č.v.e.k.a 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 Večino teh knjig je možno v Slo dobiti preko Lenke Stanić..Njen mail je...Lenka.Stanic@tirnet.net.. Prodaja tudi nekaj fotokopij knjig, kar mi ni všeč...vendar mislim, da gre samo za knjige od Dečjih novin...ki so razprodane in jih ni več možno kupiti.. Astra Lenka ima res dobre knjige(astrološke)....lahko jo pokličete in povprašate na številki: 041/ 73 05 97 P. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alica 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Marsa:Hocem reci - ni potrebno, da se gremo nek 'profesionalen' pristop ali da gremo celo v sole (ceprav - to je za nekoga pac najboljsa pot).... glejmo okoli sebe z odprtimi ocmi... Jaz se poslednje vreme ukvarjam astrologiju in sam pravi začetnik. Ampak nisam od mnenja da vsi bi morali u neko astrološku solu. Jaz mislim da dobra literatura + dobra volja može puno napredka ustvariti. Kaj vi mislite o ON-LINE astro šolama? Jaz mislim, da je bolše off-line, če mora biti neka šola? Imete kakve izkušnje? Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Pozdrav Alica! Tudi jaz mislim, če si vztrajen lahko marsikaj dosežeš, ampak je pot daljša in težavnejša, ampak stvari bolj ceniš in spoštuješ.....škoda, ker se velikokrat teorija razhaja s prakso, kar hočem reči, da dober v šoli, v praksi pa malo od njega, če rabiš prevod, bom popravil objavo in še v tvojem jeziku napisal...."mislim, da ti odlično kopčaš naš slovenački jezik, svaki dan, sve više napreduješ,kad mi dodjemo na vaše hrvatske forume, trebati čemo tvoju školu, važi " Lepo nedeljo Alica Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alica 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Jaz sam zdaj prebrala Alice O. Howell: "Jungovska simbolika u astrologiji" (Jungian Symbolism in Astrology)Knjiga je namenjena začetnicima u astrologiji (na hrvaškom). Če ima prevedeno na slovenščino jaz priporočam!!! Če nekdo želi, jaz prepisala bi povzetek (na hrvaškom). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alica 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 o.k. borism Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Alica - tu je se en link na podobno temo - tu sem podala par avtorjev oz. eno knjigo, ki jo res priporocam. Kako zaceti? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alica 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 hvala, Marsa!!! Knjige Viktora Gerkmana - jesu prevajane na hrvaški? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alica 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 č.v.e.k.a. Zdenka Andrijić je odličen astrolog. Jaz imam "Astrološki slovar", ona je avtor. obiskujem tečaje in predavanja tvoje sonarodnjakinje Zdenke Andrijič U Zagrebu? Koliko to košta in koliko traje (ako ni skrivnost?). Jaz nemam vremena dost in doma prebirem malo literature. Kupiti moram 4 američke avtorice March & druge... č.v.e.k.a. Koju literaturu priporuča Zdenka Andrijić? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Alica, trenutno imam sposojeno iz naše knjižnice super knjigo vaše Maje Lončarić, če te zanima ti pošljem naslovnico....naslov knjige:"ZVIJEZDE GOVORE" iz leta 1986, Bjelovar.....preberi jo, ne bo ti žal x!x Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alica 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 To knjigo nisam prebrala. Za maju vem, ona je avtor "Indijanskog horoskopa" ili slično. Ona ima svoju spletnu stran (ne vem link).Hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Izvoli Alica... http://www.maja-loncaric.com/ Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Pa tule imaš še več takšne tematike, ki te zanima... http://www.astrologija.net/linkovi.html Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alica 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 tnx Borism Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Ni za kaj , menda ti bo všeč Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 ja, Loncaricka je kar kul - imam doma to knjigo -Zvjezde govore, tedaj (15, 20 let nazaj) prakticno drugega skorajda ni bilo tukaj za dobit. Sem cisto pozabila nanjo.Je pa precej Duporjeva sola, a vseeno je fina knjigica - ziher fajn za zacetnika.Dobro si vzel v knjiznici, Boris... Alica - pojma nimam, ali je rpeveden Gerkman v hrvascino. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Alica, Zdenka sploh ne priporoča knjig.Verjemi ali ne.Daje nam popolnoma proste roke .Vem pa,da je bil njen učitelj Dupor.Ja,odlična astrologinja je in vredno jo je poslušati in brati. O ceni pa raje ne bi...saj razumeš .... Sicer pa:vsaka stvar ima svojo ceno vprašljivo je samo če je cena tudi prava.Pri Zdenki je. LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Kaj je Zdenka ali Maja isto ime in ista oseba Jaz imam knjigo od Maje, pa je to sedaj mogoče Zdenka po numerološki spremembi ...Čveka in Marsa...povejta, lep večer pa vsem Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alica 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Zdenka Andrijić je ena fantastična astrologija in veliki astroloski strokovnjak iz Zagreba (sicer sa Korčule). Evo:www.andrijici.hr/knjige.html Imam puno njenih knjig, a ovaj "Astroloski slovar" je res fenomenalan (ima in polno astronomskih besed). Ima i ASTROLOŠKA GRAMATIKA, ampak je nemam. č.v.e.k.a. bravo ti si Zdenkina učenca. Blago tebi! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Alica hvala, samo upam,da se bom izkazala tudi v praksi Zdenka ima resnično ogromno astrološkega vedenja- znanja in mislim,da ni vprašanja ,na katerega ne bi znala odgovoriti.Šele ti si mi dala misliti,da pravzaprav v vsem času ,ni propagirala niti ene svoje knjige. Hmmmm še ena točka več zanjo . . . . Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 Kaj je Zdenka ali Maja isto ime in ista oseba ...Čveka in Marsa...povejta...Boris, sory, zal ne vem tega... Vem, da je Maja Loncaric Zagrebcanka, mislim, da je Vodnar. Mozno je, da je bila prav konkretno Duporjeva ucenka, sicer pa je itak vsekakor ta sola, Duporjeva. Skusaj si dobiti Duporja... Hm... naslov... mislim da je - Ne vjerujte - provjerite.Morda imam jaz fotokopije se kje (ko si potem dobil to pri njegovem sinu, te zapiske,). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 Ne, Zdenka in Maja nista isti osebi... Mislim pa tako kot Čveka...Zdenka je men najboljše, kar sem doslej slišala...Tudi Duporjeva šola... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 knjiga, ki opisuje znamenja po dekadah ;Praktični priročnik pri iskanju in razumevanju partnerja- Formula Horoskop Darinka.Dro. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 No, 3 teme sem zdaj zdruzila - morda pa je se kaksna.Pa mal osvezujem, ker je bil interes. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.