Skoči na vsebino

trd oreh za astrologijo

infoplanet

Recommended Posts

(popravljeno)

z astrologijo se ne ukvarjam kot hobi pac pa nameravam uporabiti astrologijo pri iskanju zenexrolleyesx na ta nacin bi si rad omislil zeno ki bi bila visoko kompatibilna z mano.

ne gre samo za kriterij karte pac pa tudi starost,lepota,zdravje,kraj bivanja,itd.

sem prakticno na koncu tega postopka ki sem ga razvijal leta,zanima me ce bo res delovalo, saj vem da ni to v domeni tisočletnega dela astrologov vendar je ali je mogoce da se:

luna,asc,in se en planet scorpio,sonce oven sicer ful hiša dela in zdravja

in

riba,rak,lev ali kaj podobnega :vio:

nebi mogla zdruziti za vse zivljenje..da nebi delovalo? xrolleyesx

v stiski sem s casom star sem 22let in bi me zanimal tudi program za izracun kompatibilnost v procentih (ali podobno), ce je mogoce dvojico (se nezdruzeno) sploh ocenjevati na ta nacin.je mozno da tak nacin nebi deloval, od zene pricakujem gospodinjo,ljubico,nekoga ki me bo podpiral v karjeri in sploh vse.

ne pricakujem idealov, vendar da ne bom rekel po 30ih letih da nisem ubral prave poti da je bil postopek v principu zgresen? xrolleyesx

idealov ni in ljubezen pride sama od sebe in ko bom imel v rokah dobro karto mislim da bom rekel to je to. in izvedel zadevo.(se zaljubil tudi).še to karte debivam z interneta

so vse to le moderni casi ali je mozno da le visok polet (z nizkim padcem)??!!

hvala za mnenja

Popravljeno -> infoplanet
Deli na socialnih omrežjih

Tu seveda še zdaleč ne gre za stisko s časom (dovoli, da se malo nasmejim na tej formulaciji), ampak za ziheraštvo na visokem nivoju, s tem pa tudi za hudo, hudo pomanjkanje samozavesti.

VSI bi radi iznašli "koren lečen", torej v tem primeru princip, ki ne bi zgrešil. Zamislimo si samo tipa, ki bi objavil, da lahko astrološko najde prave številke za loto. Ali pa tistega, ki bi odprl astrološko ženitovanjsko posredovalnico, ki bi imela vsaj 75 % uspešnosti. (Pustimo ob strani dilemo, kaj je to "uspešnost", ker potem ne bomo prišli nikamor.)

Vprašanje "kateri znak bi pa meni najbolj odgovarjal" astrologi slišimo veliko pogosteje, kot bi si kdo mislil. Pa iz tega kljub vsemu noben astrolog ni naredil velikega biznisa.

Na koncu ti nekdo lahko še tako "kompetentno" "priporoči" Tehtnico ali Kozoroginjo, pa iz tega ne bo nič. "Garantni list", podpisan s strani astrologije, ti pa več ali manj niti za sekret ne bo dober ...

Ker Devica ti bo pospravljala toliko, da se ti bo mešalo, ali pa bo imela vsepovsod vsega. Dvojčica se bo hotela stalno pogovarjati s tabo, delo pa bo stalo - lahko se bo pa seveda pogovarjala samo po telefonu s kolegicami! Kozoroginja ne bo seksala (kot bi marsikdo pričakoval) ali pa bo seksala "durh na durh", zelo odvisno. Tehtnica bo stremela k razumevanju, to je res, ampak če ima Marsa v Škorpijonu ali Ovnu slučajno, bo kompromis izsilila, kar ti ne bo vedno všeč.

Itd. itd.

Sorry.

Čisto fejst fant si, ampak tale iskalna pogača ne bo dovolj slana, se mi zdi.

B.

x:)x x;)x

<{POST_SNAPBACK}>

v stiski sem s casom star sem 22let

:O: Bi se jz tud mogla začet sekirat

xscratchx :sori: xrolleyesx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Ah ne, saj ni štos, da jih ne bi mogli ali celo hoteli, težava je v tem, da si je sicer mogoče "nastaviti" želje, kakšna naj bi ta oseba bila, ampak smo pri tem omejeni samo na to, da si predstavljamo, da naj bila "po horoskopu" to ali ono, čustveni svet naj bi nam bil kompatibilen (Luna), zgovorna naj bi bila tako in tako (Merkur), njena agilnost in inciativnost (Mars) naj bi bila itd. itd.

Približno tako, kot če v računalniškem programu "sestavljamo" osebo. (V igri SIMS celo določiš tudi astrološko znamenje :eek: x:Dx x:Dx , ne samo barvo las in stas ... )

Pustimo vnemar, da je to umetno in da je le malo verjetno, da taka oseba morda sploh obstaja.

Fora je v tem, da tudi če nam rata "izdelati" tako osebo, katere planeti bodo zelo dobro pristojali v naš horoskop, ni nikjer rečeno, da bodo ti isti planeti V CELOTI pri njej sami pomenili DOBER KARAKTER.

Omenimo pa tudi to (že v nekaj temah na LNF), da samo kompatibilnost ni zadosti. Če bi bilo namreč tako, potem bi ljudje hlastno iskali nekoga, ki je bil rojen nekje v bližini čimbolj ob istem času. Enak horoskop - kompatibilnost.

Če naj bi stvar dobro tekla, mora biti "prav kombinacija" (ne me vprašati, kaj je to, ker tega nihče ne ve in tudi jaz ne; tisti, ki bo rešil to formulo, bo v rekordnem času dolarski milijarder!) ugodnih in podpirajočih odnosov med planeti ter neugodnih, provokativnih aspektov.

To pa je že problem, anede? xscratchx xscratchx xscratchx

(Morda sem malo zakompliciral, ampak približno tako tudi je.)

x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Ah ne, saj ni štos, da jih ne bi mogli ali celo hoteli, težava je v tem, da si je sicer mogoče "nastaviti" želje, kakšna naj bi ta oseba bila, ampak smo pri tem omejeni samo na to, da si predstavljamo, da naj bila "po horoskopu" to ali ono, čustveni svet naj bi nam bil kompatibilen (Luna), zgovorna naj bi bila tako in tako (Merkur), njena agilnost in inciativnost (Mars) naj bi bila itd. itd.

Približno tako, kot če v računalniškem programu "sestavljamo" osebo. (V igri SIMS celo določiš tudi astrološko znamenje  :eek:  x:Dx  x:Dx , ne samo barvo las in stas ... )

Pustimo vnemar, da je to umetno in da je le malo verjetno, da taka oseba morda sploh obstaja.

Fora je v tem, da tudi če nam rata "izdelati" tako osebo, katere planeti bodo zelo dobro pristojali v naš horoskop, ni nikjer rečeno, da bodo ti isti planeti V CELOTI pri njej sami pomenili DOBER KARAKTER.

Omenimo pa tudi to (že v nekaj temah na LNF), da samo kompatibilnost ni zadosti. Če bi bilo namreč tako, potem bi ljudje hlastno iskali nekoga, ki je bil rojen nekje v bližini čimbolj ob istem času. Enak horoskop - kompatibilnost.

Če naj bi stvar dobro tekla, mora biti "prav kombinacija" (ne me vprašati, kaj je to, ker tega nihče ne ve in tudi jaz ne; tisti, ki bo rešil to formulo, bo v rekordnem času dolarski milijarder!) ugodnih in podpirajočih odnosov med planeti ter neugodnih, provokativnih aspektov.

To pa je že problem, anede?  xscratchx  xscratchx  xscratchx

(Morda sem malo zakompliciral, ampak približno tako tudi je.)

x;)x

Ta razlaga mi je pa všeč :palec:

lp, Cat

Ma daj no Mantis, kakšna neki luzerca! :O: xrolleyesx

Če same sebe ne boš spoštovala, te tudi drugi ne bodo!

'Ta pravi' kar en dan nenajavljeno pride, te osvoji, ga vzljubiš, se zaljubiš, skupaj pošteno stepata prah iz jogija x;)x x:px in se imata super

in

ker je vse tako dbest, ti še na misel ne pride, da šnofaš po njegovi karti, da kakšen Saturn, Pluton ali kak drugi bizgec ne prejudicira tvoje sreče v dvoje!

x;)x xsrcx :palec:

<{POST_SNAPBACK}> smatram da je v resnici precej starejsi od 22 let, kakorkoli ze, ni vezan na rodno dobo, ze s tem ima en plus.

v resnici res nisem star tocno 22 let :D ma js sem sigurn da bo uredu, kajti trdno odlocen sem da zaokrozim to boleco situacijo,katera se vlece ze predolgo.

mantis, tudi jaz ne bi rad ostajal sam.

Zgodilo se bo!Razocaran bom tudi. Idealov ni. Se pa nekateri partnerji bolj ujemajo kot drugi, ceprav to ne pomeni da lahko o nekem cloveku z astrologijo dajemo sodbe,vsako znamenje ima nekaj dobrega nekaj slabega, vendar je del vede astrologije namenjen temu da preucuje odnose ki med ujemajocimi se znamenji potekajo na videz bolj usklajeno..

zakaj se danes clovek nebi mogel zaljubiti v astolosko karto, se posebej v casu ko imamo v Ameriki same debele zenske je tako SPOZNAVANJE tako se bolj hvalezno:))) x:Dx x:Dx x:Dx

(popravljeno)

ni treba da se zgodi ko najmaj pricakuješ, to je nesmisel :8):

pac sem hotel samo reci da "hunter" opremljen z znanjem astrologije si lahko ogleduje zrtve tudi na drugacen nacin kot oni brez teh izkusenj. x^x

ljudje s katerimi smo so pac znami bolj ali manj na racun nakljucja. Pri vsaki partnerstvu se moramo zavedati, da je igralo kolo srece bolj ali manj kljucno vlogo.

samo tisočletna opazovanja astrologov pa so nekaj drugega, ceprav

ne mores pa kakorkoli garantirat dobr zakon. tu si lahko le sam garantiras, pa se tu si odvisen od partnerjeve dobre volje :sorcerer: :sorcerer:

saj naslednjic se bom prijavil z drugim imenom in lepšo slikco. Niti spoznala me ne bos mačona :ph34r: x;)x x;)x

saj na luninem netu so fanj zenske sem ze razmisljal v tej smeri x:)x

samo ni astroloskih kart xbookx

mogoce pa je boljse tako-saj cene bi forum kr zamrl

<{POST_SNAPBACK}>Bilo je mišljeno kot opozorilo. x!x

Vsi bi bili skregani, gledali bi v karte, namesto da bi spoznavali drug drugega.

ampak gledanje kart je tudi spoznavanje..samo ne prav za vsakogar zagotovo

:inocent:

ma vi se hecaste iz mojih problemov, ze prav..sj itak bom ravnal po moji glavi ce bi vas poslusal bi se sel napit in drugi dan bi se z zeno zbudil. (verjetno) pomojem deluje karkoli in za tista karta ki jo clovek dobi ni nic boljsa kot katerakoli druga. Enako kot ni življenje mačone boljse kot zivljenje kake druge, ali kakega mačona:) to je življenje..

pomojem ste samo malo nestrpni do zivljenjskih slogov drugih. postopek bo deloval v primeru da bo obrodil sadove,sicer bom pri 30ih lahko rekel da ste imeli prav.

Vsi smo drugačni. A za vse se vrti kolo sreče, nihče ne živi idealnega življenja. Kompatibilnostna razmerja držijo čeprav je treba prišteti pričakovanja, ki jih imamo. Če so pričakovanja prevelika potem pridejo razočaranja. Formule za srečo pač ni, lahko le sledimo samim sebi in tako dozivimo notranje izpopoljenje..

zdaj smo pa ze res na filozofiji,hehe

Kot pa je mislil Bern postopka ni uspelo nobenemu izvesti, ideala ni nasel nihče, lahko da se le komu zdi da je tako. Sam "postopek" je idealiziran.

Ampak vsakdo ima svoje postopke!!!

nekaterim so vsec visoki črnolasi, drugim atletski, tretjim rakci:), itd..:):):)

(popravljeno)
<{POST_SNAPBACK}>Eh, ne štekaš! :o|o:  :V: Kaj ni astroloških kart, vedno več jih daje gor

ma sej stekam približno, samo vseeno je lepo hodit se naprej v podobne diskače oz. forume kot prej, ze pride dan ko spoznaš kako:)

link do moje karte, ce koga zanima, samo za nekomercijalne namene x:)x x:)x

http://mojplanet.50megs.com/chart.gif aja zdej ne bom dobil nobenga posta vec k bojo vsi ugotovili ku so nekompatibilni zmano :C: :o|o: :C: xrolleyesx xsrcx :inocent: x:)x

:8): ampak v teoriji je pa huda varianta tole.. tam nekje v isem kosu kot kaki genetske zafrkancije kako nardit popolnega froca..

Dolocis kaj bi rad imel od zene/moza, gres kombinirat s svojim chartom, nardis eno idealno verzijo.. dolocis kdaj je bla ta oseba rojena in pol schekiras arhive svetovnih porodnisnic.. najdes ene 5 komadov osebkov po svetu, jih gres se v zivo prechekirat in ni vrag, da en od njih ni tisti 'perfect' x:o)x

hudo.. x:)x ampak jaz vseeno rajsi ostajam pri zaljubljanju na slepo.. xsrcx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

ma vendar gre debata xDDx

hudo..  x:)x  ampak jaz vseeno rajsi ostajam pri zaljubljanju na slepo..  xsrcx

ce imas tak "hiter gliser"

lahko frocu celo ascendent centriraš xegox xDDx x:)x

samo to kar pravis o kraji podatkov iz porodnišnic je pa res že kar iztirjeno

vsak si mora sam postaviti meje. Adrijana:Sicer pa mislim, da malo oslepis, ko se zaljubiš, prej pa ponavadi vsak vsaj malo škili x;)x x:)x

ma mislim da bi delala karta?!!

http://mojplanet.50megs.com/chart.gif

Ko pa gledam tale chart sem pa kar vesel, da mam tazga kokr mam... x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Ko pa gledam tale chart sem pa kar vesel, da mam tazga kokr mam... x:Dx

:huh: saj se da preživet če se ne kaj bolj zalomi, zato sem tudi tu na LNF, verjetno je kdo ze videl kaj takega :vio: trenutno niham med težko odločitvjo med karjero in ležernim družinskim življenjem, verjetno se bom odločil za oboje. :o|o: x:)x

<{POST_SNAPBACK}> 

Vsi smo drugačni.

...nekaterim so vsec visoki črnolasi, drugim atletski, tretjim rakci:), itd..:):):)

Tisti stavek o drugačnosti mi je všeč. :2src:

Meni so všeč visoki, pa črnolasi , pa atletski... x:px xyesx :yumy:

S katerega kraja Primorske si doma? :vio:

Dum spiro, spero.

težave ima vsaki, tudi jaz, saj nevem zakaj bi bil moj chart v cem tako drugačen od Samsonovega ali čigavega drugega. po mojem je pač eden izmed možnih kombinacij, mogoče res ne najbolj običajnih.. mogoče imam zaradi tega malo težje življenje vendar ima to pa druge prednosti.

Hude analize nisem nikoli delal, baje samo da so škorpioni opasni za suicid kar me malo skrbi :ermm: če pa zna še kaj drugega povedat, mu bom iz srca hvaležen, sej js nisem nek astrolog uresnici :shsh:

<{POST_SNAPBACK}>ma vendar gre debata xDDx

ce imas tak "hiter gliser"

lahko frocu celo ascendent centriraš xegox xDDx  x:)x

samo to kar pravis o kraji podatkov iz porodnišnic je pa res že kar iztirjeno

vsak si mora sam postaviti meje. Adrijana:Sicer pa mislim, da malo oslepis, ko se zaljubiš, prej pa ponavadi vsak vsaj malo škili x;)x  x:)x 

ma mislim da bi delala karta?!! 

http://mojplanet.50megs.com/chart.gif

Aliana x:)x x;)x

pa saj nisem rekla krast, no..

to je blo tko misljeno, zgodbica v stilu kake SF knjige.. ko bi do tam prisli, da bi sel v podjetje, povedal tele podatke in bi ti oni lepo pogledal kje kaj in koga...

itak oslepis.. pa kaj? a ni fajn bit mal slep na trenutke, pa se fajn met, ko si preprican, da si dobil idealno/ega x;)x x:)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...