Larsy 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Pica z gorgonzolo in nachos sirom! Njami!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pica z gorgonzolo in nachos sirom! Njami!!!Čigavo gorgonzolo pa imaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja itak ti kr prit! ja nč ewo, grem kr prec u avto... no al pa mal počakam, da se zbudiš pa da kej skuhaš... pol sem pa tm dons mislm da jz ne bom kuhala... se mi ful ne da. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja nč ewo, grem kr prec u avto... no al pa mal počakam, da se zbudiš pa da kej skuhaš... pol sem pa tm dons mislm da jz ne bom kuhala... se mi ful ne da. evo....človk te na kosilo povabi.....ti bi pa kr na fruštik pršla Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 en MAU sem lačna sej lahk do kosila počakam. kaj pa bomo dons dobrga jedl? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Jaz bom mal sira pa solato z jogutrovim prelivom. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 jz si bom dons regrad nardila... sam jz bi pa kšn krompirček not.. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 jotoooooo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> jst sm včeri tudi tunin sendvič jedla joj, sm že lačna Kje pride človek do tega sendviča? Ste mi take lušte naredile Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 nardiš si ga Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 ja, samo a ni to un sendvič z naribanim zeljem, pa tuninim namazom? Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 ne vem... ne jem takih ribjih zadev... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Jaz sem se pa zdajle najedla tzatziki-ja s pšeničnimi ploščicami Mnjami! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 Uh zdejle po špagetih bi pa recimo nekej čokoladnega Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 če odračunam jedi izpod peke (ribe in ostalo meso, zelenjava), potem mi jehudo dobr: ajdovi žganci ob gobovi juhi, marelični cmoki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 KAJ NAJRAJE JESTE? S PREDLOGI NA DAN! JAZ NAJBOLJ OBOŽUJEM PALAČINKE Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Na veliko stvari sem nora, npr bučke na 1001 način, to je čist hudo zame, potem špageti mjami, pa kaša, zele, solata.Ne maram pa vampov, graha, fižola, jetrc, pa mesa. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Profiterole! Mnjami sladica Nasla sem recept, pa mi ne disi prevec dobro...nekak se mi ne zdi to to ( tak kot dobis zunaj) Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Pečen krompir v pečici z rožmarinom, zelenjavne pice na 100 načinov , melancane, parmezan v kosu, testenine z različnimi zelenjavnimi omakcami, čokoladni kukiji, breskvina in marelična pita....all by myself Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 ful mam rada pekočo in začinjeno hrano..kitajsko, tajsko, indijsko..od "navadnih" ma pa rada razne zelenjavne juhe, testenine s paradižnikovo omako, musako s porom, kašo z jurčki...uf, lačna sm ratala Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Profiterole! Mnjami sladica Nasla sem recept, pa mi ne disi prevec dobro...nekak se mi ne zdi to to ( tak kot dobis zunaj) Mene pa njihov izgled strašno moti.... ogabna asociacija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Ja piškote ne ne zdej pa resno: KITAJSKO, TAJSKO hrano!! Vse kar je morskega, oz. kar zdrži pod vodo dalj od mene vse, kar je podobno rižu, ajdi, sadju, zelenjavi (razen endivije - BLJAK:xx!: ), oreščkom, bučno olje, filane paprike, sarme, vampi, srčki v omaki, vranični žličniki, gobe, olive Ne maram endivije, tartufov, kaviarja, dimljenega lososa, mesa (razen zgoraj naštetih paprik, sarm, vampov, žličnikov in srčkov) Pogojno maram jetrca (beri 1× na 2 leti) Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 jotoooooo Uuuu mnjami jaz bi tud to. Zbirčna nisem tko da jem skor vse (kar je užitno seveda). Sam vseen bi na mojem krožniku najmanj pogrešala krompir. Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. november 2005 Avtor Prijavi Deli 10. november 2005 jaz tud maram joto (da ne govorim, kolk dobro nardim )... drugac pa ('kaj najraje jemo', recimo top scena, 10): * olive* paradajz* kislo zelje* cesnje* mandlje* kruh in testenine ( )* juhe (kar skor vse, od bistrih ribjih do minester raznih in jot in te scene)* 'zelene solate' (zeleni radic, rukola, endivja, tud kristalka)* ribe (ampak sam 'taprave', torej ne raznih filejev in tega, najrajs mam orade in brancine pa razne zobatce, gofe in pdobno..... sveze sam... sam res res sveze in tko... iz *Okolij pravih* )** posebna kategorija, grenke in 'brezokusne jedi' - kot je recimo avokado.... belushi (dobro, imajo izrazitega, sam.... grenko brezokusnega). torej, kateri pa okusi so pri men... hm, 'po vrsti':slan, kisel, grenek... brezokusen..., ..., ..., .... sladek. tko je to pr men. *** JOOOj, ne stlacim vsega v 10 ** spomnila sem se na sire, posebno kategorijo pr men... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.