Skoči na vsebino

zoprna zoprnasta zoprnija!

Marsa

Recommended Posts

Ne vem, če smo lahko ostali zoprni, po moje je to Marsin privat plejs! :vragec:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 66
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Ne vem, če smo lahko ostali zoprni, po moje je to Marsin privat plejs!  :vragec:

ne vsi se lohk pizdite. :D

sam ne cez mene. :D

da zakaj se ni napovedi al kaj tacga. :P

*

itak je pa ze gor... xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ha, zdaj pa štekam, tečna si bila ker si morala narediti nekaj, kar je že čisto rutinsko zate in ti gre vedno znova na k...pa bolj se bliža dead line, bolj je kritično, in seveda odlašanje. x:o)x x:Dx

Jaz imam eno tako zadevo 1x mesečno, pa ni več kot 4h dela. Meni se pa zdi kot da me čaka najmanj eno leto. In do koooonca odlašam, pa se izmotavam, pa naredim vse ostalo, pa pizdim, pa jamram, frendi že vsi vedo: Aha, potni nalogi!!!

Grr, za 8 oseb, za cel mesec, vsak dan nekaj,...grr. Sem že v feelingu. xrolleyesx

Kako čemo? Lako čemo.

<{POST_SNAPBACK}>Ha, zdaj pa štekam, tečna si bila ker si morala narediti nekaj, kar je že čisto rutinsko zate in ti gre vedno znova na k...pa bolj se bliža dead line, bolj je kritično, in seveda odlašanje. x:o)x  x:Dx
natancno tako. xDDx :palec:

aha poznas, ma saj vsakdo to pozna med nami, pac, kampanjci, kaj cmo... imam tele neke teorije svoje, pa se mi ne da zdajle... :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

A da se ti ne da? Pa tečno da je.. :o|o: Ja, verjamem. In...??

Kot da je to edino,kar ti je tečno.A lahko skenslaš iz lajfa vse, kar ti je tečno? Ne moreš, pol pa nehaj p*****...

Pa še to sem razmišljala...napoved v bistvu ni zaradi nas, napoved je zaradi tebe

Mea culpa ...za izrečene besede.Samo tako je.Z napovedjo, z Luninim koledarčkom si si ustvarila ime. In šele s tem lahko svoje ime tudi prodajaš. In...tako pač je v lajfu, bolj si znana, dražja si. In znana si zato ( med drugim) ker si ustvarila vse to. Mobitel imaš za sabo in tebe so izbrali, ker si imela reference...

Ja, saj vem, da znaš delat vse živo in da si preživela od vsega...samo, to je bilo včasih. ne bom zdaj še v leta, ki vendarle zahtevajo vsaj malo sigurnosti, dregnila x:px x;)x

jeb***, to je lajf. Sestavljen tudi iz obveznosti.Vsi jih imamo, pa če so nam všeč al pa ne.

Ne rabiš me na gobec, ker sem že tako brez tega

:blackeye: Astra

Per aspera ad astra

ne bom zdaj marse spodbujal a tu, ker je itak ze mimo furja in je itak prav da je prostor za se

razkuhat... bi pa cestitala nosu za nekajenje, ko sem ze tle ... :palec: :palec: :palec:

(pa cosmo bi vprasala, kdaj me povabi na kak gelatti.... :inocent: )

pa jaz bi marso povabla na kak sladoled, ce ji pomaga ohladit sapo x;)x

marsa-predmet pozelenja... x:Dx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Astra, hvala ti x:Xx... ni pa sam cist tko...

Mobitel me ni izbral, VSAK KLINC lohk prodaja to uslugo, KAR TUD POCNEJO :mad2: in jaz vedno prestrezem njihove shlamparije, ker mi pac posteno nudimo info, se nas da vedno dobit.

mene je folk na HR gnjavil za tisto spet no!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

za lunin cukr pa lunin go, pa studentski lunin pa kaj jaz vem...

no na Planetu, tisto je pa nekaj druzga... ko je prav astro analiza.

Drazja zato? x:o)x

kot da kaj prodajam... :o|o:

saj vem, zarad sebe.. ja, jaz se pac podpisem.. vse je res...

sam... saj je gor, kwa se pizdis? x:Dx x:px x;)x

*

Sedna, zanimivo... sam katero pa da zdaj prav narisat?

imam pa ze dolg v glavi da bom narisalA svoj chart... tko pac po svoje... xDDx

Picasso

O Tinka!!! x:Xx

Pih, glih zadnjic sem razmisljala pa kje si, pismu, pol se pa spomnila da so vse tele pocitnice in vse to. xDDx

Slado? a ves da letos mi je pa res nekam pasal... xDDx

sam kmal mi nou vec. x:o)x

ce je 14 stopinj no... :|||

Picasso

ja sem bila v hribih in dolinah in pod vodo in v zraku x;)x

zdaj pa spet na luni x:Dx

sem se spomnila nate, da si sla v CG, ko sem se s paradizniki basala poleti.

ja bomo pa kaj drugega udarili...ceprav sladoled pase proti prvim jesenskim grlobolom tudi...

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

hej, nisem sla... prisli do peljesca (letos). xDDx

aha, ob paradajzih si se name spomnila, lepo! x:Xx :vio: x;)x

Picasso

hej glih sem hotla rect, da si prosto po naslovu lohk prilagodite temo, ni treba da se cez napoved skoz bunimo. xDDx x:px

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>(pa cosmo bi vprasala, kdaj me povabi na kak gelatti....  :inocent: )

Če te mami pusti, te že danes peljem k *Jakobu x:Dx

*vse ostale opcije dobrodošle x:px

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...