STANKO 23. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 23. avgust 2005 SEM NJO POTERBOVAL ZA IZGOVOR MOJEGA PITJA, SEDAJ PA ZA NE PITJA ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Strinjam se s Sealom. Če dedec tako po Rugljevo zahteva 3 krat na dan, je to čisto OK, ženska pa je takoj nimfomanka! uh še dobr da mamo Ruglja... sem se že ustrašil da sem zasvojen.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 Nino, kaj ti si lahko daš noge za vrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 od vseh zasvojenosti je ziher zasvojenost s sexom najboljša če maš pravega, ljubečega, partnerja... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>SEM NJO POTERBOVAL ZA IZGOVOR MOJEGA PITJA, SEDAJ PA ZA NE PITJA ? dvomim, da kdo to trdi. ne pravim, da mam prov ampak mislim:si v obdobju, ko se ti pospeseno razvija pogled na pretekle dogodke, pospeseno razmisljas o vsem. ob tem so prisotna vsa mogoca custva. ob custvih tezko ohranis trezno glavo (vsaj jaz). pravis, da bi rad spet ponovno zazivel z zeno, takoj v naslednjem odgovoru pa da moras prekiniti vse z njo. vsakic si biv siguren v svoj prav. kot sedaj-kaksna da je zena (ali se ti bo sploh se upala pogledati v oci, ko bo ugotovila, kako je manipulirala s tabo), pred nekaj leti pa si se pocutil krivega pred njo. odgovora jaz ne poznam, vem samo, da sta najveckrat za "poraze" v razmerju kriva oba. pomoje sta oba manipulirala drug z drugim, le da je ona to dosti lazje prekrivala dokler si piv. pa si s prenehanjem pitja kaj bistveno spremenil svoj pogled na svet, ne vem no(se zanasam zgolj na obcutek) sam mislim da ne. ravno tako kot niso zginile tezave ob pitju, ne bodo zginile same od sebe le zato, ker si prenehal pit. dokler ne bo vse to "za tabo", ne more biti "za vama", dokler ne bos vsega razcistil pri sebi. nimas je za izgovor ne pitja, ampak za izgovor tvoje slabe volje. ko bo to za tabo (sem siguren) nekako ne bos vec rabil nobenih izgovorov, nobenega krivca za razpad zveze; zadovoljen bos sam s sabo. ce pa bos lahko to sreco delil se s kom pa toliko bolse. malo me moti, ker nisem veliko zaslediv o otrocih. veliko pa o vajinih k..jah, razumem, da je bolece; ne razumem pa zakaj bi vztrajal pri doticni osebi ce so tvoje sanje o viskiju resnicne. ne, da bi ji zameru sam od tistga trenutka se pac ne bi vec najdu ob njej. otroci pa so moji, ce majo moje vrednote, ce me cutijo kot oceta.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nino, kaj ti si lahko daš noge za vrat pod takim kotom samo ženske noge hihi Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
STANKO 23. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 23. avgust 2005 Novembra bo 9 let, odkar sem šel drugič na zdravljenje. Trdno sem bil odločen. da končam z dotakratnim življenjem in ustvarim srečno družino. Zavedal sem se, da sama obstinenca ne bo prinesla nobenih razultatov, da moram spremeniti tudi način življenja, za kar pa sem napravil bore malo. Za otroka mi je bilo žal, vendar nisem nikoli na noben način pokazal, da ne bi bila moja. Po 2-3 letih, ko bi naj po mojem rehabilitacijskem planu posredoval , pa sem postal negotov in neodločen. Potrpežljivo sem čakal da se kaj spremeni, da bo nekdo drug posredoval v moje življenje, kar se pa seveda ni zgodilo. Prišlo je do neizogibnega konca. Oba sva na srečo toliko razumna, da ni prišlo do tragedije.Po grožnjah, obtoževanju.....sva se razšla in ostala v stikih. Sprva so bili pogovori mučni, po ugotovitvi, da imama še precej skupnega, kar še morava razrešiti, pa je šlo lažje. Danes se pogovarjava, kar je bilo pred dvema mesecema še nemogoče. Najin odnos je popolnoma drugačen, a so še napetosti. In kaj hočem? Kot sem se pred 9.leti na Pohorju trdno odločil, da grem do konca in obdržim družino. Bo mi uspelo, saj tudi pri njej vidim interes. Ne bo to jutri, lahko je pa že čez en mesec, dva .. šest ali leto. Ne vem. Dovolj mi pove njen stavek: "Stanko zrihtaj delo, da bomo imeli denar" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
STANKO 23. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 23. avgust 2005 Če sem jo imel rad? Ne vem, bil sem vedno pijan. Bila je lepa, 9 let mlajša, seksi, prijetna punca, ponos za oficirja! Na koncu, ko je bila zaljubljena preko telefona, je bil trenutek, ko sem imel občutek prave ljubezni mad nama. Bila je lažna ljubezen, saj sem se obnašal kot oče do zaljubljene hčerke. Z njo si želim doživeti pravo ljubezen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 ok vprašanje, kaj pa je ona delala na ladji? če si bil v službi... samo vprašanje, ki me je prešinilo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
STANKO 23. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 23. avgust 2005 Nisem mogel verjeti, zame je bilo nemogoče, da bi me žena varala. Prve ladje se spomnim zeleo medlo, verjetno zaradi šoka z opitjem in... kasneje sem pa itak bil slep in gluh za take stvari Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 zdej pa stanko..verjetno si že kej nakazov, pa sem preneumen, da bi izlušču..kašne cilje si si zadal. ni treba odgovarjat meni, odgovori sebi! js zase vem..js nekako živim za cilje-si probavam ustvarit (še) lepšo prihodnost (to me drži pokonc posebej ob morečih trenutkih), obenem pa si probam polepšat vsak dan posebej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 k sm še enkat prebrav mi je kr mal čudn..mislm verjetn se že mal preveč pametnga delam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>k sm še enkat prebrav mi je kr mal čudn..mislm verjetn se že mal preveč pametnga delam. tko je, vsak smo svoje pač povedali..ne vem, da bi lahko še kaj dodal, Vrba je bolj iz svojega strokovnega področja (praksa), saj je to nejno vsakdanje delo, jest po tistem kot sem na svoji koži spoznal, ostali tudi več ali manj. Sedaj je na Stanku kako bo naprej peljal. Tu pa tam bo še mal za nazaj kaj prebral, ko bo razčiščeval in v tem videl še kaj, kar sedaj še ne more, ker ni še čas, a prepričan sem, da je to njegov križ ki ga nosi in, da je na dobri poti da ga prav kmalu odvrže....... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
STANKO 23. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 23. avgust 2005 Zadnja dva prispevka mi ne štimata glih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 js sm mislu, da mi je cudn, da dajem ene nasvete pa ne vem kaj, ker sem cist laik pa tud nism mev se nobene podobne izkusne. poleg vsega pa ce bi me vidu bi si najbrz mislu kaj se mi zdej ta smrkavc pametnga dela lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
STANKO 24. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 24. avgust 2005 V letih sem že. BOJIM SE SAMOTE. Tudi poročil sem se z njo, ker mi je tekla voda v grlo. Ona je moj smrtni sovražnik in moram se je znebiti.Iz podzavesti mi hočejo priti novi in novi dokazi o njeni morali, o njenem karakterju, o njenem početju z mano. Bojim se izpustiti teh informacij na svetlo, ker se bojim pogledati resnici v oči. Vse kar mi je prišlo iz spomina je mora in groza. Prej sem se spominjel le lepih stvari in doživetij z njo, vse ostalo sem hotel potisniti v pozabo, pa ni šlo. Ne bom se več mučil in čital prispevke ter iskal cake, zanke, rešitev. ZA MENE JE Z NJO KONEC. Še poskuša manipulirati z mano, saj brez mene nima ničesar. Skuša me imeti še na povodcu.Moram se sprijazniti z življenjem brez nje in iti do konca, kot sem si zadal pred devetimi leti na Pohorju. STANKO BO NEHAL BLUZITI IN SE MUČITI. Še je čas, da zaživim brez nje, da si najdem partnerico, ki me bo razumela in me znala ljubiti. LAČEN SAM LJUBZNI, na katero sem čakal 25 let, a jo bom še sploh doživel.Strah meje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
STANKO 24. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 24. avgust 2005 dosti tega, kar ste napisali sem že večkrat slišal od žene. Ne bežim,rad bi ugotovil kaj je z mano. Večkrat so mi rekli "kaj hudiča je s tabo", pa tudi glas v sebi slišim, kako nekdo kriči name "kaj pa za hudiča vi hočete".Ko slišim ta glas, sem nekje v temnem hodniku, glas pa prihaja od moškega na vratih razsvetljene sobe (kabine), ki to kriči, jaz se pa pučutim bebavega in nerazločno blebetam.A se tiloko smislim sam sebi, da se še mi to dogaja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
STANKO 24. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 24. avgust 2005 A bi bilo pametno , da mi žena pomaga pri tem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 Tole temo spremljam. Sem se odločila da komentiram moj pogled na vse to. Stanko mogoče boš v mojih beseda izluščil kaj kar ti bo pomagalo najiti pot naprej. Moje mišljenje je da če nekdo ni pripravljen sprejeti pomoč, mu nihče ne more pomagati, svetovati.... Iz mojih izkušenj vem. Ko sem zbolela mi je mož poskušal pomagati na vse načine. Že s tem da mi je stal ob strani je naredil dovolj. Pri iskanju poti je priskočil na pomoč s pogovorom. Poiskal mi je recimo knjigo, ki mi je oziroma nama je pomagala najti izhod iz določene situacije. Mogoče se bo tole slišala egoistično. Vsak človek MORA stati na svojih nogah. Ja vsak kdaj rabi še eno roko da ne pade, za kratek čas. Ramo za zjokat, za kratek čas. Hodit pa moramo sami. Ko enkrat trdno stojimo na svojih nogah, ko se sprejmemo take kot smo, z vsemi napakami, je vse lažje. Ker vsi imamo napake, jih delamo, se učimo iz njih. Ne smemo sebe obtoževati. Pač taki smo. Naslednjič pač naredimo bolje. Poslani smo bili na ta svet da se določene stvari naučimo. Pa lep pozdravček vsem. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dejan 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>... Vsak človek MORA stati na svojih nogah....... in hodit moramo sami.... Kar u redu, stara... Citiraj AOV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
STANKO 24. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 24. avgust 2005 ZAKAJ SEM SE SPLOH SPUSTIL V TO AFERO IN DREGANJE V PRETEKLOST. KOLIKO LJUDI SE LOČI IN NE OBEŠAJO NA VELIKI ZVON.ŽIVEL BOM DALJE KOT SE BOM PAČ ZNAŠEL, PRETEKLOST PA KAKRŠNA JE PAČ JE IN NAJBOLJE VSE POZABITI. ODGOVARJAL NE BOM VEČ, NE DA BI BEŽAL, AMPAK KER JE BREZ VEZE. ČE SE BOM SAM SEBI SMILIL IN ISKAL KRIVCE ZA MOJE OBNAŠANJE JE MOJA STVAR . ČE ŠE NISEM POGRUNTAL, PA ŠE BOM, ČE NE, BOM PA ŠE NAPREJ BLUZIL. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>ZAKAJ SEM SE SPLOH SPUSTIL V TO AFERO IN DREGANJE V PRETEKLOST. KOLIKO LJUDI SE LOČI IN NE OBEŠAJO NA VELIKI ZVON.ŽIVEL BOM DALJE KOT SE BOM PAČ ZNAŠEL, PRETEKLOST PA KAKRŠNA JE PAČ JE IN NAJBOLJE VSE POZABITI. ODGOVARJAL NE BOM VEČ, NE DA BI BEŽAL, AMPAK KER JE BREZ VEZE. ČE SE BOM SAM SEBI SMILIL IN ISKAL KRIVCE ZA MOJE OBNAŠANJE JE MOJA STVAR . ČE ŠE NISEM POGRUNTAL, PA ŠE BOM, ČE NE, BOM PA ŠE NAPREJ BLUZIL.ej vzemi si čas, potem pa pridi nazaj...sej so še druge teme na forumu, ki bi ti znale pomagat... pa preberi tisto knjigo, katero sem ti svetovala, boš videl, kakšen čudež si Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>ZAKAJ SEM SE SPLOH SPUSTIL V TO AFERO IN DREGANJE V PRETEKLOST. KOLIKO LJUDI SE LOČI IN NE OBEŠAJO NA VELIKI ZVON.ŽIVEL BOM DALJE KOT SE BOM PAČ ZNAŠEL, PRETEKLOST PA KAKRŠNA JE PAČ JE IN NAJBOLJE VSE POZABITI. ODGOVARJAL NE BOM VEČ, NE DA BI BEŽAL, AMPAK KER JE BREZ VEZE. ČE SE BOM SAM SEBI SMILIL IN ISKAL KRIVCE ZA MOJE OBNAŠANJE JE MOJA STVAR . ČE ŠE NISEM POGRUNTAL, PA ŠE BOM, ČE NE, BOM PA ŠE NAPREJ BLUZIL. Sedanjost je tanka črta ki se premika skozi časin ločuje preteklost od prihodnosti.Samo ti odločaš ali se boš plazil za njo ali pa pogumno stopal pred njo. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 kok ene teorije , STANKO, predlagam ti, da se še ti zasvojiš s sexom in bo stvar rešena Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 se pridružujem Sealu Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.