Marsa 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 nom vec pisala napovedi!!!!! kaj me briga kaj bo!!!pa Govort nekaj folku...joooooooooooj, bljek. sam pliz ne me pridt kej prepricevat pa kaj tacga, ker znorim!!!!!!!!!!!!!! ogaba!!!! 'teden bomo zaceli z glavoboli'. :xx!: na in ker meckam, rojevam tole (spet), bom 'kasnej objavila' in, evo, 'sklepam po seb'... briga me, itak! sam ne morem pol rect ne... ce sem napisala da me glava boli! mater mi gre na zivce totalno!!! tumach!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 22. avgust 2005 pa ce mi bo kdo s kakim linkom uletel (da tema ze obstaja in vse tole), ga bom pa na gobec!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 pa je pač ne napiši! vsaj dokler je ne boš pisala z veseljem... vsaka stvar prenasiči, še posebej če postane samo dolžnost... ma mi bomo pa itak preživel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 22. avgust 2005 ... mah! :xx!: ... ... ... ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 aja pa ne prepričujem te, tko da ne znoret, pa me na gobec Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 ne je napisat, spljoh.... odkar berem tvoje napovedi še diham bolj počas... mimogrede, me nič glava ne boli pa sem že skoz na trnjih, da me babja firbčnost ne bo premagala, da jo bom šla prebrat... ta vikend se mi obeta črni, tud brez napovedi Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 22. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> ne je napisat, spljoh.... lisica... ker... to mi pa tud ni vsec, da reces tkole... tko simpl si brez in to... ker je... ... prevec izi... odgovor... kao pac je ne napisat... selene nom te na gobec, oprosti... to se sam tko rece. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> lisica... ker... to mi pa tud ni vsec, da reces tkole... tko simpl si brez in to... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> lisica... ker... to mi pa tud ni vsec, da reces tkole... tko simpl si brez in to... ker je... ... prevec izi... odgovor... kao pac je ne napisat... selene nom te na gobec, oprosti... to se sam tko rece. Marsa za kaj se pa gre, kaj dogaja??? No tisto mi je pa zelo všeč z linki kar si napisala. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 22. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>(kolk vragcev lahk naštepam?milijon, da te bom pol klela, ko popravljala, ker se bo tema razpotegnila, in mi bo vzelo eno uro in bom znorela, na koncu se bos pa pritozevala zarad avtorskih pravic, ker sem ti enega smeska pa pomotoma izbrisala, kajti 'tako se nisi mogla cist v polnosti izrazit - kot si pac zelela, kar si pac hotla povedat z natanko milijonom smeskov..' )... to se hecam, jih pa mensezdi lohk 25. cela frka, ko citiras... sam.. je pac tko...itak mi grejo na zivce pretirani, pa naj bo pac ena meja in je pac ta. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 če ti bo to v pomoč, ti kr Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>No tisto mi je pa zelo všeč z linki kar si napisala. ane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 22. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> ker je... ... prevec izi... odgovor... kao pac je ne napisat...... dober 'motiv' je chakanje kakega ogorcenega maila na urednistvo.... hehehe cist besni!!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 22. avgust 2005 saturn himself!!!!!!!! zoprnez brez humorja in spontanosti, naj te nekaj gleda! tko! a mis da si ne upam! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 sm bl slabo prečekirou...kje pa sploh so tedenske napovedi? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 Marsa!?! Ja prav no Pa ravno sem hotela pogledat, koliko časa me bo še držala ta zoprnija. Danes kar vsa nekaj prazna, zgubljena, kot malo žalostna. Brez pravega vzroka in ne, ni PMS. In vidim, da nič ne bo z napovedjo Brez veze :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 22. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Brez veze :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>sm bl slabo prečekirou...kje pa sploh so tedenske napovedi? Jaz tudi ne poznam prav dobro tega Berem pa dnevnik in velikrat vidim Marso, ko govori, kolk ma se za napisat Berem jaz predvsem na www.lunin.net prvo stran, kje je kak planet pa to Podpiram zorpnijo! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 22. avgust 2005 kaj cem ti link dajat ce je ni cashy!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 22. avgust 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 Bobnar, kaj če bi ti napovedi pisal? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 potem nam pa drugega kot molitev res ne ostane Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 Marsa pliz ne pisat...če ne preberem, potem ne vem, da je post, če preberem je potem cel kažin in imam moralnega mačka, ker se neumorno najedam s sladoledom Če ne preberem, ne vem, da moram bit zoprna, ker planeti narobe stojijo, če ne berem, ne vem da imam glavobol itd itd.....Še s svojim naravnim ritmom zaidem v težave, ne pa da moram spremljat še nebesne trende in **biti in** z glavoboli, bruhanji, teženjem itd.... Same pozitivne Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>http://forum.bmwslo.com/images/smiles/deda.gif<{POST_SNAPBACK}>http://forum.bmwslo.com/images/smiles/fools_pop.gif Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Marsa pliz ne pisat...če ne preberem, potem ne vem, da je post, če preberem je potem cel kažin in imam moralnega mačka, ker se neumorno najedam s sladoledom Če ne preberem, ne vem, da moram bit zoprna, ker planeti narobe stojijo, če ne berem, ne vem da imam glavobol itd itd.....Še s svojim naravnim ritmom zaidem v težave, ne pa da moram spremljat še nebesne trende in **biti in** z glavoboli, bruhanji, teženjem itd.... Same pozitivne D ti še jst zabijem zadnji žebelj u krsto ( ). Že dolg si mi per dolžna, zdj ga pa ne maram več! Kar mej ga! Sm pred ene tremi tedni nehu kadit in me zdj tud za per intenzivno boli k. lalala P.S. (Sm zadeu temo? Kolkr štekam, je treba bit kle čimbolj zoprn. lalala) Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.