taraja 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 Se mi zdi, da so bile Feldenkrais vaje v eni številki letošnje revije Viva. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Celestina 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Pa v reviji Lepa in zdrava. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Celestina 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 Delavnica metode Feldenkrais bo 21. in 22. aprila. Vabljeni vsi lunarčki, ker vas čaka presenečenje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janajam 13. julij 2008 Prijavi Deli 13. julij 2008 no jst sem vse zamudila,pa me leta 2008 zanima tale feldenkrais.so kaksne delavnice?sama sem sicer iskala koga ki bi se ukvarjal z alexandrovo tehniko,ampak se mi zdi,da tudi to nekako podobno deluje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. oktober 2008 Prijavi Deli 6. oktober 2008 video intervju z Joe Barlow, učiteljico aleksandrove tehnike: Aleksandrova tehnika (ang.)(21:23) Veščina uporabe telesa v gibanju in v statičnih položajih na način, da v njem ne ustvarjamo stresa, napetosti, zakrčenosti. Aleksandrovo tehniko lahko uporablja vsakdo in v vseh situacijah. Skozi spoznavanje lastnih načinov drže in gibanja opuščamo kar je neprimernega. Kako sedeti za računalnikom, držati glasbilo med igranjem, sedeti v avtu ... da si ne bomo nakopali napetega vratu, bolečin v hrbtu ali kakšne druge tegobe? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.