Marsa 11. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2004 (sem ze imela spet nekaj, hehe, pa sem zbrisala, saj je dovolj, saj sva se 'ze vse zmenili'. )... Kaj najraje jemo?Obozujem avokado, cist shizim.So me enkrat prodajalke nejeverno gledale, ko sem rekla, oh, cist shizim... Potem pa me v zadregi bolj potiho vprasale, kako se to sploh je oz. pripravlja. Ker one so namrec ga olupile, kao - sadez, in kar ugriznile vanj in rekle fuj! Kao - kako lahko to kdo sploh je, jaz pa celo da shizim totalno! Seveda, ker pricakujes nekaj.Prepricana sem npr., da 90% onih, ki obozujejo maslo, morda ne bi tako menili o njem, ce bi recimo samo odvili folijo in ugriznili vanj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Neli 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 Sezona regrata prihaja.... njamiiiiiii... Dej, sneg, pejt že nekam... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Vsak dan bi jedel mastno zapečeno in hrustljavo meso. Nor sem na meso, sočni in začinjeni ražnjiči... mljask. Ne morem se upreti slanemu. Nikoli pa nisem maral sadja in ga tudi ne ejm - bljak.Od mesa imam najraje Paško janjetiono!Rad imam skoraj vse začimbe, ki dajo kaj od sebe... v pravih kombinacijah. Na sladko pa nisem preveč utrgan. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 ma ja. pazi na zdravje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 skledo regrata v tem trenutku morska hrana, zelenjava, sadje, njami Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Ima, da kmal......."pucaš" od zdravlja Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Sadna solata iz svezega sadja.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 ma ja. pazi na zdravje Aira... veš, da sem nazdnjič zasledil, da obstaja ena shujševalna kura, ki je zelo kontradiktorna in uspešna. Za vse tisto, kar velja na splošno za zdravo umakneš iz jedilnika in ješ samo tisto, kar naj ne bi bilo v poljubnih količinah. Uspeh je takšen, da te kmalu zmanjka, če ne omejiš količine Res, res, moraš samo paziti kombinacije. Npr. lahko ješ pečenke in to, ampak ne smeš zraven kruha. Take stvari. No, in jaz sem dober jedec pa ti povem, da me je iz dneva v dan manj skupaj Glede zdravja... tudi tebi ga želim!!! pa-pa Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Jaz se pa kar tu podučujem, kaj in kako http://med.over.net/phorum/read.php?f=93&i=4496&t=4496 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 AJVAR lahko tudi brez kruha ipd... z žlico Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Ja, poznam to! Jaz tako rada jem svoj domač ajvar,ampak problem nastane, ko pojem pol kozarčka, potem mi je pa slabo! Potem se pa naslednjič ponovi ista pesem! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. april 2004 Avtor Prijavi Deli 7. april 2004 Jaz imam tudi ful rada ajvar, samo ga ne jem kar z zlico...Obozujem pa blazno tudi senf. Njami. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. april 2004 Avtor Prijavi Deli 7. april 2004 Jaz bi pa kokos gricnila... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Jaz bi pa kokoš gricnila... Kam pa, v nogo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. april 2004 Avtor Prijavi Deli 7. april 2004 Kwa si zdaj tam stresico dodal!!!Poneverjanje beseedil! Ne kure, pac pa kokos - coconut. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Brez ajvara, zenfa, majoneze mi živeti ni To troje mora bit vedno doma.....nuuuujnoooo x!x Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 ma, kaj ste zdaj s tole temo... sem ravno tipkovnico zamenjala, ker smo nekaj polivali po njej, zdaj mi pa sline cedijo in bom lahko spet zamenjala ... bi kar kaj jedla zdaj... magari ajvar z žlico Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Poglej malo po kotičkih, kakšna čokolada mora biti kje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 ma Stane, še boljš, da neham uletavat v takele teme ob tej uri... eh klinc, grem si zdej en per natočit ... ta mi tud paše zdele Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 ...ma te pa si grem jaz tud......na zdravje Matečula Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Mickec, čin-čin Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. april 2004 Avtor Prijavi Deli 7. april 2004 Jaz sem si pa TA MOMENT! prinesla cvickovo bevando! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Kaj pa ima zadnjih nekaj postov veze s hrano????? A je samo še šank odprt, kuhinja zaklenjena???? Jau, da vas Marsa vidi, da se ne držite rdeče niti teme.... jauu.... bo pa huda.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 hehe, sanjalica, mi ga medtem veselo pljuskamo... z Marso vred Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Marsa je vmes... Jau, ko bodo popustile posledice bevande in bo delala revizijo na forumu...kako bo gledala, da je zabluzila v temi... :o|o: Verjetno si bo nataknila ...da ne bomo videli, da se tudi njej kdaj takega zgodi... Marsyka... in Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.