tashyka 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 narjrajš jem Mc'Donalds hrano (sm skor usak dan tm ) ne maram pa zelenjave :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 narjrajš jem Mc'Donalds hrano (sm skor usak dan tm ) ne maram pa zelenjave :xx!: :xx!: :xx!:A RES ? PISMO MENI PA TAM NINIČ KAJ PREVEČ DOBRO, PA NE ZATO, KER BIBILA KAK LJUBITEL ZDRAVE PREHRANE, SAM VSEENO... AJA SLADOLEDI IN PODOBNE ZADEVE SO MI PA DOBRE TAM, SAM ŽE DOLGO NISEM TAM JEDLA, KAK SLADOLEDNI POSLADEK.. Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 oh ne men pa že ko hodim po čopovi pa zadiši ven po pomfriju se kr morm tm ustavt... njam... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Js sem zdej doma pa morem v hladilnik pogledat da vidim kaj jejo pr naš hiš.. Gajba češenj mmmm bnjamnjam če me ni pol še nisem češenj pojedu Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Tjajša, men tut, ko pomfri pomočm v sladoled Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 Jaz mam pa taka čudna obdobja, manije, ko do nezavesti jem kako zadevo... Imela sem obdobje testenin, ki še pa še traja... , zdajle trenutno imam pa že par tednov v službi toast obdobje , ko jem toast iz kruha ali žemljice s sirom, uffffffffffffff. Bogve kaj bo naslednja manija . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 ....ti sam jej svinjica moja.... ...aja to sem hotla napisat, da sva imele tudi obdobje mlincev, dokler ni meni rit zaštopala.... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 Ja, točno, pa nobenemu jasno, zakaj medve tok mlincev tule pokupiva - a mamo vsak dan doma raco pa mlince , midve pa kar ko prepečenec . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 jap prav zasvojenost....pol sem mela pa jaz ornk krizo, k sva nehale.... ...tok bolel, da ne ležat, ne sedet nisem mogla... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 23. junij 2004 kekse (kukije) testiram. Neki ne dela. Andres kwa pa perje kuhash....morsh vrshake 666 zlomkou...tralala Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 kwa pa perje kuhash....morsh vrshake ja sam to je res... (mal denarja mal muske ) Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 ta moment Honey & Peanut, Snack Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ronja 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Široki rezanci s šampinjonovo omako (slanina, smetana, šampinjoni)...Madonca , tako zgodaj, jaz pa že lačna ? Pa sem ja že zajtrkovala... Citiraj Ko stopaš skozi vihar, ne upogni se nikdar! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 ijoj!zdej am pa začela razmišljat kaj nej dones pojem.. pa sploh ne vem.u! dobra ideja. cvetačno juco si bom nardila. mi zmeri ful dobr rata.lp Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ŠMUKICA 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 palačinke torta sladoledčokolada (čokoladne stvarui)bonboni Citiraj ŠMUK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 pašta..........na razne načine...... Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 hello!!! jaz pa si odkar sem prišla iz Azije, kuham samo še v voku.nora sem na kislo-pekočo omako z rižem, curryjevo omako....-skratka čimbolj pekoče in čimveč začimb. Potem pa čez spijem kak zeleni čaj in obed je popoln drugače pa ne jem mesa, samo morke dobrote, mljask! rada imam še njoke z gorgonzolino omako, špagete s paradižnikovo omako, pasulj, solate, juhe...lačna sem spet ratala... Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 24. junij 2004 ....-skratka čimbolj pekoče in čimveč začimb. ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Ma sladoled tam pri Presercu Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 jaz sem pa glihkar še en kozarec Nutelle spraznila To je pa tolk dober evrokrem (ali kako naj bi se temu reklo), da preprosto ne jem nobenega drugega... ... nutella z grisini...... nutella s krekerji...... nutella na žlici...... nutella na stoletnem kruhu...... nutella v palačinkah z orehi... ... na vse tole z nutello pa potem seveda obvezno čez še velik kozarec mleka in je obred zaključen hihi se spomnim, da sem enkrat za rojstni dan od nekoga dobila poleg knjige tudi polkilogramski kozarec nutelle - dečko je res imel domišljijo Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Pred leti so naredili okoli Božiča eno posebno limitirano ponudbo- kilsko vazo od Nutelle Nisem še slišala, da bi jo kdo mazal na kruh :o|o: Odpreš, pa na veliko žlico Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 ... kako še nisi slišala sicer pa priporočam - Nutella na stoletnem kruhu je božanska ... ali pa na tistem pravem rženem, ko je kruh še malce grenek zraven... super okus ... na belem je pa tudi jaz ne jem Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Jagoda 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 Najraje imam testenine, sadje in zelenjavo. Ne maram pa mastnih jedi, drobovine in tudi mesa ne preveč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Žogica 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 Jst pa obožujem piškote in sadje, pa malce tudi zelenjave.Mesa pa sploh videt ne morem, razen rib. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 danes sem ful z veseljem in palačinke najbol fajn se mi je zdelo pa pol ko sem z mastnimi prsti igral kitaro je tk lepo drselo mmm hehe res zabavna reč... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.