Skoči na vsebino

Kaj najraje jemo?

Recommended Posts

• Komentarji 452
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

narjrajš jem Mc'Donalds hrano (sm skor usak dan tm  :shsh: ) ne maram pa zelenjave :xx!:  :xx!:  :xx!:

A RES ? PISMO MENI PA TAM NINIČ KAJ PREVEČ DOBRO, PA NE ZATO, KER BIBILA KAK LJUBITEL ZDRAVE PREHRANE, SAM VSEENO... AJA SLADOLEDI IN PODOBNE ZADEVE SO MI PA DOBRE TAM, SAM ŽE DOLGO NISEM TAM JEDLA, KAK SLADOLEDNI POSLADEK.. x:Ix x:Dx

Če hočeš biti srečen....BODI!
Deli na socialnih omrežjih

Js sem zdej doma pa morem v hladilnik pogledat da vidim kaj jejo pr naš hiš.. :D

Gajba češenj :2src: x:px :D mmmm bnjamnjam če me ni pol še nisem češenj pojedu ;)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Jaz mam pa taka čudna obdobja, manije, ko do nezavesti jem kako zadevo... Imela sem obdobje testenin, ki še pa še traja... , zdajle trenutno imam pa že par tednov v službi toast obdobje x:Ix :inocent: , ko jem toast iz kruha ali žemljice s sirom, uffffffffffffff. Bogve kaj bo naslednja manija x:px .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Ja, točno, pa nobenemu jasno, zakaj medve tok mlincev tule pokupiva - a mamo vsak dan doma raco pa mlince x:Dx , midve pa kar ko prepečenec x:Dx x8Dx .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

kekse  (kukije) testiram. Neki ne dela.

Andres

:vragec:

kwa pa perje kuhash....morsh vrshake x:px x:Dx x;)x

666 zlomkou...tralala

x:o)x x:Dx x:Dx x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Široki rezanci s šampinjonovo omako (slanina, smetana, šampinjoni)...

Madonca xscratchx , tako zgodaj, jaz pa že lačna xnckrivx :P ? Pa sem ja že zajtrkovala... B)

Ko stopaš skozi vihar, ne upogni se nikdar!

ijoj!

zdej am pa začela razmišljat kaj nej dones pojem.. pa sploh ne vem.

u! dobra ideja. cvetačno juco si bom nardila. mi zmeri ful dobr rata.

lp xDDx

spet se mi je na bolš poslabšal

hello!!! x:)x

jaz pa si odkar sem prišla iz Azije, kuham samo še v voku.nora sem na kislo-pekočo omako z rižem, curryjevo omako....-skratka čimbolj pekoče in čimveč začimb. Potem pa čez spijem kak zeleni čaj in obed je popoln :palec:

drugače pa ne jem mesa, samo morke dobrote, mljask!

rada imam še njoke z gorgonzolino omako, špagete s paradižnikovo omako, pasulj, solate, juhe...lačna sem spet ratala...

DON'T PANIC

jaz sem pa glihkar še en kozarec Nutelle spraznila x:Dx x:Dx To je pa tolk dober evrokrem (ali kako naj bi se temu reklo), da preprosto ne jem nobenega drugega...

... nutella z grisini...

... nutella s krekerji...

... nutella na žlici...

... nutella na stoletnem kruhu...

... nutella v palačinkah z orehi...

... na vse tole z nutello pa potem seveda obvezno čez še velik kozarec mleka in je obred zaključen :yumy: hihi se spomnim, da sem enkrat za rojstni dan od nekoga dobila poleg knjige tudi polkilogramski kozarec nutelle - dečko je res imel domišljijo x;)x x:)x

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

... kako še nisi slišala x:o)x

sicer pa priporočam - Nutella na stoletnem kruhu je božanska x^x ... ali pa na tistem pravem rženem, ko je kruh še malce grenek zraven... super okus :2src: ... na belem je pa tudi jaz ne jem x:o)x x:o)x

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

• 4 weeks later...
danes sem ful z veseljem in x:px palačinke najbol fajn se mi je zdelo pa pol ko sem z mastnimi prsti igral kitaro je tk lepo drselo :D mmm hehe res zabavna reč...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...