Skoči na vsebino

beda...

mojamura

Recommended Posts

sem noseča.......in sem popizdila, ker mi nobene hlače niso prav, no razen enih, na katerih je pa fleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek, gggggggrrrrrrr

ne vem ali me hormoni dajejo al kaj, ampak.........dobila bom popizditis. še sanjala sem o fleku,ki je postajal čedalje večji, jao jao :V:

vsega mam poln k.........ufer............aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....črna luknja pojej te hormone......pa fleeeeeeeek !!!!!!!

Post mortum pocula nulla
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>ustav se no mal bejž splavit otroka pol nehi govorit flek on kupi si nove hlače ki ti bodo prov. :fool:  :icon15:

:O: :O: :O: :O: http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/a045.gif A ti to poskusas bit smesen? xrolleyesx

mojamura, sej bo...mal mood swings x;)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>si pa res v pomoč :xx!:  :xx!:  :xx!:  xrolleyesgx  :wacko:  :angry2:  :angry2:  :angry2:  :angry2:  :angry2:  :angry2:  :angry2:  :angry2:  :angry2:  :angry2:  :angry2:  :angry2:  :angry2:  :angry2:

ja, patrick, kaj te briga kaj kdo izliva v Crno luknjo!

MojaMura, kot pravi selene - imas tak dan, pa ziher se kake hlace v omari al pa kiklo al pa obleko. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

mojamura, jaz ti pa lahko samo čestitam za otroka. Pogumna in hvalevredna odločitev. Tisti flek na hlačah je popolnoma nepomembna malenkost v primerjavi s tem x;)x xDDx
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

<{POST_SNAPBACK}>mojamura, jaz ti pa lahko samo čestitam za otroka. Pogumna in hvalevredna odločitev. Tisti flek na hlačah je popolnoma nepomembna malenkost v primerjavi s  tem x;)x  xDDx

hvala x:)x ...danes je nov dan in tudi sama se bolje počutim!

Post mortum pocula nulla

Če se že moraš odločati med flekom s hlačami in tesnobo s hlačami je izbira mogoče lažja Torej flek ali tesnoba? Vsekakor pa se lahko še vedno zaviješ v rjuho xrainbowx :vtz:
Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...