Skoči na vsebino

sanje videnja?!?

princeza

Recommended Posts

Grozne sanje sem imela danes, sanjala sem, da sem iz balkona hiše videla kako sta se na travnik pred gozdom pripeljala dva avtomobila, ven so stopili ljudje s puškami in bili tako glasni, da se je jasno slišalo, da gredo v gozd na lov. To me je tako bolelo, da sem

sklicala neke ljudi, če jih lahko ustavimo, ker je podlo, nizkotno in sploh ne nejdem besed kako bi to opisala, da gre nekdo zaradi čistega užitka streljat nežne, nedolžne živali. Ko sem želela dopovedati tem ljudem, ki bi jih lahko ustavili, saj so bili neki varuhi in sem bila popolnoma na robu obupa, ker se nihče ni kaj dosti zmenil za moje prošnje in sem se sama odpravila za njimi sem slišala iz gozda grozovit pok. Padla sem v jok in se zbudila.

Verjetno ni treba posebej povdarit, da sem vstala iz postelje kot cunja.

Komaj sem se malo spravila k sebi, ko pozvonita starša in v prvih petih minutah mi oče pove, da sta bila z mamo ravnokar bila v gozdu ker sta nabirala gobe in da sta na tleh videla ustreljeno srnico!!!?? Nekdo jo je enostavno ustrelil in pustil ležati na tleh.

Brez besed sem ga gledala in nisem vedela kaj me je doletelo. Ponavadi mi takšnih zadev niti ne pove, ker ve da me full prizadanejo in imam potem večno v glavi te grozne prizore, vendar pa mi tokrat iz nekega razloga je povedal.

Mogla sem to zgodbo delit z vami, ker mi pravzaprav še vedno ni jasno, kaj se dogaja? .......sem pa še vedno polna žalosti, nerazložljivih občutkov in nenavadne energije?!?

Deli na socialnih omrežjih

dala sem jo sem zaradi tega, ker se mi ne zdijo navadne sanje in sem jih že hotle dati pod nenavadno pa sem si premislila. No če meniš da bi mogle bit pod sanje, mi povej kako se to naredi ali mora zdaj to Marsa storit? Meni je vseeno pod kaj so, tko da se lahko tudi prestavijo. Važno mi je, da sem nekomu povedala. xvrtcx

<{POST_SNAPBACK}>Relax, to ni nic takega,  samo sanje.

Zakaj bi bila polna zalosti in nerazlozljivih obcutkov...???

Vse ustvarjas sama v svoji glavi

xDDx

......ja ker ponavadi ne sanjam nekaj, kar se dejansko je zgodilo. Če npr. nekdo sanja da leti, so to res sanje, ker dejansko ne poleti čez dve uri. Verjetno imam te občutke, ker sem sanjala z občutkom in ugotovila, da sanje niso bile le sanje.

cist ql, da si odprla to temo (z moje strani) x:)x :palec:

v temi moje sanje, so tko kaj se ti sanja pa pol razlaga in to je to... tole pa lih ne spada notr, al ja x?x jao js pa verjamem, da se lahko zbudis poln nezarumljivih obcutkov, pa ceprav je samo vse v glavi, milslih... princeza priblizno tko kot se je tebi sanjal se je ze meni tudi... sam drugace, ni bilo nobenega mrtvega x;)x fulll zalostna in izdana sem se zbudila, ko sem pomislila na eno prijateljico, kaj tocn se mi je sanjal se pa nism spomnila, razn obcutki so ostali...pa me je se tisti dopoldan klicala in se mi sploh ni dal menit z njo, prav nekaksen zamerljiv felling in sam zaradi sanj! prav vprasala me je po telefonu, ce sem kaj jezna nanjo ali kaj? pa ne, ne sam cudne sanje sem mela in se mi ne lub o tem govorit... ja kakorkoli ze... ni se mi dal menit z njo... se tisti popoldan sem pa zvedla, kaksne neresnicne stvari okol govori... pravzaprav sem bila cist pravicno jezna nanjo :sori:

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Meni se tema tudi zdi kul, kar ni kul je zgolj to, da se ljudem ne dogajajo ravno vsak dan "jasnovidne sanje" oziroma se jim sploh ne, zato tudi komentarjev ni :sori:

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Vse dni od prvega dne naprej so prvi vidci doživljali videnje dneva, ko se je pričel prvi dan v katerem so vidci videli.

In sedaj gremo lahko na kavo. :flowerface:

Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno.

• 7 months later...

ja, sanje videnja.... men se dogaja, da se sanje delno uresničujejo oz. njihovo bistvo ostane enako v resnici

no, sanjalo se mi je neke noči na nedeljo, da bo drugo jutro crknil moj računalnik, ko ga bom vklopla... in posledično bo zmanjkalo elektrike... Zjutraj sem vstala vsa brez skrbi in pogledala na računalnik, če se je film, ki ga želim videt, naložil... kliknem na film, pogledam, da je v redu,....cuf... zmanjka elektrike... res da ni povsem isto, ampak je nekaj podobnega, kot v sanjah! in to se mi ni zgodilo prvič. nekoč se mi je sanjalo da moje prijateljice ne bo v šolo, potem pa, da je v šoli nekako vseeno bila, čeprav nekako pozneje, kot jaz... drug dan je ta ista sošolka zamudila v razred... prav zasmejala sem se!

ampak tega me je strah, bojim se sanj, ko se komu kaj zgodi, potem pa čez dan s strahom čakam kakšne slabe novice...

Each atom sings to me

"set me free

from chains of the physical"

Grozne sanje sem imela danes, sanjala sem, da sem iz balkona hiše videla kako sta se na travnik pred gozdom pripeljala dva avtomobila, ven so stopili ljudje s puškami in bili tako glasni, da se je jasno slišalo, da gredo v gozd na lov. To me je tako bolelo, da sem

sklicala neke ljudi, če jih lahko ustavimo, ker je podlo, nizkotno in sploh ne nejdem besed kako bi to opisala, da gre nekdo zaradi čistega užitka streljat nežne, nedolžne živali. Ko sem želela dopovedati tem ljudem, ki bi jih lahko ustavili, saj so bili neki varuhi in sem bila popolnoma na robu obupa, ker se nihče ni kaj dosti zmenil za moje prošnje in sem se sama odpravila za njimi sem slišala iz gozda grozovit pok. Padla sem v jok in se zbudila.

Verjetno ni treba posebej povdarit, da sem vstala iz postelje kot cunja.

Komaj sem se malo spravila k sebi, ko pozvonita starša in v prvih petih minutah mi oče pove, da sta bila z mamo ravnokar bila v gozdu ker sta nabirala gobe in da sta na tleh videla ustreljeno srnico!!!?? Nekdo jo je enostavno ustrelil in pustil ležati na tleh.

Brez besed sem ga gledala in nisem vedela kaj me je doletelo. Ponavadi mi takšnih zadev niti ne pove, ker ve da me full prizadanejo in imam potem večno v glavi te grozne prizore, vendar pa mi tokrat iz nekega razloga je povedal.

Mogla sem to zgodbo delit z vami, ker mi pravzaprav še vedno ni jasno, kaj se dogaja? .......sem pa še vedno polna žalosti, nerazložljivih občutkov in nenavadne energije?!?

Lepo, da si delila zgodbo z nami, pa naj bo to v katerikoli temi že. :palec:

Po prvih takih sanjah je res čudno in nenavadno. Če boš imela še kaj takih sanj, se boš počasi navadila. Vsaj jaz sem se. A posebno čudenje vseeno ostane. :vio:

Possible—but highly unlikely.

• 1 year later...

Včasih sanje pozabim. Čez nekaj dni pridem v situacijo katero sem prej že sanjala toda ne vem tega dokler ni konec tega dogodka.

Ko se vsega konec se spomnim da sem to že sanjala. A mi lahko kdorkoli pove kako se že prej spomnit teh sanj.

:sori:

• 4 years later...
Guest razlika

Dons ponoč sem sanjal, da se je en na cesti peljal v kontra smer... in zjutraj preberem tole: Sredi Ljubljane vozil v nasprotno smer

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif

Zdaj vsi vemo, da ti prebiraš 24.com. Ko zjutraj vstaneš. Kaj prebereš po popoldanskem dremežu, zaenkrat ostaja skrivnost. x8Dx

Ja jasno da lunin forum (in še zlasti sem pozoren na poste od razlike!), kaj pa druzga http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_rolleyes1.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...