spptds 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 Spoštovani, S Petrompanom Tje Do Sonca društvo za ustanovitev Ambasade otrok prirejapredavanje z naslovom: Zakaj si se rodil? kraj, datum in število sodelujočih po dogovoru svoje sodelovanje sporočite na telefon 041 82 83 66 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spptds 28. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 28. avgust 2005 najtežje je videti resnico, ker je tako jasna in tiha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spptds 28. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 28. avgust 2005 potem bi predavanje ne imelo smisla, kajne če samo hrepeniš po resnici, izvoli dalje hrepeneti v deželi dejanj so druga pravila srečno! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spptds 28. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 28. avgust 2005 (popravljeno) spoštovani kar sem želel posredovati, sem že natipkal kdor ima oči, naj spregleda Popravljeno 28. avgust 2005 -> spptds Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spptds 28. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 28. avgust 2005 mantis - ne vem, kaj si predstavljaš pod "drago" in ne vem tudi, kaj si predstavljaš, da si jaz predstavljam. pač - ko se bo kdo zbudil in začutil pomen vprašanja-odgovora, bo poklical in... se dogovoriva za korak naprej - ali pa tudi nedokler pa vam je glavna ovira neka famozna gospa Cena, ne pa vsebina, smo še jako narazen. diana - ne morem niti komentirat... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 Za razširitev obzorja http://www.nsi.si/modules.php?op=modload&n...281461&t=281461 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 Vrba, cvetiš ali čakaš sneg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 sej ne morš verjet da folk u resnici naseda takim foram ko bi si vsaj kej drugega zmislili, tko pa zakaj si se rodil notr še noben ni ostal, kokr js vem, tko da kar se mene tiče, jako glupa fora za pridobivanje sredstev za preživljanje.......zdej lohk prčakujemo kaka predavanja zakaj lulamo? zakaj je tasrednji prst daljši od ostalih? in folk bo v pričakovanju razsvetlenja in odkritja raznih resnic masovno se valil tja Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spptds 29. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 29. avgust 2005 dogme in materializem je to vse, kar premore ta forum ? kaj že je "alternativa", kaj je radovednost in kaj pogum ? Todika, Savinjska je zakon, ampak tvoj plot je pa na tesno mantis - če/ko ugotoviš, da te zanima, premisli koliko bi dal in sporoči, samo zato gre predavanja brez poslušalcev pač ne bo p.s. nisem vedel, da "duhovnost" že obračunavate v evrih - toliko o meni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 na "svet je lep smo ga zbombardirali" sedaj pa sem prišel reklamo delat... a res ne moreš napolniti dvorane..... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spptds 29. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 29. avgust 2005 http://www.svet-je-lep.com/phorum/read.php?f=6&i=2414&t=2414 tako se sprejme gosta dvorana ? - prav, naj bo dvorana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> tako se sprejme gosta dvorana ? - prav, naj bo dvorana poglej....če se nekaj objavi se objavi tudi kratka vsebina, namen in pa seveda tudi cena , kaj dobiš in kaj daš...ti pa prideš narediš reklamo in molčiš o tem kaj daješ....saj je lahko fer igra, zakaj pa ne, samo v poplavi vseh "čarovniko, svetovalcev, jasnovidcev, strokovnjakov", nas lahko že na vsakem koraku nekdo futra, in če smo malo labilni pač nasedemo......samo to me moti...prižgeš TV, nekdo naklada o čistoči duše, drugi o zdravi prehrani, tretji o zdravilni metodi, četrti prodaja zaščite, itd, itd....... povej kaj nuduš koliko stane in kaj s tem dobim...samo to.... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spptds 29. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 29. avgust 2005 z navedbo društva in telefonske številke je za začetek pokazan resen namen z naše strani, omenjene vsebine so naše prioritete povej kaj nudite - predavanje s takim naslovom koliko stane - vsak določi svojo najvišjo in najnižjo ceno; odvisno od samo-o-cene slušateljev se oblikuje skupina za predavanje kaj s tem dobim - kvalitetno predavanje s takim naslovom lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>z navedbo društva in telefonske številke je za začetek pokazan resen namen z naše strani, omenjene vsebine so naše prioritete povej kaj nudite - predavanje s takim naslovom koliko stane - vsak določi svojo najvišjo in najnižjo ceno; odvisno od samo-o-cene slušateljev se oblikuje skupina za predavanje kaj s tem dobim - kvalitetno predavanje s takim naslovom lp tega društva v registru društev ne najdem....mi laahko daš kaj uradnih podatkov o društvu Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>poglej....če se nekaj objavi se objavi tudi kratka vsebina, namen in pa seveda tudi cena , kaj dobiš in kaj daš...Se strinjam. Pozdravljen, Spptds! se pa tud meni zdi nekoliko prevec skrivnostno tole. Si imel pripombe cez forum - TU ves (ker VIDIS), kaj dobis. p.s. Kar se tice pa madame Cene - LNF je zastonj.je tudi tvoje predavanje? Pa kaksno ime si je tud fajn dat, ce javno nastopas oz. pac uporabis svojega, ce stojis za svojimi besedami (oz. dejanji). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 Vsake kvatre se na Lf pojavi kakšen spp...al kako že dalje.Pravzaprav sem narobe kliknila, pa nehote padla v to temo :xx!: Zakaj sem se rodila?Ker sta moja mama in oči imela spolne odnose brez uporabe kontracepcije, med 'varnimi dnevi' Tako se mi toži po prejšnji državi, ko je milica uspešno preganjala sektaše, vrače, prevarante, sleparje.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jadas 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 Jaz sem se rodila iz čiste ljubezni. In, ker je ta ljubezen želela sad, vem pa, da je bil prigaran. Da pa želi nekdo prodati predavanje na to temo, naj ga prodaja. Kdor bo hotel slišati, bo dal denar za njihovo resnico. Bojim pa se, da kupujemo mačka v žaklju. Vsak ima svojo varianto resnice. In bi rekla, da so lahko vse pravilne. Zakaj si prišel na svet pravzaprav zanima samo vsakega za sebe. Danes se mi očitno da razglabljat. Vsem krasen dan in čim več pozitivne energije. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Spoštovani, S Petrompanom Tje Do Sonca društvo za ustanovitev Ambasade otrok prirejapredavanje z naslovom:Zakaj si se rodil?kraj, datum in število sodelujočih po dogovoru svoje sodelovanje sporočite na telefon 041 82 83 66 a bi se lahko spomnli še kakšno temo, kot je: - Zakaj ljudje prodajajo mačka v žaklju oz. meglo? - kako so ljudje lahko tako podli, da služijo na račun naivnih ljudi? - zakaj se mi zdi tale tema en tak big bullshit? brez zamere, ampak če se že greste to, se pejte vsaj brezplačno lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 mene bolj moti tole "društvo za ustanovitev Ambasade otrok" se pravi na čustvih do otrok graditi svojo materialno korist...to je najbolj žalostno v tem društvu..pa pustmo.......pač poizkusil je. "pokasiral" tukaj in na svet je lep...če bo pa še kje, bomo pa tako videli.... saj mogoče ga narobe obsojamo, samo tako kot je reklamiral in reagiral, pač drugače ne moremo razumeti.... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>To kar vi odgovarjate tu, je tud smesno, bolj pritiče vprasanju Kako si se rodil. Valda preko oploditve in zanositve in poroda. Ce pa se ve, da vsakdo sam izbira svoje starse in da vsakdo ve, katere naloge ga cakajo v zivljenju in da se ima vsakdo nekaj z nauciti v zivljenju, pa je to vprasanje pretezko, da bi bilo moc nanj odgovoriti nekemu tujemu cloveku in je to nemogoce izvedeti, to ve vsakdo sam zase. Sppds, pricakujem tvoj odgovor, zakaj menis, da ravno ti ves, zakaj smo se rodili. s pa res faca mantis....saj ne ve, zato tudi ne more napisati, ve samo za predavanje...... drgač pa to kar si ti napisal je samo tvoja resnica...moja je drugačna...ja vsak nosi svoj križ, samo zato smo na tem svetu, da nekaj dodamo k razvoju skupne intiligence, nikakor si pa staršev ne izbiraš sam, ker te takrat še ni bilo, ko so te delali..............................da veš, kaj je tvoja naloga (karmična) tudi ni res, ker če bi vedel, nebi nič naredil, tako pa ravno v iskanju resnice največ narediš, oziroma dodaš Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>z navedbo društva in telefonske številke je za začetek pokazan resen namen z naše strani, omenjene vsebine so naše prioritete povej kaj nudite - predavanje s takim naslovom koliko stane - vsak določi svojo najvišjo in najnižjo ceno; odvisno od samo-o-cene slušateljev se oblikuje skupina za predavanje kaj s tem dobim - kvalitetno predavanje s takim naslovom lp Kot nek mrežni marketing... :xx!: :xx!: Čim manj povedat, čim več jih nategnit... spptds, mislim da so prav tvoje planke najbolj na ozko postavljene Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 spet eden k ocenjuje postavitev plank, brez dab na dvorišče vsaj pokukov......no ja... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>dogme in materializem je to vse, kar premore ta forum ? kaj že je "alternativa", kaj je radovednost in kaj pogum ? Pogum je da se predstaviš, če že nekaj ponujaš.In da razložiš kaj to čudo je.Ti pa v bistvu pričakuješ da bodo poslušalci pridrli kot čreda ovc... In boš lepo kasiral... :xx!: Ne odkrivaj tople vode... S takimi štosi so nategovali ljudi še predno si ti prišel na svet Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spptds 29. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 29. avgust 2005 Živjo, če bi meni kdo ponudil tako vprašanje, bi se pozanimal, povedal "stari nimam več kt jurja" al pa "ej največ 10 jurjev" al pa "evo vam za Ambasado otrok 3 milijone €, pa da vas vidim"... in tako bi se nekako zmenili za predavanje - kogar pač vsaj malo zanima - za spoznavanje z novim področjem (kar je več kot očitno tudi iz razhajanj vaših mnenj) po drugi strani pa vas razumem vse po vrsti, da ste že menda bili nategnjeni in vidite novosti okoli sebe predvsem v tej luči. ampak nategujete tudi sebe, saj si ne upate niti za korak naprej. samoprikrajšanje. niti en ni poklical, pa vsi tako glasni in - roko na srce - dogmatski... ampak koga pa le po malem moti... hopla! kaj pa če tip misli resno? mislim resno - kdor od vas bo pokazal resnost, bo dobil novih spoznanj o rojstvu, o življenju, o sebi in če nimate kaj pozitivnega za dodat, ne mečite več kamenja lep pozdrav Blaž Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.