cosma 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 Ne vem, če smo lahko ostali zoprni, po moje je to Marsin privat plejs! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 22. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bobnar, kaj če bi ti napovedi pisal? uhh.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 22. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Marsa pliz ne pisat... fak... cak grem zbrisat oz. jo skinit. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 22. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kolkr štekam, je treba bit kle čimbolj zoprn. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 22. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne vem, če smo lahko ostali zoprni, po moje je to Marsin privat plejs! ne vsi se lohk pizdite. sam ne cez mene. da zakaj se ni napovedi al kaj tacga. * itak je pa ze gor... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 iii, kok luškana tema xrosex xrosex xrosex Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 22. avgust 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 Ha, zdaj pa štekam, tečna si bila ker si morala narediti nekaj, kar je že čisto rutinsko zate in ti gre vedno znova na k...pa bolj se bliža dead line, bolj je kritično, in seveda odlašanje. Jaz imam eno tako zadevo 1x mesečno, pa ni več kot 4h dela. Meni se pa zdi kot da me čaka najmanj eno leto. In do koooonca odlašam, pa se izmotavam, pa naredim vse ostalo, pa pizdim, pa jamram, frendi že vsi vedo: Aha, potni nalogi!!!Grr, za 8 oseb, za cel mesec, vsak dan nekaj,...grr. Sem že v feelingu. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 22. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ha, zdaj pa štekam, tečna si bila ker si morala narediti nekaj, kar je že čisto rutinsko zate in ti gre vedno znova na k...pa bolj se bliža dead line, bolj je kritično, in seveda odlašanje. natancno tako. aha poznas, ma saj vsakdo to pozna med nami, pac, kampanjci, kaj cmo... imam tele neke teorije svoje, pa se mi ne da zdajle... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 kwa zeja je napoved...al je ni k jst morm vedet, kuko nej se pochutm... ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 bemu a zato se danes tako slabo počutiš,no vidiš, danes bi mogu bit evforičen Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 ker donsa ta k je zhe mem, al ta k je skor celo uro zhe ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 A da se ti ne da? Pa tečno da je.. Ja, verjamem. In...?? Kot da je to edino,kar ti je tečno.A lahko skenslaš iz lajfa vse, kar ti je tečno? Ne moreš, pol pa nehaj p*****... Pa še to sem razmišljala...napoved v bistvu ni zaradi nas, napoved je zaradi tebeMea culpa ...za izrečene besede.Samo tako je.Z napovedjo, z Luninim koledarčkom si si ustvarila ime. In šele s tem lahko svoje ime tudi prodajaš. In...tako pač je v lajfu, bolj si znana, dražja si. In znana si zato ( med drugim) ker si ustvarila vse to. Mobitel imaš za sabo in tebe so izbrali, ker si imela reference... Ja, saj vem, da znaš delat vse živo in da si preživela od vsega...samo, to je bilo včasih. ne bom zdaj še v leta, ki vendarle zahtevajo vsaj malo sigurnosti, dregnila jeb***, to je lajf. Sestavljen tudi iz obveznosti.Vsi jih imamo, pa če so nam všeč al pa ne. Ne rabiš me na gobec, ker sem že tako brez tega Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sedna 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 Zakaj pa ne naslikas ta obcutek?Mislim, da se noben ni poskusal napovedi narisati Napoved v sliki, kul! Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 ne bom zdaj marse spodbujal a tu, ker je itak ze mimo furja in je itak prav da je prostor za se razkuhat... bi pa cestitala nosu za nekajenje, ko sem ze tle ... (pa cosmo bi vprasala, kdaj me povabi na kak gelatti.... )pa jaz bi marso povabla na kak sladoled, ce ji pomaga ohladit sapo marsa-predmet pozelenja... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 23. avgust 2005 Astra, hvala ti ... ni pa sam cist tko...Mobitel me ni izbral, VSAK KLINC lohk prodaja to uslugo, KAR TUD POCNEJO in jaz vedno prestrezem njihove shlamparije, ker mi pac posteno nudimo info, se nas da vedno dobit.mene je folk na HR gnjavil za tisto spet no!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!za lunin cukr pa lunin go, pa studentski lunin pa kaj jaz vem... no na Planetu, tisto je pa nekaj druzga... ko je prav astro analiza. Drazja zato? kot da kaj prodajam... saj vem, zarad sebe.. ja, jaz se pac podpisem.. vse je res...sam... saj je gor, kwa se pizdis? * Sedna, zanimivo... sam katero pa da zdaj prav narisat?imam pa ze dolg v glavi da bom narisalA svoj chart... tko pac po svoje... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> saj vem, zarad sebe.. ja, jaz se pac podpisem.. vse je res...sam... saj je gor, kwa se pizdis? bistvo! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 23. avgust 2005 O Tinka!!! Pih, glih zadnjic sem razmisljala pa kje si, pismu, pol se pa spomnila da so vse tele pocitnice in vse to. Slado? a ves da letos mi je pa res nekam pasal... sam kmal mi nou vec. ce je 14 stopinj no... :||| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 ja sem bila v hribih in dolinah in pod vodo in v zraku zdaj pa spet na luni sem se spomnila nate, da si sla v CG, ko sem se s paradizniki basala poleti. ja bomo pa kaj drugega udarili...ceprav sladoled pase proti prvim jesenskim grlobolom tudi... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 23. avgust 2005 hej, nisem sla... prisli do peljesca (letos). aha, ob paradajzih si se name spomnila, lepo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 Marsa si slišala že uno... čak kako že gre...je treba delat... Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 23. avgust 2005 ne nisem (na sreco, mi ne disi tole not). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 men je pa danes zlo blizu naslov tele teme.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 23. avgust 2005 hej glih sem hotla rect, da si prosto po naslovu lohk prilagodite temo, ni treba da se cez napoved skoz bunimo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>(pa cosmo bi vprasala, kdaj me povabi na kak gelatti.... ) Če te mami pusti, te že danes peljem k *Jakobu *vse ostale opcije dobrodošle Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.