Skoči na vsebino

Kaj najraje jemo?

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • Komentarji 452
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Jutri moram jesti tatarca x:px Sem imela nekaj dni brezmesno prehrano :xx!: in mi je noro zadišal! x:px :palec:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

Macona, xDDx :palec: , jaz imam tudi cisto vse rada, kar si tamle nastela pri +ih..... Tudi sejtan mi je kul, pa melancani pa tak. :palec:

Razen da jaz maram se kaj iz tvojega spodnjega seznama, npr. kislo zelje imam ful rada. :)

Tudi jaz pa ne marah 'puhlih' kruhov (penastih in takih).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Zdaj pa še seznam mojih naj ogabnih jedi:

Živalska trupla, t.i. meso in izdelki iz le tega. :o|o:  :o|o:  :V:  :xx!: Vključno z ribami seveda, ki so po mnenju gastronomov meso in ne živali. Halo?

:eek:

Kislo zelje. :xx!:

Stročji fižol. :xx!:  :xx!:  :xx!:  :xx!:

Potica. Zavitki. :xx!:  :xx!:

Vso pecivo brez pikice čokolade ali kreme. Halo? Za kojega vraga? :palec:

Francoski rogljiček? Koja izguba energije. :o|o:

Kava, kapučino. Fuj, ker mi dvigne kislino in me napihne. :xx!:

Kuhana jajca. Pusto. :o|o:

Raznorazne vrste kruha, ki se dobijo v Ljubljani in je več lukenj kot kruha. Pa kao črni ali polbeli. Ma ja. Lepo vas prosim, pridite v Prlekijo probat, kaj JE to KRUH.

Vino, žgane pijače.

Mleko. Ne prenesem ga.

Umeten sladoled.

Pire iz vrečke. :xx!:

................................................

U madona...

meni je pa skoraj vse usec tole..razen mesa!

kislo zelje...pa kaki zganci zraven :yumy: , strocji fizol v solati je tudi nekaj, kar moram vsake tolk cajta zauzit..

potico naredi moja stara mama najboljso na svetu..vsak bozic se zredim ene 2 kile x:Dx :xx!:

strinjam se z kavo, mlekom, belim vinom umetnim sladoledom in pirejem iz vrecke ( zanj pa res ne vem kako lahko jejo :xx!: )...

rogljicki pa tudi bolje, da niso doma...takoj grejo x:Dx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Na max ne maram treh stvari....gob, rib in vampov.... :xx!:

Pogojno ne maram knedlov(ne glede kaj je notri)....

Nisem ljubitelj mesa..razen ko gre za pršut al pa goveje zrezke v vinski omaki... :palec:

Obožujem vse mlečne izdelke....

Nora sem na riž in zelenjavo....

Peteršilj in bazilika....noro....

Ajdov kruh z orehi, ki ga speče moja mami...mnjama...

Rada imam školjke, lignje in škampe.....

Pa voda, vino, pomarančni sok....

Sladice....kaj pa vem....tiramisu, sladoled z lešniki....karkoli z makom.... x:Dx

Umiram pri mešani solati z feta sirom in olivnim oljem....

z tako vrjanto se pride do mojega srca.. :inlove:

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

najrajš si doma nardim kitajsko, rada jem tudi indijsko hrano, pa špagete s paradižnikovo omako in olivami, vso vrsto zelenjave, kanelone polnjene s špinačo in sirom,pizzo,ribe, rake & co., mlečne izdelke, čokolino..uf, lačna sm ratala..
DON'T PANIC

Sem si šla na avtomat po vrečko študentske hrane....oreščki....mmmm...
Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

En hiter recept,za potešitev najhujše lakote(samo je zelo dober x:px )

Sirovo štručko(z veliko sira) prerežemo po dolžini, namažemo z maslom in damo noter dve rezini sira za sendviče. Damo v mikrovalovno za 1,5 minute in voila, v ustih topeč sendvič je pripravljen. Lahko dodate tudi šunko in ketchup, ter malo origana(pa je kot mini pizza) x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Potem boš morala pa dolgo sedet, da se bo sir stopil! x;)x x:Dx

HONORE DE BALZAC

Moraš malo na količino pazit, pa je! x;)x Vsaka stvar je dobra-ampak do določene meje! x:Dx

HONORE DE BALZAC

Jaz tudi rada uživam-v mejah normale! :vragec: x:Dx

HONORE DE BALZAC

Jaz si jih začrtam in jih ne prestopim! x:Dx To pa ni tako težko, ne? x;)x

HONORE DE BALZAC

Te meje sem imela že pri sedemnajstih,tako, da kar malo pohiti! x;)x :vragec: x:Dx

HONORE DE BALZAC

x:Dx

sta pa malo razlicni, ane...?

meni je v bistvu vse dobro. to je delno problem, po drugi strani pa velika prednost x;)x

ne maram sladkarij, to je res. sem ze razmisljala, da bi tortozerstvu pridruzila solatnistvo ali kaj podobnega... :8):

x:Dx

se nisem nasla stvari, ki je ne maram. mogoce kompot se najmanj...ker mi je brezzveze skuhano sadje...medlo.

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...