Skoči na vsebino

Kaj najraje jemo?

Recommended Posts

• Komentarji 452
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

kwa me zdele, tle v skusnjave dajete..bejbe no...pa tak lep namen sem imela... xrolleyesx ..zdej je pa sibka volja prisla do izraza :xx!: ...ahh...

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

Ja, če me niso zagrabile druge razvade me je pa čokolada, ta prava, temna, ali pa kar čokolada.

Drugače pa, kar se hrane tiče, sploh nisem izbirčna. Še posebej so mi všeč vse morske stvari, meso vedno manj.

V nosečnosti pa so se mi uprla jajca, tudi možganov ne morem jest.

Od sadja je super osvežilno granatno jabolko, pa sadje nasploh, od zelenjave pa vse, še posebej zelene solate na kup.

• 1 month later...

Zdej, ko sem prebrala vaše okuse, pa še moje najljubše in tisto kar sploh NE. Rada imam OGROMNO zelenjave, pozimi predvsem v juhicah, poleti surove. Obožujem morsko hrano (verjetno zato, ker sem ribica xDDx ), kitajsko hrano(ne preveč pekočo). Tudi sadja bi pojedla na tone. Ena od mojih najljubših sadnih zadev(ki je moji otroci nočejo in nočejo) je zmiksan avokado z banano in malo limonice, pa včasih malo medu...njami, njami. Probala sem polže, bolj zaradi firbca...Ne maram pa sladkorja (v tisti beli kristalni obliki). Pri nas doma s tem sladkamo samo kavo, pa še te sama ne pijem....Ne jem čipsa in bonbonov, po kupljenih tortah pa mi je slabo (včasih popapcam kakšen majcen košček za rojstni dan). Pri čokoladah pa sem zelo, zelo izbirčna. Najboljša je LINDT....s 70% kakava...to je naj, naj :8): , pa ravno je v akciji xDDx . Kadar pa ni akcije, se pa zadovoljim ttudi z žlahtno Gorenjko x;)x . Milke pa ne maram...za moj okus presladka. Aha....še meso.....zelo, zelo malo. Občasno piščanec ali puranji zrezki v kakšni dobri omakci. V mrlih zimskih dneh pa mi zraven zelja zadiši tud kakšna klobasa x:o)x . Evo...to bo to......huh sem se razpisala..

Čav, čav,

LeilaniA

Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good

... ta velika Milka s ta velikimi lešniki x:px ..

x:px OO gric gric mljask mljask :palec: x:px

Njami - se imam okus v ustih po olimski cokoladi... njami, malo je alkoholna... ampak kaksen okus!!!

Pa dobila baklave... x:px x:px x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest sanjalica

Kaj pa češnje...ta velike...trde...celo skledo...pa da imam še nekoga pred sabo...da mu koščice špukam v glavo...

Jauuuuuu.... užitek v zimski noči.....

• 1 month later...
Jaz sem se pa pred par dnevi spomnila, kaj sem v otroštvu jedla pri stari mami, poskusila ponovno. Navaden jogurt z dvema žlicama medu, zmešanim, seveda njam................. x:px . Imam zdaj mednojogurtomanijo - imam vedno obdobja, ko nekaj non stop jem, potem pa popusti ta strast.
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

......moja pa je v soboto nardila najboljši makaronflajš na svetu x:px ........njamsi :palec: :palec: ......pa repincl :2src: zravn.......bi to jaz vsak teden 1x mazal x:px.....

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...