Pujsita 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 http://www.cosmolog.de/infobase/kund_res/lindt.jpg Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Ma si morem it ta LINDT kupt no.... s pomarančno filo!!!!!! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Men pa Milka všeč Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 http://www.index.hu/cikkepek/franko/kepek/milka.jpg Mi je jasno Tina, zakaj... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 kwa me zdele, tle v skusnjave dajete..bejbe no...pa tak lep namen sem imela... ..zdej je pa sibka volja prisla do izraza :xx!: ...ahh... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Solea 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Ja, če me niso zagrabile druge razvade me je pa čokolada, ta prava, temna, ali pa kar čokolada.Drugače pa, kar se hrane tiče, sploh nisem izbirčna. Še posebej so mi všeč vse morske stvari, meso vedno manj.V nosečnosti pa so se mi uprla jajca, tudi možganov ne morem jest. Od sadja je super osvežilno granatno jabolko, pa sadje nasploh, od zelenjave pa vse, še posebej zelene solate na kup. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Men pa Milka všeč men tud Milka všeč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 ja Kristalka ta velika Milka s ta velikimi lešniki Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 hehesej nauste verjel, ampak....najraj mam bel kruh pa jogurt 666 -ou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 .ja pa hudičev rep Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 teb kisle kumarce na mozhgane tolchejo... :xx!: 666 zlobijeu... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Zdej, ko sem prebrala vaše okuse, pa še moje najljubše in tisto kar sploh NE. Rada imam OGROMNO zelenjave, pozimi predvsem v juhicah, poleti surove. Obožujem morsko hrano (verjetno zato, ker sem ribica ), kitajsko hrano(ne preveč pekočo). Tudi sadja bi pojedla na tone. Ena od mojih najljubših sadnih zadev(ki je moji otroci nočejo in nočejo) je zmiksan avokado z banano in malo limonice, pa včasih malo medu...njami, njami. Probala sem polže, bolj zaradi firbca...Ne maram pa sladkorja (v tisti beli kristalni obliki). Pri nas doma s tem sladkamo samo kavo, pa še te sama ne pijem....Ne jem čipsa in bonbonov, po kupljenih tortah pa mi je slabo (včasih popapcam kakšen majcen košček za rojstni dan). Pri čokoladah pa sem zelo, zelo izbirčna. Najboljša je LINDT....s 70% kakava...to je naj, naj , pa ravno je v akciji . Kadar pa ni akcije, se pa zadovoljim ttudi z žlahtno Gorenjko . Milke pa ne maram...za moj okus presladka. Aha....še meso.....zelo, zelo malo. Občasno piščanec ali puranji zrezki v kakšni dobri omakci. V mrlih zimskih dneh pa mi zraven zelja zadiši tud kakšna klobasa . Evo...to bo to......huh sem se razpisala..Čav, čav,LeilaniA Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 a mi prosim lahko kdo dostavi nekaj kar bo vsebovalo morske sadeže, prosim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. december 2003 Avtor Prijavi Deli 29. december 2003 ... ta velika Milka s ta velikimi lešniki .. OO gric gric mljask mljask Njami - se imam okus v ustih po olimski cokoladi... njami, malo je alkoholna... ampak kaksen okus!!!Pa dobila baklave... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 njami, pa Milka z mandeljni je tud dobra - jo imam pri roki Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 ta nova s cimetom je megaaaaaa 666 sladokusnih zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 morm pa probat x!x , cimet mam zlo rada , čokolado pa tut Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Kaj pa češnje...ta velike...trde...celo skledo...pa da imam še nekoga pred sabo...da mu koščice špukam v glavo... Jauuuuuu.... užitek v zimski noči..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Pa ananasov kompot ... moja današnja večerja Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 a-na-nas.....je pozabila 666 zlobijeu.....smrc Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Kaj pa češnje...ta velike...trde...celo skledo...pa da imam še nekoga pred sabo...da mu koščice špukam v glavo... Jauuuuuu.... užitek v zimski noči..... jaz bi tud, češnje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 hihijst mam domache vishnje....v shnopcu 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 Jaz sem se pa pred par dnevi spomnila, kaj sem v otroštvu jedla pri stari mami, poskusila ponovno. Navaden jogurt z dvema žlicama medu, zmešanim, seveda njam................. . Imam zdaj mednojogurtomanijo - imam vedno obdobja, ko nekaj non stop jem, potem pa popusti ta strast. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 ......moja pa je v soboto nardila najboljši makaronflajš na svetu ........njamsi ......pa repincl zravn.......bi to jaz vsak teden 1x mazal ..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tiana 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 Obožujem:čokolada,kava,sir,zelenjavaNe maram:mesa in mesnih izdelkov (razen redkih izjem) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.