Kabalist 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 Vsekakor. Kolikor vem, sem zapisal, da mora biti začetno navodilo za osebnostno rast enostavno in lahko razumljivo. Izza tega stojim. Začetnika se ne sme takoj prestrašiti v veličastnimi besedami.Božanska komedija je lep alegorični prikaz osebnostnega razvoja. Za rzumevanje potrebuješ osnovna znanja krščanske mitologije. V tem delu namreč ne govorijo o čakrah, devah ipd., temveč o angelih, demonih ipd. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> je neprekinjena ljubeča pozornost Na kaj točno more biti obrnjena ta pozornost pri kabali ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 Na kaj točno more biti obrnjena ta pozornost pri kabali ?V Kabali mora biti usmerjena v Boga in predvsem razodevanje Boga v vsem. To je stanje neprekinjene čuječnosti, osvobojeno strasti za ciljem. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 Razumem. Je pa tudi odvisno kako si predstavljaš Boga... Drugače pa lahko človeku velikokrat zdrsne pozornost na druge stvari... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 Tud jest sem včasih iskala knjige ki so mi jih priporočali. Pa nisem nikamor prišla. Sicer sem zvedela veliko stvari, pa vendar pri iskanju sebe me je vse skupaj begalo, pa vsak pisec je imel ob isti stvari drugačen pristop. Tako da sem po določenem času knjige enostavno pustila in se prepustila razmišljanju o življenju. Predvsem sem se poskušala umiriti. Brskala sem po spominu nazaj in iskala razloge zakaj se mi določene stvari ponavljajo in nikamor ne pridem. Ko sem se uspela ustaviti in začela poslušati sebe, okolico...., so se mi knjige same pojavljale na tak ali drugačen način. Točno tiste, ki sem jih rabila. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.