Tomaž 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 OJLA! ASTROLOGIJA.Napisal sem, če sem nekoliko neskromen knjigo VODNIK ASTROLOGIJE na podlagi strokovne literature in desetletnih izkušenj. Še ćčakam na založnika. V svoji knjigi dam tudi odgovor kaj astrologija je. Predvsem v natalnem horoskopu odlično vidimo karakter. Za otroke pa izluščimo za kaj so rojeni! V 5.hiši se krasno zrcalijo darovi in talenti. Astrologija tudi v MC napoveduje srednja leta in karierno uspešnost posameznika, pa tudi določena obdobja, ko se moramo še posebej varovati. Ampak, astrolog se ne postane kar čez noč, to pa ne, kot tudi ne slikar ali pesnik.Lepo se imejte!Str.lit.Mile Dupor -"NE VJERUJTE PROVJERITE" M.Talovič in Ž.Arsenijević "UPOREDNI HOROSKOP" In še to svoje strokovno besedilo sem že pred leti odstopil-komu : Marsi ja. Tako zdaj veste od kod vam kvalitetni astrološki odgovori, horoskopi, beseddila, opisi, razlage za prijetelje za LN le najboljše! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinab 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 Ja, ja.Zdaj že ugotavljam, da je to zelo kompleksna zadeva. Pa me vendarle malo muči natalna karta za najina otročiča. Torej: - če bom čakala, da sama pridem not, bosta že odrasla - če naredim sedaj na hitro, se bojim, da bo narobe, jaz pa se bom po tem orientirala :o|o: - preostane mi, da jo dam izdelati, potem pa lepo počasi zajadram v te vode (ko bom znala, jo bom pa preverila ) Zato prosim tiste, ki se s tem ukvarjate za dodatni zaslužek, naj se mi javijo. Ali pa mi koga priporočite Hvala in lep dan vsem. Tina Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 "Tomaž", a se midva po obojestranskem "desetletnem" ukvarjanju z astrologijo na tej naši slovenski zelo obširni astrološki sceni morda poznava? In knjigo da imaš, pa je še nisi objavil? Wow! Javi se ob priliki. Tudi z založnikom ne bi smelo biti problema, sceno poznam zelo dobro. Lep pozdrav! Bern ********************* Pa še P.S. za Tino b: Če si že našla revijo Karma plus in nekaj oglasov, pokliči na uredništvo, pa ti bodo čisto dobro povedali kam in kako. Glede astrologov, vedeževalcev pa še koga. Kar se knjig v slovenščini tiče (če že vztrajaš na knjigah in ti niso dovolj astrološki teksti tule na lunin.netu, potem si najdi "Veliko šolo astrologije" zakoncev Parker; za začetek in prilično dober uvod bo čisto v redu. Potem pa nadgradnja. Skozi čas, seveda. Pozdrav! Bern, astrolog Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 Tina jaz verjemem v pregovor" ko je učenec pripravljen, pride učitelj" Verjemi, da sem dobila nekaj knjig, ki so bile primerne zame dobila kar tako na tk,tk. Najbolj pa se spomnim knjige Deseto spoznanje. Knjigo sem iskala mesec dni v knjižnici. Ni je bilo moč dobiti na policah. En dan pa opazim doma nečaka, ki prebira knjigo s tem naslovom. Posodil mu jo je človek, ki ga ni niti poznal, ampak je rekel, da mu bo gotovo koristila. Še isti dan me je obiskala prijateljica s knjigo z istim naslovom, češ, da jo je njej prinesla znanka zame. Jaz tiste znanke ne poznam. Izkazalo se je, da me je zamenjala.Ali so naključja ali niso. Zato se ne sekiraj, takrat ko najmanj iščeš, te poiščejo drugi in dobiš to, kar iščeš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinab 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 Hvala vsem, tudi za osebna sporočila.Tu na luninem netu, je ogromno zadev, sem pa staromodna ljubiteljice dobre stare knjige. Saj veste, kavč, odeja, kakšen čaj,...dokler se kateri od otročičev ne zbudi.Lepo se imejte. Tina Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 Tina jaz verjemem v pregovor" ko je učenec pripravljen, pride učitelj" Jaz tudi... Tina, saj imamo nekje ze ful dobro tole nanizano, bom ti poiskala enkrat, zdajle sem v guzvi... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 Hvala Marsa! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 Tina jaz verjemem v pregovor" ko je učenec pripravljen, pride učitelj" Jaz tudi... Marsa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. januar 2004 Prijavi Deli 31. januar 2004 Enkrat moraš začeti, žal pa ne moreš prehitevati, pa še po desni ne, no dobro v nekaterih državah lahko tako na cesti. Ko sem lani prebral, da v eni priznani astrološki šoli na področju nekdanje Jugoslavije obiskujejo klopi tudi takšni učenci, ki so stari čez 80 let, imamo še dovolj časa, samo, da nas bo zanimalo, pa ne bo nikoli prepozno Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 2. februar 2004 Prijavi Deli 2. februar 2004 < jaz verjemem v pregovor" ko je učenec pripravljen, pride učitelj" > Točno na tole sem se spomnil včeraj, ko me je ob osmih zjutraj (bi se lahko reklo SRED NOČI) poklicala neka gospa iz Maribora (bojda cenjenega astrologa kao) samo zato, da bi ji povedal, če poznam kakega dobrega astrologa, ki dela v Mariboru. Ljubljana je daleč, je rekla. Če sem ji (ko me je vrag že prebudil) še nekako poskušal podturiti, da "LJ niti ni tako daleč", je vztrajala pri mariborčanu in se na koncu z dobro slišno nejevoljo "zadovoljila" s kolegico, ki dela v Velenju. Ki je tudi daleč, je odpela. In sem se spomnil točno tega citata. Pa v miru zaspal naprej. Pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 4. februar 2004 Prijavi Deli 4. februar 2004 < jaz verjemem v pregovor" ko je ucˇenec pripravljen, pride ucˇitelj" > Tocˇno na tole sem se spomnil vcˇeraj, ko me je ob osmih zjutraj (bi se lahko reklo SRED NOCˇI) poklicala neka gospa iz Maribora (bojda cenjenega astrologa kao) samo zato, da bi ji povedal, cˇe poznam kakega dobrega astrologa, ki dela v Mariboru. Ljubljana je dalecˇ, je rekla. Cˇe sem ji (ko me je vrag zˇe prebudil) sˇe nekako poskusˇal podturiti, da "LJ niti ni tako dalecˇ", je vztrajala pri mariborcˇanu in se na koncu z dobro slisˇno nejevoljo "zadovoljila" s kolegico, ki dela v Velenju. Ki je tudi dalecˇ, je odpela. In sem se spomnil tocˇno tega citata. Pa v miru zaspal naprej. Pozdrav!bern Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Tole vcasih tudi koga zanima, ravno zadnjic sem nekomu obljubila, da bom nasla tole (sory, pozabila, komu) - upam, da je prava tema, vem, da jih je bilo par, kjer smo nizali tole... ne spomnim se, ce je bilo v kateri kaj vec...A se lahko se naniza kaj sem... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 Res fino Marsa, upam, da bo kdo, ki ve, kje se še kakšna literatura o astrologiji dobi, nanizal to sem.Mogoče tisti, ki obiskujejo astrološke konference v Beogradu nabavijo in prodajajo kakšne take knjige? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 Knjige iz Beograda bodo. Brez skrbi. Bern Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 Knjige iz Beograda bodo. Brez skrbi. Bern Super, boš povedal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 Za vse tiste, ki kupujete knjige v Beogradu (ali vam jih kdo kupuje); Beograd ima nesteto knjigarn, za tovstno literaturo pa je treba izbrati knjigarne zaloznikov in distributerjev "Prosveta" in "Narodna knjiga". Precej knjig na to temo pa izdaja zaloznik iz Gornjega Milanovca "Decje novine", ki jih dobite v knjigarnah zgoraj nastetih verig. Tu je link Srbske narodne knjiznice, kdor hoce do obisti pregledati vse publikacije v tej drzavi.Narodna biblioteka Srbije Ogledate si lahko tudi dober spisek Astroloske knjige: Zelo obsezen spisek bosenskega podjetja:Astrologija, parapsihologija, numerologija Zelo obsezen spisek:ASTROLAB Hrvaska spletna, od Kezeleta dalje:Dvostrukaduga Spletna N.Stojanovica:Astrology in Serbia Lep pozdrav in dobro brskanje vam zelim ,Ruby Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 Pohvalno Ruby72 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 Ruby - Od tam so vedno najbolj kvalitetne zadeve prisle, ko smo bili se v Jugi. Thanx! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 Ruby - Od tam so vedno najbolj kvalitetne zadeve prisle, ko smo bili se v Jugi. Thanx! Marsa, Borisim Malce mimo teme , pa vendar za vse jugonostalgike:pred leti, sem si na Hrvaskem kupila vec ducatov krasnih srbskih knjig tiskanih z latinsko pisavo. V krajih na Hr, najbolj prizadetih zaradi vojne- so podarjali recimo komplete knjig Nusica po 1 marko:eek: ..., v Srbiji pa se je do nedavnega dalo kupovati knjige po neverjetno smesnih cenah. No, se sedaj, ce naletite na stare zaloge. Ves pravoslavni svet je zelo navezan na knjigo, ogromno mojih prijateljev iz tistih krajev mi je potozilo, da si zal ne morejo vec privosciti knjig, kar jih zelo prizadene . Zalostno, a poucno, da ljudje trpijo zaradi pomankanja spiritualnih vrednot, ne pa , da na primer trpijo, ker nimajo spet novega avta... :o|o: Hranite si duso z branjem, prijatelji iz LN foruma!Ruby Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 Verjamem, zalostno, pa vendar lepo - kot pravis... Cesa si zeli clovek, kaj pogresa... cesa je pravzaprav tudi lacen.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 Ruby72 poznam približno tvojo opisano situacijo, jaz imam nekaj knjig od Stojanovića in Imširagića, dobra sta za razumeti, res škoda, ko se ne da dobiti več knjig iz področja nekdanje države v latinski pisavi o astrološki tematiki. Sicer sploh ne vem, če jih je možno po pošti naročiti, preko Western Uniona vem, da je možno, vsaj od Nikole Stojanovića.Mogoče bo še kdo kaj več napisal....več ljudi več ve Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 Za vse tiste, ki kupujete knjige v Beogradu (ali vam jih kdo kupuje); Ruby72 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 Hranite si duso z branjem, prijatelji iz LN foruma!Ruby Ruby72 Opažam, da nas je kar nekaj jugonostalgikov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 Večino teh knjig je možno v Slo dobiti preko Lenke Stanić..Njen mail je...Lenka.Stanic@tirnet.net.. Prodaja tudi nekaj fotokopij knjig, kar mi ni všeč...vendar mislim, da gre samo za knjige od Dečjih novin...ki so razprodane in jih ni več možno kupiti.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 Večino teh knjig je možno v Slo dobiti preko Lenke Stanić..Njen mail je...Lenka.Stanic@tirnet.net.. ... a še po istih cenah, torej majčkeno višjih kot v knjigarni v Ledini (vključno s carino, maržo in DDV), ali že kaj manj? (Biznis in sentiment sta bila vedno skregana. Nekateri s tem nimajo težav. Zato velja malo premisliti.) Lep pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.