Skoči na vsebino

OSNOVNA ŠOLA DUHOVNIH VREDNOT

učenik

Recommended Posts

Če želimo udejanjati ljubezen in sočutje, je sovražnik eden najpomembnejših učiteljev. Brez sovražnika ne moremo vaditi strpnosti, prav tako brez strpnosti ne moremo zgraditi trdnih temeljev sočutja. Zatorej, da bi lahko udejanjali sočutje, potrebujemo sovražnika.

Ni zrasla na mojem zelniku, mi je pa blizu xsrcx .

xrosex

"Ljubezen ja stanje Bitja.

Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.

Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.

Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike."

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 174
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Sorry, emanuel, Lorber, pa taki teksti ala Lorber je to meni mimo koša

Ljubezen, sočutje, usmiljenje, sprejemanje, razumevanje, ...... so tebi, po tem kar tule izvajaš res španska vas. Pa saj vedno pravim, da smo ljudje kot ptički, res je lepo, ko se človek zave, v katero jato sodi.

Pa lep dan naj se ti naredi, meni se je že.

Moja svetost  te blagoslavlja emanuel, naj ti žarek moje svetlobe osvetli tisto, kar pač ne sprejemaš.

Kaj je mim koš, lahko govoriš za sebe, ne pa tko na splošno, za vse. Po moje pač ne moreš ocent, kakšen pomen ima kaj. Sem jest bol toleranten, si vsakdo kje najde kaj zase. Nič ni menčist mem koša, tko kot teb.

Razen tega še nis razložila:

" da zdej že tudi v sebi čutiš, kdo govori iz srca in kdo iz možgan, to nekaterim ne bo nikoli dano, ker ne vedo, zakaj srce imamo."

-kako TI VEŠ, kaj nekaterim ne bo nikoli dano :eek: ? Kako pa TI TO VEŠ, kako moreš to trdit?

Pa še preden to razložiš, že pišeš o;

"Ljubezen, sočutje, usmiljenje, sprejemanje, razumevanje, ...... so tebi, po tem kar tule izvajaš res španska vas."

A ti moram pustit, da vse poteptaš, ker maš bol podporo na tem forumu? Da bom s tem pokazu "Ljubezen, sočutje, usmiljenje, sprejemanje, razumevanje", kot ti razumeš. Nism baš opazu, da si mela kaj razumevanja za tist, kar sem napisu. Imam občutek, da ti je blo zlo moteč, čeprav sploh ne vem zakaj. Nekako kot da želiš tud druge prepričat, naj tega ne berejo. Pa ves čas se zgovarjaš, kolk da vas je.

Orli pa ne letajo v jatah, bol posamično.

Bi mi blo pa bol všeč, da mi namesto blagoslova tvoje svetlosti raj daš mal miru, in se baš brez veze ne vtikaš v to, kar napišem, in ne vodiš ene kampanije prot branju mojih postov. Če je to možn, plis. Pa da se mal posvetiš temu, kar ti ne sprejemaš, namest da se obremenjuješ s tem, kar jest kao ne sprejemam.

Pa Božja beseda naj ti bo resnični blagoslov

Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali,

da je samo ena čreda, in samo en pastir.

Bi mi blo pa bol všeč, da mi namesto blagoslova tvoje svetlosti raj daš mal miru, in se baš brez veze ne vtikaš v to, kar napišem, in ne vodiš ene kampanije prot branju mojih postov. Če je to možn, plis. Pa da se mal posvetiš temu, kar ti ne sprejemaš, namest da se obremenjuješ s tem, kar jest kao ne sprejemam.

:palec: x;)x xDDx

peace and love

Klinar

<{POST_SNAPBACK}>Kaj je mim koš, lahko govoriš za sebe, ne pa tko na splošno, za vse. Po moje pač ne moreš ocent, kakšen pomen ima kaj. Sem jest bol toleranten, si vsakdo kje najde kaj zase. Nič ni menčist mem koša, tko kot teb.

Razen tega še nis razložila:

" da zdej že tudi v sebi čutiš, kdo govori iz srca in kdo iz možgan, to nekaterim ne bo nikoli dano, ker ne vedo, zakaj srce imamo."

-kako TI VEŠ, kaj nekaterim ne bo nikoli dano :eek: ? Kako pa TI TO VEŠ, kako moreš to trdit?

Pa še preden to razložiš, že pišeš o;

"Ljubezen, sočutje, usmiljenje, sprejemanje, razumevanje, ...... so tebi, po tem kar tule izvajaš res španska vas."

A ti moram pustit, da vse poteptaš, ker maš bol podporo na tem forumu? Da bom s tem pokazu "Ljubezen, sočutje, usmiljenje, sprejemanje, razumevanje", kot ti razumeš. Nism baš opazu, da si mela kaj razumevanja za tist, kar sem napisu. Imam občutek, da ti je blo zlo moteč, čeprav sploh ne vem zakaj. Nekako kot da želiš tud druge prepričat, naj tega ne berejo. Pa ves čas se zgovarjaš, kolk da vas je.

Orli pa ne letajo v jatah, bol posamično.

Eh Emanuel lej takšen pač si kakršen si... sej si čist uredu, sam če lohka, dam pripombo al nasvet... ne smeš si tolk k srcu gnat kaj drugi mislijo o teb, ker pol ne boš več tisto kar si, kajne...

Pa sam še to noben ne more nobenga prepričat, da nebi bral tvojih prispevkov, prej bi rekel, da ti Klinarjeva reklamo dela.... si predstavljaš, da bi te ignorirala.. hmm ali bi v tem primeru sploh še kaj pisal? Saj veš tisto....iz marketinga... važno je da se čimveč govori o nečem... recimo poglej zdaj Piko Božič...se mi zdi, da je rabla eno tako zadevo, ker jo nekaj časa ni bilo nikjer, kajne..... ali pa 11 september.... kdo je več koristi potegnil? "Teroristi" (hmmm le kdo so ti teroristi...) ali Buš? Na zdaj mečem tu ene primere brez repa in glave, a mislim, da si dovolj prebrisan in veš kaj sem hotel povedat, kajne...

men tud... :)

mene ki nisem tolk not v tejle debati, itak kar mal tko zabava. ;) :P

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x!x x!x x!x

Jest sm sicer še novinka na tem forumu, ampak bi se pa čist strinjala z Eborjem - negativna reklama je ful učinkovita. Več oslarij nardiš, bl se te folk zapomn in o teb diskutira. A ni to žalostn? Spregledamo pa tiste, k so ustvarl kej dobrga! Mogoče zato, ker so se s tem dvignl na višjo raven, mi smo pa še kr nek tle spodej, pol pa lajamo gor nanga iz foušije, k nas je presegu! Kdor pa dela oslarije, nam je pa že bl podoben - torej, potreplamo ga po ram pa občudujemo, kt de je negov dosežek svetoven, tko kt naš, k je nikakav! x!x x!x x!x

<{POST_SNAPBACK}>Kdor pa dela oslarije, nam je pa že bl podoben - torej, potreplamo ga po ram pa občudujemo, kt de je negov dosežek svetoven, tko kt naš, k je nikakav!  x!x x!x  x!x

x:Dx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>x!x  x!x  x!x

Jest sm sicer še novinka na tem forumu, ampak bi se pa čist strinjala z Eborjem - negativna reklama je ful učinkovita. Več oslarij nardiš, bl se te folk zapomn in o teb diskutira. A ni to žalostn? Spregledamo pa tiste, k so ustvarl kej dobrga! Mogoče zato, ker so se s tem dvignl na višjo raven, mi smo pa še kr nek tle spodej, pol pa lajamo gor nanga iz foušije, k nas je presegu! Kdor pa dela oslarije, nam je pa že bl podoben - torej, potreplamo ga po ram pa občudujemo, kt de je negov dosežek svetoven, tko kt naš, k je nikakav!  x!x x!x  x!x

Ja res Emily.... :palec: :2src: x:Dx x:)x x^x

Jaz sem tudi bolj frišen... hehehehehehe dejma jim malo svežega vetra...a?

Hmmm a sem se nauču tele znakce dat zraven... (sicer itak ne vem kaj pomenijo... ampak...hehehe...)

<{POST_SNAPBACK}>Ja res Emily.... :palec:  :2src:  x:Dx  x:)x  x^x

Jaz sem tudi bolj frišen... hehehehehehe dejma jim malo svežega vetra...a?

Hmmm a sem se nauču tele znakce dat zraven... (sicer itak ne vem kaj pomenijo... ampak...hehehe...)

Ja, Ebor, dejva še kej pohvalt, ne sam tadlat! Ti res deluješ kt tvoja slikca pod imenom - samo sonce te je! Tist tvoj hehehe... je pa sploh posrečen. A je to tvoj zaščitni znak?

<{POST_SNAPBACK}>Ja, Ebor, dejva še kej pohvalt, ne sam tadlat! Ti res deluješ kt tvoja slikca pod imenom - samo sonce te je! Tist tvoj hehehe...  je pa sploh posrečen. A je to tvoj zaščitni znak?

Ja veš, tisto hahahaha je moj zaščitni znak, pa tudi od srca je, res se dostikrat smejem, kot en otrok.... se mi pa to da napišem "hehehehehe" zdi dosti bolj pristno kot , da dodam znak (se oproščam tistim, ki se izražajo s smeškoti.. to je pač moje mnenje...)

Drugače pa ja, tale forum je res lušten (evo že hvalim), jaz sem, odkar ga obiskujem doživel že kar veliko lepih trenutkov, bilo je smeha, bilo je resnih misli, ki so mi dale mislit, ki so me opozorile na nekatere stvari, o katerih mogoče tudi nebi nikoli razmišljal... skratka čutim veliko pozitivnega tu...

Upam, da se boš tudi ti dobro počutila in tudi kaj "odnesla" in "prinesla"... Zato kar pogumno Emily....

<{POST_SNAPBACK}>Ja veš, tisto hahahaha je moj zaščitni znak, pa tudi od srca je, res se dostikrat smejem, kot en otrok.... se mi pa to da napišem "hehehehehe" zdi dosti bolj pristno kot , da dodam znak (se oproščam tistim, ki se izražajo s smeškoti.. to je pač moje mnenje...)

Drugače pa ja, tale forum je res lušten (evo že hvalim), jaz sem, odkar ga obiskujem doživel že kar veliko lepih trenutkov, bilo je smeha, bilo je resnih misli, ki so mi dale mislit, ki so me opozorile na nekatere stvari, o katerih mogoče tudi nebi nikoli razmišljal... skratka čutim veliko pozitivnega tu...

Upam, da se boš tudi ti dobro počutila in tudi kaj "odnesla" in "prinesla"... Zato kar pogumno Emily....

Iz tvojih ust v božja ušesa x:Dx x:Dx x:Dx

Hmm kako sem te začutu Marsa... sem že prejle hotu opozorit Emilly, da naju boš zdele na čat poslala.. ja sej bom nehal.... obljubim...(sploh pa ker sem prejle prebral, da maš tudi opcijo ban v svojih rokah... oki... dost je bilo šale za danes....)

<{POST_SNAPBACK}>Hmm kako sem te začutu Marsa... sem že prejle hotu opozorit Emilly, da naju boš zdele na čat poslala.. ja sej bom nehal.... obljubim...(sploh pa ker sem prejle prebral, da maš tudi opcijo ban v svojih rokah... oki... dost je bilo šale za danes....)

...he,he...

..nis sam ti cutu marse...

...he,he...

AOV

no vidis bravo, ko sem pomislila, da si rekel, da ne ves kaj 'znakci' pomenijo, pa me je prav zanimal, ce ti bo moj namig kak klik naredil al ne. ;) :P

opcija benanja?

dobr da jo mam jaz. xyesx x;)x

Dejan tud? xDDx :palec:

No fino, pol se stekamo, upam da me boste drugic 'zaslutl' se predn me boste 'zacutl'. :D

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Kolega...

...Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali,

da je samo ena čreda, in samo en pastir....

Ko bodo nehal glodat temno skorjo, in bodo raje našli svetlo bistvo.

Ko bodo pod debelim prahom ceremonialnosti in inštitucionalnosti našli čisto zlato.

Ko bodo razumel, da se za debelimi zidovi teme skriva pra-vir vse svetlobe, svetloba sama, in bodo nehal iskat razdrobljene delčke.

Ko bo vso Zemljo obsijala svetloba, in bo tema skrita edino še v najglobjih globelih, in teme skorajda ne bo več.

Ma, še žal jim bo, da so taki z mano :o|o: , da me skoz kritizirajo.

Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali,

da je samo ena čreda, in samo en pastir.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...