cashy 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 take teme mislim, da še ni bilo, vsaj našel jo nisem v browserju. V Nomenju pri Bohinju je neka prijazna gospa organizirala otroške dneve, kjer so se nekaj dni zapored zbriali vaški otroci in spali skupaj pod šotori. Včeraj je bil v sklopu teh dni organiziran piknik, kamor je povabila tudi prijatelja, ki je obetaven mlad pevec, sam sem ga spremljal kot backvokalist in klaviaturist. Piknik je kljub kratki plohi odlično uspel, zbralo se je nekaj okoli 50 otrok in njihovih staršev, sladkarij, čevapov, kremšnit je bilo na pretek, igrali smo nogomet, odbojko. Takih luštnih navihančkov ne srečaš nikjer drugje Obiskali so nas tudi mali plesalci plesnega studia M (plesno mesto), predstavili nekaj koreografije, v Boh. Bistrici smo piknikarji obiskali zaključni nastop tabora plesne skupine M, kjer so nastopali tudi starejši v akrobatskem rock'n'rollu, electricu, hiphopu.Res obvladajo . Zvečer sva se predstavila s kolegom, odigrala nekaj repertoarja, otroc so naju (sploh kolega) občudovali, kot idola . Plačilo so bile pa slastne kremšnite... in obilo zabave ...in obljubljeni piknik enkrat v bližnji prihodnosti Vtis: ta mali so pravi biserčki , čestitke organizatorki za pogum in uspešno izvedbo tega projekta, ples se mi je malo bolj priljubil , sploh plesalke edino, kar sem pogrešal, je bila prisotnost luštnih vrstnic . bile so same deklice 25+ ali 16- :xx!: Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> bile so same deklice 25+ ali 16- :xx!: kaj pa je narobe z 25+ x!x to so ja Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 20. avgust 2005 hmmm, ja, vse so bile mamice Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 Ma to so najlepsa leta A ne mysti Mamica pr 25? Jaaaa, why not Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 20. avgust 2005 tiste 25+ so bile mamice, ki so otroke pripeljale na piknik in šotorit...razen ene, hčerka organizatorke, samo ona ima že fanta, nekega rally državnega prvaka (Miha Logar če je kdo že slišal zanj). Tistih akrobatskih plesalk se pa res ne bi branil, pa naj bo 30+ Sicer je pa tudi precej lunatk izredno krasnih deklic... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Tistih akrobatskih plesalk se pa res ne bi branil, pa naj bo 30+ ja Cashy, kaj bi pa počel z akrobatskimi plesalkami?? (akrobatsko sexal? ) hehe Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 20. avgust 2005 zakaj pa ne? veš, kolk je to dobr za kondicijo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 dej cashy...pust seala....blejc :xx!: ..OM... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 eto danes so pri nas šank "rock" :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 Kje so Šank Rock? KAJ DOGAJA KJE? Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 ruški letni oder :> jurti je pa janov plestenjak :>>>to se bo trlo lubic Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 jurti je pa janov plestenjak :>>>to se bo trlo lubic KJE? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 ruše :> selo pokraj maribora :> Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 Šment, predelč Ne morem ( no so se drugi razlogi) Uzivajte! http://www.mladina.si/projekti/duplerice/img/480x360/jan-plestenjak.jpg Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 20. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> dej cashy...pust seala....blejc :xx!: ..OM... hehe, aakhut, jest sm samo 3 kilometre stran od Bleda v Gorjah bi blo dobr soseda Seala in Principeso enkrat v živo spoznat, če bi bila kaka šansa Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 danes se bo šlo na bowling Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 Michelle hehehe kok sm se smejala zdejle ko sm tole fotko vidla ne morš Uh, družabni dogodki tolk jih je, moram premislit najprej preden bom kaj pisala Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe, aakhut, jest sm samo 3 kilometre stran od Bleda v Gorjah bi blo dobr soseda Seala in Principeso enkrat v živo spoznat, če bi bila kaka šansa gorjan so zhe fest ldje ejga....sam blejc bt... no..pa sej se ni sam odlochu za to... ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kje so Šank Rock? KAJ DOGAJA KJE? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> gorjan so zhe fest ldje ejga....sam blejc bt... no..pa sej se ni sam odlochu za to... ..OM.. da ti nau na bledu kej na glavo padl Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 kaj pa je narobe 16- Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 26. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 26. avgust 2005 hja, pri svojih letih nočem, da me obsodijo pedofilije Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>hja, pri svojih letih nočem, da me obsodijo pedofilije kok pa so tvoja leta? dej pozdrav jih, a boš? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 24. september 2005 Avtor Prijavi Deli 24. september 2005 mal zamujam z odgovorom, hehemoja leta so 22 Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.