devica 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Špinača v vseh oblikah, karfijola, piščančje prsi, stročnice in Embi muesli za fruštik. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Moj zajtrk je bil pa iz svezega soka iz pomaranc in nekih hecnih keksov, ki zgledajo grozno in so iz 7-ih zitaric, ampak so tako dobri, da sem se komaj ustavila, da ne pojem cele skatle.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Zdej prodajajo ene kekse v Sparu, maslene, so zlo velki, pa tanki pa mal trši pa fuuul dobri. To se men pr teh keksih dogaja, ja, pa še enga, pa še enga, no, sam še enga pol pa res neham,... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Jaz pa ko enkrat začnem sploh ne morem nehat :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Jaz pa ko enkrat začnem sploh ne morem nehat :xx!:.. ti si moski.. , ti lahko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Jaz pa ko enkrat začnem sploh ne morem nehat :xx!:.. ti si moski.. , ti lahko Lahko, ampak ne zato, ker sem moški Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Stane, ližem tvojo S0L, je res slana in že skor okusna jaja, jo imam kr na pisalni mizi, hwala.Potem pa lahko ti tudi, ZNOVA pa ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Stane, ližem tvojo S0L, je res slana in že skor okusna jaja, jo imam kr na pisalni mizi, hwala.Jaz sem jo še ne dobila :xx!: Da,Pokowc,ne ližeš poleg soli tud mizo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Danes postregla kosilo s Stanetovo soljo , brez pripomb , so mešali kar na talarju, okusno . Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Jaz sem jo še ne dobila :xx!: Da,Pokowc,ne ližeš poleg soli tud mizo Vendula, kam ti jo pa naj pošljem, če ne vem, kje je tvoja miza. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Stane, ližem tvojo S0L, je res slana in že skor okusna jaja, jo imam kr na pisalni mizi, hwala.Potem pa lahko ti tudi, ZNOVA pa ne sol? ne hvala... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Jaz sem jo še ne dobila :xx!: Da,Pokowc,ne ližeš poleg soli tud mizo Vendula, kam ti jo pa naj pošljem, če ne vem, kje je tvoja miza. :xx!: HHHmmmm.......to je res velika dilema Veš kaj,Stane,pošli jo po morju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 trenutno jem rizibizi s senfom Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 sol? ne hvala... Ma, ne, kekse Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Da,Pokowc,ne ližeš poleg soli tud mizone pretiravaj, je nekje spodi tut kej za pit, Vedno Znova Upam,da mi ne namiguješ na podobnost z Znovo,ker potem moram bruhat. Lep pozdravček Tebi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 ker potem moram bruhat. Da nisi znova noseča Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 ker potem moram bruhat. Da nisi znova noseča Ti,Sstane,a bi šlo pospešit pošiljko Samo,da me tvoja sol zaščiti. Seveda - jaz bom rodila Slovence in vaša država vseeno name sere. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 a veš kaj se je pa tu zgodl, zarad stanetove soli, ker partner˝ne mara nekih, prehrambenih idej in novitet; si je nardu makarone(to že dva tedna nazaj) pa, ko mu je nekak začel pokat med zobmi, tale večja sol v minih koščkih, je dvignu krožnik in prec v školjko..ah~ Sedaj smo sol ločili in se mam jest kljub temu fajn Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Kaaaaj, nagnal si jo zaradi soli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 narobe razumu si....vse je blo že na krožniku....pa se je prec premislu˝˝...k je vedu od prej, da je sol večje sorte...pole pa je raje vse skp...ah in ahjao Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Kaaaaj, nagnal si jo zaradi soli Koga Sstane ...meni se že majčkeno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 A nismo rekli, da bodo prehranjevalne teme ob tako poznih urah zaklenjene Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 A nismo rekli, da bodo prehranjevalne teme ob tako poznih urah zaklenjene Boris,nič takšnega sem ne zasledila Človek tud ponoči "čisti" želodčke. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Ahoj ! Saj nisem mislil tako, ampak tale tema odpira apetit ob poznih urah , to pa zna rediti ....lepo nedeljo.....Lahko Noč Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Ahoj ! Saj nisem mislil tako, ampak tale tema odpira apetit ob poznih urah , to pa zna rediti ....lepo nedeljo.....Lahko Noč Pri tem postu mi kar tekne...samo zakaj mislim skoraj na šport Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.