sanci_cat 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 pršut, paradižnikova solata, ribe, čist sem mahnjena na sir, pa namazi-nivažno kateri... Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Marsikaj imam rad; Obožujem pa čokolado in rogljičke (italjanske z čokoladno al pa marelično kremo), Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 pečene melancane ,bučke .... ne maram mesa.Ga sploh ne jem. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 Ne maram pa praženih jetrc :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 paprika v kakršni koli obliki, sveža še rajš pa "filana", pa bučke, pa solata s krompirjem , pa špagete, štruklji najrajši orehove, ribe no pa tudi kremšnita je dobra .... Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Jutri moram jesti tatarca Sem imela nekaj dni brezmesno prehrano :xx!: in mi je noro zadišal! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Ne maram pa praženih jetrc :xx!: :xx!: :xx!: To so pri nas "radirke" Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 A si na infuziji, a samo pir piješ? Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2004 Macona, , jaz imam tudi cisto vse rada, kar si tamle nastela pri +ih..... Tudi sejtan mi je kul, pa melancani pa tak. Razen da jaz maram se kaj iz tvojega spodnjega seznama, npr. kislo zelje imam ful rada. Tudi jaz pa ne marah 'puhlih' kruhov (penastih in takih). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Zdaj pa še seznam mojih naj ogabnih jedi:Živalska trupla, t.i. meso in izdelki iz le tega. :o|o: :o|o: :xx!: Vključno z ribami seveda, ki so po mnenju gastronomov meso in ne živali. Halo? Kislo zelje. :xx!: Stročji fižol. :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Potica. Zavitki. :xx!: :xx!: Vso pecivo brez pikice čokolade ali kreme. Halo? Za kojega vraga? Francoski rogljiček? Koja izguba energije. :o|o: Kava, kapučino. Fuj, ker mi dvigne kislino in me napihne. :xx!: Kuhana jajca. Pusto. :o|o: Raznorazne vrste kruha, ki se dobijo v Ljubljani in je več lukenj kot kruha. Pa kao črni ali polbeli. Ma ja. Lepo vas prosim, pridite v Prlekijo probat, kaj JE to KRUH.Vino, žgane pijače. Mleko. Ne prenesem ga.Umeten sladoled. Pire iz vrečke. :xx!: ................................................U madona...meni je pa skoraj vse usec tole..razen mesa!kislo zelje...pa kaki zganci zraven , strocji fizol v solati je tudi nekaj, kar moram vsake tolk cajta zauzit..potico naredi moja stara mama najboljso na svetu..vsak bozic se zredim ene 2 kile :xx!: strinjam se z kavo, mlekom, belim vinom umetnim sladoledom in pirejem iz vrecke ( zanj pa res ne vem kako lahko jejo :xx!: )...rogljicki pa tudi bolje, da niso doma...takoj grejo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Na max ne maram treh stvari....gob, rib in vampov.... :xx!: Pogojno ne maram knedlov(ne glede kaj je notri).... Nisem ljubitelj mesa..razen ko gre za pršut al pa goveje zrezke v vinski omaki... Obožujem vse mlečne izdelke....Nora sem na riž in zelenjavo....Peteršilj in bazilika....noro....Ajdov kruh z orehi, ki ga speče moja mami...mnjama...Rada imam školjke, lignje in škampe.....Pa voda, vino, pomarančni sok.... Sladice....kaj pa vem....tiramisu, sladoled z lešniki....karkoli z makom.... Umiram pri mešani solati z feta sirom in olivnim oljem....z tako vrjanto se pride do mojega srca.. Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 najrajš si doma nardim kitajsko, rada jem tudi indijsko hrano, pa špagete s paradižnikovo omako in olivami, vso vrsto zelenjave, kanelone polnjene s špinačo in sirom,pizzo,ribe, rake & co., mlečne izdelke, čokolino..uf, lačna sm ratala.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Sem si šla na avtomat po vrečko študentske hrane....oreščki....mmmm... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 En hiter recept,za potešitev najhujše lakote(samo je zelo dober ) Sirovo štručko(z veliko sira) prerežemo po dolžini, namažemo z maslom in damo noter dve rezini sira za sendviče. Damo v mikrovalovno za 1,5 minute in voila, v ustih topeč sendvič je pripravljen. Lahko dodate tudi šunko in ketchup, ter malo origana(pa je kot mini pizza) Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 nimam mikrovalovne <_< nimam pečice. edina varijanta je da se usedem nanj in ga malo pogrejem, da bo v ustih topel sendvič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Potem boš morala pa dolgo sedet, da se bo sir stopil! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 se ti zdi Conti? bo verjetno hitreje če bom mislila vroče misli? ampak zadnje čase res... paradižnik in prepečenec, muesly... in podobno :o|o: kruuul... ampak zdravo za postavo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Moraš malo na količino pazit, pa je! Vsaka stvar je dobra-ampak do določene meje! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 vem vem, ampak jaz sem uživaški tip.pri meni je vse megalomansko.zato je potrebna hiperdiscipliniranost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Jaz tudi rada uživam-v mejah normale! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 odvsino kje so te meje, vsak si jih sam postavlja! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Jaz si jih začrtam in jih ne prestopim! To pa ni tako težko, ne? Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 pridna Conti, ampak ti si že velika in izkušena punca! jaz se pa šele učim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Te meje sem imela že pri sedemnajstih,tako, da kar malo pohiti! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 sta pa malo razlicni, ane...? meni je v bistvu vse dobro. to je delno problem, po drugi strani pa velika prednost ne maram sladkarij, to je res. sem ze razmisljala, da bi tortozerstvu pridruzila solatnistvo ali kaj podobnega... se nisem nasla stvari, ki je ne maram. mogoce kompot se najmanj...ker mi je brezzveze skuhano sadje...medlo. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.