lia 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 [quote name='Mateja' date='30. Aug 2005 ob 06:04'][post="519345"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]venera konj. jupiter ne bom sparala sam zase , tiste druge 'zivahne' scene so pa bolj spesl zame marsa nas je pa ze v napovedi pripravla na micken bolj naporen mlaj (bo pred njim se luna cez saturn afne guncala) [/quote] zarad mene si jih lahko kar rezerviraš, ta teden se ne spoznam več spljoh, zgleda da me je obsedel nek hudi zli duh sicer nimam težav s spanjem, sem pa čist sem pa tja metalna ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2005 jaz sem tud vstala ob kakih pol treh in nisem mogla spat in sem sla brat do kakih 6h. Pa vceraj je prisel na obisk frend, ki smo se spoznali na korculi pred kakimi 5 leti, pa smo se od tedaj videli recimo 3x ali 4x. srecala ful ljudi, ki jih ze dolg nisem videla, pisali so mi... recimo Pujsa je dons uletela skor po kakem letu... velik jih je spet uletel, ki jih ze dolg ni blo... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 Pih, ne najdem dosti zase v tej napovedi. Sem trenutno odrezana od sveta... Upam, da se jutri podam v svet ... bi bil že čas. Spanje? Se ne morem odločit ali spim ali ne spim, ker imam nekam čuden urnik Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sanjalica 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 Svojegadni sem velikokrat prebrala napoved dame z žugajočim prstom in tudi tokrat sem se odločila. In LJUDJE Božji..., le kaj to berem... V tem tednu (pre)občutljivost. ranljivi bomo umaknili se bomo vase več bo težavnih stanj - depresija in tesnoba več samomorov polni bomo nekakšnega nemira. ozračje zelo naelektreno večje število prometnih doživljali zmedo, blokade, več bo joka in nenavadno žalostnega počutja več bomo sanjali povzročal prepire in boje, trenja in upore in podobno več prebavnih težav oteženo pa bo tudi naše presnavljanje pretirana čustvenost, vnemirjenje, panika, potenje, nespečnost zoboboli oz. težave v ustni votlini; revmatične in podobne težave Ej, je to dobrodošlica! Res ni sladka...ampak je. ; taka speželiformi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. september 2005 Avtor Prijavi Deli 1. september 2005 ah pejt se solit sanjalica! (* po eni strani pa pozdravljam 'staro dobro Sanjalico' - ki tecnari v napovedih pac ) zakaj pejt se solit (razen razvidnega)?? ker sem ti hotla v dnevniku rect - pejt pogledat napoved... ampak ne... zarad vse tele kisle in grenke solate ki si tlele izpostavila ( ), pac pa zarad: 'srečali se bomo z znanci in prijatelji, s katerimi se že zelo dolgo nismo videli ali pa nam bo nekaj pomembnega (ki pa je povezano z nečim iz naše preteklosti) prišlo na pot.... ... Stvari se bodo nekako 'krožno prevrtele' in se bo vse vrnilo nazaj k nam...' Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 [quote name='Marsa' date='1. Sep 2005 ob 22:06'][post="521494"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]'srečali se bomo z znanci in prijatelji, s katerimi se že zelo dolgo nismo videli ali pa nam bo nekaj pomembnega (ki pa je povezano z nečim iz naše preteklosti) prišlo na pot.... ... Stvari se bodo nekako 'krožno prevrtele' in se bo vse vrnilo nazaj k nam...' [/quote] ... sem dons dobila mail od nekoga po vec letih in to tocno v tem smislu - 'krozno prevrtele'... potem pa se Sanjalico ( ) tlele zagledam ... kul, Marsa, res funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sanjalica 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 Torej si me tokrat ti zacumprala Marsa??? Saj vem, to so zasvojenosti...od cigaret, od luninega neta, od... in kaj pomaga trma/trdna volja; če Marsa napiše napoved, potem pošlje v vesolje takšne vibracije, da kot hipnotizirana sedem za računalnik in se prijavim in pridem na pot...nazaj k vam... In Marsa, kje si videla Sanjalico, ki tečnari???? A če tvoje besede ponovim, potem sem jaz tečka, ti pa angel??? Saj sem vedela, s tabo nikoli do konca.... si bila in boš! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 tle v bližini sam jst te lunarije pa planetarije čitam.... pa so uni ta drugi, k ne čitajo tui preobčutljivi, pa solzni, pa revmatični ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 Evo pogrešana dežurna **težilka** je bilo vse tok luštno osladno, ko te ni blo Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 [quote name='Marsa' date='1. Sep 2005 ob 22:06']'srečali se bomo z znanci in prijatelji, s katerimi se že zelo dolgo nismo videli ali pa nam bo nekaj pomembnega (ki pa je povezano z nečim iz naše preteklosti) prišlo na pot.... ... Stvari se bodo nekako 'krožno prevrtele' in se bo vse vrnilo nazaj k nam...' [/quote] [color="darkblue"]Ti se pejt solit , za Sanjalico sicer ne vem, ampak jaz sem se tako uspešno pozdravila svoje odvisnosti , pol pa ti s takole napovedjo vse pokvariš [/color] Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 [quote name='Marsa' date='1. Sep 2005 ob 22:06']'srečali se bomo z znanci in prijatelji, s katerimi se že zelo dolgo nismo videli ali pa nam bo nekaj pomembnega (ki pa je povezano z nečim iz naše preteklosti) prišlo na pot.... ... Stvari se bodo nekako 'krožno prevrtele' in se bo vse vrnilo nazaj k nam...' [/quote] še ena, ki se strinja s telim napovedanim http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 jutro... tudi jaz sem v tem tednu nekako dobila stik z določenimi ljudmi, ki jih že dolgo nisem slišala, videla...ful vesela Sm pa zato tolk bolj žalostna ker sva se z mojim še bolj pičla kot sva "bila pičena" ...čudn sem oblikovala tale stavek sam se mi ga enkako ne da popravljat... Joj me jezijo stavri, ki so nedokončane...pa vedno so kakšne druge stvari bolj pomembne kot tisto ki čaka že od aprila meseca Jah Dvojčki...smo pač hitri in vse...samo tako počasna in nesigurna pa verjetno nikoli ne bom...kot je to moj strelec...nekako mi tak stil ne paše...ok fino je če maš nekoga ki te malo bremza...samo NE rabm TOLK bremze...hočm dogajanje, akcijo...a je to tolk težko razumet. No zdej sem se vam izpovedala...pa je malo lažje...samo še vedno ne vem kako naj to rešim...mislim dolgoročno...da se ne bodo taki prepiri ponavlajli En lep dan želim vsem vam Sončk http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. september 2005 Avtor Prijavi Deli 2. september 2005 Sonck... ko je kak saturn v stosu, je veckrat tako... VSI stvari vidimo tezje kot so, torej tako ti kot tud tvoj fant (nekak se mi zdi, da je on zlo obcutljiv na lunine premike, saj das veckrat fidbek, pa na kaksne 'take' dneve kaj 'tacgale' napises vcasih)... Mislim da sta dala skupaj ze tolk enih tezav in vsega, da tole ne more dolgorocno vplivat. Ker pravis da se ponavlja, se moras naucit, da ne dajes temu se dodatne tezhe. Ti hoces dogajanje, akcijo... ok... saturn pa jo zavira, nima zveze s hitrostjo in z akcijo, pac pa (med drugim) ravno s CASOM. Saj ves: 'Cas gre z vsakim drugace; z nekom v korak, z nekom v zaostanku, z nekom v teku in z nekom stoji.' (shakespeare) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 [quote name='Marsa' date='2. Sep 2005 ob 09:53'][post="521635"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Sonck... ko je kak saturn v stosu, je veckrat tako... VSI stvari vidimo tezje kot so, torej tako ti kot tud tvoj fant (nekak se mi zdi, da je on zlo obcutljiv na lunine premike, saj das veckrat fidbek, pa na kaksne 'take' dneve kaj 'tacgale' napises vcasih)... Mislim da sta dala skupaj ze tolk enih tezav in vsega, da tole ne more dolgorocno vplivat. Ker pravis da se ponavlja, se moras naucit, da ne dajes temu se dodatne tezhe. Ti hoces dogajanje, akcijo... ok... saturn pa jo zavira, nima zveze s hitrostjo in z akcijo, pac pa (med drugim) ravno s CASOM. Saj ves: 'Cas gre z vsakim drugace; z nekom v korak, z nekom v zaostanku, z nekom v teku in z nekom stoji.' (shakespeare)[/quote] Saj to je to Marsa, da ne znam narest tako, da temu ne bi dala dodatne teže...ker me to še bolj razkuri ko se ponovi pa ko rečem...pa sej sva že pogovorila o tem...kaj zdej spet. Ubistvu imam v mislih nekako takole...naj bi bila oba zadovoljna...ker verjamem da on čuti pritisk...ko jaz rečem...kdaj pa bo tisto zrihtano...pa saj veš da sva se zmenila ža za prejšnji teden...ja saj bom...veš jutri...obljubim...in potem pride jutri...in jaz ne pozabim da sva nekaj zmenjena...njega pa na poti domov iz službe pokliče kolega da rabi pomoč z internetom...mu šteka...itak...gre prvo tja...in potem pride domov in ja zdaj je pa že konec dneva ne...ok. bom juti, res obljubim...hm jutri pa je ista pesem Jaz pa čutim en velik vulkan ki me notr žge ker me moti da se stvari zavlačujejo...po mojem mnenju zaradi šlamparije in nezanimanja... To me najbolj razjezi. Pa saj jaz tudi rada pomagam vsem...samo če pa vem da sem z njim nekaj zmenjena...potem pa rečem...ja pridem samo prvo še nekaj uredim...in ne vem zakaj je to tako težko....zato se pa potem počutim da so vsi in vse drugo bolj pomembno kot to kar se midva dogovoriva. Veš gre namreč za avto...ki nama stoji od aprila ker ga ne rabiva...in po moje bi bil avto že zdavnaj prodan...po njegovo pa stoji v garaži in se kvari ker ga noben ne vozi...škoda. Mh saj vem da sva kar nekaj dala skoz...samo te stvari me pa zelo motijo...ker ne vem če se lahko nanj zanesem...ne samo v tem primeru...pri večih je tako... Marsa sori...tukaj verjetno ni prostor da bi se o tem menile...NAPOVED...samo ravno tako je naletelo Lp, S http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. september 2005 Avtor Prijavi Deli 2. september 2005 si rabla dat ven, boljs tule kot pa njemu v faco. mah... tezko ti v dveh stavkih recem, vendar... to so ti TIPICNI zhenski stosi, ki sem jih tud sama se posluzevala, zal: kdaj prides? ker je glih spinaca, ker je delikatna pa to, saj drugac ne bi tezhila. pa nujno je, to kar jaz recem da je nujno... to je samo tvoje nesprejetje potekov dogodkov. Bolj bos pushy, bolj slow bo on - to so taki zakoni hecni. saj bos vidla.... pusti tisti avto, to sploh ni pomembno (sem skor ziher, da ni V TEM sploh catch... pac pa je to nekaj, s cimer imas VSO PRAVICO kao, da tezis)... v resnici si samo nezadovoljna. ti. in kako naj si pol zeli hitet dam? ce mu bos isti hip pod nos pomolila seznam, kaj vse 'bi se moralo'..... jaz sem bila prav taksna; se zapicila v nekaj in tisto je bilo najbolj pomembno... ce je nehal job ob 17h, valjda da rabi tolk in tolk do doma, torej kje je in vse to? v bistvu je pa to nadzorovanje, komandiranje in tezhenje. a stekas? al mi zdaj zameris? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 hecka...zamerim...dej nehi no...rajš vidim da mi poveš kar si misliš...ker potem tudi jaz lažje razmislim...hm sej mogoče ma pa prav...ja lahko bi blo tud to...kot si napisala...mogoče sem se mal zgubila...ker sem si tolk ciljev zadala in zdej ko vidim da ne bodo ipolnjeni sem nezadovoljna in pritiskam... Res bom se nadvse potrudila da bom zdej dala to iz glave (avto ipd.) in se bolj prepustila sebi in malo dela na sebi...mogoče že dolg kšne fajn knjige nisem prebrala...zdej mam doma eno fajn pa jo bom...pa se bo že samo POČASI uredilo Hvala Marsa in lep petek in vikend ti želim, Sončk http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 prou smeshen tale teden.... srechal folka k ga nism vidu 20 let she dve bivshi...hihi...sta se javli, de ...jah no....a bi midva spet kao probala ...halooo! folku se mesha ....chist ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. september 2005 Avtor Prijavi Deli 2. september 2005 O aakhut, si skocil glednit! no vidis! pa tole spanje oz. nespanje in mracne misli in custva in vse tole. :|| Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. september 2005 Avtor Prijavi Deli 2. september 2005 [quote name='sončk' date='2. Sep 2005 ob 09:37'][post="521673"]<{POST_SNAPBACK}>[/post] hecka...zamerim...dej nehi no...rajš vidim da mi poveš kar si misliš...ker potem tudi jaz lažje razmislim...hm sej mogoče ma pa prav...ja lahko bi blo tud to...kot si napisala...mogoče sem se mal zgubila...ker sem si tolk ciljev zadala in zdej ko vidim da ne bodo ipolnjeni sem nezadovoljna in pritiskam... Res bom se nadvse potrudila da bom zdej dala to iz glave (avto ipd.) in se bolj prepustila sebi in malo dela na sebi...mogoče že dolg kšne fajn knjige nisem prebrala...zdej mam doma eno fajn pa jo bom...pa se bo že samo POČASI uredilo Hvala Marsa in lep petek in vikend ti želim, Sončk [/quote] me veseli. ja, skoraj vedno je sam to... tko kot s pozitivnimi afirmacijami... ce zaupas, mas vero, potrjujes da je dbest, se tko dogaja. ce bi pa si skoz govorila, joj, ne bo dost casa, shit, evo, smo ze zamudil... vse je narobe...pa tko, se ti pa tko pac dogaja. in vsi se sam odzivamo - vedno je reakcija. Pejt po svoje, s frendicami, ne ga cakat. pa ne iz kaksnega BUTASTEGA INATA (butast zob za zob stos, pol si v zacaranem krogu), pac pa - zarad SEBE. Dobi se s prijateljicami, kaj pocni kar te bo veselilo. pocni tisto, ki je v TVOJIH nacrtih. skupne pa bosta pedenala ko bodo primernejsa obdobja. Tud teb lep vikend (pa ne se kregat pa fac drzhat, bod prijazna! ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 [quote name='Marsa' date='2. Sep 2005 ob 10:48'][post="521681"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]O aakhut, si skocil glednit! no vidis! pa tole spanje oz. nespanje in mracne misli in custva in vse tole. :||[/quote] charovnca che naush za drug teden boljsh napovedi napisala....te bom ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. september 2005 Avtor Prijavi Deli 2. september 2005 pha... si me spomnil... bo ze cas za novo... kolk hitr grejo tile tedni. no vsaj nekaj a ne ce so ze cist bad... naslednji teden bo boljsi v zacetku in podoben na koncu. nekako v sredini9 se bo energy cist spremenila. sicer pa ne tolk mracnih misli, vec pozitive, vendar pa mal drugac... agresija in taksne shtale. ampak ne tko tesnobno pa na custva kot v tem tednu. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 ta teden kakšna čustva ...kdaj, kje, kako ....nč vidla. sam čist res ne. ste jih vse u centru porabli, pa ni nč ostalo za provinco. tle pa čista tema....niti najmanjše sledi o tem.....zato pa zmatranost, zaspanost, neka vseenost, tako čudno. pa težko se je dihalo.....presnove pa sploh ne omenjam...to v napovedi namreč drži! you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 luna na 11 st device....vmes med mojim uranom in plutonom....kar pomeni tud u kvadratu z venero in marsom....zanimivo....pa 11 stopinja je vodnarjeva....ja, prva liga... ....imam samo okvirno predstavo o tejle kombinaciji..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.