUHA...KER MU GRE TO RES ZELO, ZELO DOBRO OD ROK.... x:Xx x:Dx xsrcx

DRUGAČE IMAM RADA SOLATE...RECIMO PARADIŽNIKOVO, Z VELIKO KORUZE, SIROM IN OLIVAMI....PA BUČNO OLJE OBVEZNO!!!

NJAMMMMI x:px x:px x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Če hočeš biti srečen....BODI!

Jaz pa čez poletje pojem ogromno sadja,sploh melone,jagode, češnje,naktarine,grozdje,mnjami! x:px

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...