Skoči na vsebino

družabni dogodki

cashy

Recommended Posts

take teme mislim, da še ni bilo, vsaj našel jo nisem v browserju.

V Nomenju pri Bohinju je neka prijazna gospa organizirala otroške dneve, kjer so se nekaj dni zapored zbriali vaški otroci in spali skupaj pod šotori. Včeraj je bil v sklopu teh dni organiziran piknik, kamor je povabila tudi prijatelja, ki je obetaven mlad pevec, sam sem ga spremljal kot backvokalist in klaviaturist.

Piknik je kljub kratki plohi odlično uspel, zbralo se je nekaj okoli 50 otrok in njihovih staršev, sladkarij, čevapov, kremšnit je bilo na pretek, igrali smo nogomet, odbojko. Takih luštnih navihančkov ne srečaš nikjer drugje x:o)x xDDx :2src:

Obiskali so nas tudi mali plesalci plesnega studia M (plesno mesto), predstavili nekaj koreografije, v Boh. Bistrici smo piknikarji obiskali zaključni nastop tabora plesne skupine M, kjer so nastopali tudi starejši v akrobatskem rock'n'rollu, electricu, hiphopu.

Res obvladajo :eek: x:px. Zvečer sva se predstavila s kolegom, odigrala nekaj repertoarja, otroc so naju (sploh kolega) občudovali, kot idola x;)x. Plačilo so bile pa slastne kremšnite... x:px in obilo zabave x8Dx ...in obljubljeni piknik enkrat v bližnji prihodnosti x:Dx

Vtis: ta mali so pravi biserčki :2src: , čestitke organizatorki za pogum in uspešno izvedbo tega projekta, ples se mi je malo bolj priljubil x:Ix, sploh plesalke xsrcx

edino, kar sem pogrešal, je bila prisotnost luštnih vrstnic x:o)x . bile so same deklice 25+ ali 16- :xx!:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...
Deli na socialnih omrežjih

tiste 25+ so bile mamice, ki so otroke pripeljale na piknik in šotorit...razen ene, hčerka organizatorke, samo ona ima že fanta, nekega rally državnega prvaka (Miha Logar če je kdo že slišal zanj).

Tistih akrobatskih plesalk se pa res ne bi branil, pa naj bo 30+ x:px

Sicer je pa tudi precej lunatk izredno krasnih deklic... :8):

Kje so Šank Rock?

KAJ DOGAJA KJE?

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

dej cashy...pust seala....blejc xnckrivx  :xx!:  x:Dx

..OM... x:Dx

hehe, aakhut, jest sm samo 3 kilometre stran od Bleda x:o)x v Gorjah x:Dx

bi blo dobr soseda Seala in Principeso enkrat v živo spoznat, če bi bila kaka šansa x;)x

Michelle :palec: hehehe kok sm se smejala zdejle ko sm tole fotko vidla x:Dx ne morš xDDx

Uh, družabni dogodki tolk jih je, moram premislit najprej preden bom kaj pisala x:)x x8Dx

Live and let live! Life is beautiful!!!!

<{POST_SNAPBACK}>hehe, aakhut, jest sm samo 3 kilometre stran od Bleda x:o)x v Gorjah x:Dx

bi blo dobr soseda Seala in Principeso enkrat v živo spoznat, če bi bila kaka šansa x;)x

:vragec:

gorjan so zhe fest ldje ejga....sam blejc bt... xrolleyesx

no..pa sej se ni sam odlochu za to... x:Dx x:Dx x:Dx

..OM.. :vio:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

• 4 weeks later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...