Skoči na vsebino

OSNOVNA ŠOLA DUHOVNIH VREDNOT

učenik

Recommended Posts

• Komentarji 174
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

no evo, zdej pa lažem xrolleyesx kok lohk VERUJETE v boga, ne VERJAMETE pa da je kej tajga možno....ka veš, mogoč bog vsako sredo ob pol šestih sestopi z nebes in spije z mano kavico, pa mal podebatirama o življensko pomembnih stvareh....kr poglej, čez 1800 pametnih stvari sm že napisala tule, ka misliš od kod je to prišlo x:o)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>no evo, zdej pa lažem xrolleyesx  kok lohk VERUJETE v boga, ne VERJAMETE pa da je kej tajga možno....ka veš, mogoč bog vsako sredo ob pol šestih sestopi z nebes in spije z mano kavico, pa mal podebatirama o življensko pomembnih stvareh....kr poglej, čez 1800 pametnih stvari sm že napisala tule, ka misliš od kod je to prišlo x:o)x

He, he ...

saj nč ne rečem, si prava klepetulja...he,he..

Kaj pa On prau?

AOV

<{POST_SNAPBACK}>vse sorte x:Dx  všeč so mu moje rože, pa sila trapasta vprašanja mu baje postavljam x:Dx

Veš, k men pa ponavad pridejo sama resna, visoka, močna bitja...

Čeprav pa morm reč, da je zjutraj med vajami prišel Tisti, katerega ime naj se nebi vnemar izgovarjalo...

Zato se že cel dan smejem...

AOV

Hvala vam vsem skupaj, avtorjem tehle zadnjih postov, sem se tko od srca nasmejala, seveda, vse je po nareku, kako pa naj bo, saj so tudi naši vodniki NAŠ ODSEV, KAKO PA BI DRGAČ RAZUMELI VSE SKUPAJ, HAHAHAHAHA.

Ja no Ebor, pa Silver, saj vesta ŽIVETI TUKAJ IN SEDAJ, SAJ JE LE TA TRENUTEK VSA VEČNOST.

A ni žalostno, ko jih toliko hodi po Zemlji, ki jih imata preteklost in strah pred prihodnostjo na daljincu, da so kot ohromljeni za ta trenutek. Res ni lahko nekomu firnke odgrnit, da bi videl, da zdajle sije sonce, še ta mu gre na živce, hahahahahaha

HVALA KER STE !!!

peace and love

Klinar

x:Dx x:o)x tole KLinar MI JE PA ZLO VŠEČ x:Xx

"A ni žalostno, ko jih toliko hodi po Zemlji, ki jih imata preteklost in strah pred prihodnostjo na daljincu, da so kot ohromljeni za ta trenutek. Res ni lahko nekomu firnke odgrnit, da bi videl, da zdajle sije sonce, še ta mu gre na živce, hahahahahaha

HVALA KER STE !!! "

x:o)x HVALA TEBI KER SI x:Xx xsrcx x;)x

a sem neduhovna ce so mi tecni vsi ti soncki in srcki, pac pa tud jaz, ko vidim lepoto v naravi, jo prepoznam in se nad njo tudi po predpisih navdusuujem (vendar z varcnejso uporabo sonckov)? x;)x xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Če bi bilo po moje, bi jih poslal v indijo v neko piramido, kjer je s pomojo slik napisan 10 (nekih vrst božjih zapovedi) zapovedi. in vsaka slika je tak zajebana da baje to šutudiraš gih enih 10 let, na koncu pa prideš ven s te piramide in za nagrado pa dobiš en super razgled xokx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

<{POST_SNAPBACK}>Če bi bilo po moje, bi jih poslal v indijo v neko piramido, kjer je s pomojo slik napisan 10 (nekih vrst božjih zapovedi) zapovedi. in vsaka slika je tak zajebana da baje to šutudiraš gih enih 10 let, na koncu pa prideš ven s te piramide in za nagrado pa dobiš en super razgled xokx

A prek agencije?

AOV

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...