emanuel 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Me veseli, da nis preveč jezna name Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 So učenci rekli učitelju, da se ljudje spotikajo nad njim. Prav, je dejal, potem naj se pa še spotaknejo in padejo. In mnogi so se spotaknili in padli. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa sam še to noben ne more nobenga prepričat, da nebi bral tvojih prispevkov, prej bi rekel, da ti Klinarjeva reklamo dela.. Aja, bralnost mi je padla, pa je Božja modrost obudila Klinarjevo, da me je mal kritizirala, da se mi je bralnost povečala . Sevede, jasn Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}><{POST_SNAPBACK}>Orli pa ne letajo v jatah, bol posamično. jst sm pa enkrat videl 5 orlov na kupi Pa kdaj se mal zberejo v manjšo skupino, drugač so pa bol individualisti Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 27. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 27. avgust 2005 ja sej vem ampak veš kok je blo to lepo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>men je pa všeč ker je Emanuel nekaj spet iz sebe napisal, pe čeprav iz jeze... Hm , no ja, saj veš, niti strelci nismo absolutno popolni Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 pih. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jadas 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 Takole bi rekla. Osnovna šola duhovnih vrednot sama po sebi se najbrž ne bo uveljavila. Razen morda kot izbirni predmeti. Pa ne bi bilo slabo. Čeprav imam spet pomisleke, kajti tisto, kar se "pridiga" ni dobro. Recimo med kriminalci so mnogi tudi verni. Vera je sicer zelo raztegljiva, od veroizpovedi pa do različnih pojmovanj. Torej je bistvo v podajanju. Taki predmeti bi se morali poučevati v naravi kolikor je je še ostalo, na osnovi izkušnje. Recimo kot taborjenja z določeno vsebino.V tak tabor bi dala svoje otroke, nenazadnje bi šla še sama. Gotovo bi se naučila marsikaj novega. To bi bilo moje mnenje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Takole bi rekla. Osnovna šola duhovnih vrednot sama po sebi se najbrž ne bo uveljavila. Razen morda kot izbirni predmeti. Pa ne bi bilo slabo. Čeprav imam spet pomisleke, kajti tisto, kar se "pridiga" ni dobro. Recimo med kriminalci so mnogi tudi verni. Vera je sicer zelo raztegljiva, od veroizpovedi pa do različnih pojmovanj. Torej je bistvo v podajanju. Taki predmeti bi se morali poučevati v naravi kolikor je je še ostalo, na osnovi izkušnje. Recimo kot taborjenja z določeno vsebino.V tak tabor bi dala svoje otroke, nenazadnje bi šla še sama. Gotovo bi se naučila marsikaj novega. To bi bilo moje mnenje. Ja se strinjam, definitivno bi moralao bit nekaj (hmm samo, da ne bo zdaj kdo na kake komune pomislil.. hehehhee) v tem smislu, da bi moral "živet" z ljudmi, recimo, da je kot ena taka skupnost, kot so taborniki, da si nekako povezan vpleten tudi v življenje drugih.... v bistvu se mi zdi, da gre v današnjem času bolj za problem individualizma, da je tu srž problema... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>... Čeprav imam spet pomisleke, kajti tisto, kar se "pridiga" ni dobro. ...... Taki predmeti bi se morali poučevati v naravi kolikor je je še ostalo, na osnovi izkušnje. Recimo kot taborjenja z določeno vsebino.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jadas 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 Hvala za odobravanje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 ah malenkost, saj se strinjam tud z ostalim, sam to sem hotla spesl poudarit, ker se mi zdi zlo ok, tole s taborom. Nekoc sem gledala eno oddajo zelo zanimivo, ko so mladi ljudje taboril, se kregal vmes, imeli ovire, moral skup stopit, zaloge skupne, pa vse taksno... na konc so jokal, pa se jaz mal zraven. - zlo sem si zapomnila to... se mi zdi super ideja. Tisto pa itak - o pridiganju. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>ah malenkost, saj se strinjam tud z ostalim, sam to sem hotla spesl poudarit, ker se mi zdi zlo ok, tole s taborom. Nekoc sem gledala eno oddajo zelo zanimivo, ko so mladi ljudje taboril, se kregal vmes, imeli ovire, moral skup stopit, zaloge skupne, pa vse taksno... na konc so jokal, pa se jaz mal zraven. - zlo sem si zapomnila to... se mi zdi super ideja. Tisto pa itak - o pridiganju. Ja, da se krepi tudi kolektivni duh in tisto, da so odvisni drug od drugega... in , da spoznajo, da se koneckoncev tudi lahko zanesejo drug na drugega... no, da tudi spoznajo, da se sploh lahko na koga .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 ves kok je bla fajn oddaja... sem tko povrsno napisala ... nimam casa tolk nalozhit o tem pa ne da se mi, mal sem pa tud pozabila, je ze rpecej dolgo odkar sem to gledala.to je bila prav tko, nekaksna kao shola zivljenja al pa kaj tacga... prav spesl tak program...recimo so vsi moral cez eno oviro splezat in ena pa da ne in ne... in pol kako, ji pomagal, se skregal zraven in vse.pa tolk in tolk je blo hrane za tolk in tolk dni, na vsakega je prislo tolk in tolk...in eni, ki so bli skoz lacni ( ), so ze kar takoj pojedli svoje zaloge oz. vec... potem pa kako s tem hendlat pol...ja, tega skupinskega duha so krepil...eni so mislili da bo sam avantura tkole mal, prezivetje v naravi, je blo pa se vse kaj druzga...prav take drame skor mal, ker so bli tud zmatrani in siti drug drugega, pa v onih pogojih pa tko...se zgrupiral... na tabore razdelil.... vse zivo je bilo...no saj pravim, na koncu so se pa objemal in bli srecni in vsi obogateni s temle...in priznali nekateri, da kaksni egoisti so bli, pa scrkljanezhi....prav tko zlo custveno je bilo.In poucno. Ja, en gram praxe odtehta tone teorije. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 o sem se na nekaj spomnila, dobro sej ne spada glih v to temo, ampak sem bila na shodu pionirčkov v Srbiji in smo mulci stari pih tam 12 let morali kao pošto kot kurirčki prenest čez vse kontrole... ma kako smo uživali in se dopolnjevali, enotno delovali, najšibkejši je izpadel najmočnejši... ja bili smo tim in normalno da smo tisti košček papirja prinesli na cilj (papriček je bil zrolan tam kjer je vrvica od anoraka ... pa recimo stražo sem imela z enim Albancem - 8 ur nekje v gozdu... sva učila štet en drugega in spoznavala kulturo... ja zanimivo... bog ve, če so vsi še živi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jadas 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 Ja men je pa žal, da nisem šla med tabornike, ko je za to bil še čas. Ampak saj imam drugih izkušenj dost; je pa res, tisto kar prebereš si zapomniš petino ali celo manj, tisto kar še slišiš si zapomniš tretjino, tisto kar še vidiš, polovico, tisto kar izkusiš, ne pozabiš nikoli. Razen, če pride do ne bodi je treba, izgube spomina. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 meni pa ne bi blo zal, tudi ce ne bi bla tist cajt ko sem bila.se nisva razumeli z vodnico.res da sem tud jaz naporen clovek, sam sem pa tud cist kolektivc (in v osnovni se mi se ni tolk trgal, bila odlicnjakinja pa tko, tko da nisem bila kak neprilagojenezh totalni, bila sem pa sam pac mal posebna, najbrz).finta je bla pa ta, da me ne more pusy ucit prezivetja v naravi. to zame ni tabornik, kar je bila ona vodnica...pa se potuhnjena z nic lepim znacajem.hvala lepa.sem jaz 'tabornike' mela pol po svoje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 No jas pa mislim, da če človeštvo resnično želi napredovati kot to pravi veliko ljudi, bi morali uveljaviti OSNOVNOŠOLO DUHOVNIH VREDNOT čeprav bi morali spremeniti ves predmetnik in vse, mislim da bi se splačalo me pa zanima : kaj bi bili predmeti?: kako bi potekalo poučevanje?: kaj bi s tem dosegli in tako naprej...no jaz bi k predmetom dal : poštenje, odgovornost, duhovnost, osebna rast, itd. Dragi prijatelj, čemu bi se smejali? Žal pa ni moč vzpostaviti sistema institucionaliziranega sistema duhovnih vrednot. Za pripadnika islama so duhovne vrednote nekaj drugega, kot za Hindujca. Nadalje je tukaj množica novodobnih psihobioXY - vnebovzetih svamijev ipd. ljudekov. Osnovna vzgojna celica mora pak biti družina. Ta mora mlademu ljudu dati "nagon" za iskanjem duhovnega smisla. A žal tega v veliki večini ne počne. Daš mulcu ali muli keš ter ga zapodiš na cesto, da te ne moti med gledanjem TV. Žal tako deluje veliko naših družin in rezultati so, kakršni pač so. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jadas 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 Saj vem, da kakor se obrnem imam "rit zmeraj zadej", tko bi rekla moja mama. Vsaka stvar ima dobre in slabe strani. Samo na nas je ali bomo videli in si zapomnili tiste dobre ali slabe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saj vem, da kakor se obrnem imam "rit zmeraj zadej", tko bi rekla moja mama tud moja. ja, osebno sem za DOBRE. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jadas 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 Daš mulcu ali muli keš ter ga zapodiš na cesto, da te ne moti med gledanjem TV. Žal tako deluje veliko naših družin in rezultati so, kakršni pač so. Točn tko. Žalostn. Če pogledam nazaj se vse skupaj začne z velikim tehnološkim napredkom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>meni pa ne bi blo zal, tudi ce ne bi bla tist cajt ko sem bila.se nisva razumeli z vodnico.res da sem tud jaz naporen clovek, sam sem pa tud cist kolektivc (in v osnovni se mi se ni tolk trgal, bila odlicnjakinja pa tko, tko da nisem bila kak neprilagojenezh totalni, bila sem pa sam pac mal posebna, najbrz).finta je bla pa ta, da me ne more pusy ucit prezivetja v naravi. to zame ni tabornik, kar je bila ona vodnica...pa se potuhnjena z nic lepim znacajem.hvala lepa.sem jaz 'tabornike' mela pol po svoje. Hmm ker odred si pa bila? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 saj ni vazno, povedala bi, ce bi lohk pohvalila, tako je pa itak ze pase' in cist vseeno.redko se o kom izrazim da je potuhnjen... in mi ni do kazanja s prstom, to sem povedala v kontextu in kako jaz jemljem - da naj enih lastnosti pac clovek, ki vodi, ne bi imel oz. pol se ne moreva pogovarjat, ker moram spostovat cloveka ki me uci oz. vodi.ce ne, ne gre. jaz ne kupim sam naziva, obleke al whatever.tko da sory, ker nisem odgovorila na tvoje neskodljivo vprasanje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>saj ni vazno, povedala bi, ce bi lohk pohvalila, tako je pa itak ze pase' in cist vseeno.redko se o kom izrazim da je potuhnjen... in mi ni do kazanja s prstom, to sem povedala v kontextu in kako jaz jemljem - da naj enih lastnosti pac clovek, ki vodi, ne bi imel oz. pol se ne moreva pogovarjat, ker moram spostovat cloveka ki me uci oz. vodi.ce ne, ne gre. jaz ne kupim sam naziva, obleke al whatever.tko da sory, ker nisem odgovorila na tvoje neskodljivo vprasanje. Pač nisi sej ne bom podlegel zaradi tega, kajne.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 Če pogledam nazaj se vse skupaj začne z velikim tehnološkim napredkom.No, ni kriv tehnološki napredek, temveč ljudje. Privzeti položaj vsakogar je linija najmanjšega odpora. Tehnologija je od nekdaj služila tudi lenobi. Zakaj bi se mučil, če lahko samo kliknem na gumb... Kolesa zgodovine se ne da vrteti nazaj, a lahko se vzgaja. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.