učenik 25. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 25. avgust 2005 Pa po tvoje, a je mogoče, da je Lorber res pisu po Božjem nareku? Kaj se ti zdi? A to ni možn? ja tut to je možn Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dejan 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>[... pri ničemur nemoremo biti 100% ...A s prepričan v to izjavo? Citiraj AOV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 ja ja sej tud z men se pogovarja, kar napišem tule je po njegovem nareku.......zdej pa naj gdo reče da si zmišljujem č upa Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dejan 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja ja sej tud z men se pogovarja, kar napišem tule je po njegovem nareku.......zdej pa naj gdo reče da si zmišljujem č upa Ja, prav pošteno sem se nasmejal... Hvala Citiraj AOV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dejan 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja ja sej tud z men se pogovarja, kar napišem tule je po njegovem nareku.......zdej pa naj gdo reče da si zmišljujem č upa Daj poglej sem...http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...50entry516256 Citiraj AOV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 no evo, zdej pa lažem kok lohk VERUJETE v boga, ne VERJAMETE pa da je kej tajga možno....ka veš, mogoč bog vsako sredo ob pol šestih sestopi z nebes in spije z mano kavico, pa mal podebatirama o življensko pomembnih stvareh....kr poglej, čez 1800 pametnih stvari sm že napisala tule, ka misliš od kod je to prišlo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dejan 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>no evo, zdej pa lažem kok lohk VERUJETE v boga, ne VERJAMETE pa da je kej tajga možno....ka veš, mogoč bog vsako sredo ob pol šestih sestopi z nebes in spije z mano kavico, pa mal podebatirama o življensko pomembnih stvareh....kr poglej, čez 1800 pametnih stvari sm že napisala tule, ka misliš od kod je to prišlo He, he ...saj nč ne rečem, si prava klepetulja...he,he..Kaj pa On prau? Citiraj AOV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 vse sorte všeč so mu moje rože, pa sila trapasta vprašanja mu baje postavljam Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dejan 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>vse sorte všeč so mu moje rože, pa sila trapasta vprašanja mu baje postavljam HA,HA,HA...To je bil smeh iz srca... Citiraj AOV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja Ebor.. ..s tem se pa zelo strinjam , še posebno z zadnjim odstavkom . Živet je treba zaradi sebe in ne zaradi drugih, sploh pa ne drugim navkljub... . Če si tako mislil... Ja Silver tako sem mislil..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dejan 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>vse sorte všeč so mu moje rože, pa sila trapasta vprašanja mu baje postavljam Veš, k men pa ponavad pridejo sama resna, visoka, močna bitja...Čeprav pa morm reč, da je zjutraj med vajami prišel Tisti, katerega ime naj se nebi vnemar izgovarjalo...Zato se že cel dan smejem... Citiraj AOV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Veš, k men pa ponavad pridejo sama resna, visoka, močna bitja.... nemci .......dursovci ........komunalci ...........rokometaši Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dejan 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>nemci .......dursovci ........komunalci ...........rokometaši he,he... Citiraj AOV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Meni je itak dbest Klinarca! Men tud Marsa, Klinarca je naše gore list, zato ma še tolk pristnga, tistga tapravga v seb. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Hvala vam vsem skupaj, avtorjem tehle zadnjih postov, sem se tko od srca nasmejala, seveda, vse je po nareku, kako pa naj bo, saj so tudi naši vodniki NAŠ ODSEV, KAKO PA BI DRGAČ RAZUMELI VSE SKUPAJ, HAHAHAHAHA. Ja no Ebor, pa Silver, saj vesta ŽIVETI TUKAJ IN SEDAJ, SAJ JE LE TA TRENUTEK VSA VEČNOST. A ni žalostno, ko jih toliko hodi po Zemlji, ki jih imata preteklost in strah pred prihodnostjo na daljincu, da so kot ohromljeni za ta trenutek. Res ni lahko nekomu firnke odgrnit, da bi videl, da zdajle sije sonce, še ta mu gre na živce, hahahahahaha HVALA KER STE !!! Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 ni zakej, gospa Klinar, pa še kdaj....(bomo) Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 tole KLinar MI JE PA ZLO VŠEČ "A ni žalostno, ko jih toliko hodi po Zemlji, ki jih imata preteklost in strah pred prihodnostjo na daljincu, da so kot ohromljeni za ta trenutek. Res ni lahko nekomu firnke odgrnit, da bi videl, da zdajle sije sonce, še ta mu gre na živce, hahahahahaha HVALA KER STE !!! " HVALA TEBI KER SI Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 a sem neduhovna ce so mi tecni vsi ti soncki in srcki, pac pa tud jaz, ko vidim lepoto v naravi, jo prepoznam in se nad njo tudi po predpisih navdusuujem (vendar z varcnejso uporabo sonckov)? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 ja valda....sram naj te bo xrosex tkole.... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 sloh nism vedla da obstaja tolk teh pocukranih smajlijev.....sej spolh ne vem za kero stvar kerga uporabit Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 pejt se mal ucit v poljubcke! - na enega poznanega Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 bom raj butl celo živlene Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Če bi bilo po moje, bi jih poslal v indijo v neko piramido, kjer je s pomojo slik napisan 10 (nekih vrst božjih zapovedi) zapovedi. in vsaka slika je tak zajebana da baje to šutudiraš gih enih 10 let, na koncu pa prideš ven s te piramide in za nagrado pa dobiš en super razgled Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dejan 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če bi bilo po moje, bi jih poslal v indijo v neko piramido, kjer je s pomojo slik napisan 10 (nekih vrst božjih zapovedi) zapovedi. in vsaka slika je tak zajebana da baje to šutudiraš gih enih 10 let, na koncu pa prideš ven s te piramide in za nagrado pa dobiš en super razgled A prek agencije? Citiraj AOV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.