umetnica 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 ampak vseen na zdravje vsem Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 u to ime... nutra ž njime ... no, pa je minil naval lakote Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 aah, ne maram majoneze, zenfa, ajvarja, kečapa ,imam zlo ozko izbiro in mi zato ni treba mislit kaj sploh manjka (ljubim sir, nugat, ..) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Niks gud....... ozka izbira Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kiki7 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 aah, ne maram majoneze, zenfa, ajvarja, kečapa S čim pa ješ pleskavico, hamubrger, čevape? A brez?Si ne predstavljam kakšen bi bil horsburger brez teh zadev! Nič ti ne teče po rokah ko ugrizneš, nič nisi usran okrog ust... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Pečjakove ajdove štruklje z orehi...gumi bonbone...čokolado... pražene lešnike...fižolovo župo...maslo na žlico... zelooooooo kiislooooooo solato...ričet...mesa pa ne maram...pa oliv...pa iker :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 aah, ne maram majoneze, zenfa, ajvarja, kečapa ,imam zlo ozko izbiro in mi zato ni treba mislit kaj sploh manjka (ljubim sir, nugat, ..)Pokowc...jutr te povabim na hot-dog z vsemi prilogami Mimogrede...loh bi šla spet na kavo...leto je naokoli! Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 aah, ne maram majoneze, zenfa, ajvarja, kečapa ,imam zlo ozko izbiro in mi zato ni treba mislit kaj sploh manjka (ljubim sir, nugat, ..)Pokowc, kje nabiraš take fajn podpise Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Danes sem nora na sladoled.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 ..S čim pa ješ pleskavico, hamubrger, čevape? A brez?...Nič ti ne teče po rokah ko ugrizneš, nič nisi usran okrog ust...ja brez ja, čist na golo .haha; neč ne teče, neč usran mah ni to blem bit umazan zarad takih namazanih˝dodatkov, preprosto mi tak okus ni všeč; poslušam se .Stanes, podpisi me sami najdejo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 njam, njam, njam, sladoled.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Jaz sem se pravkar pocrkljala z veliko količino tatarca, sem rabila malo svežega mesa! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Jaz sem se pravkar pocrkljala z veliko količino tatarca, sem rabila malo svežega mesa! Hitro povej recept, jutri je post Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Jaz sem se pravkar pocrkljala z veliko količino tatarca, sem rabila malo svežega mesa! Ga sama delas? Jaz ga sama naredim, recimo dvakrat na leto, ko si ga zazelimo, pri tem pa meso ne zmeljem, temvec "derem" s topim delom noza.Tega me je naucil en mega kuhar iz Nisa. Sicer pa pri nas doma vedno manj mesa pojemo, prakticno kupujem meso za juho, kaksno piscancje, redkokdaj kaksno dimjeno delikateso. :o|o: Zato pa mi brez SIRA ziveti ni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Hitro povej recept, jutri je post Stane žal ga nimam pri sebi, sem v službi! Ja zakaj pa misliš, da sem ga jedla danes! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Zato pa mi brez SIRA ziveti ni Seveda ne, zato ker je slan, slano meso si pa eliminirala Pazi le, da ni delan z jedilno soljo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Pokowc...jutr te povabim na hot-dog z vsemi prilogami Mimogrede...loh bi šla spet na kavo...leto je naokoli!.haaa, drug tedn bom tam nekjesj te ni blo neki časa, si kr izpuhtela Me najdeš na isti telefonski številki...če si jo pozabil...mi maili...pa ti fowardiram... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Ko berem samo o tej hrani pa spet hrani pa hrani.. pa se malo o hrani.. Postanem lacna.. Grem stisnit sok iz pomaranc.. njam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AYA 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 češejev štrudl s cimetom mogoče kakšno dobro čokoladko .... AYA Citiraj Če mora človek izbirati med sodbami prijateljev in svojimisanjami, se mora vedno odločiti za svoje sanje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 mozzarela Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 qargl Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 jagode s sladko smetanonjami! Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Sovrazim vampe, poletno in zgance.. FUJ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vreme kje spotakne 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 najrajsi imam trdo kuhana jajcka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 aja?super Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.