krokodil 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 Piko, kaksni pa sploh so svezi dateljni ? (resno sprasujem) Se jih nisem nikoli videl, kaj sele jedel...samo te, "posusene".Okus, oblika, barva...vse povej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 Mislil sem na to, da je kruh, ki ga jes, star 100 let. (vem da ni, samo rece se mu tako.) In zatorej trd. Kruh je pa tako zakon.Vedno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 od soseda je zmeri vse najbolš (tudi obožujem sosedov kruh, stoletni je pa takoj za tem) Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Piko, kaksni pa sploh so svezi dateljni ? (resno sprasujem)Resno sprašuješ? Jaz vedno vse resno mislim, čeprav včasih ni tako videti... Enkrat sem jih v Mercatorju (bivši ljubljanski 24ur) videl, prodajali "na vago", pa sem enega nemudoma sunil v usta. Barva je zelo podobna. Velikost: malo večji so, lepo napeti. Okus samo rahlo sladek. Kot bi presladkim dateljnom odvzel samo preveč sladkorja... njam, poln okus! In sem si mislil - zakaj jih ne bi kupil. Pogledam 4-številčno ceno in sem si premislil. Kako je na vašem koncu s tovrstnimi sadeži, pa ne vem. Lahko pogledam in vprašam, če še imajo, toliko za info. P.S. Aiwa, zame pa je prav sosedov kruh slab nadomestek za stoletnega... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 ... Kako je na vašem koncu ....Kako to mislis koncu ? Jaz sem na zacetku.Moj sosed je na koncu. (ni misljeno, da je slabega zdravja) Najkrajsi vic na svetu (beri: najhitreje se konca) :Slovenska mladoporocenca se sprehaja po slovenski obali Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 men je tud ful boljši sosedov ne maram pa vampov sploh :xx!: :xx!: pa še neki hujšga obstaja - in sicer - zlate kroglice za v juho :xx!: :xx!: prej umrem, k da to pojem :xx!: :xx!: Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 mnjam zlate kroglice.... mnjam fritati.... mmm Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 NE MARAM: :xx!: tko kot je en napisal palačink z marmelado :xx!: sladkane kave ali pa kave s smetano :xx!: kakijev tud ne :xx!: lubenice :xx!: piščančjega mesa :xx!: vampov :xx!: nezdrave hrane (pice, bel kruh...) :xx!: kumarčnega zosa :xx!: hrane iz srbske restavracije (čevapčiči, pleskavice..) :xx!: pomfrija pa dunajskih :xx!: sojinih izdelkov, razen polpetov izjemoma :xx!: morskih sadežev :xx!: Toffife čokolade, karamele pa arašidov :xx!: hrenovk, safalad, krvavic, suhih salam... :xx!: pohanih ribjih palčk :xx!: surovega korenja :xx!: bobipalčk in čipsa, kokic tud ne :xx!: proteinskih napitkov, blek... :xx!: krofovMARAM kitajsko (razen sluzastih juh) in mehiško hrano zelenjavne juhe, solate s kakimi izvirnimi prelivi gobe tuno zelenjavo in sadje skor vso od stare mame rulado Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Js sem zdej za kosilo tak dobr rižek s 7 začimbami, hihi pol pa še solatka, pa paprike njami... babica bla prav pridna, nisem mogu nič kritizirat sam hvalil sem lahko njami... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 JST BI PA ZDAJ SLASTNE PALAČINKE Citiraj Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 [NO JA, KER SEM ŠE KAR IZBIRČAN PRI HRANI NAJRAJE JEM SEVEDA ZELENO SOLATO. LAHKO BI JO POJEDLA NA TONE. ZRAVEN PA KROMPIR V OBLICAH. JOJ KAK JE TO DOBRO. DRUGAČE PA ŠE RIŽOTA, ZELENJAVNA JUHA IN PALAČINKE, PICA, RIŽEV NARASTEK. PA TUDI KAKI ZREZKI IN KITAJSKA HRANA MI TEKNETA.MORAM PA POVEDATI DA JE TO ODVISNO TUDI OD VOLJE Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Jaz mam pa najraj zelenjavo.....na tisoč in en način.......pa da je ful pikantno, da kar piham zravn ko jem....... ne prenesem pa čebule.......nikjer......vse kuham brez nje, še golaž........no, to pol ni več golaž Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz mam pa najraj zelenjavo.....na tisoč in en način.......pa da je ful pikantno, da kar piham zravn ko jem....... ne prenesem pa čebule.......nikjer......vse kuham brez nje, še golaž........no, to pol ni več golaž nekak mava zlo podobn okus se lahk kdaj najavm na kosilo? bom pomagala pihat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Jaz imam pa rada cesen in cebulo Potem imam fantaaaaaasticen zadah Sem enkrat jedla cesnovo juho ( sama je ne znam ) in je bla Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Rada jem solate in jedi iz čokolade-ni važno v kaki obliki . Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Sej lih premisljevala, da je bols, da ne grem Sam ne morem pomagat...shit zdej sem zacela o juhcah razmisljat Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 drž se mišelka! navijamo zate k si itak carica! xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Hvala! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Vem, da ni najbolj zdravo, samo zadnje čase imam zelo rada tunin sendvič, ki je sestavljen iz slastnega tuninega namaza,svežega naribanega zelja in trdo kuhanega jajca v štručki posuti s sezamom! Zelo dobro, mnjami! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> nekak mava zlo podobn okus se lahk kdaj najavm na kosilo? bom pomagala pihat ja itak ti kr prit! Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vem, da ni najbolj zdravo, samo zadnje čase imam zelo rada tunin sendvič, ki je sestavljen iz slastnega tuninega namaza,svežega naribanega zelja in trdo kuhanega jajca v štručki posuti s sezamom! Zelo dobro, mnjami! To se pa ful dobro sliši .Je tvoja pogruntavščina? Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Ne ni, samo sem ga pa vzela za svojega(sendvič mislim) Zdajle bi pa klapavice na buzaro(kar duham jih) Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Ali pa mušle Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Ja! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.