mojamura 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 sem noseča.......in sem popizdila, ker mi nobene hlače niso prav, no razen enih, na katerih je pa fleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek, gggggggrrrrrrr ne vem ali me hormoni dajejo al kaj, ampak.........dobila bom popizditis. še sanjala sem o fleku,ki je postajal čedalje večji, jao jao vsega mam poln k.........ufer............aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....črna luknja pojej te hormone......pa fleeeeeeeek !!!!!!! Citiraj Post mortum pocula nulla Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>ustav se no mal bejž splavit otroka pol nehi govorit flek on kupi si nove hlače ki ti bodo prov. http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/a045.gif A ti to poskusas bit smesen? mojamura, sej bo...mal mood swings Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mojamura 22. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 22. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>ustav se no mal bejž splavit otroka pol nehi govorit flek on kupi si nove hlače ki ti bodo prov. si pa res v pomoč :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Post mortum pocula nulla Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mojamura 22. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 22. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/a045.gif A ti to poskusas bit smesen? mojamura, sej bo...mal mood swings thx Citiraj Post mortum pocula nulla Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 ne sekiraj se - pač imaš tak dan... si prepričana da nimaš kje še kakšnih hlač... boš videla da bo čez eno uro drugače... če ne drugega, boš imela nove hlače Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>si pa res v pomoč :xx!: :xx!: :xx!: ja, patrick, kaj te briga kaj kdo izliva v Crno luknjo! MojaMura, kot pravi selene - imas tak dan, pa ziher se kake hlace v omari al pa kiklo al pa obleko. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 mojamura, jaz ti pa lahko samo čestitam za otroka. Pogumna in hvalevredna odločitev. Tisti flek na hlačah je popolnoma nepomembna malenkost v primerjavi s tem Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mojamura 23. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 23. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>mojamura, jaz ti pa lahko samo čestitam za otroka. Pogumna in hvalevredna odločitev. Tisti flek na hlačah je popolnoma nepomembna malenkost v primerjavi s tem hvala ...danes je nov dan in tudi sama se bolje počutim! Citiraj Post mortum pocula nulla Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 no vidiš, sem vesela Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Če se že moraš odločati med flekom s hlačami in tesnobo s hlačami je izbira mogoče lažja Torej flek ali tesnoba? Vsekakor pa se lahko še vedno zaviješ v rjuho Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.