stankaa 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 kdo sem jaz, da bi sodila, koliko in česa je kdo vreden?kdo sem jaz, da bi sodila, koliko sem sama vredna? niso prave tiste ljubezni, ki so skozi čiste in čudovite, kakor med dvema brezmadežnima angelima bolj prave so tiste, ki kljub viharjem življenja obstanejo in si oba stojita drug drugemu ob strani z mnogimi spomini, ko že sneg pada na lase Najlažje se je obrniti stran in oditi... odriniti, pozabitiin seveda tudi zameritinajlažje... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 A je tole literarni krozek??? Jest bi mel tut recital!!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav reko,drevo ali kamenker drevesa in trave vedo za samotokajti koraki vselej odidejo dalje.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 Lia sem prav zaradi tebe prišla pogledat, če imaš težave s tovrstno zasvojenostjo Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 uživam v literarnih krožkih firbec Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 priznam (cosma tole dons neki planeti chudn delajo...marsa je NALASHCH zamolchala)samo zarad ferbca...KWA JE PA LIA KLE PISARLA....sm uletu ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> priznam (cosma tole dons neki planeti chudn delajo...marsa je NALASHCH zamolchala)samo zarad ferbca...KWA JE PA LIA KLE PISARLA....sm uletu ..OM.. Ej dej že nehi, že 2x isto misliva in to v 30 minutah ...kj tazga pa še svoj živ dan ne! Upam, da je planetarni vpliv le trenuten!Sploh nisi več zlomk-zlomkast. Na koga se bom pa zdaj jezila??? Lia, erotični poet! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 love is in the air stopite pod betonski obok, da se vam ne sesuje na glavo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ej dej že nehi, že 2x isto misliva in to v 30 minutah ...kj tazga pa še svoj živ dan ne! Upam, da je planetarni vpliv le trenuten!Sploh nisi več zlomk-zlomkast. Na koga se bom pa zdaj jezila???Lia, erotični poet! zarad mene tut che se planeti chist zabremzajo je tkole prou fletno ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>love is in the air stopite pod betonski obok, da se vam ne sesuje na glavo a tkole? Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 aha, pa res rabimo nove smeške Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> zarad mene tut che se planeti chist zabremzajo je tkole prou fletno ..OM.. A si prestavljaš tako sceno, ko iz Avtoštoparja po galaxiji, restavracija na koncu vesolja... dan za dnem se scena ponavlja .... blazotno Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>A si prestavljaš tako sceno, ko iz Avtoštoparja po galaxiji, restavracija na koncu vesolja... dan za dnem se scena ponavlja .... blazotno pa Vogoni (Lia brez zamere ) skos isti shtikl pishejo ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 Vogoni ampak oni so itaq šele na drugem mestu -Lia je ona prva lady iz UK Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 bemu...dej podpis zameni...si bo kdo spet kej domishlu kle ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 Kakšni dobrovoljčki!Lepo to!ampak vsi po vrsti sumljivi, ker "kao slučajno šli lio čekirat, da bo priznala kakšno zasvojenost". Hecki mali! vsem Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 Kakšno je pa tvoje opravičilo-izgovor Stanka? *ne menjam podpisa, se vedno raznežim, ko ga preberem Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 ma veš kaj cosmogirl, mi miška nagaja in sem nekak narobe klikla semle in mi še zdaj nič jasno, pol se mi je pa kr zazdelo, da morem takoj pomagat in reševat situacije in sem se kar malo zapletla ma ne, saj ti kar priznam! vidiš, jaz vsaj priznam, vi se pa kr nekaj ven mažete in zgovarjate, kak ste clean in nič zasvojeni in to.... takele nedolžne se delate Malo vas morm jezit pa pika. Ne, zaj pa res, vse kar sem Stankotu povedla sem zato, ker sem se mu res hotela posvetit in mu še nakazati kako pot, ki je prej sam ni tak jasno videl. Vem, da se trudi. In je dobra dušca! Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 sej nas pa hočeš prepričat , da smo črni ko raufenkirerji..... ti bi bla pa dober polit komisar al pa pridigar Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 ok... priznam... FIRBEC me je res zanimal, kaj se majo lia, pa aakhi, pa cosma (aja, pa še stankaa) tolk za ment v tej temi ampak da liino poezijo primerjate z Vogonsko :xx!: Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
STANKO 23. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 23. avgust 2005 VRBA, KAJ TE LUNA NOSI Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>VRBA, KAJ TE LUNA NOSI ne stanko .....samo razumeš še ne, boš pa kmalu, ker si na pravi poti ...jo ne nosi luna ...ma v veliki meri prav...ti si tisti, ki moraš prekiniti z odvisnostmi, pri sebi razčistit......tisto kar te ob tem spremlja je le periferija, ki jo sprejemaš ali ne..... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
STANKO 23. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 23. avgust 2005 NADALJUJ, DA SE BOM VIDEL Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 Ja Vrba saj veš da "mi bivši" to obvladamo, smo se vseskozi skozi alkoholno pot učili izgovarjati se na druge, na okolje, na partnerje, vedno smo našli izgovor za dosego cilja-pitje........vse smo počeli, celo verjeli sami sebi, samo da sami nismo bili nič krivi, zelo počasi in po kapljicah prideš iz tega, je pa veliko, da je Stanko sploh prišel sem in povedal svoje, že to je korak naprej, sedaj mora najti le še pravo stopničko....tiste svoje sanje proč pometati in prenehati z iskanjem izgovorov v drugih in jih pričeti iskati v sebi........sedaj so domine preveč razmetane, da bi jih lahko že zložil...a ko bo enkrat pričel, se mu bodo bolj in bolj poklapljale, je pa tudi za to potreben čas....tudi suho pitje, ki je temu času namenjeno Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 tomazslo vrba ti pa mal bl razumevanja no, ce bi js dav vse to kar stanko prav skos bi biv tud js tezko cist objektiven.. sam mam pa obcutek, da se trud, da mu bo enkat ratal zazivet spet en tak normaln uravnotezn zivlene. takrt, ko se bo to zgodilo bo sigurno spet spremenu pogled na vse to. obzorja so za to, da se sirijo. tistega lepega dne mu pa zard mene povej kar mu mas za povedat, seveda ce se ti bo se zdel pomemben povedat (kot pravm obzorja so zato, da se sirijo) stanko bravo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.