borism 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Če se kdo od forumovcev ukvarja z bioenergijo ali reikijem, ali ste že zmerili energije v cerkvah. Kje jo je največ? Zakaj, kot je meni znano je cerkev naročila ljudem da je najbolj zdravo da je postelja v spalnici obrnjena sever jug in da imamo glavo proti severu? Sem slišala eno zgodbo od precej dobrega bioenergetika. V cerkav pod glavnim zvonikom je največ "te" energije, ali pod najvišjo točko, kar se pa tiče smeri za spanje se strinjam, če pa nikakor ne morete to udejanjiti, pa upoštevajte vsaj eno izmed štirih ugodnih smeri, s tem, da se upošteva tudi partner, čeprav moškim osebam rojenih v letih 1980, 1977, 1971, 1968, 1962, 1959, 1953, 1950, 1944, 1941, 1935 pa se res odsvetuje spanje v smer severa, ker je to najslabša možnost sploh (ČUEH MING), lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 vem kaj mislis, se ti zdi, da sem bila prevec splosna, vendar tud splosno je tko, saj je znano, da z represijo in takimi ukrepi nikol ne dosezhemo nic dobrega.Ce se tolk enih stvari nenehno zatira, se poglobijo in udarijo iz notranjosti, tud zato pa je med pripadniki Cerkve tolk sprevrzenih umov. Cerkev kot taksna (kakrsna je postala) je pravzaprav za gresnike, da jih bo odvezala grehov (in da bodo torej lohk se naprej gresil). malo jih je s pravo vero, kar se kazhe zelo jasno v vsakdanjem zivljenju. po vaseh so vsi verni - ni hujsih excesov vcas kot tam - spolne iztirjenosti, umori, pedofilija, alkoholizem...,a so vsi ti verniki, vsako nedeljo so hodili v cerkev. *p.s. ... in jezus je ucil in torej cerkev NAJ BI ucila odpuscanja.Bi blo pa interesantno videt nase komentarje (pa ze ce bi gledali samo te) v kaksni temi - pedofilija, kazen itd., s kaksnim srdom bi ravno verniki se mascevali onemu. In dokler tako nestrpno jemljemo in dokler razlicnost tako nestrpno jemlje prav Cerkev, ne bo moglo bit dost drugace, kot je, kajti cerkev ima jasno se vedno velik vpliv in si zlo prizadeva ga tud obdrzat. ** sicer pa ne vem, zakaj vsaka podobna debata na koncu postane nekaksno krscansko lobiranje oz. divje vojne med 'krscani' in nekrscani' na forumu.Cist mim.In v isti sapi pa govorimo o strpnosti, odpuscanju, ljubezni..a mislimo, da je point v ljubezni in socutju sam ta, da nekje na enem forumu NAPISEMO, da smo strpni in socutni - ce v vsakdanjiku ne ravnamo tako!?ali - da postnemo zadovoljujoce stevilo srckov in sonckov?nekje sem ujela dons selenin komentar (najbrz v kaki drugi temi), da od srckov in sonckov ne bo zrasla.se zlo strinjam. Torej, vec socutja v vase srcke in ne sam 'na papirju'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> se zlo strinjam. Torej, vec socutja v vase srcke in ne sam 'na papirju'. Se strinjam. Predvsem srca. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tukituki 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 Ta tema me kar naprej zasledujex:)x: Kdo je šarlatan, pa kdo ima prav, pa da itak obstaja samo krščanski Bog, in drugi so pa izmišljeni. Torej takole: Znani psiholog Jung je nekoč dejal, da je človek zasnovan tako, da MORA v nekaj verjeti. Ni nujno, da je božanstvo. Lahko verjamemo v moč denarja na primer. Tudi, ko smo zaljubljeni, verjamemo. Torej je Bog samo skupna beseda za tisto, za kar verjamemo, da nas lahko vodi, reši, karkoli že pač pričakujemo, da Bog dela. Zato pravijo, da je Bog povsod, saj lahko verjamemo prav v vse. Recimo tudi to je verovanje, da verjamemo, da nam bo kamilični čaj pomagal. V tem primeru verujemo v moč kamiličnega čaja. Iz tega lahko sklepamo, kako so nastala verstva, religije. In vse te vere imajo dosti skupnih lastnosti, ena glavnih je ta, da imajo neko bitje, ki je nad človekovo ravnjo. Vse pravijo, da obstaja posmrtno življenje. Vse učijo, da moramo biti prijazni do drugih in jim pomagat. No, za hiter pregled si pa osvežite 10 božjih zapovedi, k itak veljajo za vse vere, ok razen tistega enega boga, pa še o tem bi se dal razpravljat. Jaz vidim med raznimi verovanji samo eno razliko: POMENOVANJE. Eni rečejo Bog, drugi Alah, tretji spet nekaj svojega. Eni majo nebesa, drugi imajo višje sfere. Eni imajo angele, drugi pa višji jaz. Itd. Ljudje se kregamo zaradi besed. A ni to žalostno? In takšno kreganje lahko izzove samo politika, obvladovanje množic. Jaz vem, da je bilo Krščanstvo ob nastanku čisto in brezmadežno, OB NASTANKU! Sedaj je pa vse skorumpirano, ljudje so z nauki začeli manipulirati v trenutku, ko so začeli prevajati biblijo! Krščanska vera se je oddaljila od svojega duhovnega bistva, ker so zanemarili osnovno vez z Bogom. In to je s tem, ko otroke učijo molitev na pamet. Ko vsako nedeljo na maši poslušajo eno in isto. Halo! Rutina, sorči, ni verovanje. Veliko prijateljev imam, ki se imajo za verne Kristjane, pa ko jih vprašam o kaki stvari pojma nimajo. Važno, da znajo očenaš zlajnat, povzetek tega, kar se pri tej molitvi govori, je pa že problem. Torej moj zaključek (in verjamem, da kdor to bere, se že nasmiha, ker bo skoraj konec tega spisa), kdor pljuva po tujih verovanjih, pljuva tudi po svojem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>... Jaz vidim med raznimi verovanji samo eno razliko: POMENOVANJE. Eni rečejo Bog, drugi Alah, tretji spet nekaj svojega. Eni majo nebesa, drugi imajo višje sfere. Eni imajo angele, drugi pa višji jaz. Itd. Ljudje se kregamo zaradi besed. A ni to žalostno? In takšno kreganje lahko izzove samo politika, obvladovanje množic. Jaz vem, da je bilo Krščanstvo ob nastanku čisto in brezmadežno, OB NASTANKU! Sedaj je pa vse skorumpirano, ljudje so z nauki začeli manipulirati v trenutku, ko so začeli prevajati biblijo! Krščanska vera se je oddaljila od svojega duhovnega bistva, ker so zanemarili osnovno vez z Bogom. In to je s tem, ko otroke učijo molitev na pamet. Ko vsako nedeljo na maši poslušajo eno in isto. Halo! Rutina, sorči, ni verovanje. Veliko prijateljev imam, ki se imajo za verne Kristjane, pa ko jih vprašam o kaki stvari pojma nimajo. Važno, da znajo očenaš zlajnat, povzetek tega, kar se pri tej molitvi govori, je pa že problem. ... (*razen da se mi zdi, da ta razlika ni samo, pac pa predvsem v poimenovanju) Dobrodosel/a! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 26. september 2005 Avtor Prijavi Deli 26. september 2005 Obstajata vsaj dve vrsti nastrpnosti. Prva je v slogu: "O Bog, prosim te za potrpežljivost in to takoj!" Druga je: "Sovražim črnce, žide in rasiste." Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 taka sem jaz - TAKOJ. In ne kupim 'ne' oz. zlo tezko. nepotrpezljivost je to sicer... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 26. september 2005 Avtor Prijavi Deli 26. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>taka sem jaz - TAKOJ. In ne kupim 'ne' oz. zlo tezko. nepotrpezljivost je to sicer... :xx!: prav imaš, to tudi nepotrpežljivost je beseda prava! Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Potrpežljivost je mati modrosti. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 mah.... ne vem, ce bi se strinjala s tem... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Nestrpnosti so vedno bile in bodo, ponavadi pa na nestrpnost odreagiramo z nestrpnostjo. Klin se s klinom zbija. Sedaj sem že nestrpna in grem izbit hudička iz mene. Z ljubeznijo seveda. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 30. september 2005 Avtor Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nestrpnosti so vedno bile in bodo, ponavadi pa na nestrpnost odreagiramo z nestrpnostjo. Klin se s klinom zbija. Sedaj sem že nestrpna in grem izbit hudička iz mene. Z ljubeznijo seveda. Nestrpnoat ali nepotrpežljivost? (Marsa je neusmiljena kar se tega tiče, zato je potrebno izbrati točno opredelitev!!!) :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 ja ne saj ne gre za to, da se picajzlam... sam skusam uporabljat PRAVE, primerne besede (ce jih ze mamo). tko kot pamet in inteligenca in bistrost in preudarnost NIKAKOR ni isto in uporabim v danem primeru TOCNO ta pojem, ki sede v tocno ta primer. Tud mi ni vsec podani rek... to pa zato, ker vcasih cakanje NI pametna odlocitev (vcasih seveda je, sam ne pa vedno).izkusnje so mati modrosti zame, ne pa potrpezljivost, potprezjljivost lohk kaze sam na ziherastvo, krotko sledenje ustaljenim normam...kar pa ni vedno modro, vcas je modro it CEZ. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 cerkev je bila in je in bo samo ustanova, ki božanstvo izkorišča v svoje namene, za svoje koristi......... poglejmo zadnji primer pri referendumu...oznanila je svojim vernikom, da morajo biti za zakon....kaj pa če so proti..a potem niso več verniki...... zato se jaz okoli tega sploh ne obremenjujem........naše je verovanje ali pri tem tudi hodimo v cerkev usta odpirat in gledat kako je nekdo oblečen, je pa stvar vsakega posameznika....več dobim od LN kot pa od župnika..... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 30. september 2005 Avtor Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja ne saj ne gre za to, da se picajzlam... sam skusam uporabljat PRAVE, primerne besede (ce jih ze mamo). tko kot pamet in inteligenca in bistrost in preudarnost NIKAKOR ni isto in uporabim v danem primeru TOCNO ta pojem, ki sede v tocno ta primer. Tud mi ni vsec podani rek... to pa zato, ker vcasih cakanje NI pametna odlocitev (vcasih seveda je, sam ne pa vedno).izkusnje so mati modrosti zame, ne pa potrpezljivost, potprezjljivost lohk kaze sam na ziherastvo, krotko sledenje ustaljenim normam...kar pa ni vedno modro, vcas je modro it CEZ. Potrpežljivost ne pomeni čakanje, temveč sposobnost razumevanja in sprejemanja procesa, ki pač zahteva svoj čas. Če češnje še niso zrele temveč so še zelene, se lahko meče sadjar na popek, pa bodo še vedno zelene in neužitne. To je potrpežljivost, da pustiš češnjam, da dozorijo. Razumevanje potrpežljivosti kot neko pasivnost in izgovor za lenobo je dobrodošel izgovor za mnoge. Taka vrsta potrpežljivosti ni mati modrosti, temveč mati norosti. Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 ja, imas prav , to je tud oz. predvsem je to potrpezljivost, zlo dober primer si dal. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nestrpnoat ali nepotrpežljivost? (Marsa je neusmiljena kar se tega tiče, zato je potrebno izbrati točno opredelitev!!!) :xx!: :xx!: :xx!: Ups, prvem citatu velja nestrpnost, v drugem pa nepotrpežljivost. Seely me. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Koristno razmišljanje. Nestrpnost je silno izmuzljiv problem. Do kod gre nestrinjanje in od kod gre nestprnost? Dilema!Vsekakor je potrebno ločiti med duhovnostjo in duhovitnostjo. Duhovnost je zame osebno delo na sebi - osebnostna rast. Vse, kar počneš v tej smeri, počneš izključno zato, da napreduješ. Seveda to delo vključuje tudi pozitiven vpliv na okolje. vendar nikoli nič ne počneš, kar posega v svobodno voljo drugih. Duhovitnost je na drugi strani poslovna duhovnost. vse, kar počneš, počneš zaradi trga.Zaradi trga so nekateri bioenergetiki še šamani, mojstri za kristale, angele, jogo in bog ve še kaj. Ti ljudje bodo imeli kšeft, dokler bo trg. A kakšen je trg? Množica ljudi, ki se sramuje svojega interesa za duhovno, a istočasno slepo verjame astrološkim zapisom.Definicija alternativca je težka. Pravzaprav naj bi bil alternativec tisti, ki gre proti toku vodilnih duhovnih gibanj. Ne smemo se slepiti. Krščanstvo NI vodilna duhovna moč. Nedeljskih vernikov, ki hodijo v cerkev iz navade, ne smemo šteti, saj velik del teh ljudi ni zraven zaradi svoje osebnostne rasti, temveč zaradi sosedov in sorodnikov. Zatorej lahko za vodilne duhovne smeri štejemo različna vzhodnjaška gibanja, ker združujejo ljudi, ki so s srcem pri stvari. POjdite v Konzorcij in si oglejte, kaj je "manistream" v duhovnosti - izključno Vzhod. O zahodnih sistemih v vsej tej množici priročnikov za jogo najdeš eno ali dve knjigi, pa še ti niso čisto "zahodne". Naj zaključim. V duhovnosti še kako velja, da je moja svoboda omejena s tvojo in obratno. Drugače ne gre. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 3. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 3. oktober 2005 V duhovnosti še kako velja, da je moja svoboda omejena s tvojo in obratno. Drugače ne gre. Ja saj, kdo pa je tisti, ki postavi omejitve svobodi in po kakšnih merilih? Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 Ja saj, kdo pa je tisti, ki postavi omejitve svobodi in po kakšnih merilih?Tukaj ni pravil. gre za etiko, ki nima vzrokov. Višja, kot je stopnja duhovne razvitosti, več je potrebno, da se ogrozi svoboda. najobčutljivejši so ljudje z najmanj duhovne razvitosti. Manj razviti človek se prej čuti ogroženega, ker še nima razvitih osebnostnih mehanizmov za zaščito svoje integritete. Za začetek je najprimernejši sistem za samozaščito dovolj močan moralni sistem. Nemoralni ljudje so namreč vedno ogroženi. Zdrav moralni sistem te varuje pred negativnimi vplivi okolja. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>najobčutljivejši so ljudje z najmanj duhovne razvitosti. Občutljivi ljudje so najbolj krasni ljudje. Tudi sam se zeelo občutljiv.Edino na ta način čutiš težo stvari ki se dogajajo okoli tebe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 Občutljivi ljudje so najbolj krasni ljudje.Seveda, saj je z njimi najlažje manipulirati. Takoj so v transu, ko nekdo začne z duhovitniško latovščino. A ravno s takšnimi je treba biti najbolj previden. A v času, ko je duhovnost tržna kategorija, se etika kaj hitro pozabi. Saj poznaš pregovor: Ko denar spregovori, pamet molči!Skratka, najobčutljivejšim je najlažje vzeti svobodo. Še ploskajo ti, ko jim vzameš možnost izbire in možnost uporabe lastnih sposobnosti. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 Vsak od njih ima svoj prav.Tut kiropraktik ti nardi marsikej kar drugi ne.Jest mislim tako da če v to verjameš bo tut terapevt uspešen.Sam je keč v tem da morš v to verjet 100%.Jest kot tak (ne priznavam druge avtoritete oziroma se ji teško podrejam) ne padem pod vpliv teh "mojstrov svoje obrti" in mi tut ne morjo pomagat oziroma jih sploh ne rabim, ker sam sebe zdravim s svojo zavestjo. V preteklosti sem imel hiperventilacijski sindrom do katerega me je privedla travmatično otroštvo.Medicini sploh ni blo jasno kaj se dogaja z menoj in jih niti ni pretirano zanimal češ pejt tja, pejt še tja.Pozdravil sem ga sam, ker vem zakaj je do njega prišlo(zelo ukazovalen očim) kakšen je bil vzrok.To pa samo zaradi poslušanjem samega sebe in svojega telesa. Če pa je nekdo 100% v tem in v to verjame in če mu to pomaga naj gre.Samo tle ti spet drugi pomagajo namesto da bi sam sebi s svojim notranjim jazom in močjo ki jo ima vsaaaaaaaak posameznik. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Seveda, saj je z njimi najlažje manipulirati. Takoj so v transu, ko nekdo začne z duhovitniško latovščino. A ravno s takšnimi je treba biti najbolj previden. A v času, ko je duhovnost tržna kategorija, se etika kaj hitro pozabi. Saj poznaš pregovor: Ko denar spregovori, pamet molči!Skratka, najobčutljivejšim je najlažje vzeti svobodo. Še ploskajo ti, ko jim vzameš možnost izbire in možnost uporabe lastnih sposobnosti. Ni res.A veš kolk intelegentnih in zavestnih ljudi je občutljivih.Sej ti povem.To je pogoj da čutiš težo stvari.Drugače ne gre. Tiste k ti omenjaš so duhovni reveži ponavadi žrtve krutih stvari okoli nas in nepravih staršev.Oni potrebujejo največ ljubezni na tem svetu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 3. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 3. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tukaj ni pravil. gre za etiko, ki nima vzrokov. Višja, kot je stopnja duhovne razvitosti, več je potrebno, da se ogrozi svoboda. najobčutljivejši so ljudje z najmanj duhovne razvitosti. Manj razviti človek se prej čuti ogroženega, ker še nima razvitih osebnostnih mehanizmov za zaščito svoje integritete. Za začetek je najprimernejši sistem za samozaščito dovolj močan moralni sistem. Nemoralni ljudje so namreč vedno ogroženi. Zdrav moralni sistem te varuje pred negativnimi vplivi okolja. Zdrav moralni sistem?Kaj natančno pomeni beseda zdrav v tem kontekstu? Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.