boter 23. januar 2011 Prijavi Deli 23. januar 2011 ja sej mene tudi potem križ boli ... kaj pa čem ... sem odvisen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 2. november 2012 Prijavi Deli 2. november 2012 DANES SEM NA TV GLEDAL ODDAJO Z DR.SANJO ROZMAN. UGOTOVIL SEM, DA JE ŽENA ZASVOJENA S SEKSOM. POROČENA SVA 25 LET, 2 SINA, JAZ (MOŽ) SEM ZDRAVLJEN ALKOHOLIK ?! SVA V POSTOPKU ZA LOČITEV. kAKO JO NAJ PRIPRAVIM DO ZDRAVLJENJA! Jaz sem skoraj ceeelo življenje mislil, da se to lahko dogaja Le Moškim, ... pa sem sedaj , po zadnjih letih, ob vse številnejših takih primerih že prepričan, da so tudi ženske žal podlegle tudi temu Problemu Človeštva . Je Pa nadvse Spodbudno, da se Tega Skritega problema Človeštva sploooh Zavedamo . Namreč, Najtežje se je boriti proti Skritim Sovražnikom . To so naše duševne Bolezni ki jih še skrivamo v svojih dušah . In To Bo v Prihodnosti Človeštva še kako Izpostavljeno, kajti Moralo Bo Biti Ozdravljeno, še pred Koncem prihajajoče Krize Človeštva Ki je Precej Povezena R A V N O - Z Tem . Težko verjeti , Toda - Res Je , ker se z tem ukvarjam že od začetka Tisočletja . Lep Ozdravljen Pozdrav vam želim vsemskupajtukajtamkaj . Boštjan + # ja sej mene tudi potem križ boli ... kaj pa čem ... sem odvisen Saj nisi edini , ... in - še bolj te bo bolelo, še kaj drugega, ne samo križ , ... sem probal to . Ma, tudi odvisnosti se da uspešno odstraniti-pozdraviti, le da je pot Težja . Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 11. november 2012 Prijavi Deli 11. november 2012 Žal smo vsi zasvojeni z sexom , ... Eni bolj , drugi spet manj . In, tisti, ki so bolj , se težje uprejo tem skušnjavam-pastem, ... Tisti ki so manj, pa se lažje uprejo tem pastem-skušnjavam . No, eni se sploh več ne upirajo , ker ne vedo , kako daleč v greh so zabredli . Tudi jaz se žal premalo upiram . Se bom moral še Bolj Potruditi Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.